03 נובמבר 2011, 22:34
jol9 כתב:ד"א לאסה (או איך שקוראים לו) פשוט ניהל את המשחק כמו סדרן עבודה. ברבע השלישי שהכריע למעשה את המשחק, הוא שיחק ללא איבאקה ורודי
היה לחלוטין מחוץ לעניינים ולא מורגש. אבל אלה לא הבעיות שלנו.
03 נובמבר 2011, 22:34
03 נובמבר 2011, 22:35
jol9 כתב:חנו'ש כתב:איזה יופי של משחק.
אין ספק שבזכות הבית הבאמת מטורף שקיבלנו אנחנו נזכה ללא מעט משחקים ברמה כזו כבר בשלב הראשון.
לפחות לא נצטרך לסבול את הקשקושים של הקוף על ה"יורופח"....
יש רק דבר אחד שקצת מלחיץ אותי וזה חוזר על עצמו כמעט בכל המשחקים של מכבי העונה,
למכבי יש נפילות מטורפות ולא ברורות ברבע האחרון.
אני לא יודעת אם זה עייפות או משהו מנטלי, אבל זה קצת מלחיץ אותי, עושה לי דה ז'ה וו לעונה של שרף...
הירידות של מכבי ברבע הרביעי עד עכשיו היו סבירות ולא משמעותיות. גם היום לא באמת היתה ירידה. ריאל קבוצה מצויינת שלא ויתרה והצליחה להתקרב
מאוד. מרחק של חטיפה גאונית אחת של פארמר.
03 נובמבר 2011, 22:36
03 נובמבר 2011, 22:36
misha כתב:jol9 כתב:ד"א לאסה (או איך שקוראים לו) פשוט ניהל את המשחק כמו סדרן עבודה. ברבע השלישי שהכריע למעשה את המשחק, הוא שיחק ללא איבאקה ורודי
היה לחלוטין מחוץ לעניינים ולא מורגש. אבל אלה לא הבעיות שלנו.
כן, הוא לגמרי היה צריך לקצר את הרוטציה ולתת יותר דקות לרודי, איבאקה וקארול, אבל למי אכפת
03 נובמבר 2011, 22:37
03 נובמבר 2011, 22:37
nzitser כתב:היה כיף לראות את אוחיון היום, מי ידע שהוא יכול לזרוק ל3 בכלל?
03 נובמבר 2011, 22:38
03 נובמבר 2011, 22:43
Holiday_Armadillo כתב:אני יכולה להתערב איתכם שאלי סהר מוצא היום משהו רע(או הכל רע)להגיד על מכבי..
03 נובמבר 2011, 22:45
Holiday_Armadillo כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני יכולה להתערב איתכם שאלי סהר מוצא היום משהו רע(או הכל רע)להגיד על מכבי..
מסתבר שאם אין הפסד או יכולת חרא מר סרוסי מחליט שאין לו מה לעשות באולפן
03 נובמבר 2011, 22:45
misha כתב:מה שכן, וזה דבר שלא השתנה מהשנה שעברה - אנחנו נגרים, סנדלרים ודייגים מהעונשין
03 נובמבר 2011, 22:48
misha כתב:מה שכן, וזה דבר שלא השתנה מהשנה שעברה - אנחנו נגרים, סנדלרים ודייגים מהעונשין
תזכורת לעצמי - למצוא את הוידאו של המסירה של פאפא להנדריקס והדאנק של האחרון על הראש של איבאקה
03 נובמבר 2011, 22:52
03 נובמבר 2011, 22:54
03 נובמבר 2011, 22:58
Holiday_Armadillo כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני יכולה להתערב איתכם שאלי סהר מוצא היום משהו רע(או הכל רע)להגיד על מכבי..
03 נובמבר 2011, 23:31
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני יכולה להתערב איתכם שאלי סהר מוצא היום משהו רע(או הכל רע)להגיד על מכבי..
הייתי בטוח שאני היחיד שקורא לא סרסורי..
זה צביקה שרף חשף את השם משפחה האמיתי שלו, לא??
03 נובמבר 2011, 23:33
03 נובמבר 2011, 23:39
קובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני יכולה להתערב איתכם שאלי סהר מוצא היום משהו רע(או הכל רע)להגיד על מכבי..
זה או צביקה או סרסורי. הערב זה היה צביקה. בכלל, אין מה להשוות ברמת הפרשנות בין השניים. פשוט הבדל תהומי. מקווה שגם בספורט5 יבינו את זה ויצמצמו את סהר לגיחות בלבד.
או יותר טוב - שיגלו אותו לערוץ הראשון, כמו שהיה לפני שצביקה חזר לאמן ברוסיה...
03 נובמבר 2011, 23:40
04 נובמבר 2011, 00:03
קובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני יכולה להתערב איתכם שאלי סהר מוצא היום משהו רע(או הכל רע)להגיד על מכבי..
זה או צביקה או סרסורי. הערב זה היה צביקה. בכלל, אין מה להשוות ברמת הפרשנות בין השניים. פשוט הבדל תהומי. מקווה שגם בספורט5 יבינו את זה ויצמצמו את סהר לגיחות בלבד.
או יותר טוב - שיגלו אותו לערוץ הראשון, כמו שהיה לפני שצביקה חזר לאמן ברוסיה...