פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג מחזור 3: מכבי נגד גלאטסראיי - רביעי 21:00

25 אוקטובר 2016, 16:42

איך חייבים לרגב הרבה כסף? מה הוא השקיע בבנק של אבא שלו, אז מכבי חייבת לו?

לגבי ניקולה, זה יותר סביר.

מה שכן, רגב כנראה באמת יודע דברים, אחרת אין הסבר רציני לתפקיד שלו בקבוצה הזאת.

25 אוקטובר 2016, 16:44

jol9 כתב:איך חייבים לרגב הרבה כסף? מה הוא השקיע בבנק של אבא שלו, אז מכבי חייבת לו?

לרגב חייבים כסף כי:
1. מרגישים מחוייבות אחרי שמוני עבד שנים בחינם.
2. הוא יודע המון ושתיקה=כסף.

25 אוקטובר 2016, 16:47

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:הכתב של וואלה ואוהד מכבי לשעבר, אוהד גרינוולד, עדיין כותב ספר על פרשת מוני פנאן ואוסף עדויות.
יהיה מעניין כשזה יתפרסם.

לא יודע... אם יש שם סיפור עיתונאי, אז שיפרסמו ויפוצצו את הסיפור.
נראה לי לא סביר לחכות לספר בשביל לפוצץ סיפור עיתונאי.

כנראה מדובר במשהו גדול מאוד שדורש מחקר מעמיק.
הוא עזב בגלל זה את העבודה שלו ככתב ספורט בוואלה. זה פרוייקט החיים שלו.

25 אוקטובר 2016, 16:47

גם ללכת על דרך האלימינציה זאת שיטה טובה להבין שמשהו פה מסריח
כי אין אפילו חצי דבר שמעיד על כך שלרגב יש את היכולת לעבוד במועדון כזה ו/או בתפקיד שלו

25 אוקטובר 2016, 16:49

שועל כתב:
jol9 כתב:כל המשחק הזה ייפול על הכתפיים של גאודלוק וווימס. חבל שאין עוד מישהו שייקח את נטל הסקורינג מהם.

וזה לדעתך יכול להיות סילבן? אני חושב שהוא הוכיח לנו מספיק פעמים שאי אפשר לסמוך עליו
זה יכול להיות סילי

לא יודע.. אולי כן. במשחקים מול קבוצות כאלה הוא נוטה להיות טוב, והוא בכושר די טוב באופן כללי.
נראה לי שאם הוא היה נמצא, זה היה עוזר לנו.

25 אוקטובר 2016, 16:50

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
שמואל1 כתב:הכתב של וואלה ואוהד מכבי לשעבר, אוהד גרינוולד, עדיין כותב ספר על פרשת מוני פנאן ואוסף עדויות.
יהיה מעניין כשזה יתפרסם.

שמואל... אתה משהו אתה...

25 אוקטובר 2016, 16:51

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:איך חייבים לרגב הרבה כסף? מה הוא השקיע בבנק של אבא שלו, אז מכבי חייבת לו?

לרגב חייבים כסף כי:

לא יודע...

בוא נזרום איתך... למה מכבי משקיעה ומגדילה את התקציב ומביאה לפה שחקנים במליון צפונה?
הרי אם רק רצו להעביר כמה שנים בשביל להיפטר מהחובות, היה אפשר ללכת על מודל פארגו ורייס, וגם לחסוך על הדרך...

25 אוקטובר 2016, 17:07

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
יהיה מעניין כשזה יתפרסם.

אל תגזים, הוא לא עזב בשביל זה וזה לא פרוייקט החיים שלו
אם אני לא טועה הוא בכלל בארה"ב, אולי בתור עו"ד

25 אוקטובר 2016, 17:09

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

לרגב חייבים כסף כי:

לא יודע...

בוא נזרום איתך... למה מכבי משקיעה ומגדילה את התקציב ומביאה לפה שחקנים במליון צפונה?
הרי אם רק רצו להעביר כמה שנים בשביל להיפטר מהחובות, היה אפשר ללכת על מודל פארגו ורייס, וגם לחסוך על הדרך...

זה לא מה שאני אומר. אני חושב שהם מבחינתם ממשיכים כרגיל, רק עם כמה אילוצים כמו רגב וניקולה.

בכל אופן, אני עדיין לא יודע כמה הם מוציאים מהכיס. ההכנסות מהיורוליג עלו, מחירי המנויים עלו, כל שנה מצטרפים ספונסרים חדשים..

25 אוקטובר 2016, 17:46

דרך אגב - הביאו העונה את חגי בדש שלפי הפרסומים מקבל 150K ש"ח לחודש. זה עלות שכר של משה כמו 600K$ לשנה. מה הוא עושה? למה היה צריך אותו? תוסיפו לזה את דריקס, ניקולה (שלא ברור לי בעליל מה הוא עושה, אבל הוא בטוח מרוויח יפה), הג'וניורים ושמעון/פדרמן סניור ותקבלו שכר של מליונים שהולך לאנשי הנהלה שרובם המוחלט מיותר לחלוטין.

אז כן, יש 100 מליון שקל תקציב תיאורטי, אבל חלקו הגדול פשוט נזרק לפח.

דרך אגב (2) - אם אני זוכר נכון, זה באטיסטה שפוצץ את פרשת פנאן והביא להתאבדות של מוני. גם הוא יקבל תפקיד במכבי אחרי הפרישה?

25 אוקטובר 2016, 17:55

roy1000 כתב:דרך אגב - הביאו העונה את חגי בדש שלפי הפרסומים מקבל 150K ש"ח לחודש. זה עלות שכר של משה כמו 600K$ לשנה. מה הוא עושה? למה היה צריך אותו? תוסיפו לזה את דריקס, ניקולה (שלא ברור לי בעליל מה הוא עושה, אבל הוא בטוח מרוויח יפה), הג'וניורים ושמעון/פדרמן סניור ותקבלו שכר של מליונים שהולך לאנשי הנהלה שרובם המוחלט מיותר לחלוטין.

אז כן, יש 100 מליון שקל תקציב תיאורטי, אבל חלקו הגדול פשוט נזרק לפח.

דרך אגב (2) - אם אני זוכר נכון, זה באטיסטה שפוצץ את פרשת פנאן והביא להתאבדות של מוני. גם הוא יקבל תפקיד במכבי אחרי הפרישה?

מה הוא עשה/אמר?

25 אוקטובר 2016, 18:12

אין שום תירוץ לכך שרגב פנאן מאמן כושר ראשי. אין בעיה שהוא יקבל תפקיד כעוזר מאמן כושר, אבל מכבי צריכה להעסיק מישהו שיוכל להוביל שינוי בתחום הזה בתוך המועדון (לא רק מהבחינה האנושית, אלא גם בשיטות ואמצעי העבודה).

25 אוקטובר 2016, 18:17

roy1000 כתב:דרך אגב - הביאו העונה את חגי בדש שלפי הפרסומים מקבל 150K ש"ח לחודש. זה עלות שכר של משה כמו 600K$ לשנה. מה הוא עושה? למה היה צריך אותו? תוסיפו לזה את דריקס, ניקולה (שלא ברור לי בעליל מה הוא עושה, אבל הוא בטוח מרוויח יפה), הג'וניורים ושמעון/פדרמן סניור ותקבלו שכר של מליונים שהולך לאנשי הנהלה שרובם המוחלט מיותר לחלוטין.

חלק מהתפקיד של מנכ"ל הוא להגדיל את ההכנסות של הקבוצה, ובנושא הזה באמת אין לנו מושג מהם הישגיו של חגי בדש. מוקדם מידי לקבוע האם הוא שווה את הסכום שקיבל או לא.

25 אוקטובר 2016, 18:20

לא מבין מה קורה במכבי השנה ...

אבל מכבי צריכה לנצח גם בלעדיו למרות שהוא בכושר נהדר (וכן .. הטמטום של אדלשטיין פגע בנו מול ריאל ) , הוא לא שחקן משמעותי כמו ווימס וגאודלוק שיכול להצדיק הפסד , בוודאי לגלא בבית .

עדיין , זה מתסכל שמכבי לא מצליחה לרוץ כמו שצריך העונה .

25 אוקטובר 2016, 18:31

התנין 2 כתב:

חלק מהתפקיד של מנכ"ל הוא להגדיל את ההכנסות של הקבוצה, ובנושא הזה באמת אין לנו מושג מהם הישגיו של חגי בדש. מוקדם מידי לקבוע האם הוא שווה את הסכום שקיבל או לא.

אם אני לו טועה, נושא השיווק נשאר אצל דריקס. ממש לא ברור לי מה בדש עושה תמורת משכורת העתק שהוא מרוויח.

25 אוקטובר 2016, 18:40

אגב, למי שהיה במשחק נגד ריאל מדריד - האם ההיכל היה באמת כ"כ שקט כמו שזה נשמע מבעד למסך הטלוויזיה? רק ברגעי המומנטום שמעו קצת את הקהל.
נערך לאחרונה על ידי התנין 2 בתאריך 25 אוקטובר 2016, 18:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

25 אוקטובר 2016, 18:42

התנין 2 כתב:אגב, למי שהיה במשחק של ריאל מדריד - האם ההיכל היה באמת כ"כ שקט כמו שזה נשמע מבעד למסך הטלוויזיה? רק ברגעי המומנטום שמעו קצת את הקהל.

כן.

25 אוקטובר 2016, 18:45

איפה הימים בהם דיברו על הקהל של מכבי כ"מפונק שמעודד ושורק בוז מחריש אוזניים רק שהקבוצה שלו מובילה או במומנטום"... היום אפילו ברגעי המומנטום ההיכל שקט ומתחיל להזכיר יותר ויותר את האווירה במוסקבה. בית קברות.

25 אוקטובר 2016, 18:48

rc4991 כתב:מה הוא עשה/אמר?

לפי הפרסומים שהיו אז, באטיסטה ביקש את הכסף שלו ממוני (800K דולר). למוני לא היה את הכסף וזה היה הקש ששבר את גב הגמל ודחף את מוני להתאבדות.

25 אוקטובר 2016, 18:51

jol9 כתב:מה שכן, רגב כנראה באמת יודע דברים, אחרת אין הסבר רציני לתפקיד שלו בקבוצה הזאת.

זה קצת מוזר כי האלמנה של מוני (אמא של רגב) תבעה את מכבי והתביעה של נדחתה. זה נראה לי יותר חוב מוסרי מאשר משהו שרגב באמת יודע כי הדברים כבר יצאו בתביעה.
פרסם תגובה