ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים 22/23 V3

הודעהעל ידי אדם » 26 יוני 2022, 21:27

ניבו יותר טוב מפלויד.
טוב בשביל קטש כל השמות האלה מרגשים אותו בשבילו זה כוכבים ממה שהוא רגיל.

ההחתמה בעמדה שתיים קריטית

קולסון
פויתרס
ניבו
בראון
הולינס
היליארד
עמדה 2 קריטית
בסגל כזה אני מביא זר 8 אנתוני גיל
מנקו
היידגר
גונדי
ליף
פניני
כרגיל פסטיבל אמריקאי בתוספת ישראלים שום אירופאי
13 שחקנים
להזכירכם גם בלייזר היה טוב מאוד בראשון לא רואה מה השוני לגבי מנקו שמתלהבים פה יש הבדל לשחק במכבי לבין מחוץ ולהראות טוב בליגה זה לא אומר כלום לגבי היכולת של מה שהם יביאו במכבי.
תוסיפו את משעור לאותה סירה ועוד ועוד דוגמאות.
אני מקווה שסימנו אם ג’ק כהן הרכרוכי ואם ליף יגיע אולי יצא טוב מחתימת גינת בהפועל כי אם גינת היה פה ליף לא היה.
אדם

הודעהעל ידי NY boy » 26 יוני 2022, 21:31

מדהים כמה מטומטמים ההנהלה, מנהל מקצועי, יו"ר וועדה או מאמן (מי שזה לא מחליט) יכול להיות. נעזוב שניבו הרבה דברים אבל ברמה ליורוליג הוא לא (זאלגריס לא הייתה קבוצת יורוליג השנה, לראייה איזה קבוצה צ'קמוק העיפה אותה מהפלייאוף).

מתחת לאף שלהם יושב הגבוה אולי הכי דומיננטי שהיה פה בליגה בשנים האחרונות, אותה ליגה שגידלה את פלויד וניבו בשנה שעברה, ושניהם לא התקרבו אליו ברמה. איך אמר האוזמן בסיום הפלייאוף שלנו? הגבוה הכי טוב והכי מגוון שהיה פה מאז וויציץ עצמו. במקום להתאבד ולקחת משהו כזה מתחת לפנס, הולכים להביא שחקן שכבר הוכיח שהוא לא ברמה. שיא הטמטום נשבר ואחרי זה יספרו לנו באמצע העונה שהשוק קשה, ואין תקציב ואי אפשר להביא גבוהים.

ושלא יספרו לכם סיפורים על הנבא. אם היו רוצים את אונוואקו הוא היה חתום פה. מנחש שתוך שבועיים גג הוא יהיה חתום בקבוצת יורוליג אחרת.

שנה שעברה פתחו את הסגל על זיזיץ וריינולדס (שחקן יורוליג מוכח בהרבה עם עונה טובה מזאת של כל אחד מהגבוהים השנה... שעוד שיחק בקבוצה כבר... חבל רק שבלי שכל). השנה עם ניבו ופוייטרס זה אפילו לא מצחיק כבדיחה.
נערך לאחרונה על ידי NY boy בתאריך 26 יוני 2022, 21:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
NY boy

הודעהעל ידי Rampel » 26 יוני 2022, 21:31

A.Parker כתב:
Rampel כתב:
A.Parker כתב:רמפל, עונה לך פה אחרי שהקודם נסגר

אחלה שהיינו צריכים פה יוצר יותר יציב, אבל זה לא קרה.
כנראה יקר לפדרקנאטים (גנבתי לך שי).

בעיני היליארד לחלוטין מסוגל להיות שחקן יוצר והוא הראה את זה בבאסקוניה והעונה בבאיירן. השאלה לגביו מבחינתי היא נטו של כשירות ובריאות.

קוברה - לא יודע לגבי אופי.. אתה מוזמן גם לשים פה מקורות.

קו אחורי של בראון-אוואנס-היליארד-הולינס זה הרבה יותר סביר ממה שאני ציפיתי (אתמול שמענו שדריל מייקון הוא בכלל האופציה המועדפת על קטש ב-2). זה עדיין לא מרשים והעונות האחרונות מעלות חששות מוצדקים - אבל זה כן יכול לעבוד. נחכה ונראה.
ומה שבטוח - יש הגנה אצל כל הגארדים האלו.

זו הבעיה המרכזית. אתה שופט את הבניה ביחס לציפיות הנמוכות שהיו לך מלכתחילה, ובטח ובטח שלא משווה את הקבוצה הזאת לזו שהיתה כאן רק בשנה שעברה (שגם היא לא היתה אימפריה, כן?). שנה שעברה היו לך שניים מהשחקנים הטובים ביותר בעמדתם באירופה, מה קיבלת במקום הקיץ? כולה חבורת שחקנים סבירה שאף אחד בה לא מתקרב אפילו לרמת הקטלניות של ווילבקין וזיזיץ'. אז כן, סלח לי שאני לא מסופק מכמה החתמות סבירות, שחלקן שוב כוללות כפילויות מיותרות, אחרי שעזבו פה שני זרים מהטופ ולאחר שהתפנה המון! כסף.

זה לא "לא מושלם", אלא גרוע. ראיתם את המשחק היום? ג'יימס יבטל את בראון לחלוטין.
ככה או ככה, למזלנו מונאקו מוכנה לזרוק עליו סכום שהוא לא שווה, רק כפול.

לגבי הצורך ביוצר טופ יורוליג - אני מגיב לך, אבל גם לכל מי שלחוץ על עוד כוכב יוצר לקו האחורי (בנוסף לשני סווינגמנים שכבר יש פה - מה שלדעתי כבר הופך לבנייה עקומה).

גם אם מכבי תחליט להגדיל תקציב ולהביא לפה שחקן כזה, אתה מבין שהמשמעות היא שמוותרים על אוואנס כן?

אני מסכים שג'יימס יבטל במידה מסויימת את בראון, אבל האחרון יכול לתרום הרבה גם בהגנה ולהיות יעיל מאוד כשג'יימס נח. בכל מקרה, אם עוד לא הבהרתי את זה, מכבי חייבת יוצר בטופ, ברמה שמתקרבת לפחות לשל ווילבקין. בהינתן שג'יימס האופציה היחידה שעוד פנויה, הוא בהחלט צריך להיות ברשימה, עד כמה שזה מצריך לבלוע כמה צפרדעים.

וכמו שכתבת, גם אם יחליטו להביא סקורר כזה, זה יבוא על חשבון רכז מחליף, כנראה אוואנס שאני מאוד אוהב. וזה בדיוק משחק על הנקודה הקודמת שלי שהחתימו אסופת פורוורדים בלי קשר לכלום, בזמן ששוב מזניחים עמדות חשובות (בכמות ובאיכות).

אז הבעיה היא שאני ריאלי? סורי. מה אני אעשה. דפקה. ברגע שקטש חתם פה הבנתי את הכיוון.

לא חושב שטופ יורוליג מבוקשים מסתכלים עלינו כרגע. אני לא יודע מה הבטיחו ללורנזו בראון (רכז טופ יורוליג, כן?) ויהיה מעניין לראות כמה הוא ירוויח פה, אבל זה שסקוטי קם והולך כשיש לו עוד שנה בחוזה זו נורת אזהרה לכל שחקן ב-level הזה ששוקל אם לבוא לכאן. בהנעלה לקחו את הכסף, השאירו לעצמם בצד והלכו לשחק מאניבול עם קטש והצטלמו קצת עם בלאט.

לא מסכים עם ההיסטריה לגבי הולינס והיליארד. היליארד הוא גם יוצר וסקורר שמושך אליו הגנות. ממש לא ווילבקין, אבל מסוגל לאיים לצד בראון שינהל את המשחק וידע למצוא את היליארד איפה שצריך או להעניש בעצמו. כן, הוא פציע וזה סוג של הימור. אני מקווה שהוא בריא ואם כן זו אחלה החתמה.
הולינס הוא לא היליארד. הוא מוגבל יותר התקפית ולא הוכיח את עצמו כשוטר יעיל ביורוליג, אבל הוא פה בשביל 3&D בתקווה שבשיטה של קטש זה יעבוד לו. כנראה שלא, אבל נעקוב בעניין. אני אישית מאוד רציתי שמכבי תלך עליו אחרי העונה בראסטה וכטה אז אני יודע שאני לא 100% אובייקטיבי.

כן, היה צריך ללכת על קלעי סקורר טוב יותר מהולינס, אבל הוא לא קמרון טיילור ולא קנדריק ריי. זה לא אומר שצריך לחרבן עוד יותר את הבנייה ולהביא עוד שוטינג גארד כי רמת הסקוררים כרגע לא מוצאת חן בעיניך או בעיני אחרים. אלו כלים שאפשר לעבוד איתם ולגמרי אפשר להסתפק בלהמר גם על היידיגר ולראות מה מתוך הדבר הזה נדבק ולהחליף מה שלא בקיץ הבא.
זה גם לא אומר שמייק ג'יימס צריך להיות פה, כי בוא, הוא לא יבוא לפה לשבת על הספסל כשבראון משחק וכנ"ל גם לגבי בראון. השילוב הזה לא יכול לעבוד ובלי שום קשר ושום בליעת צפרדעים, בעיני, השחקן הזה לא צריך להתקרב לפה בכלל.

אם יש לך שם של קומבו שנראה לך שיכול לבוא על המקום של אוואנס ולהציל פה את המצב (שהבעיה שלו היא בכלל בקו הקדמי כרגע, בזמן שאתם מתעסקים בהיליארד והולינס), אתה מוזמן להציע.

רק קח בחשבון:
1. כל סקורר שלא יודע להוביל כדור וליצור לאחרים קובע שעמדת הרכז המחליף היא בידי היידיגר/ג'ונדי או יותר גרוע מזה - יפתח זיו.
2. לויד בדרך למונאקו.
3. השחקן שקטש חם עליו כרגע הוא דריל מייקון.

לך על זה.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

אתחיל מהסוף. אתה קולט שאתה אומר לי בעצם להוציא את מכבי מהבוץ שהיא נכנסה אליו בכוונה תחילה? זו בעצם הודאה שהסגל לא טוב מספיק. וכן, באמת קשה כבר למצוא דרך להציל את המצב, כי השטויות חזרו על עצמן שוב.

אם אתה מראש שופט בסטנדרטים נמוכים, זה עצוב מאוד. אתה עושה הנחה עצומה לקבוצה שרק לפני חודשיים שיחקו בה שניים מהטובים באירופה. נבנה פה סגל מביך מאוד, שכולל 2-3 שחקנים טובים, שמשום מה מעוורים אוהדים, שאפילו רואים בהם משיח. מביך מאוד איך הסטנדרים יורדים משנה לשנה (לא מכוון ספציפית אליך, אלא לכלל התופעה).
הכל ברור ואני כואב בכאבך אחי.
אבל זה המצב.

שוב, אחרי חתימת קטש, בחרתי להיות ריאלי.
סבבה, יש פה כמה הימורים מסוכנים ולמעט בראון לא ניתן פה שום מענה לזה שאיבדנו את ווילבקין וז'יז'יץ'.

ואם כבר פרסת ז'יז'יץ', כל שנייה שוויצ'יץ' עוד פה מאז היא חסרת הצדקה מוחלטת. הוא איבד את הקייס האחרון שלו, גם אם מנחיתים על קטש את בנדר. וכל מה שקיבלנו מזה זה 100K. הזייה.

להגיד שהסגל הוא סגל יורוקאפ.. הוא לא. הוא גם לא קרוב לזה. הוא שוב פעם בורדר ליין פלייאוף עם פינאלה בנייה מביך, בדגש על הקו הקדמי.

לא לומדים כלום. אז למה אתה מבקש ממני לצפות?

זו הזדמנות מצוינת להזכיר שהכל מתחיל ונגמר בהחלטות ובהתנהלות של הבעלים.
הרי הדבר הזה שנבנה פה יגמגם. שוב יש בו חורים. זה כמעט בלתי נמנע.
בנקודה הזו, כשהיא תגיע, חייבת לקום מחאת אוהדים. מיידית, אגרסיבית מתוך ההיכל ומחוצה לו. רק אם הרוב השפוי של אוהדי מכבי יזעק מספיק חזק ויעשה מעשה יהיה פה איזשהו שינוי.

נערך לאחרונה על ידי Rampel בתאריך 26 יוני 2022, 21:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי אדם » 26 יוני 2022, 21:33

Jack55 כתב:לפי מה שהבנתי הקו הקדמי יסגר ככה.

2 הזרים הבאים יבואו לקו האחורי, ככל הנראה שאחד מהם יהיה אוואנס והשני עוד סקורר לעמדה 2

אז זה אומר שסורקין ליף פויתרס וניבו אלה הגבוהים.
לא מבין את השארת אוואנס לא רואה בו פוטנציאל יותר מידי ,היה נראה שהוא לא ברמה ויש לו תקרת זכוכית השנה .
ג’ונס בשנתו במכבי הראה הרבה יותר יכולת ורמה .

כל הודעה אכתוב בסגל המסתמן עמדה 2 קריטיתתת חיב כשרון וספק נקודות מוכח
אדם

הודעהעל ידי גל גל » 26 יוני 2022, 21:34

טוב בוא נעשה סדר רגע, ניבו הוא סנטר טוב ושחקן יורוליג לכל דבר ועניין, בן 25 סך הכל ונתן עונה די טובה

פשוט הוא פויתרס פחות טוב ולכן אני לא רוצה אותו פה.
הרווחנו אחלה אתלט וריבאונדר אבל חוץ מזה כלום .
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי er79 » 26 יוני 2022, 21:35

איזה קו קדמי מתסכל. אין אפילו גבוה אחד התקפי ויסלח לי ליף שעוד קשה לי להמר עליו. קולסון בכלל מרגיש לי טווינר ובטח נראה אותו הרבה ב 3. אם לא יביאו לפחות רוצח בקו האחורי זה יהיה עגום מאוד.
er79

הודעהעל ידי NY boy » 26 יוני 2022, 21:36

גל גל כתב:טוב בוא נעשה סדר רגע, ניבו הוא סנטר טוב ושחקן יורוליג לכל דבר ועניין, בן 25 סך הכל ונתן עונה די טובה

מצחיק. עשה עונה בינונית בקבוצה פח. תבדוק את הסטטיסטיקה שלו בליגה הליטאית המפחידה בפלייאוף שהם עפו מול קבוצות יורוקאפ (חלשה). זאלגיריס לא קבוצות יורוליג וניבו לא שחקן יורוליג.

מה המטרות להתחרות עם זאלגיריס, אלבה, ופנא על הקבוצה החלשה ביורוליג?
נערך לאחרונה על ידי NY boy בתאריך 26 יוני 2022, 21:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
NY boy

הודעהעל ידי Rampel » 26 יוני 2022, 21:37

Jack55 כתב:קצת חדשות טובות - ככל הנראה אוואנס בסופו של דבר יישאר
לפחות זה.. אם מגיע עוד גארד כמו שאתה אומר אז כבר לגמרי אין מקום ליותר מישראלי אחד בקו האחורי. וכנראה שזה יהיה ג'ונדי כי היידיגר לא ירצה להישאר פה לשאריות הפירורים. ובצדק.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי עידן » 26 יוני 2022, 21:38

גל גל כתב:טוב בוא נעשה סדר רגע, ניבו הוא סנטר טוב ושחקן יורוליג לכל דבר ועניין, בן 25 סך הכל ונתן עונה די טובה

ניבו היה בעונה החולפת הסנטר של הקבוצה החלשה ביורוליג. גם אם המספרים שלו היו טובים, אני באמת לא אופטימי, במיוחד שכמו שכתבת בעצמך, הוא לא משלים את פויתרס.
עידן

הודעהעל ידי cannon » 26 יוני 2022, 21:41

פויתרס וניבו ממש לא אותו שחקן. אחד בריון והשני אתלט אבל צנום יותר. אחד מפלצת הגנתית והשני חיית התקפה עם הפנים לסל. אוריינטציה שונה ביניהם.
cannon

הודעהעל ידי Jack55 » 26 יוני 2022, 21:41

אנחנו ככל הנראה נקבל קו אחורי חזק ומגוון מאוד וקו קדמי מוזר עם לא מעט הימורים

לא ברורה לי ההפקרות של עמדה 4, אבל כנראה חושבים שליף הוא המשיח
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי גל גל » 26 יוני 2022, 21:42

כן, בגלל זה אפס רצתה להחתים אותו , עזוב , זה שהוא שיחק בקבוצה חרא והיה סבבה זה לזכותו ולא בעוכריו.
הוא סנטר יורוליג פשוט הייתי מעדיף או אותו או את פןיתרס ולא יחד.

מסתמן שמכבי תיהיה קבוצה אתלטית בטירוף שרצה לוחמת חוטפת ומאוד חשוב שומרת , קו אחורי מאוד גבוה ופיזי , קו קדמי עם רים פרוטקטורים יחסית ואתלטי

אפשר באמת יהיה להחליף על כל דבר, להעמיד הרכבים שהשחקן הכי נמוך הוא 1.96 , אני סך הכל אוהב את זה, בוא נראה אם אוונס נשאר ואם באמת יביאו עוד סקורר לעמדה 2

העמדה שהכי מפחידה אוצי זו עמדה 4 , נקווה שקולסון יכול באמת לשחק 4, שסורקין ימשיך להתקדם, ושליף לא יהיה באסט
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי NY boy » 26 יוני 2022, 21:46

גל גל כתב:כן, בגלל זה אפס רצתה להחתים אותו , עזוב , זה שהוא שיחק בקבוצה חרא והיה סבבה זה לזכותו ולא בעוכריו.

אפס לא רצתה לשנייה להחתים אותו כי אם הייתה רוצה היא הייתה מחתימה והוא לא היה מגיע לפה. כמו גם שריאל לא רצתה את בראון. כי אם הקבוצות האלה היו רוצות הם היו מציעים כפול ממה שהם חותמים פה. 70-80% מהפרסומים זה למעשה לחץ של סוכנים שמשתמשים בכתבים להגיע למקום שהם רוצים במחיר שהם רוצים.
NY boy

הודעהעל ידי A.Parker » 26 יוני 2022, 21:49

Rampel כתב:
A.Parker כתב:
Rampel כתב:
A.Parker כתב:רמפל, עונה לך פה אחרי שהקודם נסגר

אחלה שהיינו צריכים פה יוצר יותר יציב, אבל זה לא קרה.
כנראה יקר לפדרקנאטים (גנבתי לך שי).

בעיני היליארד לחלוטין מסוגל להיות שחקן יוצר והוא הראה את זה בבאסקוניה והעונה בבאיירן. השאלה לגביו מבחינתי היא נטו של כשירות ובריאות.

קוברה - לא יודע לגבי אופי.. אתה מוזמן גם לשים פה מקורות.

קו אחורי של בראון-אוואנס-היליארד-הולינס זה הרבה יותר סביר ממה שאני ציפיתי (אתמול שמענו שדריל מייקון הוא בכלל האופציה המועדפת על קטש ב-2). זה עדיין לא מרשים והעונות האחרונות מעלות חששות מוצדקים - אבל זה כן יכול לעבוד. נחכה ונראה.
ומה שבטוח - יש הגנה אצל כל הגארדים האלו.

זו הבעיה המרכזית. אתה שופט את הבניה ביחס לציפיות הנמוכות שהיו לך מלכתחילה, ובטח ובטח שלא משווה את הקבוצה הזאת לזו שהיתה כאן רק בשנה שעברה (שגם היא לא היתה אימפריה, כן?). שנה שעברה היו לך שניים מהשחקנים הטובים ביותר בעמדתם באירופה, מה קיבלת במקום הקיץ? כולה חבורת שחקנים סבירה שאף אחד בה לא מתקרב אפילו לרמת הקטלניות של ווילבקין וזיזיץ'. אז כן, סלח לי שאני לא מסופק מכמה החתמות סבירות, שחלקן שוב כוללות כפילויות מיותרות, אחרי שעזבו פה שני זרים מהטופ ולאחר שהתפנה המון! כסף.

זה לא "לא מושלם", אלא גרוע. ראיתם את המשחק היום? ג'יימס יבטל את בראון לחלוטין.
ככה או ככה, למזלנו מונאקו מוכנה לזרוק עליו סכום שהוא לא שווה, רק כפול.

לגבי הצורך ביוצר טופ יורוליג - אני מגיב לך, אבל גם לכל מי שלחוץ על עוד כוכב יוצר לקו האחורי (בנוסף לשני סווינגמנים שכבר יש פה - מה שלדעתי כבר הופך לבנייה עקומה).

גם אם מכבי תחליט להגדיל תקציב ולהביא לפה שחקן כזה, אתה מבין שהמשמעות היא שמוותרים על אוואנס כן?

אני מסכים שג'יימס יבטל במידה מסויימת את בראון, אבל האחרון יכול לתרום הרבה גם בהגנה ולהיות יעיל מאוד כשג'יימס נח. בכל מקרה, אם עוד לא הבהרתי את זה, מכבי חייבת יוצר בטופ, ברמה שמתקרבת לפחות לשל ווילבקין. בהינתן שג'יימס האופציה היחידה שעוד פנויה, הוא בהחלט צריך להיות ברשימה, עד כמה שזה מצריך לבלוע כמה צפרדעים.

וכמו שכתבת, גם אם יחליטו להביא סקורר כזה, זה יבוא על חשבון רכז מחליף, כנראה אוואנס שאני מאוד אוהב. וזה בדיוק משחק על הנקודה הקודמת שלי שהחתימו אסופת פורוורדים בלי קשר לכלום, בזמן ששוב מזניחים עמדות חשובות (בכמות ובאיכות).

אז הבעיה היא שאני ריאלי? סורי. מה אני אעשה. דפקה. ברגע שקטש חתם פה הבנתי את הכיוון.

לא חושב שטופ יורוליג מבוקשים מסתכלים עלינו כרגע. אני לא יודע מה הבטיחו ללורנזו בראון (רכז טופ יורוליג, כן?) ויהיה מעניין לראות כמה הוא ירוויח פה, אבל זה שסקוטי קם והולך כשיש לו עוד שנה בחוזה זו נורת אזהרה לכל שחקן ב-level הזה ששוקל אם לבוא לכאן. בהנעלה לקחו את הכסף, השאירו לעצמם בצד והלכו לשחק מאניבול עם קטש והצטלמו קצת עם בלאט.

לא מסכים עם ההיסטריה לגבי הולינס והיליארד. היליארד הוא גם יוצר וסקורר שמושך אליו הגנות. ממש לא ווילבקין, אבל מסוגל לאיים לצד בראון שינהל את המשחק וידע למצוא את היליארד איפה שצריך או להעניש בעצמו. כן, הוא פציע וזה סוג של הימור. אני מקווה שהוא בריא ואם כן זו אחלה החתמה.
הולינס הוא לא היליארד. הוא מוגבל יותר התקפית ולא הוכיח את עצמו כשוטר יעיל ביורוליג, אבל הוא פה בשביל 3&D בתקווה שבשיטה של קטש זה יעבוד לו. כנראה שלא, אבל נעקוב בעניין. אני אישית מאוד רציתי שמכבי תלך עליו אחרי העונה בראסטה וכטה אז אני יודע שאני לא 100% אובייקטיבי.

כן, היה צריך ללכת על קלעי סקורר טוב יותר מהולינס, אבל הוא לא קמרון טיילור ולא קנדריק ריי. זה לא אומר שצריך לחרבן עוד יותר את הבנייה ולהביא עוד שוטינג גארד כי רמת הסקוררים כרגע לא מוצאת חן בעיניך או בעיני אחרים. אלו כלים שאפשר לעבוד איתם ולגמרי אפשר להסתפק בלהמר גם על היידיגר ולראות מה מתוך הדבר הזה נדבק ולהחליף מה שלא בקיץ הבא.
זה גם לא אומר שמייק ג'יימס צריך להיות פה, כי בוא, הוא לא יבוא לפה לשבת על הספסל כשבראון משחק וכנ"ל גם לגבי בראון. השילוב הזה לא יכול לעבוד ובלי שום קשר ושום בליעת צפרדעים, בעיני, השחקן הזה לא צריך להתקרב לפה בכלל.

אם יש לך שם של קומבו שנראה לך שיכול לבוא על המקום של אוואנס ולהציל פה את המצב (שהבעיה שלו היא בכלל בקו הקדמי כרגע, בזמן שאתם מתעסקים בהיליארד והולינס), אתה מוזמן להציע.

רק קח בחשבון:
1. כל סקורר שלא יודע להוביל כדור וליצור לאחרים קובע שעמדת הרכז המחליף היא בידי היידיגר/ג'ונדי או יותר גרוע מזה - יפתח זיו.
2. לויד בדרך למונאקו.
3. השחקן שקטש חם עליו כרגע הוא דריל מייקון.

לך על זה.

אתחיל מהסוף. אתה קולט שאתה אומר לי בעצם להוציא את מכבי מהבוץ שהיא נכנסה אליו בכוונה תחילה? זו בעצם הודאה שהסגל לא טוב מספיק. וכן, באמת קשה כבר למצוא דרך להציל את המצב, כי השטויות חזרו על עצמן שוב.

אם אתה מראש שופט בסטנדרטים נמוכים, זה עצוב מאוד. אתה עושה הנחה עצומה לקבוצה שרק לפני חודשיים שיחקו בה שניים מהטובים באירופה. נבנה פה סגל מביך מאוד, שכולל 2-3 שחקנים טובים, שמשום מה מעוורים אוהדים, שאפילו רואים בהם משיח. מביך מאוד איך הסטנדרים יורדים משנה לשנה (לא מכוון ספציפית אליך, אלא לכלל התופעה).
הכל ברור ואני כואב בכאבך אחי.
אבל זה המצב.

שוב, אחרי חתימת קטש, בחרתי להיות ריאלי.
סבבה, יש פה כמה הימורים מסוכנים ולמעט בראון לא ניתן פה שום מענה לזה שאיבדנו את ווילבקין וז'יז'יץ'.

ואם כבר פרסת ז'יז'יץ', כל שנייה שוויצ'יץ' עוד פה מאז היא חסרת הצדקה מוחלטת. הוא איבד את הקייס האחרון שלו, גם אם מנחיתים על קטש את בנדר. וכל מה שקיבלנו מזה זה 100K. הזייה.

להגיד שהסגל הוא סגל יורוקאפ.. הוא לא. הוא גם לא קרוב לזה. הוא שוב פעם בורדר ליין פלייאוף עם פינאלה בנייה מביך, בדגש על הקו הקדמי.

לא לומדים כלום. אז למה אתה מבקש ממני לצפות?

זו הזדמנות מצוינת להזכיר שהכל מתחיל ונגמר בהחלטות ובהתנהלות של הבעלים.
הרי הדבר הזה שנבנה פה יגמגם. שוב יש בו חורים. זה כמעט בלתי נמנע.
בנקודה הזו, כשהיא תגיע, חייבת לקום מחאת אוהדים. מיידית, אגרסיבית מתוך ההיכל ומחוצה לו. רק אם הרוב השפוי של אוהדי מכבי יזעק מספיק חזק ויעשה מעשה יהיה פה איזשהו שינוי.

עניין שלך. בעיני זה מוזר מאוד להיות מרוצה יחסית ממה שנבנה פה.
A.Parker

הודעהעל ידי er79 » 26 יוני 2022, 21:50

NY boy כתב:
גל גל כתב:כן, בגלל זה אפס רצתה להחתים אותו , עזוב , זה שהוא שיחק בקבוצה חרא והיה סבבה זה לזכותו ולא בעוכריו.

אפס לא רצתה לשנייה להחתים אותו כי אם הייתה רוצה היא הייתה מחתימה והוא לא היה מגיע לפה. כמו גם שריאל לא רצתה את בראון. כי אם הקבוצות האלה היו רוצות הם היו מציעים כפול ממה שהם חותמים פה. 70-80% מהפרסומים זה למעשה לחץ של סוכנים שמשתמשים בכתבים להגיע למקום שהם רוצים במחיר שהם רוצים.

אמת
er79

הודעהעל ידי גל גל » 26 יוני 2022, 21:51

השמות פחות נוצצים אבל מרגיש שהקבוצה יותר מאוזנת והישראלים קצת יותר טובים

העיקר שישמרו טוב
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי cannon » 26 יוני 2022, 21:51

בהרכב המסתמן הזה, ממש לא אופתע אם מייקון יהיה הגארד הנוסף. גארד אקספלוסיבי שיודע ליצור, יודע לחדור ויודע לקלוע. הבעיות הן סייז בהגנה (כי לחטוף הוא יודע) ויצטרכו להחביא אותו אבל הגארדים האחרים בקבוצה שומרים טובים, אז לסגנון של קטש הוא תפור.
cannon

הודעהעל ידי NY boy » 26 יוני 2022, 21:52

Jack55 כתב:אנחנו ככל הנראה נקבל קו אחורי חזק ומגוון מאוד וקו קדמי מוזר עם לא מעט הימורים

קו אחורי חזק? יותר חלש מזה של שנה שעברה, ושל השנה לפני. דורסי (שחקן בקבוצת פיינל פור) בראיינט (שחקן באלופת היורוליג) וווילבקין (קבוצה שרוצה גביע השנה) לפני. גם השנה ווילבקין ונאנלי (שחקן להזכיר של פיינל פור בפנר של אוברדוביץ) ואוואנס. השנה? בראון (כישלון ברגע שניסה קבוצה עם ציפיות\גדולה), מייקון (תחתית יורוליג במקרה הטוב), הולינס (כנ"ל) והיחידי שסביר זה הילארד וגם הוא לא מציאה גדולה (שחקן סולידי בקבוצה טובה, כמו נאנלי).

לא מבין איך אפשר לחשוב שזה קו אחורי חזק ברמת יורוליג. זה קו אחורי סביר ברמת תחתית יורוליג.

לבראון השנה היו שני שחקני על בקבוצה שלו בקאזן, שחקני על. ג'ון בראון והזוניה. איפה זה ואיפה מה שיש לנו. וגם זה ההצלחה שם הייתה בלי לחץ ובלי הקושי של "קבוצה עם ציפיות" כמו מכבי אלא קבוצת יורוקאפ בעונה חד פעמית בלי ציפיות.
NY boy

הודעהעל ידי NY boy » 26 יוני 2022, 21:59

הדבר הכי עצוב זה שבונים קבוצה ש"מתאימה לקטש" ואז אחרי חודשיים יזרקו אותו כי ישחקו ברמה הצפויה לשחקנים ברמתם... ואז יביאו מאמן אחר שכמובן לא יתאים לשיטה של קטש
NY boy

הודעהעל ידי Mmm » 26 יוני 2022, 22:00

לא יודע נראה לי פה אנשים מגזימים לכל כיוון...אני חושב שאם לורנזו ויבוא איתו עוד סקורר מוכח ברמת יורוליג)לא מכיר את מיקון( אני לגמרי רגוע
Mmm

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים