אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

הודעהעל ידי where is the love? » 23 אוגוסט 2011, 18:33

בואו נעצור את הדיון בצורה כזאת. אף אחד לא יודע עפ פרקינס יחזור לכושרו, למעשה אנחנו גם לא יודעים אם הוא יהיה במכבי...
נותנים פה דוגמאות ממשחקים מול ברצלונה, אני זוכר שברצללונה בעצמה רצתה אותו... כך או כך הכי חשוב שיהיה בריא!!!!

אני תמיד הייתי בוויכוח הזה בגלל שיש כאלו שממעיטים ביכולת שלו, וכאילו הפציעה שינתה להם את מה שהוא היה לפני הפציעה.

אני דברתי מזמן על פרקינס, וראיתי איך התגובות אחרות ממה שהיו... בכל אופן , אני בטוח דבר אחד ואם זה כולנו נסכים ובכך נשים קץ לוויכוח, כולנו רוצים את פרקינס בכושר בדיוק כמו לפני הפציעה ואם זה יהיה ככה אז כולנו רוצים אותו במכבי.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 23 אוגוסט 2011, 18:38

חביב אורנג'ד כתב:
yzafrir כתב:חביב , התאוריה שלך לא מחזיקה מים . כל הדוגמאות האלו שהשחקנים שפרקינס שמר עליהם קלעו יותר הם לא רלוונטיים בעליל כי פרקינס לא שיחק 40 דקות וגם מכבי לא שמרה הגנה אישית כל המשחק כך שפרקינס לא שמר כל המשחק על אותם שחקנים . אולי הם קלעו את הנקדות שלהם כשפרקינס היה בחוץ ? אולי בזמן שמישהו אחר שמר עליהם ? אולי בכלל במצב שמכבי הובילה כבר מעל 20 וכל הקבוצה הורידה הילוך ?....בקיצור , אני מציעה לך לראות שוב את המשחקים של העונה האחרונה במקום לכתוב שטויות שמתבססות על מספרים יבשים .

זה נכון שאסור לבנות עליו כבר מעכשיו כשחקן מוביל אבל אין ספק שהוא יותר מראוי לקבל את הצ'אנס שלו לחזור לעצמו במכבי , ואם גם יחזור לכושר אז ללא ספק מכוח האנרציה הוא כבר יתפוס את המקום שלו כשחקן בכיר באופן טיבעי כמו שהיה בעונה הראשונה שלו שהדיח את וויז מתפקיד הרכז הבכיר (לצערך..) .

אני מאוד שמח שהעלת את הנושאים האילו, שהרי זאת היא הזדתמנות מצויינת להתבונן בעובדות.
בוא נראה מה קרה במשחק פתיחת העונה, פרקינס על כרכז ראשון, נותן כהרגלו משחק מאוד פושר ברמה ההתקפית, ובהגנה ממש לא מראה יכולת יוצאת דופו, וב18 וחצי דקות אשר הוא שיחק, הוא לא בדיוק מנע מלוגאן להגיע לשיא עונתי של 24 נקודות.
נעבור למשחק בחימקי. לארח אותו משחק פרקינס כבר זכה כאן לתארים של מפלצת הנגתיתי, חיית משחק, נינג'ה, קרטיסת ועוד סופרלטיבים מסוג זה.
מה באמת קרה באותו משחק? פרקינס שיחק 36 דקות בהן קלע בסה"כ 4 נקודות ב20% מהשדה והוסיף גם 3 איבודים (תפוקה פשוט נוראית לגארד). איך הוא היה בהגנה? האמת שממש לא רע. במהלך רוב המשחק הוא הופקד על לאנגפורד ולעיתים גם על פליניניץ'. למרות שהוא עשה עבודת הגנה לא רעה בכלל, גם לאנגפורד וגם פלניניץ' הנגר, סיימו את המשחק עם יותר מפי 2 נקודות מאשר לפרקינס (כ"א).
נרוץ קצת קדימה ונראה מה קרה כאשר מכבי אירחה את חימקי ביד-אליהו. המשחק אמנם לא קבע דבר, ומכבי ניצח אותו גם די בקלות, אבל בכל זאת, בוא נראה מה פרקינס עשה מול לאנגפורד.
גם במשחק זה פרקינס שיחק כמות נכבדה של דקות (קרוב ל32) שבורבם הוא הופקד על לאנגפורד. שוב, פרקינס כהרגלו נתן משחק התקפה פושר למדי, ובהגנה הוא ממש לא הפריע ללאנגפורד לתפור 20 נקודות (כמעט 5 נקודות מעל הממוצע שלו) והוא היה רחוק מלשתק או "לרצוח" אותו.

אומרים שחשיבותם של המשחקים בשלב הבתים הוא כקליפת השום, אז הבה נתבונן מה קרה בטופ 16 ואיך תפקד פרקינס מול קבוצה באמת גדולה.
לקראת המשחק הראשון בשלב הטופ 16, פרקינס כבר נישא על גל אהדת האוהדים, הכינוי "סטופר הגנתי" כבר הוצמד לו ממזמן, וכולם ציפו לראות מה יעשה מול נבארו האימתני.
הגיע לו המשחק מול ברצלונה ופרקינס הוצמד לנבארו. כבר בשלב מאוד מוקדם הבנו שזה פשוט לא כוחות. נבארו עשה מה שרק רצה והגיע לתצוגה שהיתה רק שניה משיאו העונתי, כאשר קלע 25 נקודות, רובם על ראשו פרקינס.
טוב, לאחר אותו הפסד כולנו חיכנו לגומלין וקיוונו שהפעם פרקינס יצא עם ידו על העליונה.
לצערנו, שוב טעינו. על אף משחק התקפי טוב של פרקינס וקליעות עונשין שהביאו את המשחק להערכה, נבארו שוב לא ספר פרקינס.
היו רגעים במשחק הזה, שפרקינס היה נראה חסר עונים, ולמרות נסיונות חוזרים ונשנים לעצור את הכשרון הספרדי, שוב פרקינס נכשל לעצור את נבארו, ששוב, קלע מעל ממוצעיו והביא את ברצלונה לנצחון שני על מכבי.

אז לפני שישפכו פה דברי חכמה, והססמאות הקבועות על דברים שאינים נראים בסטטיסטקה יחזרו ויעלו. אני ממליץ לכולם להתבונן שוב במשחקים האילו, ולראות שהדברים שכתבתי (לפחות בחלקם הגדול) הם פשוט עובדות, ועליהן אני לא מתכוון להתווכח.

נכון מאוד!
אנשים התלהבו יותר מדי מההגנה שלו מול שחקנים בינוניים והפכו אותו לסוטפר הטוב אירופה. ממש לא קרוב לזה. הוא לא היה, וכנראה לא יהיה שחקן הגנה ברמה של דיאמנטידיס והנפלד. מול השחקנים הגדולים, הוא ממש לא הצליח להרשים מבחינה הגנתית. אפשר גם להוסיף לרשימה את הוארטס שממש לא התקשה לתת את התפוקה שלו.
שוב, פרקינס הוא שחקן מאוד מיוחד עם תכונות מיוחדות מאוד, אבל ממש לא מפלצת של כדורסל כמו שהפכו אותו פה, ממש לא השחקן הטוב במכבי שנה שעברה, ולא קרוב לרמה של הגארדים המובילים באירופה. אם יגיעו להבנות, זה בסדר גמור להחתים אותו על חוזה ארוך עם כל מיני אופציות יציאה, אבל לא צריך לבנות עליו שיוביל את מכבי העונה במקרה של סיום השביתה, מקסימום 10-20 דקות
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 23 אוגוסט 2011, 19:19

חלק מהדיבורים על ''פרקינס לא עצר את נבארו'' מעידים על הבנה די שטוחה בכדורסל. כדורסל זה לא אחד על אחד ודברים משפיעים אחד על השני. למכבי הייתה בעיה קשה עם קבוצות שביצעו טוב פיק אנד רול בשנה שעברה. זו בעיה שנגזרת מהאיטיות של סופו(שלא יכול לבצע חילוף) ומהעובדה שברגע שהוא יצא החוצה לא היה חיפוי בפנים. זה הכריח את בלאט ללא מעט איזוריות וסוויצ'ים שמול קבוצה חכמה כמו ברצלונה שידעה להניע כדור הביאו גם להרבה שלשות. רוב הנקודות של נבארו מול מכבי הגיעו משלשות חופשיות או אחרי חסימות. על פרקינס הוא לא קלע באחד על אחד, לצורך העניין. פאו שמרה את נבארו בוקס אנד וואן(4 איזוריות 1 אישית) וככה עצרה אותו. באופן כללי לצפות לעצור שחקן מוכשר התקפית כמו נבארו זה קשה. בערך כמו שקבוצות ב-NBA לא בונות על לעצור את קובי בראיינט לחלוטין או את לברון ג'יימס. אם השחקנים האלה בריאים ובמצב מנטלי טוב הם יעשו את הנקודות שלהם.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוגוסט 2011, 19:39

חביב, אפשר לעצור את זה כאן. קראתי את כל הפוסט הארוך, ורק השתכנעתי עוד יותר. הלכת לחפש כל מיני משחקים ומצאת איזה שלושה, מתוכם 2 חסרי משמעות.
כמובן ש"שכחת" לציין שגם לפארגו יש חלק באי עצירת נבארו ואחרים שציינת, שכן גם הוא השתתף במלאכת השמירה.

אבל באמת שאין טעם להמשיך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 23 אוגוסט 2011, 19:57

שחף כתב:חלק מהדיבורים על ''פרקינס לא עצר את נבארו'' מעידים על הבנה די שטוחה בכדורסל. כדורסל זה לא אחד על אחד ודברים משפיעים אחד על השני. למכבי הייתה בעיה קשה עם קבוצות שביצעו טוב פיק אנד רול בשנה שעברה. זו בעיה שנגזרת מהאיטיות של סופו(שלא יכול לבצע חילוף) ומהעובדה שברגע שהוא יצא החוצה לא היה חיפוי בפנים. זה הכריח את בלאט ללא מעט איזוריות וסוויצ'ים שמול קבוצה חכמה כמו ברצלונה שידעה להניע כדור הביאו גם להרבה שלשות. רוב הנקודות של נבארו מול מכבי הגיעו משלשות חופשיות או אחרי חסימות. על פרקינס הוא לא קלע באחד על אחד, לצורך העניין. פאו שמרה את נבארו בוקס אנד וואן(4 איזוריות 1 אישית) וככה עצרה אותו. באופן כללי לצפות לעצור שחקן מוכשר התקפית כמו נבארו זה קשה. בערך כמו שקבוצות ב-NBA לא בונות על לעצור את קובי בראיינט לחלוטין או את לברון ג'יימס. אם השחקנים האלה בריאים ובמצב מנטלי טוב הם יעשו את הנקודות שלהם.

מה אתה משווה בין נבארו לקובי או לברון? אין קשר
נבארו שחקן טוב, שקשה לעצור, אבל זה אפשרי להוריד את מספר הנקודות שלו. לא יעזור ההתעקשות הזאת, פרקינס לא שחקן הגנה מדהים כמו שעשו אותו פה, ממש לא ברמה של הנפלד ודיאמנטידיס. שחקן הגנה מצוין, בין הטובים באירופה, לא יותר
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 24 אוגוסט 2011, 00:32

jol9 כתב:חביב, אפשר לעצור את זה כאן. קראתי את כל הפוסט הארוך, ורק השתכנעתי עוד יותר. הלכת לחפש כל מיני משחקים ומצאת איזה שלושה, מתוכם 2 חסרי משמעות.
כמובן ש"שכחת" לציין שגם לפארגו יש חלק באי עצירת נבארו ואחרים שציינת, שכן גם הוא השתתף במלאכת השמירה.

אבל באמת שאין טעם להמשיך.

קודם כל, אני לא באמת מבין מה הקשר לפארגו. הדיון עסק בפרקינס ובתרומתו בעיקר בפן ההגנתי.
לנסות למצוא שחקנים שתרמו פחות מפרקינס בצד ההגנתי רק בכדי להראות שפרקינס הוא טוב מהם, זה פשוט דבר שלא קשור לדיון.

כמדומני, ציינתי בסה"כ ארבעה משחקים (שזה קצת יותר מחמישית מסך משחקי היורוליג בהם פרקניס השתתף), אבל אפשר גם למצוא עוד כמה משחקים בהם פרקינס לא הבריק מבחינה הגנתית (לובליאנה בחוץ ואפילו המשחק הביתי מול פרוקום החלשה).
אני באמת לא יודע איך אפשר לומר שאיזשהו מן המשחקים מול ברצלונה לא היה חשוב. לדעתי, שני המשחקים מול ברצלונה היו המשחקים החשובים ביותר של מכבי עד שלב ההצלבה, ובדיוק במשחקים מסוג זה נמדדים שחקנים גדולים.
היו פה כאלו שאמרו שפרקינס כשחקן מוביל הצליח להביא את מכבי להשגים טובים יותר בעונה מאשר העונה שעברה אך למעשה, בסיום שלב הטופ 16, מכבי מצאה את עצמה בהישג נחות מזה של העונה שעברה, וזה נבע אך ורק מההפסדים מול ברצלונה (ברמה העובדתית).

בלי קשר, קצת חורה לי שמעלימים עין ממשחקים שמצטיירים כפחות חשובים.
גם במשחקים כאלו, שחקנים מקצועניים אמורים לספק את הסחורה, קל וחומר כאשר מדובר בשחקן לוחמני ומתמיד.
אגב, המשחק היחיד שציינתי שבאמת היה חסר כל חשיבות היה המשחק מול חימקי בבית, אני לא רואה איך אפשר לומר שהמשחקים האחרים היו לא חשובים, אך נושא זה בהחלט ניתן לוויכוח.

שוב, אין פה שום ויכוח או נסיון לעוות את המציאות. בסה"כ הצגתי עובדות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 24 אוגוסט 2011, 03:20

חביב , שוב אתה חוזר על אותה מנטרה ומסתכל שוב על הסטט' מהמשחקים האלו בנסיון נואש לבסס את התאוריה שלך . מה זה קשור כמה פרקינס קלע מול אותם שחקנים ? לפי זה נדב הנפלד היה השחקן הגרוע בהיסטוריה שהרי הוא בחיים לא קלע יותר מהשחקן ששמר עליו... מכבי לא משחקת שמירה אישית 40 דק ' ולא פרקינס לבד אחראי לעצור שחקן זה או אחר . כמו שאמרתי לך מקודם . תראה את המשחקים (ולא את הסטט' ) שוב פעם (אתה מוזמן לבוא אלי לראות כי יש לי אותם מוקלטים) ואז תדבר . זה שאתה מביא נתונים סטט' על כמה קלעו ובאיזה אחוזים זה פשוט מראה על שיטחיות .
אתה מודע לזה שלאנגפורד קלע את רוב הנקודות שלו בדקות האחרונות של המשחק אחרי שברבע השלישי מכבי הולכה בכמעט 20 הפרש והורידה הילוך ? מה זה לא כתוב בסטט' ? ואם כבר סטט' אז המשחק בחימקי היה המשחק הכי חלש של לאנגפורד מבחינת סקור ומכבי ניצחה את המשחק מפעולה של פרקינס ....
במשחק הראשון נגד קאחא היו אלו איידסון ופרקינס שהחזירו את מכבי למשחק מהפרש של יותר מ-20 ומנעו השפלה יותר גדולה . אבל זה לא כתוב בסטט'....
השחקן היחיד שפרקינס לא הצליח לעצור הוא נאברו וגם אצלו אפשר לראות בסטט' שבמשחק השני הוא ירד בחצי מבחינת מדד וזה היה אחד המשחקים החלשים שלו בטופ16 אבל כמו שכבר אמרו לך פרקינס לא שמר עליו כל המשחק אלא גם שחקנים אחרים רק שצריך לראות את המשחקים שוב כדי לדעת את זה כי זה לא כתוב בסטט'...
חביב , אתה מנסה לחזק את הדעה שלך על השחקן עוד מהעונה הראשונה שלו בקבוצה אחרי שניבעת לו כישלון במכבי והסתבר לך שטעית .
אבל שוב פעם , מדובר על פרקינס לפני הפציעה . אף אחד לא יודע איך הוא יחזור אבל אין ספק שהוא יותר מראוי לקבל את ההזדמנות לנסות לחזור במכבי כמו שפייזר (שחקן שתרם הרבה פחות מפרקינס) קיבל הזדמנות . וזה בתנאי שהמחיר יהיה נכון .
כרמל , אני לא זוכר אף הודעה של שום משתמש פה שטען בוודאות שפרקינס יחזור למה שהיה . אפשר להגיד שיש סיכוי לזה אבל גם ההפך הוא נכון כך שאין תשובה חד משמעית .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי cannon » 24 אוגוסט 2011, 06:45

חבר'ה, מכבי צריכה שחקן אתלטי שיודע לפרק הגנה בחדירה ולעבור את השומר שלו, טוב ככל שיהיה, בקלות. פרקינס לא היה שחקן כזה, פארגו ועוד איך. גם אלן אנדרסון, אלף אלפי הבדלות, היה שחקן כזה. וויל ביינום הוא שחקן כזה. במכבי של היום אין שחקנים כאלה אלא אם שייר יפתיע (אמור להיות שחקן שיודע לעבור שחקן בכדרור ולייצר מצבים לאחרים) וגם אוחיון (אולי יפתיע כמה שמזלזלים בו) הוא כזה. סמית' לא. פארמר חלקית. פאפאלוקאס לא.

לאור זה שיש במכבי הרבה שחקנים בעמדה 1 נכון לעכשיו (פארמר, אוחיון ופאפאלוקאס הם שחקנים בעמדה 1 בהגדרתם הקלאסית), מכבי חייבת קומבו שבתפקידו הטבעי הוא 2 ולא 1. הוא חייב להיות אתלטי, לדעתי כדאי שיהיה אמריקאי ואת פרקינס הייתי שמח לראות פה כבונוס וממש לא במקום פארגו.
cannon

הודעהעל ידי yzafrir » 24 אוגוסט 2011, 07:26

cannon כתב:חבר'ה, מכבי צריכה שחקן אתלטי שיודע לפרק הגנה בחדירה ולעבור את השומר שלו, טוב ככל שיהיה, בקלות. פרקינס לא היה שחקן כזה, פארגו ועוד איך. גם אלן אנדרסון, אלף אלפי הבדלות, היה שחקן כזה. וויל ביינום הוא שחקן כזה. במכבי של היום אין שחקנים כאלה אלא אם שייר יפתיע (אמור להיות שחקן שיודע לעבור שחקן בכדרור ולייצר מצבים לאחרים) וגם אוחיון (אולי יפתיע כמה שמזלזלים בו) הוא כזה. סמית' לא. פארמר חלקית. פאפאלוקאס לא.

לאור זה שיש במכבי הרבה שחקנים בעמדה 1 נכון לעכשיו (פארמר, אוחיון ופאפאלוקאס הם שחקנים בעמדה 1 בהגדרתם הקלאסית), מכבי חייבת קומבו שבתפקידו הטבעי הוא 2 ולא 1. הוא חייב להיות אתלטי, לדעתי כדאי שיהיה אמריקאי ואת פרקינס הייתי שמח לראות פה כבונוס וממש לא במקום פארגו.

מי מדבר על פרקינס כמחליף לפארגו ??
כולם פה מסכימים שצריך מחליף לפארגו במוקדם או במאוחר . וגם נראה לי שהרוב פה גם מסכימים שצריך להשאיר את פרקינס (כמובן בהתאם למצב שלו ובמחיר הנכון ) כשחקן משלים . אבל הויכוח היה לגבי היכולת של פרקינס לפני הפציעה וכמה הוא היה משמעותי למכבי.
וברור שאם יהיה שחקן שיודע ליצור לעצמו מצבים ברמה גבוהה במקום פארגו זה יתרון .

מבחנתי מכבי חייבת להחתים שחקן במקום פארגו ולהחתים את פרקינס כגיבוי לאחר שפארמר יעזוב .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קובי » 24 אוגוסט 2011, 07:51

וואלה
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי p&p » 24 אוגוסט 2011, 10:15

http://one.co.il/Article/185677.html
אפשר רק לפנטז....
p&p

הודעהעל ידי עפר » 24 אוגוסט 2011, 10:37

קירילנקו שחקן מצויין בעמדות 3-4 אבל השאלה היותר חשובה היא מחליף לפארגו.
על מחליף טוב לפארגו תקום או תיפול העונה
עפר

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 אוגוסט 2011, 10:44

מה יש לפנטז ? אם קירלינקו חוזר לאירופה אז בטח רק לרוסיה , שם יהיה קרוב לבית וירוויח הכי הרבה כסף ( גם שחור בטח :) ).

לגבי פארגו, יש לי הרגשה שמחכים לפיב"א לפי שיחתימו מישהא במקומו. זה לא אומר שאי אפשר להתחיל להתעניין בשחקנים אחרים ואפילו לסגור דברים מסויימים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוגוסט 2011, 10:49

p&p כתב:http://one.co.il/Article/185677.html
אפשר רק לפנטז....

לגמרי. שחקן ייחודי. לא היו הרבה כאלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 אוגוסט 2011, 11:17

ד"א, בלאט אמר אתמול שמחפשים רכז ולאוו דווקא קלעי. אני מהמר שזה יהיה סוג של קומבו כמו פארגו, כנראה לא סקנד גארד. כמו ש CANNON
אומר זה צריך להיות סלאשר מסוג פארגו, ביינום אקסטרא.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 24 אוגוסט 2011, 11:47

cannon כתב:חבר'ה, מכבי צריכה שחקן אתלטי שיודע לפרק הגנה בחדירה ולעבור את השומר שלו, טוב ככל שיהיה, בקלות. פרקינס לא היה שחקן כזה, פארגו ועוד איך. גם אלן אנדרסון, אלף אלפי הבדלות, היה שחקן כזה. וויל ביינום הוא שחקן כזה. במכבי של היום אין שחקנים כאלה אלא אם שייר יפתיע (אמור להיות שחקן שיודע לעבור שחקן בכדרור ולייצר מצבים לאחרים) וגם אוחיון (אולי יפתיע כמה שמזלזלים בו) הוא כזה. סמית' לא. פארמר חלקית. פאפאלוקאס לא.

מסכים עם רוב דבריך, פרט לכך שאני לא חושב שאנדרסון הוא כזה חודר גדול, אבל דוקא פארמר כן.

למכבי היה חסר מאוד שחקן יוצר בקו האחורי בעונה שעברה. שחקן סטייל דרו ניקולס, שיוכל היה לסייע לפארגו ביצירת נקודות ומצבים מהקו האחורי, היה כנראה עושה את הבבדל במשחקים מול קבוצות הגנה קשוחות כמו פאו.
כעת, למכבי יש את פארמר בעמדת הרכז (ללא ספק, שידרוג ביחס לפארגו), ונותר לה להחתים קומבו גארד שיידע להשלים את פארמר וליצור קו אחורי מגוון ומסוכן.

מעניין לראות את מי בלאט יביא. אני חושב שלות'ר הד יכול להיות בחירה מעניינת (למרות שאינו רכז), ויש עוד כמה פרי-איג'נטים מהאנ.בי.אי המסוגלים לתפקד היטב בעמדות 1-2 באירופה, ורובם בהישג יד.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 אוגוסט 2011, 11:55

הד לא יכול לשחק רכז . סקנד גארד לכל דבר. הוא יכל להיות מתאים ליד פארגו, לא במקומו.

בלאט רוצה שחקן שיכול לשחק רכז כי הוא חושב על היום שאחרי פארמר. אנשים לוקחים אותו כמובן מאליו לשנה הבאה, בעוד שהוא יכול תאורטית לעזוב כבר בנובמבר.
במקום פארגו צריך לבוא מישהוא דומה בתכונות. קודם כל רכז, אבל גם חודר ויוצר מצבים לעצמו ואחרים.

ד"א, בלאט אמר שהוא ניסה לשכנע את פארגו לשחק במכבי העונה אבל ללא הצלחה. הוא טוען שיש לו סעיף יציאה לנ.ב.א ואין לו שליטה על
זה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 24 אוגוסט 2011, 12:40

yarinsaky כתב:הד לא יכול לשחק רכז . סקנד גארד לכל דבר. הוא יכל להיות מתאים ליד פארגו, לא במקומו.

בלאט רוצה שחקן שיכול לשחק רכז כי הוא חושב על היום שאחרי פארמר. אנשים לוקחים אותו כמובן מאליו לשנה הבאה, בעוד שהוא יכול תאורטית לעזוב כבר בנובמבר.
במקום פארגו צריך לבוא מישהוא דומה בתכונות. קודם כל רכז, אבל גם חודר ויוצר מצבים לעצמו ואחרים.

ד"א, בלאט אמר שהוא ניסה לשכנע את פארגו לשחק במכבי העונה אבל ללא הצלחה. הוא טוען שיש לו סעיף יציאה לנ.ב.א ואין לו שליטה על
זה.

מסכים איתך לגבי הד , יופי של שחקן אבל אחרי שפאפאס הגיע אין טעם להביא אותו .
אני חשבתי על נמניה נדוביץ' שהוזכר בתחילת עונת המלפפונים , נראה לי אפשרות מעניינת לגדל אותו ליד שחקן כמו פאפאס...או אם מכבי מוכנים להשקיע אז גורן דרגיץ' שחקן שמאוד מעניין אותי...
דה קולו גם יכל להיות אופציה טובה אבל כמו הד גם הוא יותר נוטה ל2....אגב איבי ג'אבר גם פנוי וגם יכול להיות אופציה לא רעה יחסית...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי wulv » 24 אוגוסט 2011, 14:36

שיביאו את מיקייל טורנס
wulv