פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

ת'רד היורוקאפ- הפועל ירושלים הודחה

03 פברואר 2016, 21:29

my man כתב:
yanay21 כתב:להחתים את כל סראטוב?

תענוג לראות, והגנת השלשות של ירושלים זו שערורייה.

טרוויס פטרסון וברוקס(שלא משחק היום) יכולים להיות על הכוונת..
על הכוונת של מי? אבי אבן?

ולנסיה הפסידה גם אצל פאוק, 72:75. 10 נק׳ לסופו.
אם אולדנבורג תנצח היום את לימוז׳ (ותבטיח את העלייה שלה מהמקום הראשון), ולנסיה לא תהיה תלויה בעצמה במחזור הבא.

Re: ת'רד היורוקאפ- הפועל ירושלים הודחה

03 פברואר 2016, 22:00

גיל ברק כל כך הזוי, ירושלים חוזרת אחרי שהיתה בפיגור רציני בממשחק במפעל שהם כבר עפו ממנו והוא בהתרגשות כאילו זה משחק על תואר

03 פברואר 2016, 22:06

למה הלפרין משחק עם משרוקית?
אה זאת השופטת

03 פברואר 2016, 22:08

וואה אה..האוזמן מתפוצץ על ליאור ומגדל...תענוג

03 פברואר 2016, 22:09

האוזמן משתבח ככל שהוא מתעצבן
איזה בן אדם תותח

03 פברואר 2016, 22:09

מובילת הליגה הישראלית עם מאזן של 5-0 ביורוקאפ..
לתפארת מדינת ישראל.
העיקר שנגד מכבי הם יראו כמו גולדן סטייט על סמים ממריצים וכל התקשורת תגמור מאושר... כיף פה.

03 פברואר 2016, 22:12

קודם כל, אני כל כך שמח שדונטה סמית' סירב למכבי. אחד השחקנים עם האופי הכי מגעיל שיש. תחשבו על פארקר, שלא היה רק הכי טוב בארץ, אלא באירופה, וכמה צנוע הוא היה. ואז תחשבו על דונטה סמית'. תחשבו על דווין סמית', שבשנה שעברה שיחק כל כך הרבה פעמים עם זריקות מאלחשות, וסחב את הקבוצה הזו להצלבה(וגם השנה, שעלה לשחק וגרר רגל נגד ירושלים, כי הוא רצה להילחם עד הסוף), ואז תחשבו על דונטה סמית'. פשוט לא אכפת לו מהרבה מאוד משחקים. כשהוא רוצה, הוא מפלצת, ומי כמונו יודע.

וכמובן, האוזמן. פשוט כיף לשמוע. הוא השתלח בליאור אליהו בצדק, ליאור חושב שאם הוא שומר אז אסור לשרוק לו.להחתים אותו סתם בשביל הכיף, בלי תפקיד.

03 פברואר 2016, 22:14

yanay21 כתב:קודם כל, אני כל כך שמח שדונטה סמית' סירב למכבי. אחד השחקנים עם האופי הכי מגעיל שיש. תחשבו על פארקר, שלא היה רק הכי טוב בארץ, אלא באירופה, וכמה צנוע הוא היה. ואז תחשבו על דונטה סמית'. תחשבו על דווין סמית', שבשנה שעברה שיחק כל כך הרבה פעמים עם זריקות מאלחשות, וסחב את הקבוצה הזו להצלבה(וגם השנה, שעלה לשחק וגרר רגל נגד ירושלים, כי הוא רצה להילחם עד הסוף), ואז תחשבו על דונטה סמית'. פשוט לא אכפת לו מהרבה מאוד משחקים. כשהוא רוצה, הוא מפלצת, ומי כמונו יודע.

וכמובן, האוזמן. פשוט כיף לשמוע. הוא השתלח בליאור אליהו בצדק, ליאור חושב שאם הוא שומר אז אסור לשרוק לו.להחתים אותו סתם בשביל הכיף, בלי תפקיד.

ואז מי ימלא את המשבצת שלו בתקשורת?

03 פברואר 2016, 22:14

אני רואה שלא שמתם לב, אבל פאוק של סופו מעיפה את ולנסיה האמתנית מיורוקאפ! :clap2

03 פברואר 2016, 22:15

felix_r כתב:אני רואה שלא שמתם לב, אבל פאוק של סופו מעיפה את ולנסיה האמתנית מיורוקאפ! :clap2

ולנסיה עפו?????? :eek :eek :eek
חשבתי שזה סתם עוד הפסד..

03 פברואר 2016, 22:16

felix_r כתב:אני רואה שלא שמתם לב, אבל פאוק של סופו מעיפה את ולנסיה האמתנית מיורוקאפ! :clap2

היא עפה? :o

Re: ת'רד היורוקאפ

03 פברואר 2016, 22:16

אפשר לדעת איך הדבר הזה קרה?
חשבתי שהם בקושי הפסידו העונה :eek

03 פברואר 2016, 22:17

my man כתב:

חשבתי שזה סתם עוד הפסד..

האמת שאני לא דייקתי, כי שכחתי שיש עוד משחק. אבל אם לימוז' תנצח 1 מתוך 2 המשחקים שנשארו לה (היום ובשבוע הבא), ולנסיה עפה

03 פברואר 2016, 22:19

felix_r כתב:
my man כתב:

חשבתי שזה סתם עוד הפסד..

האמת שאני לא דייקתי, כי שכחתי שיש עוד משחק. אבל אם לימוז' תנצח 1 מתוך 2 המשחקים שנשארו לה (היום ובשבוע הבא), ולנסיה עפה

די! הזוי!
קבוצה שהגיעה לשיא שלה מוקדם מדי - קלאסי!
נערך לאחרונה על ידי my man בתאריך 03 פברואר 2016, 22:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

03 פברואר 2016, 22:19

סולל את הדרך של מכבי לגביע!!!

03 פברואר 2016, 22:20

MTA2311 כתב:סולל את הדרך של מכבי לגביע!!!

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
:laugh3

03 פברואר 2016, 22:20

my man כתב:
yanay21 כתב:קודם כל, אני כל כך שמח שדונטה סמית' סירב למכבי. אחד השחקנים עם האופי הכי מגעיל שיש. תחשבו על פארקר, שלא היה רק הכי טוב בארץ, אלא באירופה, וכמה צנוע הוא היה. ואז תחשבו על דונטה סמית'. תחשבו על דווין סמית', שבשנה שעברה שיחק כל כך הרבה פעמים עם זריקות מאלחשות, וסחב את הקבוצה הזו להצלבה(וגם השנה, שעלה לשחק וגרר רגל נגד ירושלים, כי הוא רצה להילחם עד הסוף), ואז תחשבו על דונטה סמית'. פשוט לא אכפת לו מהרבה מאוד משחקים. כשהוא רוצה, הוא מפלצת, ומי כמונו יודע.

הוא לא נשכני כמו האוזמן, אבל אני ממש מחבב את אהרל'ה וייסברג

03 פברואר 2016, 22:24

yanay21 כתב:
my man כתב:

הוא לא נשכני כמו האוזמן, אבל אני ממש מחבב את אהרל'ה וייסברג

גם אני אוהב אותו אבל לא - זה פשוט לא אותה רמה ולא אותו דבר...

03 פברואר 2016, 22:26

ברור שלא, אבל אני מעדיף אותו אצלנו. לפחות בן אדם אחד נורמלי בקבוצה(גם אם כוללים שחקנים, צוות מקצועי והנהלה ביחד).

מעניין את מי הוא אוהד.

03 פברואר 2016, 22:26

yanay21 כתב:ברור שלא, אבל אני מעדיף אותו אצלנו. לפחות בן אדם אחד נורמלי בקבוצה(גם אם כוללים שחקנים, צוות מקצועי והנהלה ביחד).

מעניין את מי הוא אוהד.

אני מאמין שהוא צהוב...
פרסם תגובה