פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים V5

14 אוגוסט 2018, 13:59

אגב אני מאמין שההגנה הקבוצתית תהיה טובה יותר מהעונה שעברה, אני פשוט חושב שזה לא מספיק וצריך עוד שומרים אינדיווידואלים טובים כדי לסגור את הפינות.

14 אוגוסט 2018, 14:17

toja27 כתב:אגב אני מאמין שההגנה הקבוצתית תהיה טובה יותר מהעונה שעברה, אני פשוט חושב שזה לא מספיק וצריך עוד שומרים אינדיווידואלים טובים כדי לסגור את הפינות.

קשה מאוד לקבוע שההגנה הקבוצתית תהיה טובה יותר כשחסרים פה עוד שני שחקנים מובילים.

14 אוגוסט 2018, 14:19

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:אגב אני מאמין שההגנה הקבוצתית תהיה טובה יותר מהעונה שעברה, אני פשוט חושב שזה לא מספיק וצריך עוד שומרים אינדיווידואלים טובים כדי לסגור את הפינות.

קשה מאוד לקבוע שההגנה הקבוצתית תהיה טובה יותר כשחסרים פה עוד שני שחקנים מובילים.

צודק
אבל על הנייר השחקנים שכרגע יש אמורים לשמור יותר טוב מהקודמים
שנה שעברה ביורוליג היה לך 7 זרים השנה יהיה לך 8 לפחות

14 אוגוסט 2018, 14:32

MTA2311 כתב:

כנראה שאתה צודק, אבל כשג'קסון , תומאס ולטעמי גם קול (שלדעתי היה אובררייטד בתחום הזה) לא בקבוצה , אני מרגיש שגם אם אין מספיק שומרים אינדיווידואלים טובים , יהיה שיפור בגישה להגנה. זה כמובן רק ניחוש ובאמת רציתי שיבואו לכאן עוד שני שחקנים עם הגנה טובה ובמקרה שלנו כנראה לפחות שיהיה אחד כזה. בגלל זה אמרתי שוייט נראה לי מתאים- נחשב שחקן הגנה טוב ובכללי כנראה שחקן סביר + ליורוליג בדיוק בעמדה שחסרה לנו.

14 אוגוסט 2018, 15:17

ג׳קסון, תומאס וקול שמרו בסדר גמור בתחילת העונה (מי יותר ומי פחות).
כמו שאור אמר... אנחנו באמצע אוגוסט, ומינוס שני שחקני חמישייה. להנחית אדם על הירח נראה קל ביחס
לבניית קבוצת כדורסל על פי האדונים ניקולה ודני.

14 אוגוסט 2018, 15:32

טאריק בלאק על סף חתימה במכבי על פי יורופיד

14 אוגוסט 2018, 15:33

גל גל כתב:טאריק בלאק על סף חתימה במכבי על פי יורופיד
כמו שחשבתי.

14 אוגוסט 2018, 15:35

גם בספורט 5 אומרים את זה

קיצר כנראה שזה יהיה הוא
אם ישאילו את ריי יביאו את בלאק ובנוסף עוד 3 או באביט זה יכול להיות נפלא
גם אם לא ישאילו את ריי ויביאו את בלאק עדיין יש פה סגל טוב

רק שבלאק לא יכול לשחק עם טיוס מה שחיפשו במכבי

14 אוגוסט 2018, 15:36

אם ככה, יכול להיות שכבר היום בערב או מחר בבוקר תצא הודעה רשמית .
בכל מקרה, אני כבר יודע שחלק מפה לא כל כך מבסוטים מהשחקן אבל לדעתי זאת יכולה להיות החתמה נהדרת .

הוא יכול לתרום הרבה למכבי, יהיה לנו תמיד שחקן שיודע להתגלגל לטבעת וזה מאוד מאוד חשוב עם שחקנים כמו ווילבקין ופארגו בקבוצה שלנו
מה שגם אם תראו בסרטונים, בNBA כל פעם שהוא התגלגל לסל הוא הטביע את הכדור בצורה אכזרית, קשה מאוד לעצור אותו והוא יכול להיות נשק התקפי קטלני מאוד, שילוב שלו ושל פארגו יהיה מצוין .

החיסרון היחיד הוא הגובה והקליעה, אבל בנוגע לקליעה אני בכלל לא מוטרד עם קבוצת קליעה כמו שלנו .
נערך לאחרונה על ידי Jack55 בתאריך 14 אוגוסט 2018, 15:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.

14 אוגוסט 2018, 15:43

גל גל כתב:טאריק בלאק על סף חתימה במכבי על פי יורופיד
אני יודעת שאנשים פה הרעילו את עצמם נגד האופציה שלו אבל החתמה רעה זה חד משמעית לא

14 אוגוסט 2018, 15:45

טאריק בלאק הוא החתמה טובה בנקודת הזמן הזאת.
אני גם לא בהכרח מסכים שהוא לא מתאים לקבוצה.
הגבוה היחיד שלא יכול לשחק לידו הוא טיוס. עם כל השאר אין בעיה.

14 אוגוסט 2018, 15:47

jol9 כתב:ג׳קסון, תומאס וקול שמרו בסדר גמור בתחילת העונה (מי יותר ומי פחות).
כמו שאור אמר... אנחנו באמצע אוגוסט, ומינוס שני שחקני חמישייה. להנחית אדם על הירח נראה קל ביחס
לבניית קבוצת כדורסל על פי האדונים ניקולה ודני.

גם אם נגיד שהם שמרו טוב יותר בתחילת העונה מאשר אחריה, מה זה משנה? משחקים עונה שלמה. ג'קסון פשוט זרק, תומאס עשה בכאילו וקול התעקש ללכת מאחורי חסימה פעם אחר פעם .

14 אוגוסט 2018, 15:47

כדאי גם לקרוא ראיונות איתו
בחור מאוד אינטילגנטי שלא יצא מוקדם מהקולג'ים כי רצה להרוויח תואר
את ''קריירת הקולג'ים הפושרת'' שלו כמו שהגדירו בערוץ הספורט, הוא עבר בגלל שהוא והמאמן לא הצליחו למצוא שפה משותפת, פחות בגלל יכולת

14 אוגוסט 2018, 15:52

Holiday_Armadillo כתב:כדאי גם לקרוא ראיונות איתו
את ''קריירת הקולג'ים הפושרת'' שלו כמו שהגדירו בערוץ הספורט, הוא עבר בגלל שהוא והמאמן לא הצליחו למצוא שפה משותפת, פחות בגלל יכולת

איך הוא בהגנה?

14 אוגוסט 2018, 15:53

הקבוצה הנמוכה בעולם

14 אוגוסט 2018, 15:55

Jack55 כתב:אם ככה, יכול להיות שכבר היום בערב או מחר בבוקר תצא הודעה רשמית .
בכל מקרה, אני כבר יודע שחלק מפה לא כל כך מבסוטים מהשחקן אבל לדעתי זאת יכולה להיות החתמה נהדרת .

הוא יכול לתרום הרבה למכבי, יהיה לנו תמיד שחקן שיודע להתגלגל לטבעת וזה מאוד מאוד חשוב עם שחקנים כמו ווילבקין ופארגו בקבוצה שלנו
מה שגם אם תראו בסרטונים, בNBA כל פעם שהוא התגלגל לסל הוא הטביע את הכדור בצורה אכזרית, קשה מאוד לעצור אותו והוא יכול להיות נשק התקפי קטלני מאוד, שילוב שלו ושל פארגו יהיה מצוין .

החיסרון היחיד הוא הגובה והקליעה, אבל בנוגע לקליעה אני בכלל לא מוטרד עם קבוצת קליעה כמו שלנו .

ממה שראיתי גם משחק הגב לסל שלו חלש עד לא קיים מאוד או שאני טועה ?

מה גם שברור שלמרות הניסיונות להגיד שסתם זורקים שחקנים בלי שום אבחנה, לא נראה שהפעם זה המקרה.

ברור שכשיש לך שני רכזי פיק אנד רול מובהקים כמו פארו וסקוטי, אתה מחפש להם התאמה - ואחרי טיוס, גם בלאק הוא פיק אנד רוליסט נהדר. בשאר המובנים הוא סנטר קצת מיושן עם אפס יכולות מחוץ לאיזור של מתחת לטבעת, אבל היות וכבר יש כל כך הרבה שחקנים שחיים בחוץ (חוץ מהגארדים, גם כהן ואוברייאנט אוהבים לשחק בחוץ יחסית) זה טוב לדעתי וכן מתאים למה שמכבי בונה.

כמובן, עוד נגר מהקו, אבל זה לא חדש כבר אצלנו...

MTA2311 כתב:הקבוצה הנמוכה בעולם

תרגע גייק כהן אצלנו ...
נערך לאחרונה על ידי מקאדו 3 בתאריך 14 אוגוסט 2018, 15:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

14 אוגוסט 2018, 15:56

toja27 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:כדאי גם לקרוא ראיונות איתו

איך הוא בהגנה?
זה מה שהרוויח לו בזמנו מקום בחמישייה על פני מוזגוב
הוא תמיד היה שחקן הגנה טוב, הוא גם מעיד על עצמו שהוא מעדיף להתרכז בהגנה ולנעול את הצבע ומבחינתו להשאיר לאחרים לככב עם הסטטיסטיקה של הנקודות

14 אוגוסט 2018, 15:56

אם בלאק מגיע זה כנראה שם את אובריינט ב-4 אני מניח.

איך ההגנה שלו מישהו יודע?
נושא נעול