החציל האצטקי כתב:Rampel כתב:החציל האצטקי כתב:Rampel כתב:מה איכפת לי מהחמישייה בליגה? לבנות חמישייה שונה לליגה וליורוליג זה לפגוע בהיררכיה וזוס, לפחות כרגע, ממש לא שחקן חמישייה ליורוליג. התקציב המוגבל בשילוב "החוק הרוסי פחות אחד" (פחות ישראלי על הפרקט ופחות זר לרוטציה - מעתה יקרא חרפ"א עם סיומת ארמית משהו), מורידה את הסיכוי לבנות רוטציה ראויה לשתי המסגרות. זו לא היסטריה, זו המציאות. חייבים גם להיות קצת ריאליים בין כל משחקי המנג'ר פה.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
אני לא בטוח שזוסמן לא הולך לשחק בחמישייה ביורוליג בשנה הבאה.
מפחיד אותך התרחיש הזה, אה?
לא מפחיד. מאכזב.. אתה בסדר עם זה? כי אני חושב שאין מקום לצוות מקצועי שחושב שזה לגיטימי. בוא נשים דברים על השולחן, זוסמן לא התקדם כמו שהוא רוצה שיחשבו. הוא אמנם נגע יותר בכדור, אבל הוא עדיין אנמי בטירוף.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
אל תתאכזב.
ברור שהוא לא יכול להחזיק עמדה לבד וצריך לחזק אותו עם גיבויים טובים, אבל אין לי בעיה שיפתח בחמישייה.
להיפך, חמישייה של בלאק, כספי, זוסמן, ווילבקין ודילייני, לצורך העניין- נראית לי אחלה בחלה.
גם ככה אם יהיה פה גארד בכיר שירצה את הכדור ביד הסמול פורוורד שלך לא יצטרך לגעת הרבה בכדור. זוסמן יכול להשפיע על המשחק בדרכים אחרות.
מחזק את הדברים שלך ואפילו אוסיף, יש לו קיץ שלם לעבוד על עצמו, והוא יעשה את זה עם המאמנים הטובים בעולם בNBA, אין ספק שאחריי טיול קצר שם במחנות האימונים הוא יצא כשחקן הרבה יותר טוב ועם יותר ביטחון .
אנשים כנראה מפחדים מהמושג "חמישייה", מה זה "חמישייה" בעצם?
בסופו של דבר מה שקובע זה דקות המשחק שהשחקן מקבל, זה לא באמת משנה אם השחקן פותח בחמישייה או לא פותח בחמישייה .
זוסמן בכייף יכול לעלות בחלק מהמשחקים בעמדה 3, כאשר מהספסל יהיה כוח אש של שחקן שהוא יותר סקורר ויכול יותר לתקוף את הטבעת ולייצר דברים בהתקפה, הרי בדיוק כמו שכתבת יהיו את הרכז ואת ווילבקין שהם יהיו הכוח ההתקפי העיקרי בחמישייה והכדורים ילכו יותר אליהם, וזוסמן יכול לתרום למשחק הקבוצתי בדרכים אחרות ממה שווילבקין והרכז יוכלו לצורך העניין .
אין לי בעיה לעלות איתו ב3 ועם כספי ב4 לדוגמה, זה יכול לעבוד מצוין .