אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי ישלים את הפאזל?

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 יולי 2011, 14:16

אמין לא אמין, גם בגיל 60 אני לוקח אותו. איי פי הוא עדיין שחקן חמישיה באן בי איי, לא סוס מת; לנוכח האלטרנטיבות, הוא הכי אטרקטיבי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 יולי 2011, 14:25

aribari24 כתב:לדעתי כל ספוקלציות פארקר הן ספין של ההנהלה כדי למכור את שארית המנויים שנותרו לעונה..

בדיוק אתמול פרסמו באתר הפייסבוק של הקבוצה שנותרו עדיין מנויים...

בערך בתקופה זו של הקיץ מתחילות לפרוח שמועות על שאראס, ניקולה, עכשו פארקר.... כל זה כדי למכור מנויים, לא שום דבר אחר!

למרות שאני לא נוטה להסכים עם כך שכבי זקוקה לספינים בכיד למכור מנויים, ייתכן ואתה צודק.
אני חושב שזה גם די צפוי ששמו של פארקר יעלה במיוחד לאור העובדה שהוא סיים העונה חוזה.

בכל מקרה, חזרתו של פארקר למכבי היא לא טובה לשני הצדדים.
זה ברור לכולם שפארקר של היום הוא לא אותו פארקר של אז ואין ביכולותו להוביל את מכבי לאותם הישגים. עדיף לנו לזכור את פארקר כמו שהוא היה ועדיף לפארקרשישאר כך בזכורנינו.
ברמה המקצועית, מכבי צריכה לכוון כרגע לגארד איכותי שנמצא בכושר טוב ולא לסמול-פורוורד בן 36 שנמצא בירידה ומתקשה להתבלט גם באחת מקבוצות האנ.בי.אי החלשות ביותר שנראו בזמן האחרון.

עם כל הצער שבדבר, מכבי לא צריכה להחתים את פארקר, במיוחד גם לאחר שהצהיר שהוא אינו מעוניין לחזור ולשחק באירופה.
קדנציה שלישית באירופה לשחקן מבוגר שכבר זכה בכל תואר אפשרי ביבשת, היא מתכון לאכזבה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Chen » 25 יולי 2011, 14:31

הלוואי שהוא יחזור אבל אם אני לא טועה הוא אמר שהוא לא ממהר לחזור לפה כדי לא להרוס את מה שזוכרים ממנו או משהו כזה...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי rc4991 » 25 יולי 2011, 14:32

גם אני לא יודע עם כדאי להביא אותו מאחר שכמעט באופן וודאי הוא לא ישחק כמו פעם ויהיה חבל להרוס את הזכרונות,מה שכן הפיתוי גדול
אגב נראה לכם שאם יביאו אותו זה יהיה על חשבון הגארד הזר?אני מניח שכן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: פארקר עושה קאמבק למכבי ?

הודעהעל ידי refael » 25 יולי 2011, 15:08

Natural כתב:http://www.one.co.il/Article/183781.html

אומנם ONE, אבל לכו תדעו...

:frightened

חרטא מארץ החרטאות. :nono
תמונה
refael

הודעהעל ידי er79 » 25 יולי 2011, 16:24

קשקוש בלבוש. גברת אסייג יורדת לרמות אשפתיות של שלמה חסיד וטלספורט
er79

הודעהעל ידי שמשון הגיבור » 25 יולי 2011, 16:40

הלפרין לא היה בתכניות של מכבי לעוד שנה? למה הוא חתם לשנתיים?
שמשון הגיבור

הודעהעל ידי שמשון הגיבור » 25 יולי 2011, 16:43

לא רואה שום סיכוי שזה יקרה.
1. זה לא שחסר לו כסף
2. הוא בסוף הקריירה והוא לא חייב לשמור על כושר מטורף או לספק צרכים של כל מיני חברות מסחריות שהוא בחוזה איתם.
3. המשפחה שלו ובעיקר אשתו ממש יתנגדו, והוא אחד ששם על המשפחה שלו.
4. זה יהיה מבאס ממש לראות את פארקר בלי וויצ'יץ ושאראס..
שמשון הגיבור

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 יולי 2011, 16:50

שמשון הגיבור כתב:הלפרין לא היה בתכניות של מכבי לעוד שנה? למה הוא חתם לשנתיים?

עזוב, באמת כדאי לשכוח מהלפרין. סיכם, חתם, ממתי סיכומים וחתימות מעניינות אותו ?

שירוויח כמה שהוא רוצה בערבות רוסיה ושיהיה בריא. בנוקיה לדעתי כבר לא נראה אותו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי rc4991 » 25 יולי 2011, 17:09

yarinsaky כתב:
שמשון הגיבור כתב:הלפרין לא היה בתכניות של מכבי לעוד שנה? למה הוא חתם לשנתיים?

עזוב, באמת כדאי לשכוח מהלפרין. סיכם, חתם, ממתי סיכומים וחתימות מעניינות אותו ?

שירוויח כמה שהוא רוצה בערבות רוסיה ושיהיה בריא. בנוקיה לדעתי כבר לא נראה אותו.

מה שבטוח זה שפדרמן ממש עצבני עליו עכשיו במיוחד מכיוון שהוא עשה הרבה בשביל שיבוא,לא יודע אם הוא כבר יקבל ממנו מחילה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי cannon » 25 יולי 2011, 19:23

http://www.eurobasket.com/Euroleague/ba ... sID=234866

בקיצור, חרטבונא של אופירע אסייג.
cannon

הודעהעל ידי rc4991 » 25 יולי 2011, 20:01

אני ידוע שזה לא קשור ואני מצטער אבל אני חייב לרשום את זה..
ראיתי הערב את המשחק של מכבי מול טורונטו ונורא התרגשתי,לא רק בגלל הניצחון המרשים וסל הניצחון של פארקר אלא בעיקר בגלל הקהל שתאמינו או לא עודד את מכבי
היה מדהים לראות אותם מריעים ומוחאים כפיים לאחר סל של מכבי,את הרעש שעשו כשטורונטו זרקה מהעונשין,את קריאות המכבי שלהם ואת ההתרגשות העצומה מהניצחון-ועוד רובם היו אוהדי טורונטו
ואגב שארפ כהרגלו סחט שתי עברות תוקף וגם עבירה שלא הייתה כשעלה לזריקה לשלוש (כששלח את רגליו אל עבר השומר שלו) :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 יולי 2011, 20:16

rc4991 כתב:אני ידוע שזה לא קשור ואני מצטער אבל אני חייב לרשום את זה..
ראיתי הערב את המשחק של מכבי מול טורונטו ונורא התרגשתי,לא רק בגלל הניצחון המרשים וסל הניצחון של פארקר אלא בעיקר בגלל הקהל שתאמינו או לא עודד את מכבי
היה מדהים לראות אותם מריעים ומוחאים כפיים לאחר סל של מכבי,את הרעש שעשו כשטורונטו זרקה מהעונשין,את קריאות המכבי שלהם ואת ההתרגשות העצומה מהניצחון-ועוד רובם היו אוהדי טורונטו
ואגב שארפ כהרגלו סחט שתי עברות תוקף וגם עבירה שלא הייתה כשעלה לזריקה לשלוש (כששלח את רגליו אל עבר השומר שלו) :bigsmile3

לפני קצת יותר משנה הייתי באייר קנדה סנטר בכדי לראות הופעה.
על-אף שהיה מאוד מרגש לראות את אריק קלפטון וג'ף בק על במה אחת, הדבר הראשון שבאמת ריגש אותי, היתה ההבנה שאני דורך במקום בו פארקר, דריק ואותה קבוצה מופלאה, הנחילו הפסד ראשון לקבוצת אנ.בי.אי באדמת צפון אמריקה ע"י קבוצה אירופאית.
אין מילים, מכבי היא תופעה בינלאומית והחוויות שסיפקה לנו אותה שושלת קסומה, כנראה שלא יחזרו בזמן הקרוב.

בכל מקרה, באמת שקצת סתינו מהנושא, אבל תמיד כיף להקלע לכאלו רגעים של נוסטלגיה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 26 יולי 2011, 02:28

חביב, זוכר מה אמרתי לך אתמול, לא לפתח ציפיות על הקומבו שיבוא? אז תקרא ידיעות של הבוקר, שם מתעקש רפאל נאה שהגארד שיבוא לא יעלה על 400 אלף דולר. אין לי מושג אם זה נכון, אבל לא ציפיתי שמכבי תפזר את כספה על הרכש האחרון לאור החתמות בינוניות כמו סמית׳. לכן אני עדיין חושב שיש צורך לשמור על פרקינס כתוכנית מגירה. לא ברורה לי כלל מדיניות החסכנות הזו, כאשר הרכישות השנה אפילו נמוכות מאלו של שנה שעברה. אם אני מתעלם לרגע מהשדרוג בשכרו של פארגו, סמית הוא ההחתמה הכי יקרה העונה של מכבי, בפחות מחצי מליון דולר. השאלה אם היכולת של שנה שעברה תספיק גם העונה מול רכישות עתק של הרבה מועדונים אירופיים, גם מדרגים נמוכים משלנו. אני פסימי הפעם.
er79

הודעהעל ידי קודי » 26 יולי 2011, 03:12

er79 כתב:חביב, זוכר מה אמרתי לך אתמול, לא לפתח ציפיות על הקומבו שיבוא? אז תקרא ידיעות של הבוקר, שם מתעקש רפאל נאה שהגארד שיבוא לא יעלה על 400 אלף דולר. אין לי מושג אם זה נכון, אבל לא ציפיתי שמכבי תפזר את כספה על הרכש האחרון לאור החתמות בינוניות כמו סמית׳. לכן אני עדיין חושב שיש צורך לשמור על פרקינס כתוכנית מגירה. לא ברורה לי כלל מדיניות החסכנות הזו, כאשר הרכישות השנה אפילו נמוכות מאלו של שנה שעברה. אם אני מתעלם לרגע מהשדרוג בשכרו של פארגו, סמית הוא ההחתמה הכי יקרה העונה של מכבי, בפחות מחצי מליון דולר. השאלה אם היכולת של שנה שעברה תספיק גם העונה מול רכישות עתק של הרבה מועדונים אירופיים, גם מדרגים נמוכים משלנו. אני פסימי הפעם.

שוב אני אומר את שאמרתי קודם - הנהלת מכבי בשאננות טוטאלית בעקבות הקסמים שעשה בשנה שעברה בלאט והיא בטוחה שגם אם תוריד לו עוד קצת את רמת הכשרון הוא יוכל שוב ושוב לחזור על הקסמים האלה. מכיוון שלצערנו יש בית מוקדם מאוד קשה, בהחלט יכל להיות שבנובמבר נראה את פדרמן וחבריו מתפכחים.
אגב, אם הידיעה של רפאל נאה נכונה, אז מסתבר שבמכבי חוסכים מיום ליום. הרי התכוונו גם להביא את הלפרין (500 אלף דולר נטו, עלות של מיליון דולר) וגם עוד גארד זר. פתאום הלפרין לא מגיע והולכים להוציא גם על אוחיון (200 אלף נטו, עלות של 400 אלף) וגם על הגארד הזר (400 אלף נטו, עלות של 500 אלף בגלל המיסוי) ביחד פחות ממה שהתכוונו לשלם להלפרין לבד.
אם זה נכון אז באמת חבל מאוד שמכבי לא מנצלת את הקיץ הזה, בו מסתובבים לא מעט שחקני NBA לגיטימיים כשחקנים חופשיים וניתן להחתים אותם במחירים סבירים יחסית, אבל ב-400 אלף דולר בוודאי שלא נקבל שחקן כזה.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 26 יולי 2011, 05:24, נערך 2 פעמים בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 יולי 2011, 04:29

סכום של 400 אלף דולר נשמע לי מעט מאוד, אבל רפאל נאה לא אמר גם בקיץ הקודם שזה הסכום שיוקצב לזרים ובסוף החתימו את סופו
ב 800 או 900 אלף דולר ?
בלאט יצטרך את כושר השכנוע שלו מול ההנהלה כדי להכיר בנחיצות של זר בכיר נוסף.

בסכום כזה אתה מביא שחקן צעיר , אולי שחקן שנבחר בדראפט לא מזמן, או עם ניסיון של שנה בנ.ב.א.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

Re: פארקר עושה קאמבק למכבי ?

הודעהעל ידי קובי » 26 יולי 2011, 05:50

Natural כתב:http://www.one.co.il/Article/183781.html

אומנם ONE, אבל לכו תדעו...

:frightened

הדבר האופטימי בערך שאפשר לקחת מהכתבה הזו היא שאופירע חתומה עליה. בד"כ היא שולחת את קביליו ושות' לעשות את הפאדיחות.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yzafrir » 26 יולי 2011, 06:52

פארקר זה השחקן היחיד מדור השושולת שעדיין יכול לשחק ברמות יורוליג גבוהות , אבל עדיין אני אשמח אם הוא יחתום אבל גם ממש לא יהיה עצוב אם לא יחתום כי בכל זאת כמה שנים הוא עוד יכול לסחוב.....

לגבי התיפקוד שלו לצד סמית' אני לא רואה בזה שום בעיה כי פארקר בשנים האחרונות משחק טוב כגארד ושיפר את יכולת הקליע שלו מבחוץ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 יולי 2011, 07:20

er79 כתב:חביב, זוכר מה אמרתי לך אתמול, לא לפתח ציפיות על הקומבו שיבוא? אז תקרא ידיעות של הבוקר, שם מתעקש רפאל נאה שהגארד שיבוא לא יעלה על 400 אלף דולר. אין לי מושג אם זה נכון, אבל לא ציפיתי שמכבי תפזר את כספה על הרכש האחרון לאור החתמות בינוניות כמו סמית׳. לכן אני עדיין חושב שיש צורך לשמור על פרקינס כתוכנית מגירה. לא ברורה לי כלל מדיניות החסכנות הזו, כאשר הרכישות השנה אפילו נמוכות מאלו של שנה שעברה. אם אני מתעלם לרגע מהשדרוג בשכרו של פארגו, סמית הוא ההחתמה הכי יקרה העונה של מכבי, בפחות מחצי מליון דולר. השאלה אם היכולת של שנה שעברה תספיק גם העונה מול רכישות עתק של הרבה מועדונים אירופיים, גם מדרגים נמוכים משלנו. אני פסימי הפעם.

אני לא מבין למה אתה בוחר להתייחס רק לפרסומים שבאופן סובייקטיבי לחלוטין נראים לך נכונים ובד בבד, מעלים עיין מפסומים אחרים. תהיה הוגן ותראה את התמונה הגדולה.
בדיוק כפי שפורסם (ביותר מכמה מקומות) שסופו קיבל שידרוג משמעותי בשכרו, שאבי אבן קיבל שידרוג משמעותי במעמדו ובשכרו, שמצב'אן יקבל בעונה הבאה באופן משמעותי יותר כסף מהעונה, שדיויד בלאט גם הוא קיבל שידרוג בשכר ושמכבי תשלם חלק מהבאיי-אוט למצ'באן גם בעונה הבאה, כך גם פורסם שעל החתמת הגארד הזר מכבי צפויה להוציא הרבה הרבה כסף יחסית.
מכיוון שאתה טוען שאין בידך מידע קונקרטי ואתה ניזון רק מהפרסומים בתקשורת, מן הראוי שתתיחס גם לאילו שאינם עומדים עם דעתך, במקום להתעלם מהם לחלוטין.
רוצה לעשות עליהום מדבריו של עיתונאי שכבר שנים לא פוגע בכלום ואפילו אינו מכיר את שומתיהם הנכונים של השחקנים? על הכיפאק, אבל תהיה הגון ותבין שדבריו אינם תורה מן סיני ואל תזלזל בפרסומים שאתה לא מכיר.

דבר נוסף, אני לא טענתי בשום מקום שמכבי הולכת להביא שחקן אנ.בי.אי או לשפוך מילויני דולרים.
להפך, טענתי שכמו שזה נראה עכשיו, מכבי לא הולכת להתפרע עם ההחתמות וציינתי את הודעתה של ההנהלה שאמרה שמטרתה העיקרית בהצטרפות לאדריאטית, היתה לגרום להשארת הסגל הקיים ולא להרחבתו.
אם מכבי לא הולכת להחתים זר במילוני דולרים, לא צריכים להתפלא ולבכות. אפשר גם לומר שהדבר הוא יחסית צפוי.
צריכים גם לזכור שזה שמכבי לא הולכת לשפוך סכומים ענקיים על אותו גארד, לא אומר שלא יגיע לשחקן טוב. בפעם האחרונה שמכבי שילמה מיליון דולר לשחקן, קראו לו לאמפה.
בכל מקרה, אני חושב שכדאי להתיחס לעובדות בשטח ולא לספקולציות של כתב זה או אחר. יהיה הרבה נכון וחכם לשפוט את מהלכיה של מכבי לאחר שהושלם הסגל ולא בסוף יולי.
לא יפתיע אם ינחת כאן שחקן זול, בדיוק כמו שלא יפתיע אותי אם ינחת כאן שחקן יקר. אישית, אותי מעניין לראות איך יראה הסגל ואז אוכל להעריך טוב יותר את בניית הקבוצה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי בנימין נעמן » 26 יולי 2011, 07:37

קודי כתב:

שוב אני אומר את שאמרתי קודם - הנהלת מכבי בשאננות טוטאלית בעקבות הקסמים שעשה בשנה שעברה בלאט והיא בטוחה שגם אם תוריד לו עוד קצת את רמת הכשרון הוא יוכל שוב ושוב לחזור על הקסמים האלה. מכיוון שלצערנו יש בית מוקדם מאוד קשה, בהחלט יכל להיות שבנובמבר נראה את פדרמן וחבריו מתפכחים.
אגב, אם הידיעה של רפאל נאה נכונה, אז מסתבר שבמכבי חוסכים מיום ליום. הרי התכוונו גם להביא את הלפרין (500 אלף דולר נטו, עלות של מיליון דולר) וגם עוד גארד זר. פתאום הלפרין לא מגיע והולכים להוציא גם על אוחיון (200 אלף נטו, עלות של 400 אלף) וגם על הגארד הזר (400 אלף נטו, עלות של 500 אלף בגלל המיסוי) ביחד פחות ממה שהתכוונו לשלם להלפרין לבד.
אם זה נכון אז באמת חבל מאוד שמכבי לא מנצלת את הקיץ הזה, בו מסתובבים לא מעט שחקני NBA לגיטימיים כשחקנים חופשיים וניתן להחתים אותם במחירים סבירים יחסית, אבל ב-400 אלף דולר בוודאי שלא נקבל שחקן כזה.

יש לי דהז'וו לשנה שעברה.
זה בדיוק הסגנון של "בלאט מתפוטר בינואר"
"מכבי לא עוברת את הטופ 16"
שבעתי מזה ואני סומך על מכבי בעיינים עצומות לרווחה.
תגידו שאני דביל ושאוהד שהקבוצה טועה צריך לבקר, אבל אני ואף אחד פה לא ברמה כדי לדעת מה נכון למכבי ומה לא.
סמל אישי של המשתמש
בנימין נעמן

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־17 אורחים