המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדם כתב:אני רוצה את הסנטר הקירח של הכוכב האדום ברח לי שמו.
ankram כתב:יוסי היקר,
באמת אתה חושב שעם רוצ'סטי וגיבוי של יוגב אוחיון , אתה יכול להעמיד צמד רכזים שיביא את מכבי להצלבה?
אתה חושב שדווין סמית' בגילו וכשרו הנוכחי + פניני + לאנסברג , שלשתם אחרי פציעות לא פשוטות , שלשתם פציעים , ושלשתם כבר לא מגיעים למשחקים גדולים , יכולים להחזיק לך את עמדה 3 בקבוצץ הצלבה יורוליג??
מה לגבי עמדה 4 , האם אתה שלם עם עמדה שמורכבת מרנדל ובנדר??? זאת עמדה 4 של קבוצת הצלבה יורוליג???
האם באמת אתה שלם עם אמבקווה כסנטר מחליף??? שחקן שלא יכול לשחק עם הגב לסל , שיש לו ידיים רעות , שהוא מנתר קצת יותר גבוה מפניני ותו לא?
איך שאתה לא הופך את זה , מכבי צריכה לעבור שידוד מערכות בקיץ , החלפה של פארמר והבאת סנטר במקום אוננוקו ופאבריני , הם פלסטר לחולה סרטן , זה יעזור , ישפר , אבל בטח לא לשאיפות של קבוצת הצלבה יורוליג.
מכבי צריכה רכז שיכול לנהל את המכונה , לא סקורר שלא חודר לסל ולא שומר שכל קבוצה רצינית תשמיד אותו , רכז ששומר , וחודר ומפעיל את האחרים , היא צריכה שחקן לעמדה 4 שהוא לא פציע , שיכול לשים נקודות על הלוח ולקחת ריבאונד מה 2.06 + שמסתובבים אצל קבוצות יורוליג , שיכול לאיים מטווחים בינוניים ויותר , ולא איזה "שומר מטעם תקשורת" ושחקן שלא מסוגל לשים סל שלא בהטבעה , שהמחליף שלו עוד לא גמר לינוק ולא מסוגל לשחק 3 דקות מבלי לעשות 6 שגיאות.
הקיצר , מכבי צריכה לכוון למיקום הריאלי שלה , וזה אומר שידוד מערכות לא רק בצוות המקצועי ובהנהלה , אלא גם בצוות השחקנים , כמו שקורה בלגו שהיסודות רעועיים , אתה לא יכול להחליף רק את הגג ולצפות שהבניין ייתיישר.
toja27 כתב:לדעתי מגזימים כאן עם כל ההגנה של רוצסטי, לא זוכר ששחקנים כמו תאודוסיץ, סרחיו רודריגז, נבארו וכו' הם שומרים גדולים. זה לא מפריע להם לשחק בקבוצות גדולות, לקבל מיליונים ולהיות שחקנים מוערכים.
felix_r כתב:toja27 כתב:לדעתי מגזימים כאן עם כל ההגנה של רוצסטי, לא זוכר ששחקנים כמו תאודוסיץ, סרחיו רודריגז, נבארו וכו' הם שומרים גדולים. זה לא מפריע להם לשחק בקבוצות גדולות, לקבל מיליונים ולהיות שחקנים מוערכים.
זה נכון. הבעיה היא שליד השחקנים האלה משחקים גארדים שעושים בשבילם את ההגנה. במכבי פארמר ולאנדסברג הם לא ממש שומרים גדולים, ככה שהרבה יותר קשה להסטיר את רוצ'סטי בהגנה
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:לדעתי מגזימים כאן עם כל ההגנה של רוצסטי, לא זוכר ששחקנים כמו תאודוסיץ, סרחיו רודריגז, נבארו וכו' הם שומרים גדולים. זה לא מפריע להם לשחק בקבוצות גדולות, לקבל מיליונים ולהיות שחקנים מוערכים.
זה נכון. הבעיה היא שליד השחקנים האלה משחקים גארדים שעושים בשבילם את ההגנה. במכבי פארמר ולאנדסברג הם לא ממש שומרים גדולים, ככה שהרבה יותר קשה להסטיר את רוצ'סטי בהגנה
בדיוק. ואני אוסיף שגם הקו הקדמי שלנו העונה חלש בהגנה ככה שזה הופך את זה לעוד יותר קשה.
גל גל כתב:אוסטין די בנתיים מככב בפזארו האיטלקית הייתי שמח לראות אותו פה שנה הבאה שחקן מדהים לאירופה 21 נקודות ו 9 ריבאונדים למשחק ב 50 אחוז לשלוש
rc4991 כתב:גל גל כתב:אוסטין די בנתיים מככב בפזארו האיטלקית הייתי שמח לראות אותו פה שנה הבאה שחקן מדהים לאירופה 21 נקודות ו 9 ריבאונדים למשחק ב 50 אחוז לשלוש
לגמרי שכחתי ממנו, הזוי שהוא הגיע לפזארו
בהחלט שחקן שצריך להגיע לכאן ואם הוא משחק העונה באיטליה אז אני מאמין שאולי גם בחוזה של פחות מחצי מיליון
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:גל גל כתב:אוסטין די בנתיים מככב בפזארו האיטלקית הייתי שמח לראות אותו פה שנה הבאה שחקן מדהים לאירופה 21 נקודות ו 9 ריבאונדים למשחק ב 50 אחוז לשלוש
בהחלט שחקן שצריך להגיע לכאן ואם הוא משחק העונה באיטליה אז אני מאמין שאולי גם בחוזה של פחות מחצי מיליון
נראה לך שמישהו במכבי מכיר אותו בכלל?
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:גל גל כתב:אוסטין די בנתיים מככב בפזארו האיטלקית הייתי שמח לראות אותו פה שנה הבאה שחקן מדהים לאירופה 21 נקודות ו 9 ריבאונדים למשחק ב 50 אחוז לשלוש
זה יהיה עצוב מאוד אם לא
אגב, מבחינה כללית אני תמיד חושב שכדאי בכל קיץ לבדוק את השוק של השחקנים שבתפר של ה-NBA ואירופה כי להרבה מהם יש תכונות שיתאימו בול לאירופה
הבעיה שמכבי לא עושה את זה בגלל הבולשיט של "אין להם ניסיון קודם באירופה"
er79 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:גל גל כתב:אוסטין די בנתיים מככב בפזארו האיטלקית הייתי שמח לראות אותו פה שנה הבאה שחקן מדהים לאירופה 21 נקודות ו 9 ריבאונדים למשחק ב 50 אחוז לשלוש
זה יהיה עצוב מאוד אם לא
אגב, מבחינה כללית אני תמיד חושב שכדאי בכל קיץ לבדוק את השוק של השחקנים שבתפר של ה-NBA ואירופה כי להרבה מהם יש תכונות שיתאימו בול לאירופה
הבעיה שמכבי לא עושה את זה בגלל הבולשיט של "אין להם ניסיון קודם באירופה"
אתה רציני? שכחת כבר את עילויי הדיליג אלכסנדר, אונואוקו ורבים וטובים נוספים? דווקא מהבחינה הזאת שחקן כמו דיי כן יכול להיות הראדאר שלהם. בשנה הבאה לדעתי יהיו פה בעיקר זרים מהדיליג, הכסף נגמר, ואין תירוץ טוב יותר להביא פחונים שתופרים 30 נקודות בליגת שכונות.
החציל האצטקי כתב:השוק של פליטי NBA הוא שוק שממנו מביאים הימורים ובכסף גדול.
זה השוק האחרון שמכבי צריכה לפנות אליו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], עידן ו־10 אורחים