22 דצמבר 2016, 22:16
my man כתב:rc4991 כתב:הוא צריך להישאר, הוא וגאודלוק
צודק!
רק הוא ואנדרו צריכים להישאר(מכולם כולל ההנהלה)
22 דצמבר 2016, 22:18
22 דצמבר 2016, 22:20
rc4991 כתב:אני יודע שאנשים פה מאוד עצבניים אבל באמת שאם מילר חוזר לעצמו יש כאן טריו מטורף שהקבוצה חייבת להיבנות סביבו בעונה הבאה
22 דצמבר 2016, 22:20
22 דצמבר 2016, 22:22
my man כתב:rc4991 כתב:אני יודע שאנשים פה מאוד עצבניים אבל באמת שאם מילר חוזר לעצמו יש כאן טריו מטורף שהקבוצה חייבת להיבנות סביבו בעונה הבאה
גם אני חושב.
סוני, אנדרו ומילר יכולים להעיף את אירופה..
אם יהיה מאמן, אם מילר יחזור לכושר טוב, אם סוני ואנדרו יצליחו להתחבר.
22 דצמבר 2016, 22:22
er79 כתב:לא מסכים איתך. ברור שצריך להחליף את השיטה, אני כבר שנים טוען פה שהבעיה היא קודם כל בהנהלה ובעקבות זאת זה משליך על הצוות המקצועי המזוויע שלנו. אבל לשים את זה בצד, יש כנראה סיבה למה סוני הגיע למכבי, למה הוא לא הדהים ב- nba ולמה הוא נזרק מצסקא. אין שום סיבה להחזיק שחקן שהפה שלו גדול מהיכולות שלו על המגרש. זה לא אותו שחקן מהקדנציה הקודמת. האתלטיות פחתה, הקליעה נוראית, וקבלת ההחלטות שלו בתחת. לגבי גאודלוק, בנישה מסוימת הייתי אומר שאולי אפשר להפוך אותו למעין בלו, שחקן שעולה מהספסל ותופר שלשות, אבל מחד לא יודע אם הוא יהיה אי פעם ווינר כמוהו, מאידך האופן שבו אני רואה את השיטה של הקו האחורי היא קודם כל floor manager מובהק, ולידו גארד הגנתי רוצח. בגלל זה השילוב של ריס והיקמן מחדש קורץ לי יותר. והאמת, לוקח שילוב כזה לפני גאודלוק בכל יום נתון
22 דצמבר 2016, 22:23
er79 כתב:לא מסכים איתך. ברור שצריך להחליף את השיטה, אני כבר שנים טוען פה שהבעיה היא קודם כל בהנהלה ובעקבות זאת זה משליך על הצוות המקצועי המזוויע שלנו. אבל לשים את זה בצד, יש כנראה סיבה למה סוני הגיע למכבי, למה הוא לא הדהים ב- nba ולמה הוא נזרק מצסקא. אין שום סיבה להחזיק שחקן שהפה שלו גדול מהיכולות שלו על המגרש. זה לא אותו שחקן מהקדנציה הקודמת. האתלטיות פחתה, הקליעה נוראית, וקבלת ההחלטות שלו בתחת. לגבי גאודלוק, בנישה מסוימת הייתי אומר שאולי אפשר להפוך אותו למעין בלו, שחקן שעולה מהספסל ותופר שלשות, אבל מחד לא יודע אם הוא יהיה אי פעם ווינר כמוהו, מאידך האופן שבו אני רואה את השיטה של הקו האחורי היא קודם כל floor manager מובהק, ולידו גארד הגנתי רוצח. בגלל זה השילוב של ריס והיקמן מחדש קורץ לי יותר. והאמת, לוקח שילוב כזה לפני גאודלוק בכל יום נתון
22 דצמבר 2016, 22:25
איתי-שגב כתב:er79 כתב:לא מסכים איתך. ברור שצריך להחליף את השיטה, אני כבר שנים טוען פה שהבעיה היא קודם כל בהנהלה ובעקבות זאת זה משליך על הצוות המקצועי המזוויע שלנו. אבל לשים את זה בצד, יש כנראה סיבה למה סוני הגיע למכבי, למה הוא לא הדהים ב- nba ולמה הוא נזרק מצסקא. אין שום סיבה להחזיק שחקן שהפה שלו גדול מהיכולות שלו על המגרש. זה לא אותו שחקן מהקדנציה הקודמת. האתלטיות פחתה, הקליעה נוראית, וקבלת ההחלטות שלו בתחת. לגבי גאודלוק, בנישה מסוימת הייתי אומר שאולי אפשר להפוך אותו למעין בלו, שחקן שעולה מהספסל ותופר שלשות, אבל מחד לא יודע אם הוא יהיה אי פעם ווינר כמוהו, מאידך האופן שבו אני רואה את השיטה של הקו האחורי היא קודם כל floor manager מובהק, ולידו גארד הגנתי רוצח. בגלל זה השילוב של ריס והיקמן מחדש קורץ לי יותר. והאמת, לוקח שילוב כזה לפני גאודלוק בכל יום נתון
נו בוודאי שזה לא אותו שחקן מהקדנציה הקודמת. בצסק"א הוא שיחק בקבוצת כדורסל, עם שיטה מאוד ברורה. פה הוא משחק בלי שום שיטה, וזה לא באשמתו.
האתלטיות שלו לא פחתה, היא לגמרי אותו דבר. וגם אם היא קצת פחות טובה, זה לא הבעיה שלו. אנשים פה התעוורו לגמרי, יש הרבה דברים רעים במועדון ובקבוצה, ווימס לא אחד מהם.
22 דצמבר 2016, 22:26
22 דצמבר 2016, 22:46
22 דצמבר 2016, 22:48
החציל האצטקי כתב:אני עדיין תופס ממנו.
הוא לא סלע של יציבות, אבל הוא שחקן טוב באול אראונד. שחקן מצויין כמרכיב בקבוצה. הוא עושה הכל טוב, אבל לא מצויין.
פה גדול, לא יציב, ומנותק מהמציאות? זה סוני ווימס, גם היה כזה בצסק"א.
22 דצמבר 2016, 22:50
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:אני עדיין תופס ממנו.
הוא לא סלע של יציבות, אבל הוא שחקן טוב באול אראונד. שחקן מצויין כמרכיב בקבוצה. הוא עושה הכל טוב, אבל לא מצויין.
כמה היית משלם עליו?
22 דצמבר 2016, 22:52
22 דצמבר 2016, 22:54
אחדשיודע כתב:שחקן עם אופי מסריח, שיש לו חלק גדול באיך שהקבוצה נראית כרגע.
ולמרות זאת, אם הקבוצה הזאת הייתה נבנית נכון (בדגש על רכז וסנטר), אין לי ספק שהיינו זוכים לראות שחקן הרבה הרבה יותר יעיל וטוב.
22 דצמבר 2016, 23:02
החציל האצטקי כתב:אני עדיין תופס ממנו.
23 דצמבר 2016, 23:42
24 דצמבר 2016, 11:36
24 דצמבר 2016, 11:46
שמואל1 כתב:נפצע וייבדק היום
24 דצמבר 2016, 11:46
er79 כתב:הגיע הזמן לקחת החלטה אמיצה ולא פשוטה, וכמו שעשו עם פרמאר אשתקד להגיע עם השחקן להסכם על פיצוי ולהעיף אותו לאלף עזאזל. לא בשביל התצוגות האפסיות האלה הוא מקבל את השכר הגבוה בקבוצה ומהגבוהים ששחקן קיבל במכבי. תימצא הקבוצה העשירה והמטומטמת שתיקח את שק הפשפשים הזה.
24 דצמבר 2016, 11:48
er79 כתב:הגיע הזמן לקחת החלטה אמיצה ולא פשוטה, וכמו שעשו עם פרמאר אשתקד להגיע עם השחקן להסכם על פיצוי ולהעיף אותו לאלף עזאזל. לא בשביל התצוגות האפסיות האלה הוא מקבל את השכר הגבוה בקבוצה ומהגבוהים ששחקן קיבל במכבי. תימצא הקבוצה העשירה והמטומטמת שתיקח את שק הפשפשים הזה.