המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:הודאל, על ההודעה הזאת מגיע לך 2 באנים. גם כי טעית וגם כי אמרת את זה.
yanay21 כתב:הלו, הת'רד הזה זה safe space לאוהדי ספרס, תרגיעו
my man כתב:הודאל אל תקשיב להם. זה בננה.
my man כתב:הודאל אל תקשיב להם. זה בננה.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:הלו, הת'רד הזה זה safe space לאוהדי ספרס, תרגיעו
ואם הוא לא יהיה, לא תהיה ברירה אלא להיפטר ממנו
זה לא איום, אבל אם טוב לכם עם הת'רד הזה, זה אינטרס שלכם שהוא לא יהפוך לבית זונות כל שעתיים
MaccabiTA כתב:my man כתב:הודאל אל תקשיב להם. זה בננה.
אורי אני מרגיש שאחרי המפגש היום הקשר הזה חזק מכל דבר אחר
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:הלו, הת'רד הזה זה safe space לאוהדי ספרס, תרגיעו
זה לא איום, אבל אם טוב לכם עם הת'רד הזה, זה אינטרס שלכם שהוא לא יהפוך לבית זונות כל שעתיים
אבל כל הקטע זה שכל ת'רד שאני והודאל נמצאים בו נהפך, בשלב כזה או אחר, לבית זונות. זה בעצם בית זונות custom made. יש לי תחושה שאנחנו לא מתואמים בקטע הזה
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:הלו, הת'רד הזה זה safe space לאוהדי ספרס, תרגיעו
אבל כל הקטע זה שכל ת'רד שאני והודאל נמצאים בו נהפך, בשלב כזה או אחר, לבית זונות. זה בעצם בית זונות custom made. יש לי תחושה שאנחנו לא מתואמים בקטע הזה
אז אני מודיעה שזה לא המצב
זה יהיה או ת'רד לספרס, או שהוא לא יהיה ואת הזיונים תחזירו לספאם טאת הספרס ל-nba
לא צריך עוד ת'רד לספאם
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:הלו, הת'רד הזה זה safe space לאוהדי ספרס, תרגיעו
אז אני מודיעה שזה לא המצב
זה יהיה או ת'רד לספרס, או שהוא לא יהיה ואת הזיונים תחזירו לספאם טאת הספרס ל-nba
לא צריך עוד ת'רד לספאם
מה קרה נהיית קשה? שאר הפורום משמעותית יותר מסודר מאז שפתחנו את הת'רד הזה, גם מבחינת ספאם כללי
MaccabiTA כתב:ינאי יצא לך לשמוע את הראיון עם בוריס דיאו?
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:הודאל אחד הדפרים, לא מבין איך הגיע ל8200
כשהייתי ילד חשבו שאני מפגר אבל אז עבר לי
גיחי גיחי צחוק של פסיכי
נהנה בננה תחת של בננה
תמיד הטריד אותי שהם לא חשבו על חרוז טוב יותר מ"בננה" ו"בננה"
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:הלו, הת'רד הזה זה safe space לאוהדי ספרס, תרגיעו
rc4991 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:הלו, הת'רד הזה זה safe space לאוהדי ספרס, תרגיעו
לספאם ולבית זונות יש כבר את ת'רד הדברים הקטנים
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:ינאי יצא לך לשמוע את הראיון עם בוריס דיאו?
הוא נמצא בלשונית הכי שמאלית כדי שלא אשכח, אבל עוד לא יצא לי, אני רוצה ממש להתרכז בו, לא תוך כדי שאני עושה משהו אחר. לבוריס מגיע הכבוד
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־13 אורחים