המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:Lakers24 כתב:יש שמות של שחקנים שיכול להיות שיגיעו עם בלאט לטורקיה למשל שחקנים מהאן.בי.אי?
קודם כל ברוך הבא!
אתה שואל לגבי שחקנים שיבואו בגללו, או פשוט בנוסף?
אדם כתב:שאלה בלאט מקבל מקליבלנד את כל ה5 שנים שחתם ?,כאילו נגמרו שנתים נשאר עוד 3 שנים 5 מליון דולר לעונה כפול 3 ?.
felix_r כתב:תמיד צחקתי על אותם האנשים שהאמינו לכל הקישקושים הפטריוטיים של בלאט בראיונות לתקשורת. מה שתמיד עניין אותו זה כסף. אין עם זה שום בעיה. זאת העבודה שלו, והוא אמור לנסות להרוויח כמה שיותר. רק שלא יספר לנו שוב את הלוקשים על כמה שחשוב לו ישראל
Adam כתב:rc4991 כתב:Adam כתב:האמת שדרושפאקה עשו פה מהלך מטורף כשהם החליטו לשים הרבה כסף על דיוויד בלאט.
זאת קבוצה "חדשה" שרוצה להיכנס לטופ האירופי כמה שיותר מהר ויש לה הרבה כסף בשביל זה.
עצם זה שדיוויד בלאט הוא המאמן שלהם יוביל להרבה שחקנים בעלי שם לרצות לבוא לשחק שם, כי הם רוצים לשחק תחת בלאט.
יהיה מעניין אם גם דיוויד בלאט וגם פיני גרשון ישחקו שנה הבאה ביורוליג נגד מכבי.
זה באמת יהיה מצחיק לראות את פיני משחק נגד מכבי
יקח לו חמש עשרה שניות רק לעבור את החצי
אתה יודע, גם לאמן זה חלק מהמשחק.
felix_r כתב:תמיד צחקתי על אותם האנשים שהאמינו לכל הקישקושים הפטריוטיים של בלאט בראיונות לתקשורת. מה שתמיד עניין אותו זה כסף. אין עם זה שום בעיה. זאת העבודה שלו, והוא אמור לנסות להרוויח כמה שיותר. רק שלא יספר לנו שוב את הלוקשים על כמה שחשוב לו ישראל
מכביסט31 כתב:אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו. חוזה חלומי, יד חופשית בבניית הסגל, בא לקבוצה בעלייה שרוצה לתקוע יתד באירופה, יש פה כנראה מטרה רצינית שקרצה מאוד לבלאט.. באמת חשבתם שהוא יעדיף את חוזה מיליארד הדולר האוזבקי שהציעו לו במכבי? מאוד מפתה לעבוד תחת יכולות בניית הסגל הפנומנאליות של אבן את דני..
מבין אותו לגמרי.
felix_r כתב:מכביסט31 כתב:אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו. חוזה חלומי, יד חופשית בבניית הסגל, בא לקבוצה בעלייה שרוצה לתקוע יתד באירופה, יש פה כנראה מטרה רצינית שקרצה מאוד לבלאט.. באמת חשבתם שהוא יעדיף את חוזה מיליארד הדולר האוזבקי שהציעו לו במכבי? מאוד מפתה לעבוד תחת יכולות בניית הסגל הפנומנאליות של אבן את דני..
מבין אותו לגמרי.
אין שום בעיה עם זה. שיעשה כסף לבריאות. כל הכבוד.
רק שלא יזבל את השכל על הפטריוטיות שלו בראיונות בארץ כשיחזור לישראל
yanay21 כתב:felix_r כתב:מכביסט31 כתב:אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו. חוזה חלומי, יד חופשית בבניית הסגל, בא לקבוצה בעלייה שרוצה לתקוע יתד באירופה, יש פה כנראה מטרה רצינית שקרצה מאוד לבלאט.. באמת חשבתם שהוא יעדיף את חוזה מיליארד הדולר האוזבקי שהציעו לו במכבי? מאוד מפתה לעבוד תחת יכולות בניית הסגל הפנומנאליות של אבן את דני..
מבין אותו לגמרי.
אין שום בעיה עם זה. שיעשה כסף לבריאות. כל הכבוד.
רק שלא יזבל את השכל על הפטריוטיות שלו בראיונות בארץ כשיחזור לישראל
לא הבנתי למה זה סותר אחד את השני
אחדשיודע כתב:נו די פליקס. בן גוריון היה לוקח את המשרה הזאת על פני המשרה של דני.
אחדשיודע כתב:קוראים לזה פוליטיקלי קורקט (יש שיגידו אובר-לקקנות).
הוא הגיע להישגים ברוסיה (ועדיין אימן את הנבחרת), והוא רוצה להישאר אהוד שם. אני מניח שזו הסיבה שהוא התבטא כך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], עידן ו־8 אורחים