מה צריך לקרות בקיץ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מה צריך לקרות בקיץ

הודעהעל ידי rc4991 » 27 דצמבר 2015, 16:00

מבחינתי אפשר להשאיר גם את אופייבו ולהשקיע בפורוורד וסנטר פותחים ברמה גבוהה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 27 דצמבר 2015, 16:23

אני רוצה את הסנטר הקירח של הכוכב האדום ברח לי שמו.
אדם

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 דצמבר 2015, 16:47

אדם כתב:אני רוצה את הסנטר הקירח של הכוכב האדום ברח לי שמו.

שמו מייק צירבס, מחירו יהיה גבוה מאוד בקיץ, ולא בטוח שבצדק.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 דצמבר 2015, 17:05

ankram כתב:יוסי היקר,

באמת אתה חושב שעם רוצ'סטי וגיבוי של יוגב אוחיון , אתה יכול להעמיד צמד רכזים שיביא את מכבי להצלבה?
אתה חושב שדווין סמית' בגילו וכשרו הנוכחי + פניני + לאנסברג , שלשתם אחרי פציעות לא פשוטות , שלשתם פציעים , ושלשתם כבר לא מגיעים למשחקים גדולים , יכולים להחזיק לך את עמדה 3 בקבוצץ הצלבה יורוליג??
מה לגבי עמדה 4 , האם אתה שלם עם עמדה שמורכבת מרנדל ובנדר??? זאת עמדה 4 של קבוצת הצלבה יורוליג???

האם באמת אתה שלם עם אמבקווה כסנטר מחליף??? שחקן שלא יכול לשחק עם הגב לסל , שיש לו ידיים רעות , שהוא מנתר קצת יותר גבוה מפניני ותו לא?

איך שאתה לא הופך את זה , מכבי צריכה לעבור שידוד מערכות בקיץ , החלפה של פארמר והבאת סנטר במקום אוננוקו ופאבריני , הם פלסטר לחולה סרטן , זה יעזור , ישפר , אבל בטח לא לשאיפות של קבוצת הצלבה יורוליג.

מכבי צריכה רכז שיכול לנהל את המכונה , לא סקורר שלא חודר לסל ולא שומר שכל קבוצה רצינית תשמיד אותו , רכז ששומר , וחודר ומפעיל את האחרים , היא צריכה שחקן לעמדה 4 שהוא לא פציע , שיכול לשים נקודות על הלוח ולקחת ריבאונד מה 2.06 + שמסתובבים אצל קבוצות יורוליג , שיכול לאיים מטווחים בינוניים ויותר , ולא איזה "שומר מטעם תקשורת" ושחקן שלא מסוגל לשים סל שלא בהטבעה , שהמחליף שלו עוד לא גמר לינוק ולא מסוגל לשחק 3 דקות מבלי לעשות 6 שגיאות.

הקיצר , מכבי צריכה לכוון למיקום הריאלי שלה , וזה אומר שידוד מערכות לא רק בצוות המקצועי ובהנהלה , אלא גם בצוות השחקנים , כמו שקורה בלגו שהיסודות רעועיים , אתה לא יכול להחליף רק את הגג ולצפות שהבניין ייתיישר.

אנקראם אחי, צריך להיות הוגנים.
אפשר לעשות דברים יפים מאוד גם עם רוצ׳סטי ויוגב, וגם עם סמית׳ וסילבן. חלק מהחבר׳ה האלה כבר הוכיחו את עצמם ולקחו את מכבי להצלבה בסגלים מאוד צנועים.
הם פחות הבעיה כמו זה שאין סביבם כלום. ברמה של גבוה שיתן חסימה טובה, או יוכל לעשות סטופ הגנתי. פשוט כלום. אפילו רנדל מחריד העונה.
בתחילת העונה גם לא היה מאמן.

כל תוספת מינימלית שהכניסו פה עשתה טוב בסופו של דבר. אפילו פאקינג ארינזה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 27 דצמבר 2015, 18:10

חצילנו ,

בדגש על "עשו" , "הוכיחו" וכו' , שנינו יודעים , ולמרות שאני מת עליו שדווין הוא כבר לא הסטופר שלמדנו לאהוב ולהוקיר , בתכלס ביורוליג הוא בעיקר מפציץ מרחוק כי כבר אין לו את האתלטיות להכנס ליער , הברכיים שלו עשו את שלהם.
כנ"ל פניני , שמעולם לא היה אתלט גדול , כמה דקות אתה כבר חושב שהוא יכול לתת ביורוליג בעמדה 3? ולאנסברג? גאנר שלא שומר , התקדם קצת אבל עדיין האנוכיות , הפזיזות והיכולת להכנס לסטריק רע , לא נעלמו.
יוגב הוא רכז מחליף סבבי , אבל ל 10 דקות , לא יותר מזה , כי אז הוא כבר עושה נזק , רוצ'סטי הוא רכז סקורר לא רע , אבל לקבוצות יחסית קטנות , הוא למשל יכול להיות שוס בירושליים , אבל לא במכבי , מכבי לא יכולה להרשות לעצמה בור הגנתי נמוך כמוהו שאפשר לעשות עליו פוסט בקלות , ולעבור אותו בכדרור ללא בעייה , איך שלא תסובב את זה , ביורוליג מעט הקבוצות שהתרגילים שלהם מבוצעים ללא הפרעה , גם מכבי וגם קבוצות אחרות למודות נסיון באשר לשבור את התרגילים של הקבוצה היריבה , שהתרגיל נשבר , נשארת היכולת האישית , בהגנה זה אומר שאיך שלא תסובב את זה , זה בתכלס מסתכם בשחקן על שחקן , ופה לטיילר , ללאנסברג , לדווין יש בעיות. הרי אתה רוצה את הידיות שלהם בהתקפה , אז מי יישמור?? עמדות 4 ו 5 אחרי שיעברו את קו ההגנה של מכבי בקלילות? לא יעבור ביורוליג.

זה נכון שלא טוב לבנות כל קיץ קבוצה מחדש , אבל מקבלי ההחלטות המקצועיות עשו כל כך הרבה נזק , ראבק , קבוצה ללא 2 , קבוצה עם כמעט 0 תרומה בעמדה 4 , שלא לדבר על עמדה 5 , אין לצערי מנוס ממהפכה , בטח בעמדות 4-5 שם כולם כולל כולם צריכים ללכת , וכלה בעמדה 2 שצריך לבנות אותה מחדש (אולי יבזורי כמחליף כי מה לעשות אני עדיין תופס ממנו). מכבי צריכה רכז רציני וסנטר רציני , טיילר לדעתי הוא לא רכז רציני ואל תיקח את הליגה כמדד.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי toja27 » 27 דצמבר 2015, 18:53

לדעתי מגזימים כאן עם כל ההגנה של רוצסטי, לא זוכר ששחקנים כמו תאודוסיץ, סרחיו רודריגז, נבארו וכו' הם שומרים גדולים. זה לא מפריע להם לשחק בקבוצות גדולות, לקבל מיליונים ולהיות שחקנים מוערכים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 27 דצמבר 2015, 18:59

toja27 כתב:לדעתי מגזימים כאן עם כל ההגנה של רוצסטי, לא זוכר ששחקנים כמו תאודוסיץ, סרחיו רודריגז, נבארו וכו' הם שומרים גדולים. זה לא מפריע להם לשחק בקבוצות גדולות, לקבל מיליונים ולהיות שחקנים מוערכים.

זה נכון. הבעיה היא שליד השחקנים האלה משחקים גארדים שעושים בשבילם את ההגנה. במכבי פארמר ולאנדסברג הם לא ממש שומרים גדולים, ככה שהרבה יותר קשה להסטיר את רוצ'סטי בהגנה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 27 דצמבר 2015, 19:03

felix_r כתב:
toja27 כתב:לדעתי מגזימים כאן עם כל ההגנה של רוצסטי, לא זוכר ששחקנים כמו תאודוסיץ, סרחיו רודריגז, נבארו וכו' הם שומרים גדולים. זה לא מפריע להם לשחק בקבוצות גדולות, לקבל מיליונים ולהיות שחקנים מוערכים.

זה נכון. הבעיה היא שליד השחקנים האלה משחקים גארדים שעושים בשבילם את ההגנה. במכבי פארמר ולאנדסברג הם לא ממש שומרים גדולים, ככה שהרבה יותר קשה להסטיר את רוצ'סטי בהגנה

בדיוק. ואני אוסיף שגם הקו הקדמי שלנו העונה חלש בהגנה ככה שזה הופך את זה לעוד יותר קשה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 27 דצמבר 2015, 19:04

toja27 כתב:
felix_r כתב:

בדיוק. ואני אוסיף שגם הקו הקדמי שלנו העונה חלש בהגנה ככה שזה הופך את זה לעוד יותר קשה.

נכון
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 28 דצמבר 2015, 00:12

אוסטין די בנתיים מככב בפזארו האיטלקית הייתי שמח לראות אותו פה שנה הבאה שחקן מדהים לאירופה 21 נקודות ו 9 ריבאונדים למשחק ב 50 אחוז לשלוש
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי BIG sofo » 28 דצמבר 2015, 00:16

את המשחקים האחרונים מכבי ניצחה בצורה מאוד משכנעת.
אני מאוד מקווה שההנהלה לא נוחה ובונה על זה לטווח ארוך ביורוקאפ...
BIG sofo

הודעהעל ידי rc4991 » 28 דצמבר 2015, 00:41

גל גל כתב:אוסטין די בנתיים מככב בפזארו האיטלקית הייתי שמח לראות אותו פה שנה הבאה שחקן מדהים לאירופה 21 נקודות ו 9 ריבאונדים למשחק ב 50 אחוז לשלוש

לגמרי שכחתי ממנו, הזוי שהוא הגיע לפזארו
בהחלט שחקן שצריך להגיע לכאן ואם הוא משחק העונה באיטליה אז אני מאמין שאולי גם בחוזה של פחות מחצי מיליון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 דצמבר 2015, 00:43

rc4991 כתב:
גל גל כתב:אוסטין די בנתיים מככב בפזארו האיטלקית הייתי שמח לראות אותו פה שנה הבאה שחקן מדהים לאירופה 21 נקודות ו 9 ריבאונדים למשחק ב 50 אחוז לשלוש

בהחלט שחקן שצריך להגיע לכאן ואם הוא משחק העונה באיטליה אז אני מאמין שאולי גם בחוזה של פחות מחצי מיליון

נראה לך שמישהו במכבי מכיר אותו בכלל?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 28 דצמבר 2015, 00:48

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:

זה יהיה עצוב מאוד אם לא
אגב, מבחינה כללית אני תמיד חושב שכדאי בכל קיץ לבדוק את השוק של השחקנים שבתפר של ה-NBA ואירופה כי להרבה מהם יש תכונות שיתאימו בול לאירופה
הבעיה שמכבי לא עושה את זה בגלל הבולשיט של "אין להם ניסיון קודם באירופה"
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 28 דצמבר 2015, 09:33

rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:

זה יהיה עצוב מאוד אם לא
אגב, מבחינה כללית אני תמיד חושב שכדאי בכל קיץ לבדוק את השוק של השחקנים שבתפר של ה-NBA ואירופה כי להרבה מהם יש תכונות שיתאימו בול לאירופה

אתה רציני? שכחת כבר את עילויי הדיליג אלכסנדר, אונואוקו ורבים וטובים נוספים? דווקא מהבחינה הזאת שחקן כמו דיי כן יכול להיות הראדאר שלהם. בשנה הבאה לדעתי יהיו פה בעיקר זרים מהדיליג, הכסף נגמר, ואין תירוץ טוב יותר להביא פחונים שתופרים 30 נקודות בליגת שכונות.
er79

הודעהעל ידי אחדשיודע » 28 דצמבר 2015, 12:36

לא שאני מחובבי אוסטין דיי, אבל לא נכון להשוות בין שחקנים שדילגו בדי-ליג (וב-NBA) לבין שחקנים שבילו שם במשך רוב הקריירה שלהם.
ג'ו אלכסנדר וארינזה שיחקו מעט מאוד ב-NBA ביחס לגילם, בניגוד לאוסטין דיי (293 משחקים ב-NBA, בן 27) וקוונסי מילר (69 משחקים, בן 23) לדוגמא.
אפשר למצוא צעירים עם פוטנציאל גדול מאוד בדי-ליג, רק צריך סקאוטים נורמליים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 28 דצמבר 2015, 12:46

אני שונא את אוסטין דיי. הוא מתאים בדיוק למקום אליו הוא הגיע. השכונה של פזארו שבה הוא יכול לכדרר בין הרגליים ולזרוק מתי שהוא רוצה מעמדה 4.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 28 דצמבר 2015, 13:20

er79 כתב:
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:

זה יהיה עצוב מאוד אם לא

אתה רציני? שכחת כבר את עילויי הדיליג אלכסנדר, אונואוקו ורבים וטובים נוספים? דווקא מהבחינה הזאת שחקן כמו דיי כן יכול להיות הראדאר שלהם. בשנה הבאה לדעתי יהיו פה בעיקר זרים מהדיליג, הכסף נגמר, ואין תירוץ טוב יותר להביא פחונים שתופרים 30 נקודות בליגת שכונות.

הכוונה שלי לא לשחקני די ליג (למרות שגם שם אני מניח שיש כמה איכותיים) אלא לשחקני שוליים ב-NBA (חלקם גם משחקים מדי פעם בדי ליג) שבדרך כלל לא מתאימים לליגה אבל באירופה יכולים להיולת כוכבים. שחקנים עם נתונים קצת בעייתים ל-NBA (אתלטיות, נתונים פיזיים בעיקר) כמו גם שחקנים נחמדים שלא משמעותיים בליגה.
אני אמנם לא מכיר טוב את השוק הזה אבל יש בו לא מעט שחקנים כאלה (משתי הקטגוריות) שיכולים להיות שחקנים מעולים באירופה ושמכבי יכולה להביא.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 28 דצמבר 2015, 15:14

השוק של פליטי NBA הוא שוק שממנו מביאים הימורים ובכסף גדול.
זה השוק האחרון שמכבי צריכה לפנות אליו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 28 דצמבר 2015, 16:01

החציל האצטקי כתב:השוק של פליטי NBA הוא שוק שממנו מביאים הימורים ובכסף גדול.
זה השוק האחרון שמכבי צריכה לפנות אליו.

ג'פרי טיילור זה הימור בכסף גדול?
שחקן שנותן תרומה נמוכה שם (שיכול להתבטא הרבה יותר טוב באירופה בתפקיד מרכזי) בעלות של 700-800 אלף דולר
יש גם את ה"פליטים" כמו מילר ודיי שבתזמון נכון יכולים לעלות גרושים ולתת תרומה גבוהה מאוד אבל אני מתכוון לשחקנים השוליים בעיקר ואני לא חושב שהם הימורים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], עידן ו־10 אורחים