המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mmm כתב:מאיפה אתה בטוח ככ במה שאתה אומר?אתה יודע מבפנים?אגב אתה יודע על שם חם מסוים?
Mmm כתב:מאיפה אתה בטוח ככ במה שאתה אומר?אתה יודע מבפנים?אגב אתה יודע על שם חם מסוים?
החציל האצטקי כתב:Mmm כתב:חציל לא הבנתי למי מכבי הציעה הצעות?
אני יכול לספר לך למי היא לא הציעה הצעות.
לאריק מורלנד (שהסוכן שלו דחף את השם שלו לרועי כהן), ולמרפי הולוואי, ולג'קי קרמייקל.
למי היא הציעה?
מכבי מדברת עם הרוב המוחלט של השחקנים שרלוונטים בשוק.
עם חלק נכנסים למשא ומתן, עם חלק זה מתפייד בשלבים מוקדמים יותר (נניח, כריסטיאן ווד, שרצה לשחק בNBA).
חלק נפסלים על רקע אישי.
אבל בגדול- אם הוא "מועמד" בתאוריה, כנראה שמכבי בודקת אותו.
אחד המתווים שהועלו היה שבתמורה לקולשוב, הצהובים יעבירו בהשאלה לעונה אחת את יובל זוסמן ודני אבדיה. מכבי סירבה לטרייד הזה, אך עדיין לא אמרה נואש לגבי קולשוב.
יש לציין, אגב, כי השיחות הראשוניות בנושא בין הצדדים התקיימו עוד לפני שזוסמן ואבדיה כיכבו במדי נבחרת העתודה. הדרישה של ראשל"צ לקבל את זוסמן ואבדיה עולה בקנה אחד עם האופי של הקבוצה שהיא בונה העונה. הכתומים צירפו העונה את איתי שגב, אדם אריאל, עוז בלייזר ונמרוד טישמן, מתוך כוונה לבנות קבוצה צעירה ורעבה, שתחוזק בזרים איכותיים, כשעד כה, היא כבר החתימה את קמרון לונג. במכבי ראשל״צ ובמכבי ת״א סירבו להגיב לידיעה.
זאת הצעה טובה דווקא, אבל את זה אני אומרת בתור מישהי שרוצה שהם ייצאו להשאלה ושחושבת שזה רעיון טוב שהם יישחקו תחת צביקהer79 כתב:וואלה יופי. אולי נביא גם להם את ווילבקין ופארגו? שיירדו מהעץ.
Holiday_Armadillo כתב:זאת הצעה טובה דווקא, אבל את זה אני אומרת בתור מישהי שרוצה שהם ייצאו להשאלה ושחושבת שזה רעיון טוב שהם יישחקו תחת צביקהer79 כתב:וואלה יופי. אולי נביא גם להם את ווילבקין ופארגו? שיירדו מהעץ.
1996 ראשו נסטרוביץ' (סלובניה)
1998 איגור ראקוצ'ביץ' (יוגוסלביה)
2000 סאני בצ'ירוביץ' (סלובניה)
2002 ניקוס זיסיס (יוון)
2004 אראזם לורבק (סלובניה)
2005 ניקיטה קורבנוב (רוסיה)
2006 ארסאן איליאסובה (טורקיה)
2007 מילוש תאודוסיץ' (סרביה)
2008 מירוסלאב ראדוליצה (סרביה)
2009 קוסטאס פפאניקולאו (יוון)
2010 אנדרו אלביסי (צרפת)
2011 ניקולה מירוטיץ' (ספרד)
2012 לאו וסטרמן (צרפת)
2013 אמדאו דלה ואלה (איטליה)
2014 ג'די אוסמאן (טורקיה)
2015 מרקו גודוריץ' (סרביה)
2016 מארק גארסיה (ספרד)
2017 ואסיליס חרלאבופולוס (יוון)
2018 יובל זוסמן (ישראל)
toja27 כתב:אף אחד מהם לא שיחק במכבי שאם קצת לחץ המאמן מוריד לו את הדקות למרות ששיחק לא רע עד עכשיו ומכניס כל מיני שחקני שכונה כמו ג'קסון .
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:אף אחד מהם לא שיחק במכבי שאם קצת לחץ המאמן מוריד לו את הדקות למרות ששיחק לא רע עד עכשיו ומכניס כל מיני שחקני שכונה כמו ג'קסון .
לדעתי? בולשיט. זה הכדורסל.
גם הכוכבים האלה קיבלו קרדיט מוגבל בשנה שאחרי האליפות.
אין תוצאות אינסטנט. צריך לעבוד קשה עד שאתה הופך לשחקן.
עדיף ליובל להמשיך לעשות את זה מול יריבי יורוליג ובקבוצת יורוליג, שנכונה (ואפילו מאולצת) לתת לו במה יפה בליגה.
אני לא רואה סיבה שילך לבזבז את הזמן שלו בגלבוע.
במכבי יעבדו איתו אישית ויתנו לו מה שמגיע לו ברמות אליהן הוא שייך. אם הוא לא מספיק טוב, שימשיך לעבוד ויתקדם. זה לא חייב לקרות בשום "חממה". יש אנשי מקצוע שיעבדו ויאהבו אותו גם פה.
החציל האצטקי כתב:הם יכולים וצריכים. יובל הוכיח שהוא פרוספקט על באירופה. אם לא בשבילו, אז בשביל מי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־11 אורחים