המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yellowaura כתב:ב 2003 נדמה לי פי גי טאקר היה סמול פותח בטורנטו ואז הגיע לחולון...
אחדשיודע כתב:yellowaura כתב:ב 2003 נדמה לי פי גי טאקר היה סמול פותח בטורנטו ואז הגיע לחולון...
לא לא, בקושי קיבל הזדמנויות שם. לא סתם הגיע לחולון. הגיע בעצת פארקר.
החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:מה ?
יש מצב זה השחקן הכי איכותי באירופה ?
מבחינת פוטנציאל לפחות
סנטר כבד. הגנה בעייתית מאוד. בלי קליעה. ריבאונדר בינוני. לא אתלט.
אבל: מוסר אדיר, סופר טכני בפוסט, סייז מצויין.
לא החתמה שוברת-שיוויון, אבל בהחלט שחקן שיהפוך את באיירן למעניינת, גם השנה...
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:yellowaura כתב:ב 2003 נדמה לי פי גי טאקר היה סמול פותח בטורנטו ואז הגיע לחולון...
לא לא, בקושי קיבל הזדמנויות שם. לא סתם הגיע לחולון. הגיע בעצת פארקר.
ואחרי חולון הוא עוד שיחק באוקראינה
החציל האצטקי כתב:my man כתב:לדעתי זה שחקן על באירופה..
הוא מוכשר ביותר, אבל יש לו מגבלות רציניות.
יש מצב שהוא יביא מספרים מטורפים (עוד טריפל דאבל ביורוליג? יכול להיות), אבל הוא יתקשה הגנתית.
בכל מקרה, מכבי חייבת לצרף עוד סייז כדי להתמודד עם נפילים כאלה, שנמצאים כיום בכל קבוצת יורוליג.
יהיה קשה להגיע רחוק עם קלויארו ב4 ושני הגמדים המקפצים ב5.
felix_r כתב:yellowaura כתב:שנה שנייה ברציפות שבאיירן מינכן עם תקציב צנוע מצליחים להחתים שם סקסי מהנ.ב.א.
מקווה שהגארד שיגיע יהיה בקאליבר ובמוניטין שלו ושלא התכנון שכספי יהיה הכוכב הנוצץ והיקר (לדעתי גם החוזה יהיה גבוה ממה שפורסם).
בכל מקרה למי שראה נ.ב.א יודע שאין מה להשוות מול מירוטיץ. מירוטיץ שחקן פי כמה וכמה טוב ומיוחד יותר
זה בגלל שהם לא מבזבזים חצי מהתקציב על שחקנים ברמה של יורוקאפ במשכורת של יורוליג
יאללה מכבי מגיבה עם מייקל ביזלי בעמדת הפורוורד........ואז התעוררתי מהחלוםJack55 כתב:פיייי איזה שיחוק של באיירן, בשביל מונרו זה יהיה משחק ילדים ועוד עם בריי שיפעיל אותו אז בכלל...
ללא ספק החתמה מדהימה שהופכת הקיץ הזה לעוד יותר פסיכי, אבל אם מסתכלים על באיירן ספציפית עם כל הכבוד הם צריכים לפחות עוד 2 שחקנים טובים כדי להתחרות על פלייאוף.
Blondjam כתב:יאללה מכבי מגיבה עם מייקל ביזלי בעמדת הפורוורד........ואז התעוררתי מהחלוםJack55 כתב:פיייי איזה שיחוק של באיירן, בשביל מונרו זה יהיה משחק ילדים ועוד עם בריי שיפעיל אותו אז בכלל...
ללא ספק החתמה מדהימה שהופכת הקיץ הזה לעוד יותר פסיכי, אבל אם מסתכלים על באיירן ספציפית עם כל הכבוד הם צריכים לפחות עוד 2 שחקנים טובים כדי להתחרות על פלייאוף.
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
בסוף נגמור עם טוני דאגלאסJack55 כתב:10 שחקני היורוליג הכי טובים שעדיין פנויים (לפי כתבת יורוהופס) :
נוריס קול
גוסטאבו איון
ג׳וני אובראיינט
אקסל טופאן
סטפן מרקוביץ
קווין סראפין (חתם בסין, לא רלוונטי)
כריס סינגלטון
מלקולם תומאס
טוני דגלאס
קית לנגפורד
https://www.eurohoops.net/en/trademarks ... 1563988527
Blondjam כתב:בסוף נגמור עם טוני דאגלאסJack55 כתב:10 שחקני היורוליג הכי טובים שעדיין פנויים (לפי כתבת יורוהופס) :
נוריס קול
גוסטאבו איון
ג׳וני אובראיינט
אקסל טופאן
סטפן מרקוביץ
קווין סראפין (חתם בסין, לא רלוונטי)
כריס סינגלטון
מלקולם תומאס
טוני דגלאס
קית לנגפורד
https://www.eurohoops.net/en/trademarks ... 1563988527
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
Jack55 כתב:מייקל רול חתם רשמית במילאנו.
בשלות כתב:Jack55 כתב:מייקל רול חתם רשמית במילאנו.
באתי להגיב עם ציטוט בטעות דיווח לי אוך ):
מתנצל מראש ...
בכל מקרה , מי ישמור שם ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־12 אורחים