18 מאי 2015, 22:37
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:הניצחון בצורה הזו זה בדיוק מה שהיינו צריכים . זה היה הכי קרוב להפסד שיכולנו להיות ואולי זה מה שיעיר את השחקנים בשלב הזה...
אין את מי להעיר צפריר.
יש בקבוצה הזאת 4-5 שחקני כדורסל (בינוניים אמנם, אבל שייכים לענף לפחות), והם באו לשחק היום. את השאר גם שוקר חשמלי לא יעיר.
18 מאי 2015, 22:37
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אחסוך מכם את שמיעת הראיון עם גיא.
הוא מופתע שניצחנו את נס ציונה.
הוא נורא כעס כשאנשים חשבו שאנחנו פייבוריטים לנצח את אלבה בבית אז ברור שהוא מופתע שניצחנו את נס ציונה
זילברשטיין עוד שנייה בוכה
18 מאי 2015, 22:38
rc4991 כתב:yzafrir כתב:הניצחון בצורה הזו זה בדיוק מה שהיינו צריכים . זה היה הכי קרוב להפסד שיכולנו להיות ואולי זה מה שיעיר את השחקנים בשלב הזה...
זה ממש לא מזיז להם והיו להם כבר מספיק כאפות בשביל להתעורר
קבוצה שמשחקת מגעיל עם אפס מחויבות ועם מעט כישרון
18 מאי 2015, 22:39
felix_r כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:מי האוהד שם שצועק לשופטים ? כל הכבוד לו .
חבל שהוא היחיד .
כ"כ צודק. השיפוט הרג את מכבי היום...
עם שיפוט נייטראלי זה ניצחון די קל ב 10-12 נקודות
18 מאי 2015, 22:39
yzafrir כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:הניצחון בצורה הזו זה בדיוק מה שהיינו צריכים . זה היה הכי קרוב להפסד שיכולנו להיות ואולי זה מה שיעיר את השחקנים בשלב הזה...
עד עכשיו לא היו למשחקים שמכבי הפסידה שום משמעות אבל עכשיו כבר שלבים מכריעים ואני בטוח שזה המשחק הצמוד האחרון בסדרה הזאת וחציל אתה יכול לצתת אותי ( ולעשות עוד משהו... )
18 מאי 2015, 22:40
יוסי22 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אחסוך מכם את שמיעת הראיון עם גיא.
הוא מופתע שניצחנו את נס ציונה.
הוא נורא כעס כשאנשים חשבו שאנחנו פייבוריטים לנצח את אלבה בבית אז ברור שהוא מופתע שניצחנו את נס ציונה
זילברשטיין עוד שנייה בוכה
לפחות משהו גורם לך לשמחה בערב הזה
18 מאי 2015, 22:40
yzafrir כתב:הניצחון בצורה הזו זה בדיוק מה שהיינו צריכים . זה היה הכי קרוב להפסד שיכולנו להיות ואולי זה מה שיעיר את השחקנים בשלב הזה...
18 מאי 2015, 22:41
יוסי22 כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:הניצחון בצורה הזו זה בדיוק מה שהיינו צריכים . זה היה הכי קרוב להפסד שיכולנו להיות ואולי זה מה שיעיר את השחקנים בשלב הזה...
עד עכשיו לא היו למשחקים שמכבי הפסידה שום משמעות אבל עכשיו כבר שלבים מכריעים ואני בטוח שזה המשחק הצמוד האחרון בסדרה הזאת וחציל אתה יכול לצתת אותי ( ולעשות עוד משהו... )
לצטט ..
אלא אם כן אתה רוצה שחציל ישים עליך מעקב
וכן .. זו מחלה חשוכת מרפא אצלי
18 מאי 2015, 22:41
יוסי22 כתב:felix_r כתב:טפירו עם כל הנסיון שלו עשה טעות טיפשית. במקום לחדור על הרגלים האיטיות של טיוס, הוא ניסה לזרוק מעליו, וקיבל גג כמובן
הוא טיפש כי הוא לא הלך על פלופ ... עם השופטים המפגרים האלה אין סיכוי שהוא לא מקבל שתי זריקות .
בסופו של דבר שני מהלכים של סמית ניצחו את המשחק , שלשה גדולה ואסיסט לשלשה פנויה לגמרי של יוגב .
18 מאי 2015, 22:42
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:מי האוהד שם שצועק לשופטים ? כל הכבוד לו .
חבל שהוא היחיד .
כ"כ צודק. השיפוט הרג את מכבי היום...
עם שיפוט נייטראלי זה ניצחון די קל ב 10-12 נקודות
עם הגנה בינונית היינו מנצחים ב-20
18 מאי 2015, 22:43
yzafrir כתב:עד עכשיו לא היו למשחקים שמכבי הפסידה שום משמעות אבל עכשיו כבר שלבים מכריעים ואני בטוח שזה המשחק הצמוד האחרון בסדרה הזאת וחציל אתה יכול לצתת אותי ( ולעשות עוד משהו... )
18 מאי 2015, 22:44
yzafrir כתב:אני רומני , אני אוהב מאוד חצילים ( שרופים )
jol9 כתב:יוסי22 כתב:felix_r כתב:טפירו עם כל הנסיון שלו עשה טעות טיפשית. במקום לחדור על הרגלים האיטיות של טיוס, הוא ניסה לזרוק מעליו, וקיבל גג כמובן
הוא טיפש כי הוא לא הלך על פלופ ... עם השופטים המפגרים האלה אין סיכוי שהוא לא מקבל שתי זריקות .
בסופו של דבר שני מהלכים של סמית ניצחו את המשחק , שלשה גדולה ואסיסט לשלשה פנויה לגמרי של יוגב .
יכול להיות שאם הוא היה מועיל בטובו להצטרף למשחק מהתחלתו, אז לא היינו צריכים שיעשה את שני המהלכים האלה
18 מאי 2015, 22:45
יוסי22 כתב:בכמה דקות שאלכסנדר/כהן הביזיוניים שיחקו היתה הגנה רעהבשאר היו בעיקר שלשות מטורפות שנכנסו .
מה שמאכזב אותי מאוד זה שלינהרט לא תורם כלום עד עכשיו והוא כבר הוכיח ביורוליג שהוא שחקן סביר + לרמות האלו .
18 מאי 2015, 22:45
החציל האצטקי כתב:yzafrir כתב:אני רומני , אני אוהב מאוד חצילים ( שרופים )
הלו הלו מה נהיה אח שלי
18 מאי 2015, 22:46
felix_r כתב:הבעיה היא שגם הקהל של מכבי לוקח את המשחקים האלה כאילו היו לא חשובים. רוב הקהל שהיה שם, זה לא המנוים אלה כל מיני ילדים שמכבי מביאה בחינם. אז השחקנים של מכבי לא מקבלים שום אנרגיה מהקהל. אין עידוד ואין שום יתרון ביתיות בלשחק את המשחק ביד אליהו
18 מאי 2015, 22:47
18 מאי 2015, 22:48
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:בכמה דקות שאלכסנדר/כהן הביזיוניים שיחקו היתה הגנה רעהבשאר היו בעיקר שלשות מטורפות שנכנסו .
מה שמאכזב אותי מאוד זה שלינהרט לא תורם כלום עד עכשיו והוא כבר הוכיח ביורוליג שהוא שחקן סביר + לרמות האלו .
אתה מתכוון לשלשות של פארגו?
18 מאי 2015, 22:49