המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:LIAV10 כתב:איזה כיף שאני גם וגם
גם מגלגל וגם גזען ?
החציל האצטקי כתב:שאראס ושמיר זה פי מיליון יותר טוב ממה שיש לנו היום.
שאראס אגב זה רעיון מעניין באמת, עם כל הגימיקיות שבדבר.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:יכולים, אבל לא אשכנזים כמו אור.
סתם דוגמא, אני מניח שאור מעולם לא ביקר במסלול השירות עצמי בתחנות דלק, אני טועה?
כמו שג'ק דונגי אמר: "what am i, a farmer?"
החציל האצטקי כתב:שאראס ושמיר זה פי מיליון יותר טוב ממה שיש לנו היום.
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:שאראס ושמיר זה פי מיליון יותר טוב ממה שיש לנו היום.
לא מתאים לך ליפול בפח הזה.
לא יכול להיות שלמנות את שאראס למאמן ראשי בשלב הזה זאת החלטה שקולה ואחראית של ההנהלה. זה גימיק זול ופתטי.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:שאראס ושמיר זה פי מיליון יותר טוב ממה שיש לנו היום.
לא מתאים לך ליפול בפח הזה.
לא יכול להיות שלמנות את שאראס למאמן ראשי בשלב הזה זאת החלטה שקולה ואחראית של ההנהלה. זה גימיק זול ופתטי.
האלטרנטיבות לא טובות במיוחד אחי. אמרתי כבר שלדעתי קזלאוסקאס זה לא מועמד רלוונטי במצב הקיים.
אם זה שאראס או דן שמיר (ונשים בצד את ארז/פיני/עודד שהן לא אפשרויות בכלל), אני מעדיף את שאראס כמאמן ראשי ודן שמיר בתור עוזר.
שאראס הוא באמת פריק כדורסל אמיתי ובן אדם עם איכויות אנושיות גבוהות. הפוטנציאל שלו כמאמן הוא עצום.
אם כבר נפלנו, עדיף ליפול עם מישהו שאנחנו אוהבים ורואים את הפוטנציאל ש(באמת) קיים בו.
אתה מבין שזה בערך האופציות האלה או שאבי אבן או גודס יאמנו אותנו עד סוף העונה?
במקרה הכי גרוע הלכה השנה ונביא מאמן כריש בקיץ.
roy1000 כתב:אני חושב שעדיף מאמן ישראלי (שמיר) על שאראס שלא עשה עדיין כלום באימון. זה לחלוטין גימיק. שאראס צריך להשתפשף כמה שנים לפני שהוא מגיע למכבי.
החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:אני חושב שעדיף מאמן ישראלי (שמיר) על שאראס שלא עשה עדיין כלום באימון. זה לחלוטין גימיק. שאראס צריך להשתפשף כמה שנים לפני שהוא מגיע למכבי.
ואם זה שאראס ושמיר? אני חושב שדי ברור שאם שאראס בא בא איתו עוזר בכיר, ודן הוא המועמד האוטומטי פה.
jol9 כתב:ברור שזה גימיק, אבל שאראס לפחות הוא לא בן אדם קפוא. הוא כריזמטי, והוא סופרסטאר שייקבל כבוד מהשחקנים.
האם הוא יכול לעשות עבודה טובה כמאמן? וואלה, קשה לדעת. יחד עם דן שמיר? הסיכוי משתפר פלאים.
רעיון לא כזה רע האמת.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:אני חושב שעדיף מאמן ישראלי (שמיר) על שאראס שלא עשה עדיין כלום באימון. זה לחלוטין גימיק. שאראס צריך להשתפשף כמה שנים לפני שהוא מגיע למכבי.
ואם זה שאראס ושמיר? אני חושב שדי ברור שאם שאראס בא בא איתו עוזר בכיר, ודן הוא המועמד האוטומטי פה.
לא ברור לי איך דן שמיר עם 20 שנות נסיון באימון הופך פתאום לעוזר של שאראס. זה לא ממש הגיוני.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים