פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
07 אוגוסט 2016, 20:14
בסוף 2010 קרע את הצולבת הקדמית (ACL), והפעם קרע את הצולבת האחורית (PCL) + הרצועה הצידית החיצונית (LCL).
אז יכול להיות שהוא לא יהיה אותו שחקן שהיה טרם הפציעה או לא יצליח לממש את הפוטנציאל שניבאו לו מלכתחילה, אבל לא הייתי מחסל לו את הקריירה בגיל 23. הוא עוד יוכל לעשות דבר או שניים, גם אם סטטיסטית הסיכויים לא לטובתו.
07 אוגוסט 2016, 22:22
Chen כתב:toja27 כתב:סמית זה שחקן ותיק ומוערך על ידי המועדון בעל חוזה חתום בלי אפשרות להתיר אותו. אין מה להשוות אותו למילר שעוד לא ראה דקה במשחק אימון של מכבי ופצוע ודאי לעונה הזאת לפחות. שחקנים בסיטואציה שונה לגמרי.
גם החוזה של מילר חתום בדיוק כמו של סמית'. הם בדיוק באותו מצב. שחקני כדורסל זה לא כמו מוצר שאתה קונה במחסני חשמל ואתה יכול להחזיר אחרי 14 יום... מהרגע שקנית וחתמת על הכל השחקן שלך לטוב ולרע. ואם יש אפשרות קסם כזאת לחתוך שחקנים פצועים אז סמית' צריך לעזוב גם לנוכח העומס בעמדה 3.
אם אני לא טועה המאבק של מכבי מול מילר עוסק בדיוק בעניין הזה, האם החוזה של מילר תקף או לא. לפיכך לא הייתי קובע נחרצות שסמית ומילר הם באותו מצב.
07 אוגוסט 2016, 23:12
toja27 כתב:Chen כתב:toja27 כתב:סמית זה שחקן ותיק ומוערך על ידי המועדון בעל חוזה חתום בלי אפשרות להתיר אותו. אין מה להשוות אותו למילר שעוד לא ראה דקה במשחק אימון של מכבי ופצוע ודאי לעונה הזאת לפחות. שחקנים בסיטואציה שונה לגמרי.
גם החוזה של מילר חתום בדיוק כמו של סמית'. הם בדיוק באותו מצב. שחקני כדורסל זה לא כמו מוצר שאתה קונה במחסני חשמל ואתה יכול להחזיר אחרי 14 יום... מהרגע שקנית וחתמת על הכל השחקן שלך לטוב ולרע. ואם יש אפשרות קסם כזאת לחתוך שחקנים פצועים אז סמית' צריך לעזוב גם לנוכח העומס בעמדה 3.
אם אני לא טועה המאבק של מכבי מול מילר עוסק בדיוק בעניין הזה, האם החוזה של מילר תקף או לא. לפיכך לא הייתי קובע נחרצות שסמית ומילר הם באותו מצב.
החוזה של מילר נכנס לתוקף ברגע שהוא חתם. למכבי יש אפשרות להתיר אותו רק במקרה שנכשל בבדיקות הרפואיות. בגלל שמילר כבר היה בארץ הוא עשה את הבדיקות ועבר אותם לכן האפשרות של מכבי לצאת מהחוזה כבר לא קיימת.
07 אוגוסט 2016, 23:39
כנראה שבנושא הזה הצדק עימך למרות שגם כאן יכול להיות שמכבי עוד לא אמרה את המילה האחרונה. בכל אופן אם מכבי משלמת על מילר בכל מקרה אז אני לא רואה סיבה שישחררו אותו כי מה יצא להם מזה? גם משלמים חלק עליו( וחלק הביטוח) וגם משחררים אותו ללא סיבה. אני חושב שהדברים לא כאלו פשוטים ויש שם עניינים משפטיים.
08 אוגוסט 2016, 07:11
ברצינות שמכבי לא מבטחת חוזים?
08 אוגוסט 2016, 07:11
החוזה עם מילר תקף כל עוד אף אחד מהצדדים לא הפר אותו. הוויכוח מול מילר הוא האם השתתפות במשחק חובבים זה הפרת חוזה ?
גם אם לא , הביטוח אמור לשלם חלק גדול מהחוזה העונה.
08 אוגוסט 2016, 11:30
לאור הדיון כאן על הפציעות שלו, כנראה שאין מבחינת מכבי הגיון להשאיר אותו ולקבל
אותו נניח לעונה השניה של החוזה, כי סביר להניח ששחקן אחרי שתי פציעות כאלה קשות, אפשר להחתים,
אם ירצו, ב300K, ולא משנה מה הפוטנציאל שלו.
בגלל זה מכבי תנסה בכל הכח לבטל את החוזה שלו.
08 אוגוסט 2016, 11:37
למילר אין שום זכות או זכאות לתבוע את מכבי. הוא נפצע שלא במסגרת רשמית של הקבוצה או באימוניה ולכן זוהי בעיה שלו.
08 אוגוסט 2016, 14:14
בואו נימנע מכל מני אמירות נחרצות לגבי מילר. לאף אחד פה אין מושג איך החוזה שלו נראה, איזה סעיפים יש בו ועל מה הויכוח מול מכבי עכשיו.