פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

31 מרץ 2015, 15:17

פתאום חשבתי על זה שאם אחד משלושת השמות הבאים יהיה פה עונה הבאה אני ממש לא אהיה מופתע:
טיילור, סלבי, ליונס...
היינס בהשוואה לכל אחד מהשלישיה הנ"ל הוא שחקן ליגה ד'

31 מרץ 2015, 15:20

my man כתב:פתאום חשבתי על זה שאם אחד משלושת השמות הבאים יהיה פה עונה הבאה אני ממש לא אהיה מופתע:
טיילור, סלבי, ליונס...

וסלבי זה שחקן משכונה ד' (אני לא יודעת אם באמת יש דבר כזה אבל..זה בשביל הפואנטה)

Re: בעיית הגארדים

31 מרץ 2015, 15:22

משה כתב:אתה אמיתי או שאתה הזיה? סמית צו'קניג ביורוליג? הבן אדם עם מעל 15 נקודות ומעל 16 נקודות מדד ביורוליג כשהוא נותן תצוגות ומספרים יפים מאוד גם מול הגדולות. אבל נכון אתה צודק, הוא צריך להוכיח את זה בשלבים המכריעים של העונה והוא עוד לא עשה את זה, כי לתת 15 נקודות, 7 ריבאונדים והגנה מרהיבה בגמר היורוליג זה להיות צ'וקר.

מושיקו אחשלי, לא צריך להסכים על הכל וכינוי החיבה מיותר.
אני מת על דווין סמית', חושב שהוא שחקן מדהים ואני אהיה מאושר אם הוא ישאר כאן.
אני אתבאס אם זה יהיה על חשבון בניית קבוצה מאוזנת, עם שחקנים מוכשרים- זרים וישראלים- בכל העמדות, ספסל ראוי וכדורסל איכותי.

לצערי אני עדיין מרגיש שהוא טעון הוכחה במעמדים מכריעים ובמאני טיים כמוציא לפועל בצד ההתקפי. הוא רחוק באספקט הזה ממה שהוא מביא בליגה.
יש לו לפעמים סטרצ'ים שהוא נעלם לגמרי, ואתה לא יכול לתלות בו הכל ולשים עליו 2 מיליון דולר לעונה. זה לא הוגן כלפיו.

בסך הכל אמרתי, שבהנחה (המאוד סבירה) שדווין יעזוב לכסף גדול יותר, שקבוצות עשירות יותר יכולות לשלם לו ולפזר את התקציב שלהן בצורה מושכלת, הייתי מפנה את עמדה 3 לישראלים הצעירים והמוכשרים.
סילבן לנדסברג היה כנראה שחקן מכללות טוב כמו ג'יימס אנדרסון ויכול מאוד להיות שהיה נותן מספרים טובים ממנו בז'לגיריס. שון דאוסון הוא פרוייקט לאומי מבחינתי, ככזה מכבי חייבת לקחת אותו ולבנות אותו.
יש לנו בעיה אמיתית גם בגזרת הסגל הישראלי (נחדד- הסגל הישראלי בטווח הארוך) ואם נחשוב כל הזמן על אמריקאים שכירי חרב יכול להיות שנפספס הרבה כשרון שמסתתר מתחת לפנס.

31 מרץ 2015, 20:51

Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:פתאום חשבתי על זה שאם אחד משלושת השמות הבאים יהיה פה עונה הבאה אני ממש לא אהיה מופתע:
טיילור, סלבי, ליונס...

שכונה די ידועה ( לשמצה ) בבאר שבע....

31 מרץ 2015, 20:53

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
טיילור, סלבי, ליונס...

אז הצליח לי

31 מרץ 2015, 20:55

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
טיילור, סלבי, ליונס...

אז הצליח לי

לשם שינוי.... ;)

31 מרץ 2015, 21:01

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
טיילור, סלבי, ליונס...

אז הצליח לי

לשם שינוי.... ;)

תמונה

31 מרץ 2015, 21:28

לפני סמית' שיחק פה שחקן שנתן פיינלפור מצויין והלך לכסף הגדול . למה שסמית' שגם זכה ביורוליג וגם הצטיין במשחק לא יעשה את אותו הדבר ? הרי ברור שיהיו לו הצעות גבוהות בהרבה ממה שמכבי יכולים להציע לו , במיוחד שהמס עליו יוכפל...

רשימת נשארים / עוזבים הגיונית לדעתי
נשארים: פארגו , יוגב , לאנדסברג , פניני , כהן , רנדל , סופו , ג'ו

עוזבים : היינס , לינהארט , סמית' , טיוס

מתוך כל העוזבים הבעיה הכי גדולה למצוא מחליף זה סמית' . יש הרבה סמולים טובים אבל אין הרבה שיכולים להביא את הדברים שסמית' הביא כמו הגנה , ריבאונד , ורסאטיליות...גג'יימס אנדרסון שחקן עם יכולת אישית גבוהה אבל לא מביא מעבר ליכולת התקפית , ולוקה בחסר בחוכמת משחק .
הופסון גם אופציה טובה , אבל אני לא שוכח לו שברגעי המכריעים של העונה של אילת הוא ויתר על משחק כי לא עמד בלחץ .
אני גם בדעה שעדיף לחפש שחקן די ליג זול ולהשקיע את הכסף הגדול בהבאת פארמר ו מקל

31 מרץ 2015, 22:28

Holiday_Armadillo כתב:תמונה

תמונה

01 אפריל 2015, 15:51

ארל קלארק חתם בנטס
נראה לכם שיהיה אפשרי להביא אותו בקיץ אם הוא לא ירשים?
מעניין אם העונה מחוץ ל-NBA גורמת לו להתייחס יותר ברצינות לאירופה

01 אפריל 2015, 16:16

rc4991 כתב:ארל קלארק חתם בנטס
נראה לכם שיהיה אפשרי להביא אותו בקיץ אם הוא לא ירשים?
מעניין אם העונה מחוץ ל-NBA גורמת לו להתייחס יותר ברצינות לאירופה

אין לך מה להביא אותו. הוא יושב על המשבצת של רנדל וג'ו. עמדה 4 במכבי סגורה.

02 אפריל 2015, 07:28

אם סמית לא ישאר הייתם מוכנים לתת את המפתחות בחמישיה ללאנדסברג ולהשקיע יותר בגארדים?

02 אפריל 2015, 07:30

rc4991 כתב:אם סמית לא ישאר הייתם מוכנים לתת את המפתחות בחמישיה ללאנדסברג ולהשקיע יותר בגארדים?

לנדסברג או פניני.

02 אפריל 2015, 09:45

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:אם סמית לא ישאר הייתם מוכנים לתת את המפתחות בחמישיה ללאנדסברג ולהשקיע יותר בגארדים?

לנדסברג או פניני.

הבעיה עם פניני היא שאתה לא יודע איך הוא יחזור
אולי הוא אפילו לא יהיה ברמה של מכבי

02 אפריל 2015, 10:19

rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

לנדסברג או פניני.

הבעיה עם פניני היא שאתה לא יודע איך הוא יחזור

הפחד שלי הוא ממקרה בורשטיין 2...

02 אפריל 2015, 10:34

rc4991 כתב:הבעיה עם פניני היא שאתה לא יודע איך הוא יחזור

ברור. מה שאני אומר זה שבהנחה שפניני חוזר בצורה סבירה, הוא וסילבן בהחלט יכולים להחזיק את עמדה 3 ויכול מאוד שזה יהיה הכיוון שמכבי ילכו אליו. במצב כזה מקל לא מגיע, אוחיון עובר לספסל ומביאים גארד פותח לצד פארגו, כשהישראלי השני בחמישייה יהיה פישר.

02 אפריל 2015, 10:36

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:הבעיה עם פניני היא שאתה לא יודע איך הוא יחזור

ברור. מה שאני אומר זה שבהנחה שפניני חוזר בצורה סבירה, הוא וסילבן בהחלט יכולים להחזיק את עמדה 3 ויכול מאוד שזה יהיה הכיוון שמכבי ילכו אליו. במצב כזה מקל לא מגיע, אוחיון עובר לספסל ומביאים גארד פותח לצד פארגו, כשהישראלי השני בחמישייה יהיה פישר.

אני חושב שגם אם הוא יחזור בסדר הוא יהפוך לדעתי לעוד יותר כבד במשחק שלו ממה שהוא היה לפני הפציעה, מה שיסיט אותו סופית לעמדה 4 בעמדה שלוש הוא לא יוכל לשמור על סמולים מהירים...

02 אפריל 2015, 10:45

נלחמת: מכבי תציע לסמית' מעל מיליון דולר נטו לעונה
למרות שבכירים במועדון העריכו כי יתקשו להשאירו, הצהובים לא מוותרים וכעת עושים מאמץ רב להחתים את הפורוורד המצוין על חוזה עתק לשנתיים נוספות בהיכל. פארגו לקראת גלא: "אני רק רוצה ניצחון, לא משנה איך"
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 87555.html

02 אפריל 2015, 11:22

אגב, לא לקחת כמובן מאליו את ההישארות של סילבן. הוא מחזיק באזרחות שהופכת אותו לבוסמן וזה נכס ברוב הליגות האירופיות.
הוא יכול לקבל יופי של כסף ומעמד מקבוצות מיד-לבל ולדפוק שם מספרים מטורפים. אם מכבי לא מציעה לו מקום בחמישייה, סיכוי סביר שהוא עוזב.

אני אמשיך ואומר שאני רוצה לראות כאן את דאוסון, לא משנה אם בחמישיה או לא.

02 אפריל 2015, 11:26

החציל האצטקי כתב:אגב, לא לקחת כמובן מאליו את ההישארות של סילבן. הוא מחזיק באזרחות שהופכת אותו לבוסמן וזה נכס ברוב הליגות האירופיות.
הוא יכול לקבל יופי של כסף ומעמד מקבוצות מיד-לבל ולדפוק שם מספרים מטורפים. אם מכבי לא מציעה לו מקום בחמישייה, סיכוי סביר שהוא עוזב.

אני אמשיך ואומר שאני רוצה לראות כאן את דאוסון, לא משנה אם בחמישיה או לא.

מסכים. גם הפועל ירושלים ככל הנראה תצטרף למירוץ ותעלה את תג המחיר שלו.
נושא נעול