24 אוגוסט 2016, 10:49
yzafrir כתב:אני עוד לא הבנתי איך קבוצה שיש לה את עמדות 1 , 2 , 5. הכי חלשות ביורוליג יכולה פתאום להפוך למעומדת לפיינלפור פור עם החתמה של סנטר איכותי ?
מה זה יגרום למקל , יוגב , ראד , אלכסנדר להיות שחקנים יותר טובים ?
התשובה שלי לזה היא פשוטה , השחקנים האלו הרבה פחות גרועים ממה שנביאי הזעם (הקבועים) פה בפורום חושבים והוספה של סנטר טוב תגרום לאיזון שחסר בסגל.
לגבי רוני , מה שהוא מתכוון זה שנביאי הזעם פה כבר קבעו מהמיקאה העונה בעוד שהוא בכלל לא מנסה לנבא. הוא לא אמר שיהיה עונה טובה או שהסגל הזה שווה פיינלפור או הצלבה , אלא שצריך להמתין בסבלנות להחתמת הסנטר הנוסף שאם יהיה איכותי אז הוא מנבא שתהיה עונה טובה. כל עוד לא החתימו שחקן אין מהמלנסות לנבא לטוב או לרע
24 אוגוסט 2016, 10:52
yzafrir כתב:אני עוד לא הבנתי איך קבוצה שיש לה את עמדות 1 , 2 , 5. הכי חלשות ביורוליג יכולה פתאום להפוך למעומדת לפיינלפור פור עם החתמה של סנטר איכותי ?
התשובה שלי לזה היא פשוטה , השחקנים האלו הרבה פחות גרועים ממה שנביאי הזעם (הקבועים) פה בפורום חושבים והוספה של סנטר טוב תגרום לאיזון שחסר בסגל.
לגבי רוני , מה שהוא מתכוון זה שנביאי הזעם פה כבר קבעו מהמיקאה העונה בעוד שהוא בכלל לא מנסה לנבא. הוא לא אמר שיהיה עונה טובה או שהסגל הזה שווה פיינלפור או הצלבה , אלא שצריך להמתין בסבלנות להחתמת הסנטר הנוסף שאם יהיה איכותי אז הוא מנבא שתהיה עונה טובה. כל עוד לא החתימו שחקן אין מהמלנסות לנבא לטוב או לרע
24 אוגוסט 2016, 10:58
toja27 כתב:כל מה שקרה בשנתיים האחרונות לא רלוונטי בנקודת הזמן הנוכחית. מתי זה היה רלוונטי? בתחילת הקיץ , כשאנשים לא ידעו איזה סגל יהיה. כיום, כשהסגל כמעט הושלם ואנחנו רואים שלפחות על הנייר זאת קבוצת יורוליג, נותר לנו לדבר על ההערכה איך הסגל הזה יתחבר. בגלל זה כשאתה אומר שלפי דעתך (ואני אדגיש לפי דעתך בלבד) השחקנים שהביאו לא מתאימים אחד לשני, זה דווקא רלוונטי בנקודת הזמן הנוכחית. אבל השנתיים האחרונות לא רלוונטיות בכלל.
דבר שני, לא רוצה לפגוע באף אחד או להתנשא אבל אני מניח שרובנו אנשים שעברו דבר או שניים בחיים, היו לנו רגעים מוצלחים יותר ומוצלחים פחות. לא חושב שאחרי רגעים מאתגרים התיישבנו על הרצפה כמו ילדים בני שנתיים ודרשנו בבכי ועם מכות ידיים על האדמה מהחיים " לא רוצה! לא רוצה! עכשיו אתם תפצו אותי" לא , עשינו כל מה שיכלנו כדי להתמודד בצורה הטובה ביותר עם האתגר. אז בבקשה די לצייר את עצמכם עם תדמית של ילדים קטנים שדורשים "מגיע לי , מגיע לי". suck it up ועכשיו ממשיכים הלאה. לא קרה כלום, היו לנו בתור מועדון והאוהדים שנים מוצלחות מאוד ורעות מאוד. זה בסדר וזה נורמלי, עכשיו ממשיכים הלאה.
24 אוגוסט 2016, 11:09
roy1000 כתב:rc4991 כתב:קודם כל, לא אמרתי שכולם טועים ושאני צודק, אני לא עף על עצמי וזה ממש לא הדיון
מה שאמרתי זה שאנשים מגזימים עם אי האמון ואתה יותר מכולם צריך לדעת את זה עם נבואות הזעם שהיו לך
בסך הכל ביקשתי להתמתן קצת עם נבואות הזעם והגישה השלילית כי הסגל הנוכחי לא מצדיק את זה
אין פה מה שאני צודק כי עוד מוקדם לדעת איך הסגל הזה יתגבש וזה בדיוק הקטע של לחכות רגע ואז להחליט
לדעתי יש פה סגל טוב, הוא לא מאוזן אבל זה לא ברמה כל כך רעה. אם יגיע סנטר הגנתי סביר יש פה כנראה קבוצת הצלבה
ההגיון שלך לא כל כך ברור לי.
אני לא מבין למה אתה חושב שאנשים צריכים להתמתן אחרי שבעונה הקודמת גם נבואות הזעם הכי קיצוניות (אפילו שלי) לא הצליחו לצפות את גודל הכישלון והציניות בהתנהלות של ההנהלה? אם כבר, אז לפי מה שקרה פה בשנתיים האחרונות האי אמון ונבואות הזעם צריכות להיות חריפות יותר.
גם שנה שעברה חשבת שהסגל לא מצדיק נבואות זעם לא? אז אם טעית שנה שעברה למה אתה כל כך בטוח שאתה צודק השנה?
שים לב שרוב ההודעות שלך מתייחסות לדעות של אנשים אחרים ולמה הדעות האלה פסולות ולא לגיטימיות. לא רק שהטענות שלך על "שליליות יתר" הן הזויות לאור מה שקרה פה בשנתיים האחרונות, אלא שגם הנסיון שלך להשתיק את הדעות האלה הוא מצחיק. זה יעזור במשהו?
אני מציע שבמקום להתעסק בחברים האחרים, אולי תוכל פשוט להגיד מה אתה חושב, כי ששואלים אותך אז מקבלים תשובה לחלוטין לא ברורה ומסוייגת באלפי סייגים של אם ואם ואם אז אולי כנראה נגיע להצלבה.
24 אוגוסט 2016, 11:19
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:קודם כל, לא אמרתי שכולם טועים ושאני צודק, אני לא עף על עצמי וזה ממש לא הדיון
מה שאמרתי זה שאנשים מגזימים עם אי האמון ואתה יותר מכולם צריך לדעת את זה עם נבואות הזעם שהיו לך
בסך הכל ביקשתי להתמתן קצת עם נבואות הזעם והגישה השלילית כי הסגל הנוכחי לא מצדיק את זה
אין פה מה שאני צודק כי עוד מוקדם לדעת איך הסגל הזה יתגבש וזה בדיוק הקטע של לחכות רגע ואז להחליט
לדעתי יש פה סגל טוב, הוא לא מאוזן אבל זה לא ברמה כל כך רעה. אם יגיע סנטר הגנתי סביר יש פה כנראה קבוצת הצלבה
אני לא מבין למה אתה חושב שאנשים צריכים להתמתן אחרי שבעונה הקודמת גם נבואות הזעם הכי קיצוניות (אפילו שלי) לא הצליחו לצפות את גודל הכישלון והציניות בהתנהלות של ההנהלה? אם כבר, אז לפי מה שקרה פה בשנתיים האחרונות האי אמון ונבואות הזעם צריכות להיות חריפות יותר.
גם שנה שעברה חשבת שהסגל לא מצדיק נבואות זעם לא? אז אם טעית שנה שעברה למה אתה כל כך בטוח שאתה צודק השנה?
שים לב שרוב ההודעות שלך מתייחסות לדעות של אנשים אחרים ולמה הדעות האלה פסולות ולא לגיטימיות. לא רק שהטענות שלך על "שליליות יתר" הן הזויות לאור מה שקרה פה בשנתיים האחרונות, אלא שגם הנסיון שלך להשתיק את הדעות האלה הוא מצחיק. זה יעזור במשהו?
אני מציע שבמקום להתעסק בחברים האחרים, אולי תוכל פשוט להגיד מה אתה חושב, כי ששואלים אותך אז מקבלים תשובה לחלוטין לא ברורה ומסוייגת באלפי סייגים של אם ואם ואם אז אולי כנראה נגיע להצלבה.
כנראה לא הצלחתי להעביר נכון את המסר שלי - אני לא טוען שיש כאן קבוצה מטורפת. יש פה לא מעט פוטנציאל אבל גם כמה סימני שאלה ואם דברים יסתדרו טוב יכולה להיות עונה טובה מאוד. וזאת בדיוק הנקודה - אני לא קובע בוודאות לאן הקבוצה הזאת תלך כי אני לא יודע בעצמי (ותוכלו לראות שהויכוח שלי עם שועל עוסק פחות בלאן הקבוצה הזאת יכולה להגיע ויותר לגישה הכללית). אין פה שום סתימת פיות ואף פעם לא משכתי לכיוון הזה. זה פשוט קצת מגוחך (שוב, בלי רצון להעליב) לקבוע מה יהיה מראש ולהיות שלילי מסגל שכולל את ווימס וגאודלוק
24 אוגוסט 2016, 11:20
24 אוגוסט 2016, 11:22
roy1000 כתב:toja27 כתב:כל מה שקרה בשנתיים האחרונות לא רלוונטי בנקודת הזמן הנוכחית. מתי זה היה רלוונטי? בתחילת הקיץ , כשאנשים לא ידעו איזה סגל יהיה. כיום, כשהסגל כמעט הושלם ואנחנו רואים שלפחות על הנייר זאת קבוצת יורוליג, נותר לנו לדבר על ההערכה איך הסגל הזה יתחבר. בגלל זה כשאתה אומר שלפי דעתך (ואני אדגיש לפי דעתך בלבד) השחקנים שהביאו לא מתאימים אחד לשני, זה דווקא רלוונטי בנקודת הזמן הנוכחית. אבל השנתיים האחרונות לא רלוונטיות בכלל.
דבר שני, לא רוצה לפגוע באף אחד או להתנשא אבל אני מניח שרובנו אנשים שעברו דבר או שניים בחיים, היו לנו רגעים מוצלחים יותר ומוצלחים פחות. לא חושב שאחרי רגעים מאתגרים התיישבנו על הרצפה כמו ילדים בני שנתיים ודרשנו בבכי ועם מכות ידיים על האדמה מהחיים " לא רוצה! לא רוצה! עכשיו אתם תפצו אותי" לא , עשינו כל מה שיכלנו כדי להתמודד בצורה הטובה ביותר עם האתגר. אז בבקשה די לצייר את עצמכם עם תדמית של ילדים קטנים שדורשים "מגיע לי , מגיע לי". suck it up ועכשיו ממשיכים הלאה. לא קרה כלום, היו לנו בתור מועדון והאוהדים שנים מוצלחות מאוד ורעות מאוד. זה בסדר וזה נורמלי, עכשיו ממשיכים הלאה.
לא רלוונטי? למה? ההנהלה התחלפה? לא תהיה פה שוב רכבת זרים השנה? לא עושים בדיוק את אותן הטעויות?
איך לא רלוונטי זה ששנה אחרי שנה מביאים שחקנים שלא מתאימים אחד לשני ו/או למאמן (כמובן שלדעתי בלבד)?
לא מבין את המשפט האחרון שלך - כל מה שאנשים פה רוצים זה שילמדו מכישלונות ושהאנשים שנכשלו בצורה כל כך קיצונית בשנתיים האחרונות יסיקו מסקנות מהכישלנות האלה. אני חושב שזה לגיטימי לחלוטין להגיד ששהנהלה לא למדה כלום ולא הסיקה שום מסקנות מהכישלונות הקולוסאליים בשנה שעברה וזה גם לגיטימי להגיד שדני פדרמן צריך לעוף קיבינימט ביחד עם הסקאוט הכושל שלו וביחד עם ניקולה. אני חשוב שזה לגיטימי להגיד גם שפושטי רגל לא צריכים להחזיק בקבוצת כדורסל אלא צריכים לפנותא ת מקומם לאנשים אחרים שיכולים לתרום. בין זה ובין מה שכתבת אין דבר וחצי דבר.
24 אוגוסט 2016, 11:24
שועל כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:קודם כל, לא אמרתי שכולם טועים ושאני צודק, אני לא עף על עצמי וזה ממש לא הדיון
כנראה לא הצלחתי להעביר נכון את המסר שלי - אני לא טוען שיש כאן קבוצה מטורפת. יש פה לא מעט פוטנציאל אבל גם כמה סימני שאלה ואם דברים יסתדרו טוב יכולה להיות עונה טובה מאוד. וזאת בדיוק הנקודה - אני לא קובע בוודאות לאן הקבוצה הזאת תלך כי אני לא יודע בעצמי (ותוכלו לראות שהויכוח שלי עם שועל עוסק פחות בלאן הקבוצה הזאת יכולה להגיע ויותר לגישה הכללית). אין פה שום סתימת פיות ואף פעם לא משכתי לכיוון הזה. זה פשוט קצת מגוחך (שוב, בלי רצון להעליב) לקבוע מה יהיה מראש ולהיות שלילי מסגל שכולל את ווימס וגאודלוק
אף אחד לא קובע, אנחנו מעריכים בדיוק כמו שאתה מעריך
24 אוגוסט 2016, 11:26
toja27 כתב:yzafrir כתב:אני עוד לא הבנתי איך קבוצה שיש לה את עמדות 1 , 2 , 5. הכי חלשות ביורוליג יכולה פתאום להפוך למעומדת לפיינלפור פור עם החתמה של סנטר איכותי ?
לא הבנתי צפריר איך עמדה 2 היא מהחלשות ביורוליג? יש לנו גאודולוק, סילי, לאנדסברג ויבזורי. אולי רצית להגיד עמדה 4.
24 אוגוסט 2016, 11:31
24 אוגוסט 2016, 11:32
rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:קודם כל, לא אמרתי שכולם טועים ושאני צודק, אני לא עף על עצמי וזה ממש לא הדיון
אף אחד לא קובע, אנחנו מעריכים בדיוק כמו שאתה מעריך
אני לא הערכתי במשך הקיץ מה הולך לקרות ובאיזו רמה יחתמו פה שחקנים, משהו שהרבה פה עשו (לשלילה כמובן)
כל מקרה הכי קטן שיש ישר קופצים ומחליטים איזה אסון עומד לקרות
רשום שאולי מילר יחזור יותר מוקדם בגלל הניתוח וישר כותבים "עכשיו לא יביאו סנטר/לא ישקיעו"
החתימו את גאדולוק וישר אנשים החליטו "יבוא רק גבוה אחד" בזמן שכולם בהנהלה מדברים על שניים
זאת נחרצות לגבי העתיד, היא שלילית מאוד, והיא מוגזמת - זה מה שאני אומר
ושוב, יכול להיות שאתה בכלל לא נמנה על האנשים האלה וסתם לקחת את זה אישי
24 אוגוסט 2016, 11:34
my man כתב:רוני זה מתחיל להציק... אנחנו סקפטיים בגלל שיש לנו המון סיבות טובות להיות כאלה. וכבר כתבתי עליהם לא מעט...
להנהלה הזו שטענה במו עצמה שהיא לא הולכת לשנות שום דבר מאיך שדברים התנהלו(תזכורת:המסע"ת של דייויד פדרמן) ואותם אנשים שבנו ונכשלו נחרצות הם אלה שימשיכו לעשות את אותה עבודה.(ושוב יש עוד כל כך הרבה סיבות שכבר נכתבו בכמויות) אז לא, לא מגיע שום קרדיט.
הם ממש לא הוכיחו עד כה שהם למדו מהטעויות שהם בעצמם עשו..
24 אוגוסט 2016, 11:36
my man כתב:רוני זה מתחיל להציק... אנחנו סקפטיים בגלל שיש לנו המון סיבות טובות להיות כאלה. וכבר כתבתי עליהם לא מעט...
להנהלה הזו שטענה במו עצמה שהיא לא הולכת לשנות שום דבר מאיך שדברים התנהלו(תזכורת:המסע"ת של דייויד פדרמן) ואותם אנשים שבנו ונכשלו נחרצות הם אלה שימשיכו לעשות את אותה עבודה.(ושוב יש עוד כל כך הרבה סיבות שכבר נכתבו בכמויות) אז לא, לא מגיע שום קרדיט.
24 אוגוסט 2016, 11:39
toja27 כתב:my man כתב:רוני זה מתחיל להציק... אנחנו סקפטיים בגלל שיש לנו המון סיבות טובות להיות כאלה. וכבר כתבתי עליהם לא מעט...
זה יהיה נחמד אם תגיד לי מה ההנהלה לא עשתה נכון הקיץ, מה היא הייתה צריכה ללמוד מהעונה הקודמת ואיך הטעויות חזרו שוב על עצמן בבניית הסגל הנוכחי.
24 אוגוסט 2016, 11:46
toja27 כתב:my man כתב:רוני זה מתחיל להציק... אנחנו סקפטיים בגלל שיש לנו המון סיבות טובות להיות כאלה. וכבר כתבתי עליהם לא מעט...
זה יהיה נחמד אם תגיד לי מה ההנהלה לא עשתה נכון הקיץ, מה היא הייתה צריכה ללמוד מהעונה הקודמת ואיך הטעויות חזרו שוב על עצמן בבניית הסגל הנוכחי.
24 אוגוסט 2016, 11:57
24 אוגוסט 2016, 11:57
24 אוגוסט 2016, 12:01
toja27 כתב:לא למה שתהיה רכבת זרים כשיש לך שחקנים ברמה של גאודולוק ווימס וראד ומקל? מה זה אופייבו, אמבקווה ורנדל הפצוע?
לא מתאימים זאת הדעה שלך, משום מה קבעת את זה כעובדה.
למה זה לגיטימי? מה בדיוק היו צריכים ללמוד ולא עשו? יופי שבא לך שדני פדרמן וניקולה ויצ'יץ' יפנו את מקומם אבל זה לא תכנית לבקשתך. כל עוד העונה הזאת אין לך טיעון רלוונטי נגד המהלכים שלהם אז אין לך בעצם שום טיעון חוץ ממה שקרה בשנתיים האחרונות. אבל זאת עונה חדשה ודף חדש.
24 אוגוסט 2016, 12:05
שועל כתב:toja27 כתב:my man כתב:רוני זה מתחיל להציק... אנחנו סקפטיים בגלל שיש לנו המון סיבות טובות להיות כאלה. וכבר כתבתי עליהם לא מעט...
1) צירבס כסנטר מרכזי
2) הבאת סילי לפני שהחתימו את השחקנים המרכזיים דבר שגם לבזבוז מיותר של כסף שיכל לשמש לעמדות אחרות
3) אלכסנדר כמחליף לעמדה 4
4) ראד כשחקן המרכזי לעמדה 4
5) מקל + אוחיון כשני השחקנים המרכזיים לעמדה 1, שניהם עם יכולות מוגבלות
6) בנייה לקויה מבחינה הגנתית
24 אוגוסט 2016, 12:06
my man כתב:מסכים עם שועל ואור ואני אוסיף:
אבי אבן חזר לעמדת הסקאוט.
ניקולה עדיין המנהל המקצועי
רגב עדיין מאמן הכושר.
הם לא נראה לי למדו כלום!
איזה החלטות טובות הם לקחו הקיץ? במקום מילר להביא את גאודלוק? ואז להביא עוד אחד שאוהב את הכדור כמו ראד?
ועוד דבר היו מאמני על פנויים הקיץ- בראשם יורגוס וקזה- אבל לא, הם החליטו שהולכים על ישראלי חסר ניסיון שלא השיג כלום בקריירה..