02 דצמבר 2016, 21:53
bigi כתב:אי אפשר להאשים את השחקן שאין לו רוח
או רצון כשרוב המשחק הוא מסתכל על הכדור עף לסל
הבחור מאסיבי במקום שישחקו עליו יעבדו עם שיטה
הוא עומד ברוב המקרים כמו קישוט
02 דצמבר 2016, 22:06
02 דצמבר 2016, 22:11
bigi כתב:לא מוצלחות גם כי הוא לא בשטף ,
הביטחון שלו ברצפה וגם כי אין שחקנים
שיודעים לתפעל אותו ..
אם מכבי היתה משחקת מבפנים החוצה
כמו שצריך ..,
היא היתה מנצלת יותר טוב את הכלים שיש לה .
02 דצמבר 2016, 23:03
jay כתב:תנתק את זה ממקום ריגשי/נוסטלגי/פסיכולוגי - "נח", "בחור חכם", "משמעותי", היה "אכפת" לו.
jay כתב:אז הטענה המרכזית שלי היא שהדימיון ביניהם כן רב, וכמו בהרבה דברים כאן בפורום ובעולם בכלל, זה הכל משחק של תדמיות ואהדה ריגשית לפרסונה.
03 דצמבר 2016, 14:12
03 דצמבר 2016, 18:16
jay כתב:הגבתי ספציפית לטיעונים שלך, למעט הדאבל טים שהוא טיעון עובדתי וחזק. אם לדעתך אני מגיע סתם ממקום רגשי (שזה לא הגיוני כי אני לא אוהב את צירבאס יותר מאת סופו), לפחות תתאר במה זה מתבטא כמו שאני עשיתי.
03 דצמבר 2016, 19:14
שחף1 כתב:אני לא התייאשתי לגמרי מצירבס, אבל מעשית אנחנו כבר בשליש עונה והאיש עם תרומה שלילית ברוב המשחקים שלו. לסופו היו כבר בשלב הזה משחקים טובים שהוא חיסל יריבות גם בעונות הפחות טובות שלו
05 דצמבר 2016, 12:27
rc4991 כתב:שחף1 כתב:אני לא התייאשתי לגמרי מצירבס, אבל מעשית אנחנו כבר בשליש עונה והאיש עם תרומה שלילית ברוב המשחקים שלו. לסופו היו כבר בשלב הזה משחקים טובים שהוא חיסל יריבות גם בעונות הפחות טובות שלו
כי לא משחקים עליו וזה ממש מעצבן
הבן אדם מקרר בצבע וקולע באחוזים נהדרים כשהוא מקבל את הכדור במקום הנכון (והוא מגיע הרבה פעמים למצב הזה)
במקום זה לא מתייחסים אליו, או שמוסרים לו ממש רע או שמשחקים עליו פיק אנד רול
05 דצמבר 2016, 12:55
ankram כתב:rc4991 כתב:שחף1 כתב:אני לא התייאשתי לגמרי מצירבס, אבל מעשית אנחנו כבר בשליש עונה והאיש עם תרומה שלילית ברוב המשחקים שלו. לסופו היו כבר בשלב הזה משחקים טובים שהוא חיסל יריבות גם בעונות הפחות טובות שלו
כי לא משחקים עליו וזה ממש מעצבן
הבן אדם מקרר בצבע וקולע באחוזים נהדרים כשהוא מקבל את הכדור במקום הנכון (והוא מגיע הרבה פעמים למצב הזה)
במקום זה לא מתייחסים אליו, או שמוסרים לו ממש רע או שמשחקים עליו פיק אנד רול
ראשית משחקים עליו פיק נ רול כי זה התחום החזק שלו , שנית , מדובר במסיים מאד בינוני מתחת לסל , לא מסיים בהחלטיות , מאד רך.
על הגנה , אני כלל לא מדבר , לא רק שהוא קונוס שמן , הוא גם ממש לא מתרגש שעושים עליו סל , אדיש כזה.
05 דצמבר 2016, 13:14
05 דצמבר 2016, 13:16
שועל כתב:שום דבר זה לא המומחיות שלו.
אני מסכים שאם כבר אז הוא הכי יעיל בפיק אנד רול, לא קל להכניס לו כדורים לצבע, הוא מאבד רבים מהם או עושה צעדים וצריך לקבל אותם במקומות מאוד ספציפיים.
05 דצמבר 2016, 13:16
05 דצמבר 2016, 13:17
rc4991 כתב:שועל כתב:שום דבר זה לא המומחיות שלו.
אני מסכים שאם כבר אז הוא הכי יעיל בפיק אנד רול, לא קל להכניס לו כדורים לצבע, הוא מאבד רבים מהם או עושה צעדים וצריך לקבל אותם במקומות מאוד ספציפיים.
הוא טוב מאוד בפוסט, פשוט מכבי לא מנצלת את זה
לא צריכה להיות בעיה להזין אותו בצבע וחצי מהאיבודים שלו זה ממסירות מפגרות
05 דצמבר 2016, 13:20
05 דצמבר 2016, 13:21
שועל כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:שום דבר זה לא המומחיות שלו.
הוא לא טוב מאוד בשום דבר.
אתמול למשל ניסו להכניס לו בשיטתיות כדורים לצבע וזה פשוט לא עבד
05 דצמבר 2016, 13:21
rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:שום דבר זה לא המומחיות שלו.
הוא לא טוב מאוד בשום דבר.
אתמול למשל ניסו להכניס לו בשיטתיות כדורים לצבע וזה פשוט לא עבד
אתמול הוא היה רע גם בהתקפה
בדרך כלל כשהוא מקבל כדורים בפוסט מתקבלת תוצאה חיובית
05 דצמבר 2016, 13:55
Holiday_Armadillo כתב:הוא מושווה לסופו בגלל הדברים הלא טובים שלו, אבל איפה הוא ואיפה סופו בצד ההתקפי
סופו היה בולדוזר שאכל את השומרים שלו חיים וגם היה מוסר מצוין במידה ועשו עליו דאבל טים
צירבס פשוט שחקן שמבאס לראות
05 דצמבר 2016, 14:01
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא מושווה לסופו בגלל הדברים הלא טובים שלו, אבל איפה הוא ואיפה סופו בצד ההתקפי
סופו היה בולדוזר שאכל את השומרים שלו חיים וגם היה מוסר מצוין במידה ועשו עליו דאבל טים
צירבס פשוט שחקן שמבאס לראות
סופו גם היה מפנה מסדרון לשחקנים אחרים עם חסימות. צירבס כל כך רך שהוא לא מצליח לעשות את זה.
05 דצמבר 2016, 14:32
05 דצמבר 2016, 14:54
שועל כתב:הרבה זמן כרמל לא הייתה כל כך נחרצת