TAYO כתב:כמה דוגמאות כאלה אתה מכיר? אני מכיר הרבה דוגמאות הפוכות… כמעט אף אחד לא משלם כדי לשחק ביורוליג… אליהו והלפרין למשל הלכו אחרי הכסף.omerk כתב:TAYO כתב:בסין יש מגבלת זרים לא? לבלאט אין שם שוק.Asf כתב:+1omerk כתב:אם כסף זה המניע העיקרי שילך לסין לשנתיים שלוש ויצא לפנסיה
ידעו להרוויח פחות טוב מאוד באלבא שמשחקת ביורוליג. מעניין שכל הדרישות האלה צצות רק כשזה נוגע למכבי.
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
אין לי מושג מה החוקים בסין סתם נתתי דוגמה.
זה די סטנדרטי שקבוצה שמשחקת בליגה בליגה פחות "נחשבת" רוצה למשוך אליה שחקן שכבר יש לו ותק באותה ליגה, צריכה לשלם לו איזושהי פרמיה נוספת כדי שהוא יתפתה. מן הסתם אם קבוצת יורוקאפ וקבוצת יורוליג יציעו לך פחות או יותר אותו מעמד ואותו שכר, אז תעדיף יורוליג כי למה לך להשתנמך? בגלל זה יש זרים שהסכימו להשאר ברוסיה, כי מוכנים להציע להם שם אפילו יותר ממה שהיה לפני המלחמה רק שיבואו.
דובר בהתחלה שבלאט קיבל הצעה יפה כלכלית מירושלים ולכן התלבט. על פניו אם זו הייתה אותה הצעה כמו מכבי אז אין התלבטות פה בכל. גם זכור לי שההצעה הראשונה של ירושלים לזוסמן הייתה כמו ההצעה של מכבי לבלאט, 1.2 מיליון ל3 שנים (וכנראה שהפרסום אמין כי זה פורסם בעיתון של אמא של אדלסון) ולא מן הנמנע שברגע שראה שבלאט סגר בסכום הזה ביורוליג, הסוכן של זוסמן ביקש מהפועל לשפר את ההצעה כדי שלא יצא שזוסמן ירד ברמה מקצועית לחינם לעומת בלאט שהשתדרג כספית ומקצועית.
לא אחרי היורוליג
Sent from my iPhone using Tapatalk
אבל אנחנו אומרים בדיוק אותו דבר: אם אתה מוותר על הצעה מהיורוליג אז כנראה כי יש לך הצעה כספית טובה יותר מקבוצה שמשחקת בליגה פחות חזקה מהיורוליג.
אם יש שני שחקנים שהם כביכול "שווים" ברמה, אחד הולך ליורוליג והשני ליורוקאפ, רוב הסיכויים שזה שהולך ליורוליג ירוויח פחות