פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ג'ורדן פארמר חתם במכבי

15 אוקטובר 2015, 10:23

רגע, למה שיהיה מכביסט? מה זה מכביסט בכלל?
מדובר בשחקן זר, שמראש פסל הגעה לקבוצה אחרת בארץ. זה משהו שליאור אליהו הנערץ, יותם וכו' אפילו לא חלמו לעשות. אז זה יפה מאוד. כן.

15 אוקטובר 2015, 10:28

ג'ורדן פארמר מכביסט, נקודה.
הוא וויתר על המון כסף כדי להגיע לכאן, הוא מאוד אוהב את המועדון, העיר והקהל.
יש לו קשר עמוק לארץ ישראל, והוא לא מוכן לשחק באף קבוצה אחרת חוץ ממכבי (גם אם זה אומר הצעות כספיות גדולות יותר).
ולא יודע למה, אבל יש לי תחושה שזאת לא העונה האחרונה שלו בצהוב.

15 אוקטובר 2015, 10:29

שמואל1 כתב:לפארמר היו בוודאות הצעות יותר גבוהות בקיץ, מה גם שהוא חתם בשלב מאוד מוקדם במכבי ולא חיכה.
הוא בא למכבי לא בגלל כסף. הוא רוצה להיות שחקן משמעותי ומוביל בקבוצת יורוליג טובה והוא זוכר למכבי חסד נעורים מהקדנציה הקודמת.

כנראה שלא היו לו הצעות גבוהות יותר בצורה משמעותית. שנה שעברה קיבל 2.5 מליון והקבוצה לא רצתה אותו יותר. הוא חיכה הרבה זמן ולא מצא כלום. אין ספק שמכבי לקחה אותו במחיר מצויין, אבל זה מחיר שהשוק הכתיב (כמו במקרה שאראס) ולא בגלל שפארמר מכביסט.

15 אוקטובר 2015, 10:31

שמואל1 כתב:יש לו קשר עמוק לארץ ישראל, והוא לא מוכן לשחק באף קבוצה אחרת חוץ ממכבי (גם אם זה אומר הצעות כספיות גדולות יותר).

להצהרות שלו לגבי מה הוא יעשה בעתיד יש את אותה אמינות כמו ההצהרות שלו שהוא ירצה לשחק בנבחרת טורקיה. תל-אביב זה אחלה עיר בשביל אמריקאים, אז כן, הוא בטוח נהנה להיות פה הרבה יותר מבאיסטנבול או איפושהו במזרח רוסיה.
"מכביסט" הוא לא. הוא שכיר חרב.

לדעתי הוא יחזור ל- NBA בעונה הבאה בשכר מינימום שצפוי לעלות לכיוון של שני מליון דולר.

15 אוקטובר 2015, 10:33

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:לפארמר היו בוודאות הצעות יותר גבוהות בקיץ, מה גם שהוא חתם בשלב מאוד מוקדם במכבי ולא חיכה.
הוא בא למכבי לא בגלל כסף. הוא רוצה להיות שחקן משמעותי ומוביל בקבוצת יורוליג טובה והוא זוכר למכבי חסד נעורים מהקדנציה הקודמת.

כנראה שלא היו לו הצעות גבוהות יותר בצורה משמעותית. שנה שעברה קיבל 2.5 מליון והקבוצה לא רצתה אותו יותר. הוא חיכה הרבה זמן ולא מצא כלום. אין ספק שמכבי לקחה אותו במחיר מצויין, אבל זה מחיר שהשוק הכתיב (כמו במקרה שאראס) ולא בגלל שפארמר מכביסט.

הוא חתם במכבי בתחילת יולי. עונת המלפפונים הייתה ממש בחיתוליה וקבוצות היו רחוקות מלסגור סגלים.
גם אם ההצעות לא היו גבוהות משמעותית, הוא עדיין ויתר פה על כסף כדי לחזור למקום שהוא אוהב ומעריך. לא פעם הוא הצהיר שכאשר תגיע ההצעה המתאימה, הוא יבוא למכבי, גם זה אומר לוותר על כסף במקומות אחרים.

15 אוקטובר 2015, 10:38

העיקר שהוא עשה בר מצווה.

15 אוקטובר 2015, 11:18

MTA2311 כתב:רגע, למה שיהיה מכביסט? מה זה מכביסט בכלל?
מדובר בשחקן זר, שמראש פסל הגעה לקבוצה אחרת בארץ. זה משהו שליאור אליהו הנערץ, יותם וכו' אפילו לא חלמו לעשות. אז זה יפה מאוד. כן.

אף אחד לא דורש ממנו להיות מכביסט (לפחות לא אני) אבל גם אי אפשר לקרוא לו מכביסט סתם ככה
את ההצהרות שלו אני לוקח פחות ברצינות אחרי הנחרצות שלו שאם הוא חוזר לאירופה אז רק למכבי

15 אוקטובר 2015, 11:22

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:יש לו קשר עמוק לארץ ישראל, והוא לא מוכן לשחק באף קבוצה אחרת חוץ ממכבי (גם אם זה אומר הצעות כספיות גדולות יותר).

להצהרות שלו לגבי מה הוא יעשה בעתיד יש את אותה אמינות כמו ההצהרות שלו שהוא ירצה לשחק בנבחרת טורקיה. תל-אביב זה אחלה עיר בשביל אמריקאים, אז כן, הוא בטוח נהנה להיות פה הרבה יותר מבאיסטנבול או איפושהו במזרח רוסיה.
"מכביסט" הוא לא. הוא שכיר חרב.

לדעתי הוא יחזור ל- NBA בעונה הבאה בשכר מינימום שצפוי לעלות לכיוון של שני מליון דולר.

אני לא מבין למה להשתמש במונחים האדומים כמו "שכירי חרב"?
"מכביסט" זאת מילה מכובסת ולא קשורה לרוב השחקנים/מאמנים/מנהלים היום, אבל לא כל מי שמגיע למכבי הוא שכיר חרב.

קח את רייס למשל. הוא היה כאן רק עונה אחת, אבל עדיין הוא טורח לצייץ בטוויטר דברים שקשורים למכבי ומהצד החיובי.
אז מכביסט הוא כנראה לא, אבל הוא גם לא שכיר חרב במובן השלילי של המילה.
שחקן שהתחבר לקבוצה, למועדון, לעיר ולמדינה. אני לא רואה מה רע בזה.

15 אוקטובר 2015, 11:44

jol9 כתב:אני לא מבין למה להשתמש במונחים האדומים כמו "שכירי חרב"?
"מכביסט" זאת מילה מכובסת ולא קשורה לרוב השחקנים/מאמנים/מנהלים היום, אבל לא כל מי שמגיע למכבי הוא שכיר חרב.

קח את רייס למשל. הוא היה כאן רק עונה אחת, אבל עדיין הוא טורח לצייץ בטוויטר דברים שקשורים למכבי ומהצד החיובי.

סבבה. אני עדיין לא חושב שפארמר באמת התחבר למועדון. הדיבורים שלו הם יותר חנופה אמריקאית בשלב הזה. אני גם לא מצפה ממנו לאיזה חיבור קוסמי כבר עכשיו. גם שאראס לא מיידית התחבר ורק לקראת סוף העונה זה קרה.
בוסף השנה אולי דברים ייראו אחרת.

15 אוקטובר 2015, 11:45

"מכביסט" זאת פשוט מילה שלא שייכת לתקופה הנוכחית. אין דברים כאלה בספורט היום.

15 אוקטובר 2015, 11:47

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני לא מבין למה להשתמש במונחים האדומים כמו "שכירי חרב"?

סבבה. אני עדיין לא חושב שפארמר באמת התחבר למועדון. הדיבורים שלו הם יותר חנופה אמריקאית בשלב הזה. אני גם לא מצפה ממנו לאיזה חיבור קוסמי כבר עכשיו. גם שאראס לא מיידית התחבר ורק לקראת סוף העונה זה קרה.
בוסף השנה אולי דברים ייראו אחרת.

אתה רק מחזק את מה שאני אומר.
אני רק אומר, שעד שלא נדע, בוא לא נקרא לו שכיר חרב, כי זה ישר מדביק תווית שלילית לשחקן.

15 אוקטובר 2015, 12:15

הראיון המלא

פרמאר: "גם אם הפועל י-ם תציע פי 3, לא אעבור לשם"
בקדנציה השניה שלו במכבי ת"א, ג'ורדן פרמאר כבר מרגיש בבית ונהנה מכל רגע. בראיון מיוחד הוא מספר על החיים בארץ ("אני קרוב להכל"), על הבחירה שלו לחזור ללבוש צהוב ("חיפשתי מקום שאקח בו הרבה אחריות") ואיך לא, גם על היהדות ("עשיתי בר מצווה")
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 98343.html

15 אוקטובר 2015, 13:46

roy1000 כתב:לדעתי הוא יחזור ל- NBA בעונה הבאה בשכר מינימום שצפוי לעלות לכיוון של שני מליון דולר.

שכר מינימום לשחקן בוותק שלו יהיה בסביבות 1.4 מיליון דולר ברוטו בעונה הבאה, קצת יותר מ-700 אלף דולר נטו.

"ואם הפועל ירושלים תציע לך פי 2 או 3 יותר?" עלק. לא סובל את השאלות האלה של העיתונאים.

15 אוקטובר 2015, 14:12

אחדשיודע כתב:
roy1000 כתב:לדעתי הוא יחזור ל- NBA בעונה הבאה בשכר מינימום שצפוי לעלות לכיוון של שני מליון דולר.

שכר מינימום לשחקן בוותק שלו יהיה בסביבות 1.4 מיליון דולר ברוטו בעונה הבאה, קצת יותר מ-700 אלף דולר נטו.

"ואם הפועל ירושלים תציע לך פי 2 או 3 יותר?" עלק. לא סובל את השאלות האלה של העיתונאים.

נכון. שכר המינימום לא עולה עם התקרה. עדיין, אני משער שעם עליית התקרה הוא יוכל לקבל 2 מליון או אפילו קצת יותר. פשוט לא בטוח שבקבוצה שהוא רוצה.

15 אוקטובר 2015, 16:25

שמואל1 כתב:הראיון המלא

פרמאר: "גם אם הפועל י-ם תציע פי 3, לא אעבור לשם"

איזה גועל של עיתונות. מי שראה את הראיון מבין טוב מאד שהסגנון הצעקני של הכותרת לא דומה בכלל למה שפרמאר אמר. מנסים להוציא את זה בסגנון הרבה פחות מכבד, סתם בשביל לייצר כותרת צעקנית.
גם ה"ציטוט" בכלל לא נאמר על ידו, גם אם משמעות הדברים דומה.

20 אוגוסט 2016, 22:09

להוציא את הנדריקס, גם ג'ורדן פארמר סיים את הקדנציה השניה שלו במועדון.

תמונה

20 אוגוסט 2016, 22:10

Holiday_Armadillo כתב:
להוציא את הנדריקס, גם ג'ורדן פארמר סיים את הקדנציה השניה שלו במועדון.

תמונה

צחקתי בקול

20 אוגוסט 2016, 22:22

חוזר לקדנציה שלישית: ג׳ורדן פארמר חתם ויחליף את רוצ׳סטי: http://sites.one.co.il/Mobile/Glitches/ ... x?id=60779

מה?!?!

20 אוגוסט 2016, 22:59

LIAV10 כתב:חוזר לקדנציה שלישית: ג׳ורדן פארמר חתם ויחליף את רוצ׳סטי: http://sites.one.co.il/Mobile/Glitches/ ... x?id=60779

מה?!?!

אמנם יש לך אווטר של לואיס סי קיי, אבל זה בגדר בדיחת שואה .

20 אוגוסט 2016, 23:01

חחחחחח. את האמת שהת׳רד הזה בכלל משעשע. רואים את הראיון עם פארמר וקצת מבינים איך האיש הפך לאחד הפלופים המפוארים. זה נראה שהוא בא בשביל להעביר פה את הזמן ולהנות מהחיים הטובים יחסית בתל אביב כי לא מצא חוזה ב-nba. וכשרואים אותו שומר על לימור מזרחי אז נזכרים בהגנה המפוארת שלו שבוע אחרי שבוע. רוצ׳סטי זה סתם סיטואציה לא טובה, מאמין שאם מכבי היו מביאים גארד כמו וואנמייקר או ג׳קסון זה היה נראה קצת אחרת. פארמר זה שודד בטרנינג
פרסם תגובה