המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:כתבה ששןדרה בחדשות הספורט על המשחק הראשון ביורוליג של רמי הדר
http://vod.sport5.co.il/?Vc=893&Vi=227892
שועל כתב:שמואל1 כתב:כתבה ששןדרה בחדשות הספורט על המשחק הראשון ביורוליג של רמי הדר
http://vod.sport5.co.il/?Vc=893&Vi=227892
לא יודע למה אבל אני ממש מחבב את האיש
שמואל1 כתב:שי האוזמן לא מפספס אף פלטפורמה להיכנס בהנהלה וברמי הדר.
פירק אותם גם ביציע העיתונות.
my man כתב:שמואל1 כתב:שי האוזמן לא מפספס אף פלטפורמה להיכנס בהנהלה וברמי הדר.
עזוב אישי לא אישי...הוא לא צודק?
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:שי האוזמן לא מפספס אף פלטפורמה להיכנס בהנהלה וברמי הדר.
הוא צודק ברמת ההחלטה על המינוי שלו. פחות בביקורת האישית על רמי הדר עצמו.
MaccabiTA כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:שי האוזמן לא מפספס אף פלטפורמה להיכנס בהנהלה וברמי הדר.
מה אמר, פחות או יותר?
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:שי האוזמן לא מפספס אף פלטפורמה להיכנס בהנהלה וברמי הדר.
my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:שי האוזמן לא מפספס אף פלטפורמה להיכנס בהנהלה וברמי הדר.
אותי לא מעניינת הביקורת האישית על רמי כי אני לא באמת יודע מה הלך שם ביניהם.
בנוגע למינוי אין מספיק מילים ודפים ועננים כדי שיכילו את מה שצריך לומר על הביזיון הזה.
וכן גם בנוגע ל"כדורסל של רמי הדר"(יש דבר כזה באמת?) לדעתי הקבוצות שלו היו בינוניות ומטה ברמת הליגת פח שלנו. ויש לי תחושה שלשם הוא מכוון אותנו גם ביורוליג. זה לא ילך ולצערי יש מצב שאת הקבוצות הנמושות ביורוליג הוא כן יצליח לנצח וזה מה שהכי מפחיד אותי שלא נסיים אחרונים אלא מקום 12 ככה ואז עוד אולי יישאר מקום במקפצה שממנו לא עשו עלינו פיפי וישאירו אותו לעוד עונה ויגידו- מה אתם רוצים? לא הוא בנה, לא הוא הכין- תנו לו צ'אנס עכשיו לבנות בעצמו ותראו כמה טוב זה ייראה...![]()
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:שי האוזמן לא מפספס אף פלטפורמה להיכנס בהנהלה וברמי הדר.
בנוגע למינוי אין מספיק מילים ודפים ועננים כדי שיכילו את מה שצריך לומר על הביזיון הזה.
וכן גם בנוגע ל"כדורסל של רמי הדר"(יש דבר כזה באמת?) לדעתי הקבוצות שלו היו בינוניות ומטה ברמת הליגת פח שלנו. ויש לי תחושה שלשם הוא מכוון אותנו גם ביורוליג. זה לא ילך ולצערי יש מצב שאת הקבוצות הנמושות ביורוליג הוא כן יצליח לנצח וזה מה שהכי מפחיד אותי שלא נסיים אחרונים אלא מקום 12 ככה ואז עוד אולי יישאר מקום במקפצה שממנו לא עשו עלינו פיפי וישאירו אותו לעוד עונה ויגידו- מה אתם רוצים? לא הוא בנה, לא הוא הכין- תנו לו צ'אנס עכשיו לבנות בעצמו ותראו כמה טוב זה ייראה...![]()
מסכים עם רוב הדברים שלך, אבל מכבי חיפה שלו הייתה בינונית? אני זוכר שכולם פה התלהבו מההגנה והקשיחות של הקבוצה שלו. אם אני לא טועה אתה גם מאוד החזקת ממנו.
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:שי האוזמן לא מפספס אף פלטפורמה להיכנס בהנהלה וברמי הדר.
מסכים עם רוב הדברים שלך, אבל מכבי חיפה שלו הייתה בינונית? אני זוכר שכולם פה התלהבו מההגנה והקשיחות של הקבוצה שלו. אם אני לא טועה אתה גם מאוד החזקת ממנו.
שמואל1 כתב:MaccabiTA כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:שי האוזמן לא מפספס אף פלטפורמה להיכנס בהנהלה וברמי הדר.
מה אמר, פחות או יותר?
בערך מה שהוא אמר בכל מקום השבוע.
המינוי ההזוי ביותר בתולדות הליגה הישראלית, הגנה של ליגה ישראלית, מאמן שמתגאה ביסודיות לא יכול לשנות את כל ההתקפה בשלושה ימים וכו'.
reuelc כתב:יש לו בדיוק את האופי המתאים להיות מאמן של מכבי,עכשיו רק נותר לראות האם הוא מוכשר כמאמן כדורסל.
roy1000 כתב:בעוד חודש יהיה מאוחר מדי. אתה צריך 18 נצחונות להצלבה. אתה מפסיד בקובנה ואתה עם רגל אחת בחוץ.
שחף1 כתב:עוד מינוי שמאתרגים? כולה מאמן ליגה לאומית. אפשר להביא מגד מהצבא. גם הוא יהיה קשוח ומחוספס, למרות שלא תהיה לו הבנה בכדורסל
כמו שאמרתי בת׳רד אחר, יש מצב שעדיף לנו לחטוף היום וביום שני כדי שהאיש הזה יחזור למקום המתאים לו עוד שבוע.