29 יוני 2019, 22:41
29 יוני 2019, 22:56
Utah offered 45M$ for 3 years to him, but he prefered Barça's offer. The money, rumours says between 3-5 net M.
29 יוני 2019, 23:00
29 יוני 2019, 23:01
29 יוני 2019, 23:03
yellowaura כתב:החתמה ענקית...
הוא היה שחקן גדול עוד לפני כמה שנים במדריד עם יד מטורפת בקליעה וראיתי אותו השנה והוא השתדרג בצורה מרשימה באגרסיביות ובפיזיות שלו.
היום בכיף הוא יכול לשחק גם 5.
שחקן משמעותי בנ.ב.א.
זה לא מפתיע כי היו מקרים כאלו בעבר: נבארו, שבד וכו.
גם קוליסון החליט לעזוב את הכדורסל בהחלטה שנראית לא הגיונית.
לכל החברה האלה יש את כל הכסף שהם צריכים...
אם מירוטיץ נמאס מארהב ונמאס מנסיעות וברצלונה זו אחלה עיר. מה הבעיה לקבל 6 מיליון דולר ל 3 שנים ולחיות עם זה בשלום.
ברצלונה מבחינתי כיום מועמדת מס 1 לזכות ביורוליג אבל נראה את ההתפתחויות.
29 יוני 2019, 23:04
29 יוני 2019, 23:27
29 יוני 2019, 23:36
30 יוני 2019, 00:09
30 יוני 2019, 00:13
yellowaura כתב:בכל מקרה אנחנו צריכים להיות מאוד שמחים ששחקנים מוכשרים וביא היכולת שלהם כמו מירוטיץ מגיעים לאירופה...
היורוליג הפכה להיות פח אשפה מאז התרחבות הנ.ב.א והפערים הפכו להיות לא נורמאליים.
yellowaura כתב:אני בעד שמועדונים כמו ריאל מדריד וברצלונה ינצלו את התקציב העצום שיש להם לקדם את הכדורסל.
אין שום סיבה שקבוצה כמו ריאל לא תביא שחקנים ב 20 מיליון יורו לעונה...בכדורגל זה סכום שהם משלמים לשחקן ה 16 בסגל..
30 יוני 2019, 00:24
30 יוני 2019, 00:38
30 יוני 2019, 01:15
jol9 כתב:שמואל1 כתב:על סמך מה החלטת שהוא לא בנוי לזה?שועל כתב:מירוטיץ' מגיע על תקן כוכב, והוא לחלוטין לא בנוי לזה מנטלית. החתמה לא טובה של ברצלונה, בטח בהתחשב בשכר שלו.
כי הוא לא באמת היה השחקן הזה שכולם מסתכלים עליו, ולעשות את המעבר הזה זה קשה מאוד.
אני זוכר את צ'ילדרס שהגיע לאול', כשהוא בשיאו המקצועי, תמורת מלא כסף, ואכזבה מקצועית די גדולה.
מירוטיץ' אמנם מכיר את הכדורסל האירופאי, אבל לא כמנהיג. גם בNBA הוא לא היה מנהיג של הקבוצה שלו (כמו יוקיץ', נוביצקי, פאו, מארק, דונצ'יץ' ואירופאים אחרים). כנראה שזה לא בדיוק באופי שלו.
30 יוני 2019, 01:18
גל גל כתב:בורג חשוב בקבוצה שהגיע לגמר המזרח.
מוזר.
30 יוני 2019, 01:22
30 יוני 2019, 01:24
שועל כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:על סמך מה החלטת שהוא לא בנוי לזה?שועל כתב:מירוטיץ' מגיע על תקן כוכב, והוא לחלוטין לא בנוי לזה מנטלית. החתמה לא טובה של ברצלונה, בטח בהתחשב בשכר שלו.
כי הוא לא באמת היה השחקן הזה שכולם מסתכלים עליו, ולעשות את המעבר הזה זה קשה מאוד.
אני זוכר את צ'ילדרס שהגיע לאול', כשהוא בשיאו המקצועי, תמורת מלא כסף, ואכזבה מקצועית די גדולה.
מירוטיץ' אמנם מכיר את הכדורסל האירופאי, אבל לא כמנהיג. גם בNBA הוא לא היה מנהיג של הקבוצה שלו (כמו יוקיץ', נוביצקי, פאו, מארק, דונצ'יץ' ואירופאים אחרים). כנראה שזה לא בדיוק באופי שלו.
גם בnba הוא על פי רוב היה חלש במשחקים חשובים, למרות שהלחץ עליו היה יחסית קטן כשחקן לא מרכזי בקבוצות שהוא שיחק בהן. לא עף עליו בכלל.
אגב, גם כספי כנ''ל, וזה לא שאני משווה את האיכויות, כי ברור שמירוטיץ' מוכשר ומגוון בהרבה. אלו לא שחקנים שיכולים להוביל קבוצות.
יש גם דוגמאות הפוכות, כמו של רודריגז ותאודוסיץ', גם שאראס במידה מסוימת.
30 יוני 2019, 01:28
שועל כתב:גל גל כתב:בורג חשוב בקבוצה שהגיע לגמר המזרח.
מוזר.
למיטב זכרוני הוא לחלוטין לא היה בורג חשוב. היה ממש חלש, לפחות בסדרה מול טורונטו.
30 יוני 2019, 01:33
30 יוני 2019, 02:26
arie85 כתב:קירילנקו הגיע על תקן כוכב גדול יותר (אומנם בשביתה אבל נשאר גם אחרי ועשה עוד עונה באירופה) וזה לא הביא לרוסים את גביע אירופה
אתם מגזימים
30 יוני 2019, 05:38
yellowaura כתב:בכל מקרה אנחנו צריכים להיות מאוד שמחים ששחקנים מוכשרים וביא היכולת שלהם כמו מירוטיץ מגיעים לאירופה...
היורוליג הפכה להיות פח אשפה מאז התרחבות הנ.ב.א והפערים הפכו להיות לא נורמאליים.
אני בעד שמועדונים כמו ריאל מדריד וברצלונה ינצלו את התקציב העצום שיש להם לקדם את הכדורסל.
אין שום סיבה שקבוצה כמו ריאל לא תביא שחקנים ב 20 מיליון יורו לעונה...בכדורגל זה סכום שהם משלמים לשחקן ה 16 בסגל..
אם היורוליג יאבד את כל נכסיו, כולל אירופאים בינוניים, אז גם אם נגיע רחוק זה פחות ילהיב כי הליגה חלשה.
אני לחלוטין רואה את ריאל מדריד מביאה לפחות עוד 2 שמות מפתיעים ומלהיבים.
לא רואה מצב של נוקאוט כזה של ברצלונה...ועוד שחקן ששיחק בריאל.
למדריד יש כבוד שהיא צריכה לשמור עליו..