RomanR כתב:yanay21 כתב:זה לא יהיה טרינקיירי. כי אם הוא עוזב קבוצה באמצע עונה, הוא יבקש עוד שנה, מינימום. לא יפתיע אותי אם שנתיים. וכמובן שזה חייב לבוא עם שליטה מקצועית.
וזה רע כי?
כי זה לא יקרה anyway
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RomanR כתב:yanay21 כתב:זה לא יהיה טרינקיירי. כי אם הוא עוזב קבוצה באמצע עונה, הוא יבקש עוד שנה, מינימום. לא יפתיע אותי אם שנתיים. וכמובן שזה חייב לבוא עם שליטה מקצועית.
וזה רע כי?
וזה רע כי?
שחף1 כתב:זה משבוע שעבר
בכל מקרה אני די בשוק שחדלי האישים האלה מתלבטים בין צביקה לקטש בתור מאמנים לקבוצה
MTA2311 כתב:שועל כתב:MTA2311 כתב:שחף1 כתב:למי שרוצה להיות אופטימי בכל זאת(דגש!!!! מדובר על העונה הבאה)
http://www.israelhayom.co.il/article/434369
החלק על טרנקיירי זה שטויות, מה שבלט לי זה הציטוט המדהים הזה: "בכיר במועדון: "אין החלטה שהדר ימשיך כמו שאין החלטה שהוא לא"
זה כבר הפך לפארודיה על סף המבויימת
תסתכל על התאריך
מה?
לא כי זה לא רלוונטי, כי זה ציטוט מפגר.
my man כתב:אגב די ברור לי שאם טרינקיירי יבוא הוא ייכשל פה כישלון חרוץ!
my man כתב:אגב די ברור לי שאם טרינקיירי יבוא הוא ייכשל פה כישלון חרוץ!
rc4991 כתב:my man כתב:אגב די ברור לי שאם טרינקיירי יבוא הוא ייכשל פה כישלון חרוץ!
אם הוא יבוא זה יהיה בכפוף לקבלת סמכויות נרחבות
yanay21 כתב:my man כתב:אגב די ברור לי שאם טרינקיירי יבוא הוא ייכשל פה כישלון חרוץ!
הוא ייכשל רק אם לא יתנו לו את הכלים שהוא רוצה. וזה משהו שמלכתחילה לא יתנו לו, לפיכך הוא לא יבוא
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:אגב די ברור לי שאם טרינקיירי יבוא הוא ייכשל פה כישלון חרוץ!
הוא ייכשל רק אם לא יתנו לו את הכלים שהוא רוצה. וזה משהו שמלכתחילה לא יתנו לו, לפיכך הוא לא יבוא
כן אבל אני באמת חושש שיצליחו לשכנע אותו לבוא אם סמכויות חלקיות וזה פשוט ייכשל.
my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:אגב די ברור לי שאם טרינקיירי יבוא הוא ייכשל פה כישלון חרוץ!
אם הוא יבוא זה יהיה בכפוף לקבלת סמכויות נרחבות
הוא אמר לך את זה?
Holiday_Armadillo כתב:יש מצב גדול מאוד שאני אתבדה ושזה רעיון גרוע מכל הבחינות, אבל מאז שהבנתי שהולכים רק על מאמנים ישראלים (קיץ 2016) אני חרמנית רצח על צביקה
מקווה שהוא יחתום (סורי אור, סורי צביקה)
Holiday_Armadillo כתב:יש מצב גדול מאוד שאני אתבדה ושזה רעיון גרוע מכל הבחינות, אבל מאז שהבנתי שהולכים רק על מאמנים ישראלים (קיץ 2016) אני חרמנית רצח על צביקה
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:אגב די ברור לי שאם טרינקיירי יבוא הוא ייכשל פה כישלון חרוץ!
כן אבל אני באמת חושש שיצליחו לשכנע אותו לבוא אם סמכויות חלקיות וזה פשוט ייכשל.
*עם
(זה פחות כואב אם אני עושה את זהה)
אני מקווה שהוא יהיה חכם יותר. ברצינות, רוני, אם יש לך גישה אליו, תזהיר אותו. שינוס על נפשו
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש מצב גדול מאוד שאני אתבדה ושזה רעיון גרוע מכל הבחינות, אבל מאז שהבנתי שהולכים רק על מאמנים ישראלים (קיץ 2016) אני חרמנית רצח על צביקה
מידיי הרבה ביטויי אהבה לגברים היום
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־12 אורחים