פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
16 מאי 2018, 23:52
מתן נאור שהגיע חדור מטרה, אמר את דבריו בישיבה עם השחקנים: ״אני שיחקתי עם ארבעה זרים על המגרש, אני אומר לכם שזה אסון. יש פה כוח מאוחד ואם יש פה כוח אמיתי אתם צריכים לשבות, כל עוד תלכו עם ההצעה הזאת זה יהיה אסון חד וחלק״.
הוא לא פרש כבר לפני מיליון שנה בערך?
16 מאי 2018, 23:58
RomanR כתב:מתן נאור שהגיע חדור מטרה, אמר את דבריו בישיבה עם השחקנים: ״אני שיחקתי עם ארבעה זרים על המגרש, אני אומר לכם שזה אסון. יש פה כוח מאוחד ואם יש פה כוח אמיתי אתם צריכים לשבות, כל עוד תלכו עם ההצעה הזאת זה יהיה אסון חד וחלק״.
הוא לא פרש כבר לפני מיליון שנה בערך?
אדום קטן נשאר אדום קטן
17 מאי 2018, 00:44
אני רק מנסה לחשוב על זה... האם דורון ג'מצ'י, נהיה דורון ג'מצ'י, בגלל שהוא שיחק לצד שני זרים (ועוד משהו כמו 3-4 מתאזרחים
שהיו ברמה של זרים, ואף יותר)?
האם זה לא בגלל שהוא היה זורק 1000 זריקות לסל ביום כשהיה ילד (על פי דבריו)?
האם זה לא בגלל שהוא תחזק את הגוף שלו ושיחק כדורסל מקצועני ברמה גבוהה עד גיל 38 בערך?
האם זה לא בגלל שהוא היה עובד קשה באימונים?
האם זה לא בגלל שהוא היה בא לכל משחק ומשחק גם בקבוצה, גם בנבחרת, גם באירופה וגם בליגה, בשיא המוטיבציה, והרצון לתת 120% בכל דקה שלו על הפרקט?
האם כל זה היה בגלל שהיו 2 זרים בקבוצה?
ומה לגבי הנפלד, דניאל, גודס, קטש, שפר? גם להם היה מזל שהם שיחקו לצד שני זרים?
זאת באמת בושה גדולה, שזה הפרצוף של הכדורסל והכדורסלן הישראלי. היחיד שלא בא לי להקיא מלראות אותו משחק זה כספי,
ובאופן מוזר הוא משחק לצד 11 "זרים" רוב הקריירה שלו, ומצליח לא רע.
17 מאי 2018, 00:56
jol9 כתב:אני רק מנסה לחשוב על זה... האם דורון ג'מצ'י, נהיה דורון ג'מצ'י, בגלל שהוא שיחק לצד שני זרים (ועוד משהו כמו 3-4 מתאזרחים
שהיו ברמה של זרים, ואף יותר)?
האם זה לא בגלל שהוא היה זורק 1000 זריקות לסל ביום כשהיה ילד (על פי דבריו)?
האם זה לא בגלל שהוא תחזק את הגוף שלו ושיחק כדורסל מקצועני ברמה גבוהה עד גיל 38 בערך?
האם זה לא בגלל שהוא היה עובד קשה באימונים?
האם זה לא בגלל שהוא היה בא לכל משחק ומשחק גם בקבוצה, גם בנבחרת, גם באירופה וגם בליגה, בשיא המוטיבציה, והרצון לתת 120% בכל דקה שלו על הפרקט?
האם כל זה היה בגלל שהיו 2 זרים בקבוצה?
ומה לגבי הנפלד, דניאל, גודס, קטש, שפר? גם להם היה מזל שהם שיחקו לצד שני זרים?
זאת באמת בושה גדולה, שזה הפרצוף של הכדורסל והכדורסלן הישראלי. היחיד שלא בא לי להקיא מלראות אותו משחק זה כספי,
ובאופן מוזר הוא משחק לצד 11 "זרים" רוב הקריירה שלו, ומצליח לא רע.
אני לא בטוחה שאם ג'מצ'י היה במקום אחר היום ולא במכבי שלא היינו שומעים ממנו את אותו הדבר (כמו מיקי למשל)
17 מאי 2018, 07:14
ברור. זאת לא הנקודה שלי אבל. מה שאני אומר זה שאין תחליף לעבודה קשה ושום חוק לא יהפוך את הבררה שיש היום לשחקני כדורסל ברמה גבוהה.
17 מאי 2018, 09:27
רק שלג׳מצ׳י היה ממוצע של 18 נקודות למשחק בגיל 19 .. אין אף שחקן ישראלי שמתקרב בכלל ברמת הכשרון לשחקנים האלה. התקווה האמיתית היחידה היא אבדיה כל השאר אפילו לא קרובים.
17 מאי 2018, 10:00
חבורת אוכלי חינם. אין דרך אחרת לתאר את זה. אתמול אגב פורסם ריאיון עם ליאור אליהו בידיעות אחרונות והיו לו שם כמה ציטוטים הזויים:
"אני חי עם האמת שלי. הוציאו לי סטיגמה של שומר לא טוב. יש לי טעויות הגנתיות כמו לכל אחד אחר. אני חושב שאני אחד מהשומרים הטובים"
"יותר פשוט לבוא למשחק בידיעה שתשחק. אחרי כל השנים האלה אני צריך לבוא ולהוכיח שאני כן והזרים לא?".
רבאק איזה חתיכת חוצפן. מרוויח משכורת שכל ישראלי היה חולם עליה וחושב שהוא לא צריך להוכיח שהוא ראוי לה.
בעיני לפחות הציטוטים האלה די מייצגים את הכדורסלנים הישראלים.
17 מאי 2018, 11:48
הבנאדם בדיחה, אחד העצלנים הגדולים שידע הענף.
מספיק להסתכל על איך האחוזים מהעונשין שלו, נתון שלא אמור להיות מושפע מגילו המופלג, צונחים משנה לשנה, בשביל להבין שעדיף לו לסתום את הפה.
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
17 מאי 2018, 18:15
זה אומר שמכבי העבירו מסר שהם מוכנים להפסיק עם הפיצול תמורת חוק רוסי ושישה זרים, למרות שלא טענו שמה שפוגע זה כמות הזרים אלא החוקים בסגנון החוק הרוסי
17 מאי 2018, 18:18
Holiday_Armadillo כתב:זה אומר שמכבי העבירו מסר שהם מוכנים להפסיק עם הפיצול תמורת חוק רוסי ושישה זרים, למרות שלא טענו שמה שפוגע זה כמות הזרים אלא החוקים בסגנון החוק הרוסי

מה פתאום העבירו מסר אתמול אמרו שאין אפילו דיונים לבטל את הפיצול זה הכל פייק ניוז
17 מאי 2018, 18:22
אפשר להסתדר עם החוק הרוסי ו 6זרים
17 מאי 2018, 19:07
פרנקל (יו''ר המנהלת) טוען שאלון ואמסלם באו אליו ואמרו לו שהם סיכמו כבר עם דיוויד פדרמן על זה שמכבי לא תתפצל ותוכל לשחק עם 6 זרים וחוק רוסי
הם רוצים לפרסם עוד הכחשה בטוויטר?
17 מאי 2018, 20:57
חיפה ירדה לאומית עם הבאזר
הבאה בתור, אם אללה ייטיב, חולון
17 מאי 2018, 21:01
Holiday_Armadillo כתב:חיפה ירדה לאומית עם הבאזר
הבאה בתור, אם אללה ייטיב, חולון
זה יום חג!
17 מאי 2018, 21:10
אני רוצה שהרצליה תרד
17 מאי 2018, 22:13
MM3 כתב:רק שלג׳מצ׳י היה ממוצע של 18 נקודות למשחק בגיל 19 .. אין אף שחקן ישראלי שמתקרב בכלל ברמת הכשרון לשחקנים האלה. התקווה האמיתית היחידה היא אבדיה כל השאר אפילו לא קרובים.
אז זהו שאני לא קונה את זה.
אני חושב שהם פשוט ספורטאים עצלנים, שמקבלים דברים יותר מדי בקלות.
אני לא מצפה מהם לקלוע כמו ג׳מצ׳י אבל אני כן מצפה מהם להתמודד ולעבוד קשה כמוהו (אם לא יותר)
17 מאי 2018, 23:24
Holiday_Armadillo כתב:פרנקל (יו''ר המנהלת) טוען שאלון ואמסלם באו אליו ואמרו לו שהם סיכמו כבר עם דיוויד פדרמן על זה שמכבי לא תתפצל ותוכל לשחק עם 6 זרים וחוק רוסי
הם רוצים לפרסם עוד הכחשה בטוויטר?
בנוגע לניר אלון ושמעון אמסלם ועל כך שיש האומרים כי הוא עובד לטובת מכבי תל אביב, השיב פרנקל: "לפני שבאו לישיבה הראשונה איתי הם (אלון ואמסלם) הלכו לשבת עם דייויד פדרמן ואמרו לו שהם מבינים שאם ישחק בשני סגלים זה יפגע בהכנסות. הם הסכימו שמי שתשחק באירופה תוכל להיות עם 6 זרים. אז להגיד שאני מגן על מכבי? הם באו לספר לי את זה והסיכמו לזה. בחיים לא ניהלתי מו"מ כזה. כל פעם שהגענו להסכמות, ביום למחרת הם חזרו בהם ובאו בדרישות חדשות. ככה זה נמשך כבר יותר משבוע. הייתה לנו ישיבה בה הסכמנו על הכול, למחרת הם היו צרכים לבוא לחתום ופתאום באו עם עורכי הדין עם דרישות חדשות".
יש כל כך הרבה ציטוטים ופרסומים וכל אתר מוסיף/מחסיר פרטים בצורה כזאת או אחרת. זה למשל מONE
18 מאי 2018, 07:28
"הדירקטוריון מאוחד ברמה שטרם נראתה", סיפר אחד מיושבי החדר, "אנחנו מוכנים לצאת למלחמה, גם אם לא יהיה פה חצי שנה כדורסל, לא יסחטו אותנו"
מאוחד ברמה שטרם נראתה ומוכן ללכת עד הסוף בשביל למנוע פיצול של מכבי כי ''בלי מכבי אין ליגה'' (ציטוט של המנהלת), חוץ מפדרמן שהולך וסוגר דברים עם השחקנים מאחורי הגב
לכאורה אנד שיט, כן?
''מלבד חוסר הסכמות, חלק מההנהלות מאשימות בעיקר את שחקן אליצור נתניה, מתן נאור, שהגיע ביום רביעי האחרון לפגישה של ארגון השחקנים והפציר בהם לפתוח בשביתה כשאמר: "בשביל להציג תוצאות משמעותיות אתם תצטרכו לשבות". בנוסף, גורמים שונים מספרים שהוא דיבר על השביתה הקודמת שבזכותה השיגו השחקנים את החוק הרוסי ובכך סחף אחריו את הנוכחים''
18 מאי 2018, 10:49
אני רק לא מבין מה הוא קשור המתן נאור הזה? שחקן שמשחק בליגה השלישית מעודד שביתה בליגה הראשונה.