פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי V3 - פלייאוף 2017

27 מאי 2017, 22:59

MTA2311 כתב:מקל שחקן טוב יותר מדיברתולומיאו?

קשה לקבוע, כי די ברטלומאו לא שיחק ביורוליג. אבל זה לא העניין. העניין הוא מי מתאים יותר למכבי.

אפשר לומר כמעט בוודאות, זה שדי ברטלומאו יכול להיות הרבה יותר מועיל ממקל למכבי כשחקן בעמדה 2. כאחד שלוחץ בהגנה כל המשחק, קולע שלשות ועוזר לרכז בהובלת הכדור. והוא גם משאיר מקום לרכז זר, מה שחשוב מאוד. מקל לא יכול לשחק 2 כי הוא מפחד לזרוק שלשות.

27 מאי 2017, 23:01

אם מכבי מביאה את משעור ואת די ברטלומאו, תהיה לקבוצה אנרגיה אדירה עם שני שחקנים שאוכלים את הפרקט

27 מאי 2017, 23:02

felix_r כתב:אם מכבי מביאה את משעור ואת די ברטלומאו, תהיה לקבוצה אנרגיה אדירה עם שני שחקנים שאוכלים את הפרקט

מסכים באלף אחוז. צריך אנרגיות ורעל מהספסל.

27 מאי 2017, 23:14

felix_r כתב:אם מכבי מביאה את משעור ואת די ברטלומאו, תהיה לקבוצה אנרגיה אדירה עם שני שחקנים שאוכלים את הפרקט

דיברתלומיאו גם אמור לעלות גרושים, זה שחקן שחייב להיות פה

27 מאי 2017, 23:19

דיברתלומואו כמעט סגור במגדל, לפי הרחש בחש בתקשורת

27 מאי 2017, 23:22

חיפה דרסו את חולון, לדעתי יכולים לקחת את הסדרה הזאת .

27 מאי 2017, 23:33

דיברתולומאו צריך להיות במכבי. עדיף בהרבה על סילבן ועל הישראליים הנוכחיים

27 מאי 2017, 23:40

דיברתולומאו לא צריך להיות פה רק בגלל השם הארוך. שיקצר את השם ואז יהיה על מה לדבר.

28 מאי 2017, 00:02

אני חושב שדיברלתמאו יכול להיות חיזוק מצויין לשחקן שעולה מהספסל, בעיקר הליגה.
לגבי משעור, אם אני לא טועה, יש לו חוזה לעוד עונה, כך שזה יהיה רלוונטי רק עוד שנה?

28 מאי 2017, 04:13

אין הבדל גדול בין דיברתולומאו לישראלים של מכבי (שגם הם הצליחו בקבוצות בליגה), הבעיה של מכבי היא בבחירת הזרים, הישראלים צריכים להיות זולים, זה מה שחשוב.

אני מאוד אוהב את ורגאס, אם הולכים לעונה פיננסית, הוא יכול להיות רכז מחליף זול לא רע בכלל.

28 מאי 2017, 08:14

גם אני מחבב את ורגאס, אבל אי אפשר להרכיב סגל יורוליג משחקני הליגה, עם כל הכבוד. ואין למכבי לדעתי את הפריבילגיה להעמיד רכז מחליף זר ולא ישראלי. מה שכן, ורגאס ודיברתולומאו מעמידים קו אחורי רעב ואגרסיבי למכבי חיפה והאמת שהייתה לי תחושב שחולון לא תלקק דבש נגדם. אם גרייבס לא היה נפצע אני גם הייתי מהמר שחיפה תגיע רחוק העונה. בלעדיו זה יהיה קצת יותר קשה אבל ללא ספק החזרתו של ורגאס באמצע העונה היה בינגו שהציל אותם. לדעתי שני שחקני הליגה היחידים שצריכים להיות פה בעונה הבאה הם משעור ודיברתולומאו, עם כל הכבוד לזרים חביבים כמו ורגאס, בל, מילבורן ואטקינס.

28 מאי 2017, 09:29

er79 כתב:גם אני מחבב את ורגאס, אבל אי אפשר להרכיב סגל יורוליג משחקני הליגה, עם כל הכבוד. ואין למכבי לדעתי את הפריבילגיה להעמיד רכז מחליף זר ולא ישראלי. מה שכן, ורגאס ודיברתולומאו מעמידים קו אחורי רעב ואגרסיבי למכבי חיפה והאמת שהייתה לי תחושב שחולון לא תלקק דבש נגדם. אם גרייבס לא היה נפצע אני גם הייתי מהמר שחיפה תגיע רחוק העונה. בלעדיו זה יהיה קצת יותר קשה אבל ללא ספק החזרתו של ורגאס באמצע העונה היה בינגו שהציל אותם. לדעתי שני שחקני הליגה היחידים שצריכים להיות פה בעונה הבאה הם משעור ודיברתולומאו, עם כל הכבוד לזרים חביבים כמו ורגאס, בל, מילבורן ואטקינס.

חובה רכז זר מחליף, או לפחות קומבו. אחד מהשניים, מקל או אוחיון, חייבים לעוף, עדיף שניהם, או מקל, אבל הבנתי שיש לו חוזה בניגוד לאוחיון.

בל וורגאס יכולים להיות אחלה זרים מחליפים, הם גם לא הבחירה הראשונה שלי, כי הם עדיין הימור ליורוליג, אבל הם בהחלט עדיפים על כל מיני היינסים ולינהארטים שאבי אבן מביא.

כבר ראינו לא מעט "זרי ליגה" שהצליחו מאוד ביורוליג, במכבי ומחוצה לה, רק השבוע קלייבורן סיכם בצסק"א לפי הדיווחים.

28 מאי 2017, 10:20

שנינו יודעים שזה לא יקרה. לא יהיה רכז זר מחליף במכבי והאמת שטוב שכך כי מירב הכספים יוקצו להערכתי לרכז זר פותח וגארד זר פותח בכיר.

28 מאי 2017, 10:29

er79 כתב:שנינו יודעים שזה לא יקרה. לא יהיה רכז זר מחליף במכבי והאמת שטוב שכך כי מירב הכספים יוקצו להערכתי לרכז זר פותח וגארד זר פותח בכיר.

חייב להיות וכמעט תמיד היה רכז מחליף או גארד שיכול לשחק בשתי העמדות, חוץ מבעונה האחרונה כמובן.

היתרון של ורגאס זה שהוא מאוד זול.

28 מאי 2017, 11:29

מה שברור מעבר לכל ספק , זה שמקל כרכז מחליף , לא יעבוד , אצל הבחור הזה זה או שהוא פותח בחמשייה ומשחק את רוב הדקות , או שאין שום הבדל בינו לבין תום מעיין.
מכבי צריכה להעלות מהספסל שלה בולדוגים שלא יתנו ליריב לנשום , די ברתולומיאו (סגור ב 100% בי-ם) , משעור וסוגיהם , יכולים לתת את האימפקט הזה , אוחיון כנ"ל עם הבעיות שלו , מקל לא. סילבן לא.

28 מאי 2017, 12:04

בוא לא ניסחף. לא דיברתולומיאו ולא משעור יתרמו משמעותית למכבי, וודאי לא ביורוליג, וגם בליגה לא הם יעשו את ההבדל. הם החתמות טובות תחת האילוץ של החוק הרוסי, זה הכל.

28 מאי 2017, 14:53

שועל כתב:בוא לא ניסחף. לא דיברתולומיאו ולא משעור יתרמו משמעותית למכבי, וודאי לא ביורוליג, וגם בליגה לא הם יעשו את ההבדל. הם החתמות טובות תחת האילוץ של החוק הרוסי, זה הכל.

הם יותר טובים ממה שיש לך היום בסגל , שזה כבר שיפור.

28 מאי 2017, 14:53

ankram כתב:
שועל כתב:בוא לא ניסחף. לא דיברתולומיאו ולא משעור יתרמו משמעותית למכבי, וודאי לא ביורוליג, וגם בליגה לא הם יעשו את ההבדל. הם החתמות טובות תחת האילוץ של החוק הרוסי, זה הכל.

הם יותר טובים ממה שיש לך היום בסגל , שזה כבר שיפור.

ברור

28 מאי 2017, 14:55

שיפור יהיה אם הם יבואו בפחות כסף

28 מאי 2017, 14:57

אני מעדיף את דוסון על דיברתולומאו. התקרה של ג'ון די נמוכה מדי.
נושא נעול