פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מברוק: קית' לנגפורד חתם במכבי לעונה

25 אוקטובר 2011, 17:26

תתחילו להתרגל

תמונה

תמונה

25 אוקטובר 2011, 17:31

נראה לי שנראה את הפוזה הזאת הרבה..חדירה וסטפ-בק אחורה לחצי מרחק..
תמונה

25 אוקטובר 2011, 22:14

Runner30 כתב:מה שהפריע לי אצל שלח זה השאיפה להיות "אובייקטיבי" גם במשחקי יורוליג.
מילא ליגה שרואים כל מיני אוהדים.
אבל ביורוליג אתה משדר בעברית לאוהדים של מכבי, מה 'כפת לי מה צסקא צריכים לעשות נגד 5X5 של מכבי?? (מונולוג של 5 דקות).

השנה אני פשוט לא שומע אותו, נוצר לי HPF חוסם שלח. או שהוא לא משדר?

אתה לא מבין. הוא הרי משדר לאוהדי הפועל, שהם בעד צסקא, אז חשוב להם לדעת ...

26 אוקטובר 2011, 16:06

רפי נאה כותב שלאנגפורד נראה מצויין באימון הראשון שלו(אתמול) ובספורט 5 מוסייפים שהוא יתלבש וישחק מחר. אם הוא אכן נראה טוב אין סיבה לדעתי שלא יפתח בחמישייה במקום יוגב שלא יכול לקנות סל ברמות האלה גם אם חייו יהיו תלויים בזה.

26 אוקטובר 2011, 16:11

שחף כתב:רפי נאה כותב שלאנגפורד נראה מצויין באימון הראשון שלו(אתמול) ובספורט 5 מוסייפים שהוא יתלבש וישחק מחר. אם הוא אכן נראה טוב אין סיבה לדעתי שלא יפתח בחמישייה במקום יוגב שלא יכול לקנות סל ברמות האלה גם אם חייו יהיו תלויים בזה.

אמרו שגם מאצבן נראה מצויין באימון הראשון והוא לומד מהר אז מה ?
צריך לתת לו את הזמן גם אם ישחק וגם אם לא,אפילו אם ישחק לא צריך לשפוט אותו על המשחק הזה כי הוא לא באמת מחובר לקבוצה .

26 אוקטובר 2011, 16:26

יש הבדל בין כושר של אימון לכושר משחק בפועל, אם כי זה משמח שהוא נראה טוב גופנית והכול. טוב שהוא מתלבש כבר מחר.

26 אוקטובר 2011, 18:25

דייויד טוען שהוא יחשוב בלילה כמה דקות לתת ללאנגפורד ואם להלביש אותו. כנראה שנאלץ לסבול את אוחיון עוד משחק בחמישייה.

26 אוקטובר 2011, 21:49

שחף כתב:דייויד טוען שהוא יחשוב בלילה כמה דקות לתת ללאנגפורד ואם להלביש אותו. כנראה שנאלץ לסבול את אוחיון עוד משחק בחמישייה.

לא חושב שזה ממש קשור לאוחיון

26 אוקטובר 2011, 23:04

אלא למי ?

ברגע שלאנגפורד יכנס לכושר אוחיון יעוף על טיל מהחמישיה ביורוליג , זה די עצוב ששחקן כמו אוחיון שהדבר שהכי מאפיין אותו זו הבינוניות נמצא בחמישיה של מכבי ביורוליג.

27 אוקטובר 2011, 07:58

חצי טור ציני מרושע של דורון קרמר על מכבי ת"א ב"ישראל היום". לקרוא ולהקיא.

27 אוקטובר 2011, 08:51

קובי כתב:חצי טור ציני מרושע של דורון קרמר על מכבי ת"א ב"ישראל היום". לקרוא ולהקיא.

זה טור די מפגר, לא צריך להתייחס יותר מדי.

27 אוקטובר 2011, 08:54

קובי כתב:חצי טור ציני מרושע של דורון קרמר על מכבי ת"א ב"ישראל היום". לקרוא ולהקיא.

קובי, ממתי אתה קורא את הביביתון???? :eek
לא מאמין עליך...

27 אוקטובר 2011, 08:55

אפשר לקרוא אותו ברשת, או שזה רק בעתון המודפס?

27 אוקטובר 2011, 08:59

felix_r כתב:

אפשר לקרוא אותו ברשת, או שזה רק בעתון המודפס?

העיתון המודפס כולו נמצא ברשת תמיד. לפחות עיתון החול.
http://digital-edition.israelhayom.co.i ... %2F10%2F27

27 אוקטובר 2011, 09:10

חביב אורנג'ד כתב:

לא מאמין עליך...

מה עדיף ?

מעריב הצהובון התת רמה או ידיעות שכל מילה שניה זה אינטרסים + שנאה עזה לראש הממשלה שנבחר בבחירות דמוקרטיות בניגוד לדעתם של אבירי התקשורת .

כשהייתי נוסע יום יום ברכבת הייתי קורא רק את ישראל היום וכך מרבית הנוסעים , היית יכול לראות איך המחלק עיתונים של ידיעות נשאר עם כמות לא מעטה של עיתונים כשישראל היום נחטף במהירות.

27 אוקטובר 2011, 09:25

יוסי22 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

לא מאמין עליך...

מה עדיף ?

מעריב הצהובון התת רמה או ידיעות שכל מילה שניה זה אינטרסים + שנאה עזה לראש הממשלה שנבחר בבחירות דמוקרטיות בניגוד לדעתם של אבירי התקשורת .

כשהייתי נוסע יום יום ברכבת הייתי קורא רק את ישראל היום וכך מרבית הנוסעים , היית יכול לראות איך המחלק עיתונים של ידיעות נשאר עם כמות לא מעטה של עיתונים כשישראל היום נחטף במהירות.

אולי כי ישראל היום זה בחינם??? :whistle

27 אוקטובר 2011, 09:38

חביב אורנג'ד כתב:

לא מאמין עליך...

זה מה שמחלקים פה אצל השומר בעבודה (:

27 אוקטובר 2011, 09:43

מה זה רלוונטי למדורי הספורט ? לכל מקום צריך לדחוף פוליטיקה ?

27 אוקטובר 2011, 11:44

מעריב לא חוסכים את שבטם מקית' לנגפורד, ומפרסמים כתבה די גדולה עם אמירות של המאמן מחימקי,
ועוד כמה סקירות על תחנות ביניים שעבר בחיים.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/299/ ... =3&cat=620

27 אוקטובר 2011, 14:02

חנו'ש כתב:
יוסי22 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

לא מאמין עליך...

מה עדיף ?

אולי כי ישראל היום זה בחינם??? :whistle

חילקו שם גם ידיעות וגם ישראל היום בחינם ....
פרסם תגובה