פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יום חמישי 21:45 מכבי ת"א - ריאל מדריד, ערוץ 10

03 נובמבר 2011, 22:34

jol9 כתב:ד"א לאסה (או איך שקוראים לו) פשוט ניהל את המשחק כמו סדרן עבודה. ברבע השלישי שהכריע למעשה את המשחק, הוא שיחק ללא איבאקה ורודי
היה לחלוטין מחוץ לעניינים ולא מורגש. אבל אלה לא הבעיות שלנו.

כן, הוא לגמרי היה צריך לקצר את הרוטציה ולתת יותר דקות לרודי, איבאקה וקארול, אבל למי אכפת :)

03 נובמבר 2011, 22:34

סמית' עשה עבודה טובה גם בריבאונד, סיים עם 6. יכל לסיים עם 8 אם כדורים לא היו בורחים לו מהידיים. נקווה שזו נקודה שממנה הוא יתחיל
להיות ה 3 הפותח על אמת של מכבי. היום הוא עשה את זה .

03 נובמבר 2011, 22:35

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:איזה יופי של משחק.
אין ספק שבזכות הבית הבאמת מטורף שקיבלנו אנחנו נזכה ללא מעט משחקים ברמה כזו כבר בשלב הראשון.
לפחות לא נצטרך לסבול את הקשקושים של הקוף על ה"יורופח"....

יש רק דבר אחד שקצת מלחיץ אותי וזה חוזר על עצמו כמעט בכל המשחקים של מכבי העונה,
למכבי יש נפילות מטורפות ולא ברורות ברבע האחרון.
אני לא יודעת אם זה עייפות או משהו מנטלי, אבל זה קצת מלחיץ אותי, עושה לי דה ז'ה וו לעונה של שרף...

הירידות של מכבי ברבע הרביעי עד עכשיו היו סבירות ולא משמעותיות. גם היום לא באמת היתה ירידה. ריאל קבוצה מצויינת שלא ויתרה והצליחה להתקרב
מאוד. מרחק של חטיפה גאונית אחת של פארמר.

טוב, עוד לא היו נפילות ברמה שגרמה להפסד אחרי שהובלנו ב-20 הפרש, ואולי זה באמת סתם, או לפחות ככה אני מקווה.

03 נובמבר 2011, 22:36

דרך אגב, עם כל הדיבור על זה שאוחיון היה טוב רק ברבע אחד, צריך לזכור שזה היה הרבע המכריע של המשחק ואוחיון היה השחקן הכי חשוב בו. מרבית הנקודות הגיעו ממסירה ממנו, בין אם ע"י אסיסטים (שלוש פעמים לסופו נקי מתחת לסל, פעמיים לשלשות) ובין אם כדי להעמיד שחקן נכון במקום הנכון.

לי אישית היה תענוג לראות אותו משחק עם כ"כ הרבה ביטחון, לא נבהל גם כשהכדור בורח מהידיים כשהוא מצליח לסחוט גם מזה עבירה. הוא בהחלט יכול לעזור למכבי מול הרכבים לוחצים ואתלטיים. כשהוא בזון, הוא מנהל משחק נהדר ומקבל החלטות מצוינות. עדיין לא פקטור יוצא דופן בהתקפה, אבל מול הגנות לוחצות כל השחקנים נשמרים חזק ולכן זה לא מפריע לו למשוך אליו ואז לשחרר מסירות גדולות.

03 נובמבר 2011, 22:36

misha כתב:
jol9 כתב:ד"א לאסה (או איך שקוראים לו) פשוט ניהל את המשחק כמו סדרן עבודה. ברבע השלישי שהכריע למעשה את המשחק, הוא שיחק ללא איבאקה ורודי
היה לחלוטין מחוץ לעניינים ולא מורגש. אבל אלה לא הבעיות שלנו.

כן, הוא לגמרי היה צריך לקצר את הרוטציה ולתת יותר דקות לרודי, איבאקה וקארול, אבל למי אכפת :)

זה הקאצ' בסגל כ"כ רחב וחזק.
ד"א רייס הישן והטוב נתן משחק גדול היום בהתקפה. לא חשבתי שיש לו עוד כ"כ הרבה כדורסל.

03 נובמבר 2011, 22:37

קארול הוכיח לי היום שמספיק להיות "רק" קלעי מטורף בשביל להיות אחד הגארדים הטובים באירופה
חשבתי על זה לעומק,גם סופו לא שחקן מגוון אבל בגלל שהוא כל כך טוב במה שהוא עושה הוא כל כך קטלני אז למה שזה לא יהיה ככה גם עם קארול?

03 נובמבר 2011, 22:37

nzitser כתב:היה כיף לראות את אוחיון היום, מי ידע שהוא יכול לזרוק ל3 בכלל?

הוא יודע וגם אין לו פחד. אולי הוא לא קלע הרבה אבל הניע ושמר ומסר
ולא היה רע בכלל. נקווה שהוא ימשיך וישתפר ויקבל יותר דקות ויחזיר באותה רמה.

לא יכולה לחכות לחמישי הבא.

לילה טוב :happy

03 נובמבר 2011, 22:38

מה שכן, וזה דבר שלא השתנה מהשנה שעברה - אנחנו נגרים, סנדלרים ודייגים מהעונשין ;)

תזכורת לעצמי - למצוא את הוידאו של המסירה של פאפא להנדריקס והדאנק של האחרון על הראש של איבאקה :thumbup

03 נובמבר 2011, 22:43

Holiday_Armadillo כתב:אני יכולה להתערב איתכם שאלי סהר מוצא היום משהו רע(או הכל רע)להגיד על מכבי..

מסתבר שאם אין הפסד או יכולת חרא מר סרוסי מחליט שאין לו מה לעשות באולפן :laugh2

03 נובמבר 2011, 22:45

Holiday_Armadillo כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני יכולה להתערב איתכם שאלי סהר מוצא היום משהו רע(או הכל רע)להגיד על מכבי..

הוא ברוטציה עם שרף - אחד מהם ביום שני, השני בחמישי. אל תדאגי, סרוסי כבר יכתוב משהו ב"ישראל היום".

03 נובמבר 2011, 22:45

misha כתב:מה שכן, וזה דבר שלא השתנה מהשנה שעברה - אנחנו נגרים, סנדלרים ודייגים מהעונשין ;)

זה כבר הרבה שנים ככה משום מה.
מאז הקבוצה הגדולה של שאראס ופארקר אני לא זוכרת סגל של מכבי שהיה טוב מהעונשין.

03 נובמבר 2011, 22:48

misha כתב:מה שכן, וזה דבר שלא השתנה מהשנה שעברה - אנחנו נגרים, סנדלרים ודייגים מהעונשין ;)

תזכורת לעצמי - למצוא את הוידאו של המסירה של פאפא להנדריקס והדאנק של האחרון על הראש של איבאקה :thumbup

יש את הדאנק של הנדריקס בתקציר של ספורט5

03 נובמבר 2011, 22:52

הנדריקס נתן רבע ראשון חייתי ממש, הוא בא עם כל כך הרבה מוטיבציה ורצון... תענוג לראות.
לאסו פשוט שרף את טומיץ', שהוא ככה"נ הגבוה הראוי ביותר שיש לריאל להציע. גם ליד איבקה, למען האמת. חבל.

03 נובמבר 2011, 22:54

מעניין אם מכבי תקבל קנס מהיורוליג בגלל רפי גינת :laugh2

03 נובמבר 2011, 22:58

Holiday_Armadillo כתב:

הייתי בטוח שאני היחיד שקורא לא סרסורי..
זה צביקה שרף חשף את השם משפחה האמיתי שלו, לא??

03 נובמבר 2011, 23:31

וואו!!! איזה משחק ענק!!
בלאט היה נהדר, והקבוצה הטובה שלנו, ניצחה את ריאל עמוסת הכוכבים... סופו 3>

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

הייתי בטוח שאני היחיד שקורא לא סרסורי..
זה צביקה שרף חשף את השם משפחה האמיתי שלו, לא??

חח האמת שאני ידעתי עוד קודם... אמא שלי היתה איתו בכיתה

03 נובמבר 2011, 23:33

Holiday_Armadillo כתב:

זה או צביקה או סרסורי. הערב זה היה צביקה. בכלל, אין מה להשוות ברמת הפרשנות בין השניים. פשוט הבדל תהומי. מקווה שגם בספורט5 יבינו את זה ויצמצמו את סהר לגיחות בלבד.
או יותר טוב - שיגלו אותו לערוץ הראשון, כמו שהיה לפני שצביקה חזר לאמן ברוסיה...

03 נובמבר 2011, 23:39

קובי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

זה או צביקה או סרסורי. הערב זה היה צביקה. בכלל, אין מה להשוות ברמת הפרשנות בין השניים. פשוט הבדל תהומי. מקווה שגם בספורט5 יבינו את זה ויצמצמו את סהר לגיחות בלבד.

הייתי בטוחה שזה צביקה בימי שני ואלי סהר בימי חמישי..אני שמחה לראות שזה רוטציות..
למרות שלא היה לי ספק שהם לא יהיו באותו השולחן חחחח

03 נובמבר 2011, 23:40

באופן אירוני, חזרתו של צביקה לאימון, החזירה את סהר לקדמת הבמה, כשקיבל את הג'וב בערוץ הספורט.

what a shame...

04 נובמבר 2011, 00:03

קובי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

ואם אפשר שיצרפו גם את שלח בעסקת חבילה...
פרסם תגובה