המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקובי כתב:אורי כתב:http://www.youtube.com/watch?v=dtWbTZbfkI8
חייבים לראות את זה.
תמיד בשידורים של היורוליג מערוץ הספורט הקהל היווני לא ממש מורגש בגלל שמנמיכים את הווליום של השידור המקורי, ובכך לא מצליחים להתרשם עד כמה הקהל הזה(ביחד עם זה של פרטיזן)הוא רמה אחרת מכל מה שאנחנו רגילים אליו.
עזוב אותך.
אותו קהל הוציא מצלמות כדי לצלם אותנו בשבוע שעבר
rc4991 כתב:פנרבחצ'ה ופילזן עלו ל2:0 בסדרה של כל אחת שאראס קלע 19 אליהם הוסיף 7 אסיסטים
rc4991 כתב:ציטוט מישראל היום:"כרגע מכבי מנסה להשאיר את ג'רמי פארגו וצ'אק אידסון כשהאופציה שהראשון ישאר ריאלית יותר"
האם זה אומר שיש התקדמות סוף סוף עם פארגו?
yzafrir כתב:rc4991 כתב:פנרבחצ'ה ופילזן עלו ל2:0 בסדרה של כל אחת שאראס קלע 19 אליהם הוסיף 7 אסיסטים
"להחתים ומהר לטווח ארוך ויפה שעה אחת קודם..." ( הזכויות שמורות לשמואל)....
אני מאוד מקווה שהנהלת הקבוצה תבין שאם חיזוק מינימאלי הסגל של השנה יכול ללכת שנה הבאה עד הסוף וכדאי לפתוח את הכיס . הרי סך הכל לא מדובר על החתמות בסגנון ארויו מבחינה כספית אלא על חריגה לא יותר מידי גדולה מסכום המקסימום שפדרמן התחייב לא לחרוג ממנו (1 מליון)...
אני חשוב שלבלאט יש תפקיד מאוד חשוב בהשארת הסגל הקיים , מצד אחד הוא יכול לדבר ללב השחקנים שמאוד אוהבים אותו ומצד שני לדרוש מההנהלה לשמר לו את הסגל ולא להרוס לו את מה שהוא התחיל , סך הכל בנייה מחדש מסכנת את כל מה שהשיג עד עכשיו וגם את הרפיוטיישן שלו בבניית קבוצות אם יכשל....
חנו'ש כתב:אף פעם לא הצלחתי להבין את משמעות הביטוי "ערך ריאלי" של שחקן, כלומר מי יכול לקבוע דבר כזה?
אני יודעת שיש לכל שחקן את ערך השוק שלו, וזה מתבטא בשווי ההצעות אותם הוא מקבל.
אם רוצים להשאיר שחקן, אז זה מה שחשוב בסוף, לא כמה הוא "באמת" שווה (שאני לא ממש יודעת מי מחליט את זה) אלא כמה מציעים לו בקבוצות אחרות.
הכל תלוי בסופו של דבר בהצעות האחרות, בתקציב הקבוצה ובכוח הרצון של הקבוצה להשאיר אותו.
6 לב צהוב כתב:יוון: וליצקוביץ' וקרסטיץ' על כוונת 2 הגדולות
סנטר בוסטון מחוזר על ידי אולמפיאקוס
וליצקוביץ' מחוזר על ידי פאו
asafb96 כתב:6 לב צהוב כתב:יוון: וליצקוביץ' וקרסטיץ' על כוונת 2 הגדולות
סנטר בוסטון מחוזר על ידי אולמפיאקוס
וליצקוביץ' מחוזר על ידי פאו
לא מבין מה יש לאולימפיאקוס לרצות את קרסטיץ'.. יש להם כבר את בורוסיס ונסטירוביץ'
Mta_atic כתב:rc4991 כתב:ציטוט מישראל היום:"כרגע מכבי מנסה להשאיר את ג'רמי פארגו וצ'אק אידסון כשהאופציה שהראשון ישאר ריאלית יותר"
האם זה אומר שיש התקדמות סוף סוף עם פארגו?
נשמע קצת שלוף מהמותן.
כרגע, לפי השמועות לפחות, פארגו עם רגל וחצי מחוץ למכבי (וזה אם משנה אם מדובר בפנר' או בברצלונה שגם היא מעוניינת בו).
מה שכן יכול לעלות על הדעת, זה שבמועדון מפתים אותו להישאר בגלל הקטע של האנ.בי.אי,
משום שבמכבי הוא יקבל חשיפה גדולה יותר וגם יקבל תפקיד גדול יותר בקבוצה, בצירוף העובדה שלשמעון מזרחי ולמועדון יש מספיק קשרים כדי לעזור לו להגיע גבוהה מעבר ליבשת (לא שהוא צריך את זה, אבל לא יועיל - לא יזיק).yzafrir כתב:rc4991 כתב:פנרבחצ'ה ופילזן עלו ל2:0 בסדרה של כל אחת שאראס קלע 19 אליהם הוסיף 7 אסיסטים
"להחתים ומהר לטווח ארוך ויפה שעה אחת קודם..." ( הזכויות שמורות לשמואל)....
אני מאוד מקווה שהנהלת הקבוצה תבין שאם חיזוק מינימאלי הסגל של השנה יכול ללכת שנה הבאה עד הסוף וכדאי לפתוח את הכיס . הרי סך הכל לא מדובר על החתמות בסגנון ארויו מבחינה כספית אלא על חריגה לא יותר מידי גדולה מסכום המקסימום שפדרמן התחייב לא לחרוג ממנו (1 מליון)...
אני חשוב שלבלאט יש תפקיד מאוד חשוב בהשארת הסגל הקיים , מצד אחד הוא יכול לדבר ללב השחקנים שמאוד אוהבים אותו ומצד שני לדרוש מההנהלה לשמר לו את הסגל ולא להרוס לו את מה שהוא התחיל , סך הכל בנייה מחדש מסכנת את כל מה שהשיג עד עכשיו וגם את הרפיוטיישן שלו בבניית קבוצות אם יכשל....
אי אפשר לדעת מה קורה בכיס של המועדון.
יש הרבה חובות לשחקנים שבאו והלכו, ובלי שום קשר, אין מה לשבור תקרת שכר עבור שחקנים.
אסור למועדון להכנס להרפתקאות כאלה בלי שיש לו בסיס כלכלי.
אמרתי את זה כבר יותר מפעם אחת,
עם כל ההערכה שלי לפארגו הערך הריאלי שלו הוא לא 1.2M אלא יותר באזור המיליון מינוס.
יכול להיות שביום מן הימים הוא יהיה שווה פי כמה עשרות יותר מזה (ואני מאמין שכן),
אבל היום מדובר בשחקן שסיים עונת רוקי מצויינת ביורוליג ולא יותר מזה.
מי שרוצה לשפוך עליו כספים ולאבד את הראש מוזמן (ואולי גם ירוויח),
אבל מכבי גם אם תרצה לא תוכל לעשות זאת וצריכים לקבל זאת בהבנה שעד שהמצב ישתנה.
להזכירכם, גם בו מקאלב הוביל קבוצה לפיינל פור ועדיין לא קיבל חוזה של מיליון (הוא מקבל קרוב מאד לזה).
אני הייתי מתעסק יותר בלהשאיר את אידסון שלדעתי הוא ציר מאד חשוב בשיטה של מכבי וגם יכול לשחק בכמה עמדות שזה יתרון גדול.
yzafrir כתב:עוד בליגה האיטלקית , הקבוצה של דרוקר הפסידה אבל הבטיחה את מקומה בליגה....הצטיינו אצל דרוקר , פורד עם 14 נק' ו 11 ריב' טאקר , 15 נק' 4 ריב 2 אס'.....
Euro_Basket כתב:yzafrir כתב:עוד בליגה האיטלקית , הקבוצה של דרוקר הפסידה אבל הבטיחה את מקומה בליגה....הצטיינו אצל דרוקר , פורד עם 14 נק' ו 11 ריב' טאקר , 15 נק' 4 ריב 2 אס'.....
עוד באיטליה:
רומא מפסידה כצפוי לסיינה ונמנעת מהתענוג לחטוף ממנה סוויפ בפלייאוף.
הרומאים סיימו במקום ה-9, ואת מקומם בפלייאוף תפסה ססארי שניצחה בחוץ את ואנולי 82-88.
קאנטו המפתיעה סיימה כסגנית לאחר ניצחון על וארזה 66-75.
להלן סדרות הפלייאוף:
סיינה - וירטוס בולוניה
קאנטו - וארזה
מילאנו - ססארי
אבלינו - בנטון טרוויזו
אורי כתב:מקאלב מרוויח מיליון וחצי דולר, לידעתך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], where is the love? ו־35 אורחים