15 אוגוסט 2016, 12:32
rc4991 כתב:my man כתב:my man כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
גם זה קיצוני אפילו ביחס לעצמם! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
טוב אחרי שצחקתי- עכשיו אני עצבני!
אם זה נכון..... יווווווווווו כמה אני עצבני עכשיו!!!!!
ברמה שאתה מסוגל לקרוא לאחד מהגולשים קוף?
15 אוגוסט 2016, 12:32
rc4991 כתב:my man כתב:my man כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
גם זה קיצוני אפילו ביחס לעצמם! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
15 אוגוסט 2016, 12:33
15 אוגוסט 2016, 12:35
my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:my man כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]()
אני באמת עצבני! כאילו טוז'ה אתמול בערב גרם לי לתת להם צ'אנס לפחות עד ההחתמה הבאה...עזוב נו...זה הרי היה ברור אני כועס קודם כל על עצמי שנתתי לזה מקום...
כנק'חלךכק'רעכהןק'רךיעכלף
שישחררו אותנו מעצמם כבר!!!!!!!!!!!!11111111111111
15 אוגוסט 2016, 12:35
15 אוגוסט 2016, 12:37
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:my man כתב:my man כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ברמה שהוא עדיין יילך לגביע המדינה אבל הוא לא יהיה מרוצה מזה
15 אוגוסט 2016, 12:38
שועל כתב:עכשיו יגיע איזה הזוי ויכתוב "מה רע בהחתמה הזו? הוא היה מצוין במכבי חיפה ומכבי של העונה הקודמת זו לא הוכחה לכלום. בסך הכל מדובר ב4 פיזי עם קליעה ל3. יכול להוסיף מאוד למכבי". משהו כזה
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:my man כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]()
אני באמת עצבני! כאילו טוז'ה אתמול בערב גרם לי לתת להם צ'אנס לפחות עד ההחתמה הבאה...עזוב נו...זה הרי היה ברור אני כועס קודם כל על עצמי שנתתי לזה מקום...
כנק'חלךכק'רעכהןק'רךיעכלף
שישחררו אותנו מעצמם כבר!!!!!!!!!!!!11111111111111
תירגע עם השפה!!!
15 אוגוסט 2016, 12:42
15 אוגוסט 2016, 12:42
איתי-שגב כתב::laugh3![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
15 אוגוסט 2016, 12:43
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב::laugh3![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אין לך זכות לצחוק אם חידשת מנוי אוטומטית
15 אוגוסט 2016, 12:47
15 אוגוסט 2016, 12:49
15 אוגוסט 2016, 12:49
Nadav#30 כתב:מה רע בהחתמה הזו? סה"כ הוא היה טוב במכבי חיפה ושנה שעברה הוא לא קיבל יותר מידי הזדמנויות. הוא כבר מכיר את המערכת וגם את הליגה. הוא פועל שחור וזה בידיוק מה שאנחנו צריכים.
סתם, לא
15 אוגוסט 2016, 13:00
15 אוגוסט 2016, 13:02
15 אוגוסט 2016, 13:03
15 אוגוסט 2016, 13:05
איתי-שגב כתב:מלבד הניסיונות לצרף את ראד, במכבי ת"א מתקשים למלא את הסגל. בצוות המקצועי הבהירו שאם לא ימצאו שחקן שיתאים לפאזל, הם יוותרו על רכש, וזאת לאחר הכישלון בצירופם של ארינזה אונוואקו, ויטור פבראני ואייק אופייבו בעונה שעברה.
my man כתב:עכשיו גלדסטי פרסם שיש פער של 350K מראד...
כאילו, זה בקטנה כזה.. כולה קצת יותר מרבע מליון..
15 אוגוסט 2016, 13:06
איתי-שגב כתב:הציעו לו 350 אלף.. חחחחחח
איתי-שגב כתב:מלבד הניסיונות לצרף את ראד, במכבי ת"א מתקשים למלא את הסגל. בצוות המקצועי הבהירו שאם לא ימצאו שחקן שיתאים לפאזל, הם יוותרו על רכש, וזאת לאחר הכישלון בצירופם של ארינזה אונוואקו, ויטור פבראני ואייק אופייבו בעונה שעברה.