מחשבות לעונת 2019/20 V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לעונת 2019/20 V2

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2019, 21:53

Jack55 כתב:אם מסתכלים על תמונה כללית של הסגל, נכון לעכשיו זה מתחלק לשני דברים :

הגעת כספי :
1. רכז בכיר, וולטרס .
2. ווילבקין, קיין, דיבה, זוסמן .
3. כספי, קלויארו\קומבו-פורוורד, אבדיה .
4. זר פותח, כהן .
5. בלאק, סנטר זר מחליף, אמארה(?) .

*במקרה שגם יביאו את כספי וגם יצליחו להשאיר את טיוס, או שיסגרו על 7 זרים ו6 ישראלים, או שהזר השמיני ילך לעוד זר בעמדה 2 .
אני בכל מקרה לא חושב שזה יקרה, ואז יביאו סנטר זר מחליף לבלאק (לסור?) ואולי ינסו לסגור גם עם אמארה בשביל ישראלי שישי וכסנטר שלישי .

בלי כספי :
1. רכז בכיר, וולטרס .
3. זר פותח, קלויארו\קומבו-פורוורד, אבדיה .
4. זר פותח, כהן .
5. בלאק, טיוס\אמארה .

זאת אומרת שהקו האחורי נראה סגור, רק רכז בכיר צריך להגיע .
לעומת זאת, השינוי המהותי יהיה בעמדות 3-5 בקיץ .

מה שבטוח, נראה פה מלבד וולטרס לפחות עוד 3 זרים חדשים .

אתה רושם את קיין וזוסמן בעמדה 2 וזה לא נכון. כי הם לא קלעים. הם יותר 3

גם כספי אמר בראיון, שאם יבוא זה לעמדה 4
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Jack55 » 14 יוני 2019, 22:09

felix_r כתב:
Jack55 כתב:אם מסתכלים על תמונה כללית של הסגל, נכון לעכשיו זה מתחלק לשני דברים :

הגעת כספי :
1. רכז בכיר, וולטרס .
3. כספי, קלויארו\קומבו-פורוורד, אבדיה .
4. זר פותח, כהן .
5. בלאק, סנטר זר מחליף, אמארה(?) .

*במקרה שגם יביאו את כספי וגם יצליחו להשאיר את טיוס, או שיסגרו על 7 זרים ו6 ישראלים, או שהזר השמיני ילך לעוד זר בעמדה 2 .
אני בכל מקרה לא חושב שזה יקרה, ואז יביאו סנטר זר מחליף לבלאק (לסור?) ואולי ינסו לסגור גם עם אמארה בשביל ישראלי שישי וכסנטר שלישי .

בלי כספי :
1. רכז בכיר, וולטרס .
3. זר פותח, קלויארו\קומבו-פורוורד, אבדיה .
4. זר פותח, כהן .
5. בלאק, טיוס\אמארה .

זאת אומרת שהקו האחורי נראה סגור, רק רכז בכיר צריך להגיע .
לעומת זאת, השינוי המהותי יהיה בעמדות 3-5 בקיץ .

מה שבטוח, נראה פה מלבד וולטרס לפחות עוד 3 זרים חדשים .

אתה רושם את קיין וזוסמן בעמדה 2 וזה לא נכון. כי הם לא קלעים. הם יותר 3

גם כספי אמר בראיון, שאם יבוא זה לעמדה 4

כספי אמר שהוא יעדיף לשחק בעמדה 4, הוא לא נגע בזה יותר מדי ולא הרחיב, וחוץ מזה זאת החלטה של מאמן, הוא ישחק גם בעמדה 4 וגם בעמדה 3 בהרכבים מסוימים .
ובנוגע לקיין וזוסמן, כתבתי את התמונה הכללית, אנחנו עדיין לא יודעים איזה שחקנים יגיעו ואיך ההרכבים יראו, שתמונת הסגל תהייה יותר רצינית נוכל לדעת איפה כל אחד ישחק את רוב הזמן .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 14 יוני 2019, 22:44

תגידו, עלה לי לראש היום השם של טיבור פלייס, אולי הוא יכול להיות אופציה נחמדה כמחליף לבלאק?
הוא לא ממשיך באנאדולו, ושאני חושב על שחקן מחליף עם תכונות שונות מבלאק ועם ניסיון ליורוליג, פלייס עולה לי לראש .

אומנם לא שומר ממש טוב, אבל עם התכונות שלו כסנטר מחליף הוא יכול להיות אופציה נחמדה ל10-15 דק' מהספסל, אני גם מאמין שהשכר שלו יהיה לא גבוה במיוחד .
עשה העונה ממוצעים של 8 נק', 4 ריב' ומדד 9 ב14 דק' באנאדולו (33% לשלוש, 67% ל2 ו88% מהקו) .
מה אומרים?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Rampel » 15 יוני 2019, 13:27

וויצ'יץ' בראיון לוואלה ספורט:
"בשבילי זה מצחיק שאומרים שאין יותר חוק רוסי. כל חוק שמכריח אותנו לשים שחקן מסוים על הפרקט, הוא חוק רוסי. רק החליפו את מספר השחקנים הישראלים שאנחנו צריכים לשים על המגרש משניים לאחד. בשבילי זה עדיין החוק הרוסי. בשבילנו זה אפילו גרוע יותר. קשה להסביר את זה לאנשים מחוץ לעולם הכדורסל, אבל החוק הנוכחי יותר טוב לנו מהחוקים שיבואו. עכשיו יש לנו עוד שחקן ברוטציה שיכול לחלק את 120 הדקות שהזרים יכולים לשחק ו-80 הדקות שהישראלים ישחקו בהם. בשנה הבאה הישראלים יקבלו יותר דקות ממה שהם אמורים לקבל לפי החוק, כמו שהם קיבלו העונה אצלנו.יש לנו שחקן פחות ברוטציה, זה יקשה עלינו לגרום לכך שתהיה לנו אותה קבוצה בליגה וביורוליג. אני לא מסכים שאין חוק רוסי, בשבילנו הוא עוד קיים ואפילו הורידו לנו שחקן אחד מהרוטציה".

* בחוק הרוסי מכבי תל אביב היתה יכולה לרשום שישה זרים בטופס, והחל מהעונה הבאה היא תוכל לרשום רק חמישה, קרי שחקן אחד פחות ברוטציה. כמובן שהיא יכולה להוסיף שחקן ישראלי נוסף, אך הצהובים מעוניינים לשמור על אותו מספר זרים (בין שבעה לשמונה).

זה בדיוק מה שאני מנסה לפמפם פה בחודש האחרון ואם כספי לא יהיה פה, אז גם לא תהייה היררכיה אחידה. ולדמיין שקיין אמור להיות הזר השביעי/שמיני.. אני כבר רואה את האגו שלו משתולל. בהצלחה לספרופולוס ובהצלחה לנו. צפו לעוד עונה מחורבנת בלי שום קשר לסגל.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 יוני 2019, 13:50

Rampel כתב:וויצ'יץ' בראיון לוואלה ספורט:
"בשבילי זה מצחיק שאומרים שאין יותר חוק רוסי. כל חוק שמכריח אותנו לשים שחקן מסוים על הפרקט, הוא חוק רוסי. רק החליפו את מספר השחקנים הישראלים שאנחנו צריכים לשים על המגרש משניים לאחד. בשבילי זה עדיין החוק הרוסי. בשבילנו זה אפילו גרוע יותר. קשה להסביר את זה לאנשים מחוץ לעולם הכדורסל, אבל החוק הנוכחי יותר טוב לנו מהחוקים שיבואו. עכשיו יש לנו עוד שחקן ברוטציה שיכול לחלק את 120 הדקות שהזרים יכולים לשחק ו-80 הדקות שהישראלים ישחקו בהם. בשנה הבאה הישראלים יקבלו יותר דקות ממה שהם אמורים לקבל לפי החוק, כמו שהם קיבלו העונה אצלנו.יש לנו שחקן פחות ברוטציה, זה יקשה עלינו לגרום לכך שתהיה לנו אותה קבוצה בליגה וביורוליג. אני לא מסכים שאין חוק רוסי, בשבילנו הוא עוד קיים ואפילו הורידו לנו שחקן אחד מהרוטציה".

* בחוק הרוסי מכבי תל אביב היתה יכולה לרשום שישה זרים בטופס, והחל מהעונה הבאה היא תוכל לרשום רק חמישה, קרי שחקן אחד פחות ברוטציה. כמובן שהיא יכולה להוסיף שחקן ישראלי נוסף, אך הצהובים מעוניינים לשמור על אותו מספר זרים (בין שבעה לשמונה).

זה בדיוק מה שאני מנסה לפמפם פה בחודש האחרון ואם כספי לא יהיה פה, אז גם לא תהייה היררכיה אחידה. ולדמיין שקיין אמור להיות הזר השביעי/שמיני.. אני כבר רואה את האגו שלו משתולל. בהצלחה לספרופולוס ובהצלחה לנו. צפו לעוד עונה מחורבנת בלי שום קשר לסגל.

זוסמן הוכיח את עצמו כשחקן חמישייה טוב בליגה.
גם אם כספי מגיע, יבנו עליו מקצועית.
לא הייתי נכנס להיסטריה עדיין.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Rampel » 15 יוני 2019, 14:02

החציל האצטקי כתב:
Rampel כתב:וויצ'יץ' בראיון לוואלה ספורט:

זוסמן הוכיח את עצמו כשחקן חמישייה טוב בליגה.
גם אם כספי מגיע, יבנו עליו מקצועית.
לא הייתי נכנס להיסטריה עדיין.
מה איכפת לי מהחמישייה בליגה? לבנות חמישייה שונה לליגה וליורוליג זה לפגוע בהיררכיה וזוס, לפחות כרגע, ממש לא שחקן חמישייה ליורוליג. התקציב המוגבל בשילוב "החוק הרוסי פחות אחד" (פחות ישראלי על הפרקט ופחות זר לרוטציה - מעתה יקרא חרפ"א עם סיומת ארמית משהו), מורידה את הסיכוי לבנות רוטציה ראויה לשתי המסגרות. זו לא היסטריה, זו המציאות. חייבים גם להיות קצת ריאליים בין כל משחקי המנג'ר פה.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי yellowaura » 15 יוני 2019, 23:36

מדברים רק על שמות מאוד ספציפיים וצריכים לפתוח קצת את הראש...
אני מסכים עם אסף שכנראה זר בכיר ברמות של וונמייקר לא יגיע.עד כמה שאני רוצה זה לא ריאלי השוק מאוד מצומצם ויקר.
לגבי הליגה הסינית אני ממש לא מבין מה ההתלהבות מזרים ששיחקו 3-4 שנים בליגה סופר חלשה, בלי הגנה ותיפקדו כסופר סקוררים כמו אדאמס.

למה לא מדברים מספיק על הליגה הספרדית למשל..

ניקולאס לאפרוויטולה- שחקן העונה ב acb החזקה. הפוינט גארד של חובנטוד. מספרים מרשימים. יש לו מסירה מדהימה.גובה 1.93 אני לא מכיר אותו מספיק לדעת לגבי איכות ההגנה אבל זה סוג פוינט גארד שאני רוצה לראות במכבי.

בויאן דובלביץ- חמישיית העונה ב acb בפעם השלישית לדעתי. לא מסומן על ידי הקבוצות הגדולות בירוליג אבל מוכר לטובה כבר מגיל צעיר שמשחק ברמות הגבוהות. לדעתי pf אידיאלי, מנייה יחסית בטוחה.

סטאן אוקיו- האמת שאני בכלל לא זוכר אותו.קראתי שהוא שיחק בנתניה לפני מספר שנים... בכל מקרה היה בחמישיית העונה ב acb. ראיתי ביצועים שלו איטליה וספרד מדובר ב sf עם יכולות מאוד מוגדרות של אתלטיות, הגנה וזריקה טובה ל 3. מספק ב sf.

מי שבעיקר מעניין אותי זה השתיים הראשונים שנראה שיכולים להביא איכות בעלות הגיונית ביותר.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Jack55 » 15 יוני 2019, 23:40

דובליביץ' יותר סנטר מאשר PF, ויש לנו את בלאק .
בנוגע ללאפרוויטולה, ריאל הציעו לו הצעה גדולה, השחקן כבר סיכם את תנאיו במועדון אבל חובנטוד מנסים להשוות את ההצעה והוא כנראה יישאר שם לעוד עונה .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי yellowaura » 15 יוני 2019, 23:56

אם חובנטוד הצליחו להשוות תנאים אז כנראה שההצעה של ריאל לא הייתה מספיק רצינית. ריאל ירצו אותו כמחליף שלישי (אחרי יול וקמפזו) והציעו כנראה בהתאם.
למכבי כשחקן שמיועד לפוינט גארד הראשי קשה לי להאמין שחובנטוד מסוגלת להתחרות כלכלית בהצעה ממכבי.

לגבי דובלביץ שראיתי בקביעות לאורך הרבה שנים (בניגוד ללאפרוויטולה שפחות מוכר לי) הוא כבר שיחק לא מעט בעבר כפורוורד שני שיכול לשחק ב 2 עמדות הגבוהים.

תראה קבוצות כמו ריאל שלוקחות 3 נפילים כמו טאבארס, איון ורנדולף.

מבחינתי אופציה לשחק בארכב " twin towers" זו אופציה לא רעה.

חוץ מזה שראינו שבלאק לבד ממש לא מספיק מול המאסה המטורפת ביורוליג במיוחד בחצי הראשון של העונה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 יוני 2019, 23:58

Rampel כתב:מה איכפת לי מהחמישייה בליגה? לבנות חמישייה שונה לליגה וליורוליג זה לפגוע בהיררכיה וזוס, לפחות כרגע, ממש לא שחקן חמישייה ליורוליג. התקציב המוגבל בשילוב "החוק הרוסי פחות אחד" (פחות ישראלי על הפרקט ופחות זר לרוטציה - מעתה יקרא חרפ"א עם סיומת ארמית משהו), מורידה את הסיכוי לבנות רוטציה ראויה לשתי המסגרות. זו לא היסטריה, זו המציאות. חייבים גם להיות קצת ריאליים בין כל משחקי המנג'ר פה.

אני לא בטוח שזוסמן לא הולך לשחק בחמישייה ביורוליג בשנה הבאה.
מפחיד אותך התרחיש הזה, אה?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yellowaura » 16 יוני 2019, 00:04

הי לצערי קראתי שלאפרוויטולה סיכם בריאל.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Rampel » 16 יוני 2019, 00:05

yellowaura כתב:אם חובנטוד הצליחו להשוות תנאים אז כנראה שההצעה של ריאל לא הייתה מספיק רצינית. ריאל ירצו אותו כמחליף שלישי (אחרי יול וקמפזו) והציעו כנראה בהתאם.
למכבי כשחקן שמיועד לפוינט גארד הראשי קשה לי להאמין שחובנטוד מסוגלת להתחרות כלכלית בהצעה ממכבי.

לגבי דובלביץ שראיתי בקביעות לאורך הרבה שנים (בניגוד ללאפרוויטולה שפחות מוכר לי) הוא כבר שיחק לא מעט בעבר כפורוורד שני שיכול לשחק ב 2 עמדות הגבוהים.

תראה קבוצות כמו ריאל שלוקחות 3 נפילים כמו טאבארס, איון ורנדולף.

מבחינתי אופציה לשחק בארכב " twin towers" זו אופציה לא רעה.

חוץ מזה שראינו שבלאק לבד ממש לא מספיק מול המאסה המטורפת ביורוליג במיוחד בחצי הראשון של העונה.

קו גבוה של שני שחקנים בגובה 2.05 זה מאוד רחוק מ-Twin Towers. אתה לא יכול לציין שבלאק לא מספיק מול המאסה ביורוליג ולהציע עוד שחקן של 2.05.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי felix_r » 16 יוני 2019, 00:07

yellowaura כתב:הי לצערי קראתי שלאפרוויטולה סיכם בריאל.

לדעתי הוא כבר חתם די מזמן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Rampel » 16 יוני 2019, 00:08

החציל האצטקי כתב:
Rampel כתב:מה איכפת לי מהחמישייה בליגה? לבנות חמישייה שונה לליגה וליורוליג זה לפגוע בהיררכיה וזוס, לפחות כרגע, ממש לא שחקן חמישייה ליורוליג. התקציב המוגבל בשילוב "החוק הרוסי פחות אחד" (פחות ישראלי על הפרקט ופחות זר לרוטציה - מעתה יקרא חרפ"א עם סיומת ארמית משהו), מורידה את הסיכוי לבנות רוטציה ראויה לשתי המסגרות. זו לא היסטריה, זו המציאות. חייבים גם להיות קצת ריאליים בין כל משחקי המנג'ר פה.

לא מפחיד. מאכזב.. אתה בסדר עם זה? כי אני חושב שאין מקום לצוות מקצועי שחושב שזה לגיטימי. בוא נשים דברים על השולחן, זוסמן לא התקדם כמו שהוא רוצה שיחשבו. הוא אמנם נגע יותר בכדור, אבל הוא עדיין אנמי בטירוף.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי yellowaura » 16 יוני 2019, 00:15

שאמרתי שבלאק לא מספיק הכוונה לא הייתה לגובה שלו. אלא לעובדה שהוא יצא ב 5 עבירות נשארנו בלי מאסה וכח. קייל היינס לא סופר גבוה אבל יש לו כח ומאסה.

בלאק לא מספיק שאחריו יש את טיוס שהוא מדהים בעזרה אבל בלי מאסה לשמור על שחקנים חזקים.

אם בלאק נכנס לבעיית עבירות כמו שקרה השנה כל כך הרבה פעמים דובלביץ בהחלט יכול לחפות וכבונוס הוא יכול בכיף גם לשחק כפורוורד לצד סנטר אחר.

אם יהיה לך הרכב גבוהים של בלאק, דובלביץ, טיוס, בריימו, כהן מבחינתי הרכב חזק יותר כי דובלביץ יותר קשוח וחכם מאובראיינט למרות שנופל ממנו בטכניקה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Rampel » 16 יוני 2019, 00:17

yellowaura כתב:שאמרתי שבלאק לא מספיק הכוונה לא הייתה לגובה שלו. אלא לעובדה שהוא יצא ב 5 עבירות נשארנו בלי מאסה וכח. קייל היינס לא סופר גבוה אבל יש לו כח ומאסה.

בלאק לא מספיק שאחריו יש את טיוס שהוא מדהים בעזרה אבל בלי מאסה לשמור על שחקנים חזקים.

אם בלאק נכנס לבעיית עבירות כמו שקרה השנה כל כך הרבה פעמים דובלביץ בהחלט יכול לחפות וכבונוס הוא יכול בכיף גם לשחק כפורוורד לצד סנטר אחר.

אם יהיה לך הרכב גבוהים של בלאק, דובלביץ, טיוס, בריימו, כהן מבחינתי הרכב חזק יותר כי דובלביץ יותר קשוח וחכם מאובראיינט למרות שנופל ממנו בטכניקה.
אבל הרכב של אותם טאבארס, איון ורנדולף עדיין ישבור אותך :)

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Jack55 » 16 יוני 2019, 00:22

felix_r כתב:
yellowaura כתב:הי לצערי קראתי שלאפרוויטולה סיכם בריאל.

לדעתי הוא כבר חתם די מזמן

לא חתם, סיכם את התנאים אבל הקבוצה שלו רוצה להשוות את ההצעה, הוא כנראה יישאר שם בסופו של דבר .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 יוני 2019, 00:22

Rampel כתב:
החציל האצטקי כתב:

לא מפחיד. מאכזב.. אתה בסדר עם זה? כי אני חושב שאין מקום לצוות מקצועי שחושב שזה לגיטימי. בוא נשים דברים על השולחן, זוסמן לא התקדם כמו שהוא רוצה שיחשבו. הוא אמנם נגע יותר בכדור, אבל הוא עדיין אנמי בטירוף.

אל תתאכזב.
ברור שהוא לא יכול להחזיק עמדה לבד וצריך לחזק אותו עם גיבויים טובים, אבל אין לי בעיה שיפתח בחמישייה.
להיפך, חמישייה של בלאק, כספי, זוסמן, ווילבקין ודילייני, לצורך העניין- נראית לי אחלה בחלה.
גם ככה אם יהיה פה גארד בכיר שירצה את הכדור ביד הסמול פורוורד שלך לא יצטרך לגעת הרבה בכדור. זוסמן יכול להשפיע על המשחק בדרכים אחרות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yellowaura » 16 יוני 2019, 00:24

השנה ברצלונה משקיעה סכומים אדירים.
אם השמות שהיא מביאה היא הופכת למועמדת כמעט וודאית להיות בטופ 8 (כולל חוזה של 10.5 מיליון דולר להיגינס ל 3 שנים לפי שמועות).

מכבי חייבת להשתדרג השנה משמעותית כדי להתחרות...השנה תהיה אפילו יותר קשה

הקבוצות החזקות מלבד צסקא שתיחלש יתחזקו השנה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Jack55 » 16 יוני 2019, 00:29

החציל האצטקי כתב:
Rampel כתב:
החציל האצטקי כתב:

אל תתאכזב.
ברור שהוא לא יכול להחזיק עמדה לבד וצריך לחזק אותו עם גיבויים טובים, אבל אין לי בעיה שיפתח בחמישייה.
להיפך, חמישייה של בלאק, כספי, זוסמן, ווילבקין ודילייני, לצורך העניין- נראית לי אחלה בחלה.
גם ככה אם יהיה פה גארד בכיר שירצה את הכדור ביד הסמול פורוורד שלך לא יצטרך לגעת הרבה בכדור. זוסמן יכול להשפיע על המשחק בדרכים אחרות.

מחזק את הדברים שלך ואפילו אוסיף, יש לו קיץ שלם לעבוד על עצמו, והוא יעשה את זה עם המאמנים הטובים בעולם בNBA, אין ספק שאחריי טיול קצר שם במחנות האימונים הוא יצא כשחקן הרבה יותר טוב ועם יותר ביטחון .

אנשים כנראה מפחדים מהמושג "חמישייה", מה זה "חמישייה" בעצם?
בסופו של דבר מה שקובע זה דקות המשחק שהשחקן מקבל, זה לא באמת משנה אם השחקן פותח בחמישייה או לא פותח בחמישייה .

זוסמן בכייף יכול לעלות בחלק מהמשחקים בעמדה 3, כאשר מהספסל יהיה כוח אש של שחקן שהוא יותר סקורר ויכול יותר לתקוף את הטבעת ולייצר דברים בהתקפה, הרי בדיוק כמו שכתבת יהיו את הרכז ואת ווילבקין שהם יהיו הכוח ההתקפי העיקרי בחמישייה והכדורים ילכו יותר אליהם, וזוסמן יכול לתרום למשחק הקבוצתי בדרכים אחרות ממה שווילבקין והרכז יוכלו לצורך העניין .
אין לי בעיה לעלות איתו ב3 ועם כספי ב4 לדוגמה, זה יכול לעבוד מצוין .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־10 אורחים