המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:כ"כ הרבה מלל בשביל לכסות על הנכות הטכנולוגית שלך...
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כ"כ הרבה מלל בשביל לכסות על הנכות הטכנולוגית שלך...
אמר הבן אדם שמשתמש במוצרי אפל
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כ"כ הרבה מלל בשביל לכסות על הנכות הטכנולוגית שלך...
אמר הבן אדם שמשתמש במוצרי אפל
אני נאנסתי להשתמש במוצרי אפל.
מה לעשות שהחברה שלי החליטה לחלק לכל העובדים שיש להם טלפון חברה, אייפון 6, מבלי לתת אפשרות לבחור...
מה אני אעשה? אגיד שאני לא מעוניין במכשיר שלהם, ואקנה מכשיר משלי ב-3000 ש"ח?
jol9 כתב:אין דבר כזה לאחר, כי לאף אחד לא אכפת מתי אתה מגיע...
rc4991 כתב:jol9 כתב:אין דבר כזה לאחר, כי לאף אחד לא אכפת מתי אתה מגיע...
מאנייק
yzafrir כתב:פליקס , זה לא נשמע הגיוני כי אחרת יש שם כמה שחקנים שמזמן היו נחטפים משם בחוזה יותר טוב ממלאגה...
roy1000 כתב:אני לא מכיר הרבה שחקנים מקצועניים שישחקו 4 חודשים בלי משכורת. לא מאמין ששחקנים כמו קוזמינסקאס ונדוביץ' משחקים בחינם.
felix_r כתב:roy1000 כתב:אני לא מכיר הרבה שחקנים מקצועניים שישחקו 4 חודשים בלי משכורת. לא מאמין ששחקנים כמו קוזמינסקאס ונדוביץ' משחקים בחינם.
אתה לא מכיר הרבה שחקנים, נקודה.
yzafrir כתב:פליקס , שחקנים ברמה של נדוביץ' וקוזי יחטפו ע"י הקבוצות הבכירות גם אם בשארית העונה הזאת יצטרכו לשלב אותם הליגות המקומיות בלבד.
כנראה שהם מקבלים רק חלק מהשכר ומלאגה רוצה בייאווט על החוזה.
או שבקרוב נשמע על עזיבות נוספות.
כמו שרוי אמר (בלי החלק של אני לא מכיר שחקנים..) אף שחקן לא ישחק בחינם 4 חודשים .
ריצ'רד הנדריקס כתב:אני לא 100% כשיר
roy1000 כתב:ריצ'רד הנדריקס כתב:אני לא 100% כשיר
יש פה אפילו מישהו אחד בפורום שלא היה ברור לו שהנדריקס פצוע? לא סתם הוא שוחרר ממלאגה.
שחף כתב:אני לא יודע אם הוא פצוע, מבחינת מוביליות הוא נראה בסדר גמור. קצת חלוד. צריך להבין שיש השנה קבוצת פח שגם מאומנת ברמה נמוכה, אז לא יודעים להפעיל גבוהים.
בכל מקרה מי שחשב שמדובר על איזה סנטר טופ יורוליג שמכבי הביאה התבדה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־8 אורחים