25 פברואר 2017, 16:12
rc4991 כתב:מה הסיכוי שלוברן לחזור לאירופה?
יכול להיות שחקן מצויין כאן
25 פברואר 2017, 17:24
שמואל1 כתב:אני לא רואה סיכוי שקבוצה אחרת תחתים אותו. לדעתי סיפור ה NBA שלו גמור וזה הזמן של מכבי לגייס משאבים ולהחתים עוד העונה.
25 פברואר 2017, 17:49
jol9 כתב:שמואל1 כתב:אני לא רואה סיכוי שקבוצה אחרת תחתים אותו. לדעתי סיפור ה NBA שלו גמור וזה הזמן של מכבי לגייס משאבים ולהחתים עוד העונה.
לכספי יש חוזה מובטח עד סוף העונה, וכסף באופן כללי, זה לא מה שמניע אותו בדר"כ.
איזו סיבה יש לו לבוא לבית הקברות של דני?
25 פברואר 2017, 18:38
yanay21 כתב:הדאנק של ווייד.
25 פברואר 2017, 18:39
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:אני לא רואה סיכוי שקבוצה אחרת תחתים אותו. לדעתי סיפור ה NBA שלו גמור וזה הזמן של מכבי לגייס משאבים ולהחתים עוד העונה.
יוני, הבן אדם לא בא לNBA בשביל לנופף במגבת ולהיות השחקן הכי אנדרייטד בליגה.
בשלב מסויים, הוא צריך להגיד "די".
25 פברואר 2017, 19:26
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:אני לא רואה סיכוי שקבוצה אחרת תחתים אותו. לדעתי סיפור ה NBA שלו גמור וזה הזמן של מכבי לגייס משאבים ולהחתים עוד העונה.
אחרי עונת חוזה כל כך מסריחה, אף קבוצה לא הולכת להוציא עליו יותר מהחוזה הנוכחי (והנמוך גם ככה) שלו. כספי לא שחקן של מינימום.
לא דקות של מינימום, לא מעמד של מינימום, לא כשרון של מינימום.
יכול להיות שדווקא סיבוב חזק באירופה יכול להעלות לו את המניות בליגה. עשו את זה שחקנים טובים ממנו בעבר.
25 פברואר 2017, 19:30
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:אני לא רואה סיכוי שקבוצה אחרת תחתים אותו. לדעתי סיפור ה NBA שלו גמור וזה הזמן של מכבי לגייס משאבים ולהחתים עוד העונה.
אחרי עונת חוזה כל כך מסריחה, אף קבוצה לא הולכת להוציא עליו יותר מהחוזה הנוכחי (והנמוך גם ככה) שלו. כספי לא שחקן של מינימום.
יכול להיות שדווקא סיבוב חזק באירופה יכול להעלות לו את המניות בליגה. עשו את זה שחקנים טובים ממנו בעבר.
בוא נגיד ואתה צודק.
עדיין, למה שיבוא דווקא למכבי?
25 פברואר 2017, 19:49
25 פברואר 2017, 19:50
arel123 כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:אני לא רואה סיכוי שקבוצה אחרת תחתים אותו. לדעתי סיפור ה NBA שלו גמור וזה הזמן של מכבי לגייס משאבים ולהחתים עוד העונה.
בוא נגיד ואתה צודק.
למה לא ?
הוא כבר עשה את שלו בNBA, הוא רואה שלא הולך לו העונה יותר .
למה שלא יחזור לאירופה למועדון שגדל בו, למועדון שהוא מכיר, לארץ שאין אחד פה שלא אוהב אותו, לחברים הישראלים שלו בקבוצה, לקבוצה שהוא יכול להוביל אותה להישגים טובים.
למה שהוא לא יעשה את זה ?
לדעתי זאת האופציה הכי טובה בשבילו
25 פברואר 2017, 19:50
Holiday_Armadillo כתב:הוא לא יבוא למכבי עד סוף העונה (זה ממש לא ירים את המניות שלו) והוא לא יחתום פה לפני שהוא יסחט את המיץ בקיץ מכל חצי אופציה שיש לו
תם הטקס על הדיון הזה
25 פברואר 2017, 19:54
Holiday_Armadillo כתב:הוא לא יבוא למכבי עד סוף העונה (זה ממש לא ירים את המניות שלו) והוא לא יחתום פה לפני שהוא יסחט את המיץ בקיץ מכל חצי אופציה שיש לו
תם הטקס על הדיון הזה
25 פברואר 2017, 20:18
25 פברואר 2017, 20:19
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:מה הסיכוי שלוברן לחזור לאירופה?
יכול להיות שחקן מצויין כאן
צריך להסתכל מקרוב על מה עושה בבולס. להחליף 3 קבוצות ב-3 שנים זה בד"כ לא סימן טוב.
הוא סנטר מושלם לכדורסל באירופה.
גם הברזילאי הצעיר שלהם, פליסיו, שלא ממש מרשים מבחינת מספרים, יכול להיות שחקן מעניין מאוד.
25 פברואר 2017, 22:36
תם הטקס על הדיון הזה
25 פברואר 2017, 23:12
25 פברואר 2017, 23:33
Holiday_Armadillo כתב:גל מקל מספר שלכספי יש ביקוש
תודה לכתבנו לענייני NBA
עקץ אותם פעם אחת ומאז הוא האוטוריטה בארץ
26 פברואר 2017, 00:53
26 פברואר 2017, 06:24
26 פברואר 2017, 07:21
jol9 כתב:בוא נגיד ואתה צודק.
26 פברואר 2017, 09:37