על ידי arel123 » 09 ספטמבר 2016, 16:57
עכשיו שהסגל הושלם בואו ננתח אותו.
אז רק ממש בשביל לרענן את הזכרון שלכם, הנה הסגל שלנו לעונת 2016/2017 !
מסומן בזהב - שחקן פצוע
מסומן בשחור - שחקן חמישיה ביורוליג (לפי איך שנראה עכשיו)
מסומן בכחול - שחקן חמישיה שנייה ביורוליג (לפי איך שזה נראה כרגע)
1 - גל מקל, יוגב אוחיון
2 - אנדרו גאודלוק, די ג'יי סילי, סילבן לנדסברג, דגן יבזורי
3 - סוני ווימס, דווין סמית', גיא פניני
4 - ויקטור ראד, ג'ו אלכסנדר, איתי שגב, קוינסי מילר
5 - מאיק צירבס, קולטון אייברסון
חשוב להדגיש - איתי שגב יכול לשחק כ - 5
סוני ווימס יכול לשחק כ - 2
אנדרו גאודלוק וסילי יכולים לשחקן כ - 1
וסילבן לנדסברג יכול לשחק כ - 3
חמישיית "מאני טיים" שלי :
1. אנדרו גאודלוק
2. סוני ווימס
3. דווין סמית'
4. ויקטור ראד
5. מאיק צירבס
אז בואו ננתח את הסגל:
עמדה 1 - עמדה שהיא קצת בעייתית אצלנו, לרוב קבוצות היורוליג יש עמדה 1 חזקה ביותר, צסקא לדוגמא עם תאודוסיץ' וג'קסון, גם גלאטסטריי שהיא לא פייבוריטית כ"כ גדולה אבל ג'סטין דנטמון וראס סמית' בעמדה 1 זה הרבה יותר טוב מאשר מקל ואוחיון, אותו דבר אנדולו אפס שלהם יש את ברייס קוטון ותומאס הרטל, גם ברצלונה עם רייס וקופונן.
אז לעומת שאר הקבוצות ביורוליג עמדה 1 שלנו היא לא הכי חזקה, אבל לפי דעתי מקל יכול לתרום הרבה מאוד השנה, כמו כן יוגי יתרום הרבה בהגנה, נקווה לטוב משתיהם
עמדה 2 - אוקיי אוקיי אוקיי, גאודלוק במילה אחת, כולם מצפים ממנו לטוב יותר, אני מאוד מקווה שהוא יראה את היכולות שהוא הראה בסדרה נגדנו, למשך כל העונה !, שחקן באמת אדיר עם יכולות מצוינות, ולא, לא שכחתי גם את סילי לנדסברג ויבזורי, אז די ג'יי סילי, לדעתי הימור של הנהלת מכבי, יכול להיות הפתעה גדולה ולתת משחקים מצוינים, אני לא מצפה ממנו להרבה מידי אבל כן אני מצפה ממנו שיחלק הרבה אסיסטים כמו שהוא יודע ושיתן את ה7-9 נקודות שהוא צריך לתת בכל משחק.
דגן יבזורי ולנדסברג, שתי שחקנים שלדעתי יותר ישותפו בליגה העונה, לנדסברג יכול לתת פה ושם משחקים מצוינים עם 10-15 נקודות ביורוליג אבל זה לעיתים רחוקות, מה שטוב בו שהוא יודע לעשות הגנה, יבזורי לא ישותף הרבה העונה ביורוליג לדעתי, ומתי שהוא ישותף אני מקווה שהוא יביא את הכי טוב שהוא יכול.
עמדה 3 - אוקיי, עמדה 3 זאת עמדה מאוד מעניינת, מצד אחד יש את סוני ווימס הכוכב שלנו לעונה הקרובה, אני בטוח שהוא יתן הופעה מצוינת בכל משחק שהוא ישחק ביורוליג, עכשיו בואו נדבר קצת על סמית' ופניני, נתחיל בסמית', דווין טוען שהוא בכושר שיא ושהוא מרגיש טוב מתמיד, מצד אחד הוא יכול לתת משחקים טובים מאוד והוא שחקן טוב אי אפשר להגיד שלא, מה שיותר מפחיד אותי זה שהוא לא יפצע שוב, כי ברגע שהוא שוב פעם נפצע אז זהו אין מה לצפות יותר מידי, אבל אני מאמין שאם הוא לא יפצע הוא יהיה בורג מאוד מאוד משמעותי בקבוצה לעונה הקרובה, פניני בעונת פרישה שלו, לא יקבל הרבה דקות אבל נקווה שיתן את השלשות שלו מתי שצריך.
עמדה 4 - טוב הגענו לעמדה הכי מדוברת והכי קשה אצלנו העונה, ראד, השחקן הטוב ביותר בעמדה מספר 4 אצלנו (חוץ ממילר כמובן שפצוע) אני מצפה מראד שיתן משחקים טובים העונה, הרבה תלוי באיש הזה העונה, בעקבות הפציעה של מילר, עמדה 4 היא עמדה חלשה אצלנו העונה וראד צריך לקחת את עצמו בידיים ולתת את ההכי טוב שהוא יכול הוא שחקן טוב בסהכ והוא גם מאוד אתלטי חשוב להגיד, יש יותר טובים ממנו אבל תאמינו לי שהוא יכול להסתדר עם הרבה שחקנים משאר הקבוצות ביורוליג בעמדה 4 הנה כל מספרי 4 המובילים באירופה דרק בראון, ניקולו מלי, לוקה מיטרוביץ, 'אנדריי ורונטסביץ', אדריאן מוארמן, מילאן מצ'באן, ג'סטין דולמן, יאן וסלי, אוסטין דיי, קים טילי, יורגוס פרינטזיס, ג'יימס גיסט, טריי תומפקינס, קוסטס קאימקוגלו, ופאוליוס ינקונאס.
כמעט מול כל אחד אני רואה את ראד מסוגל לנצח מצ' אפ.
הוא מהיר ואתלט יותר מהכבדים שבהם (מלי, מוארמן, מצ'באן, טילי, תומפקינס, ינקונאס, קאימקוגלו)
הוא חזק ופיזי מהרכים והקטנים שבהם (בראון, מיטרוביץ', דולמן, דיי)
יהיה לו קשה מול אלה שמשלבים אתלטיות עם כוח ואורך. ורונטסביץ', וסלי, פרינטזיס, גיסט. אבל לכולם קשה מולם.
הוא יכול להוציא את כולם החוצה לטיולים על הקשת ולמרדפים על חסימות.
אז בואו ניתן לא צ'אנס כי הוא עוד יכול להפתיע את כולנו תאמינו לי.
גם אל תשכחו שבחודש מרץ מילר חוזר מהפציעה ובאפריל הוא כבר יחזור לעצמו.
ג'ו אלכנסדר הוא בתפקיד המחליף שלו, אני לא מצפה ממנו להרבה מידי כי אני יודע שהוא לא יכול להשפיע ככ הרבה אבל אני מקווה שבדקות שהוא יכנס הוא ישחק את ההכי טוב שלו, שגב לדעתי יקבל קצת יותר דקות מהעונה הקודמת אבל עדיין הוא לא יכול להסתדר נגד הענקיים של היורוליג לצערי.
עמדה 5 - העמדה האחרונה שנסגרה, עמדה עם הרבה מאוד סימני שאלה, מאיק ציברס, אני אומר שהוא יהיה בורג מאוד משמעותי העונה, שחקן טוב מאוד שיודע להסתדר בתוך הצבע ביג מאן טוב אני מקווה שהוא יעשה את העבודה שלו
קולטון אייברסון השחקן שסגר את השחקן והמחליף של ציברס, אני לא רואה בו כפלופ, אני רואה בו כשחקן טוב כמחליף מצוין לציברס והוא יעשה את העבודה שהוא צריך הוא יחסום מתי שצריך ויעשה גם הרבה פוסטרים תאמינו לי.
אז לסיכום, אני חושב שמכבי יגיעו להצלבה, אם יקבלו קבוצה שהיא תוכל להסתדר איתה כמו, דארושפקה, אפס אנדולו, פנאתינייקוס ועוד אני חושב שאנחנו יכולים להגיע לפיינל פור, אבל אם נקבל את פנברחצ'ה\ברצלונה\ריאל\צסקא אני מאמין שיהיה קשה מאוד להעפיל לפיינל פור
בארץ אני בטוח שנקח את האליפות
מה אתם אומרים על הסגל שלנו העונה ?
דיון מהנה ושיהיה לנו בהצלחה, יאללה מכבי !!!
נערך לאחרונה על ידי
arel123 בתאריך 09 ספטמבר 2016, 17:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.
4.10 נכנס להיכל המכבים !