אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 08 נובמבר 2011, 13:27

yzafrir כתב:
~Box & 1~ כתב:קצת פרטים על הג'יימס הזה? מישהו?
מדהים שמהמטר 80 שלו הוא עושה האלי-יופים שאפילו דווין סמית' בקושי עושה.
בכל מקרה, יש לי חלום, שאדריאן בנקס יהיה חלק ממכבי.
האתלטיות והקפיציות המטורפת שלו כל כך מתאימה להיכל נוקיה.
(או שיש בנקס משודרג ברחבי אירופה?)

יש לי הרגשה מאוד חזקה שבנקס יהיה במכבי...כבר כמה פעמים ראיתי את דיויד מדבר איתו בצורה מאוד ידידותית ונראה לי שהוא שחקן שדיויד מחבב....

חח גם אתה ראית שהוא חיבק אותו והחליף איתו כמה מילים כשבנקס היה על אזרחי? :-)
שמע, זה שחקן אומנם לא מבריק, אבל אני אוהב את החוצפה החיובית שלו והוירטואוזיות,
לדעתי כשיגיע לקבוצה טובה כמו מכבי יוכל להראות מעצמו עוד יותר. הוא גם בטח יעלה בזול. סטייל החוזה הראשוני של פארגו.
מה אוהדי מכבי אומרים, רוצים את בנקס?
~Box & 1~

הודעהעל ידי er79 » 08 נובמבר 2011, 13:40

אנשים משום מה מסתכלים על בנקס וחושבים פארגו. זו טעות. הוא אמנם אתלטי בלבל של פארגו, אבל פה פחות או יותר הדמיון ביניהם מסתיים.
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 08 נובמבר 2011, 13:46

לא רוצה את בנקס. שחקן עם אתלטיות, וזהו בערך. פארגו לעומתו, היה גם רכז עם יכולות ניהול משחק טובה, וראיית משחק מצוינת. בנקס ממש לא נראה לי רכז, יותר שוטינג גארד נמוך. פארגו היה שחקן מאוד חכם, הוא לא נראה בחור עם אינטיליגנציית משחק גבוה. אל תשכחו את המכות שהוא הלך עם שחקני מכבי שנה שעברה, בכל פרשת רומאו טרוויס-בלו, שהוא בין ה"כוכבים" שם... לא יודע...
asafb96

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 08 נובמבר 2011, 13:58

asafb96 כתב:לא רוצה את בנקס. שחקן עם אתלטיות, וזהו בערך. פארגו לעומתו, היה גם רכז עם יכולות ניהול משחק טובה, וראיית משחק מצוינת. בנקס ממש לא נראה לי רכז, יותר שוטינג גארד נמוך. פארגו היה שחקן מאוד חכם, הוא לא נראה בחור עם אינטיליגנציית משחק גבוה. אל תשכחו את המכות שהוא הלך עם שחקני מכבי שנה שעברה, בכל פרשת רומאו טרוויס-בלו, שהוא בין ה"כוכבים" שם... לא יודע...

כשהזכרתי את בנקס, ממש לא התכוונתי שהוא סוג של פארגו.
זה שחקן שמביא אלמנטים אחרים למשחק, ולא הוא לא רכז גם לדעתי.
זה לא שהאתלטיות שלו היא משהו בלתי נתפס,
אבל עדיין, הוא זריז מאוד, גמיש, אקרובאט, עם יד טובה, יודע לחדור ומצויין במשחקי מעבר, ובעיקר לא נראה אחד שמפחד ממשהו.
אבל עדיין משהו באינטילגנצייה שלו מדאיג אותי.
ההתנהלות שלו מתאימה לקבוצות דרג ב' בגלל זה הוא גם לא התקדם לדעתי.
בסופו של דבר, הכל תלוי במה בלאט יוכל להפיק ממנו.
לא עקבתי אחרי פארגו בגליל, לכן לא ידעתי אז שהוא שחקן חכם.
מה הייתם אומרים על Tyrece Rice הרכז הסופר-מהיר של ריטאס וילנה?
~Box & 1~

הודעהעל ידי asafb96 » 08 נובמבר 2011, 14:07

~Box & 1~ כתב:
asafb96 כתב:לא רוצה את בנקס. שחקן עם אתלטיות, וזהו בערך. פארגו לעומתו, היה גם רכז עם יכולות ניהול משחק טובה, וראיית משחק מצוינת. בנקס ממש לא נראה לי רכז, יותר שוטינג גארד נמוך. פארגו היה שחקן מאוד חכם, הוא לא נראה בחור עם אינטיליגנציית משחק גבוה. אל תשכחו את המכות שהוא הלך עם שחקני מכבי שנה שעברה, בכל פרשת רומאו טרוויס-בלו, שהוא בין ה"כוכבים" שם... לא יודע...

כשהזכרתי את בנקס, ממש לא התכוונתי שהוא סוג של פארגו.
זה שחקן שמביא אלמנטים אחרים למשחק, ולא הוא לא רכז גם לדעתי.
זה לא שהאתלטיות שלו היא משהו בלתי נתפס,
אבל עדיין, הוא זריז מאוד, גמיש, אקרובאט, עם יד טובה, יודע לחדור ומצויין במשחקי מעבר, ובעיקר לא נראה אחד שמפחד ממשהו.
אבל עדיין משהו באינטילגנצייה שלו מדאיג אותי.
ההתנהלות שלו מתאימה לקבוצות דרג ב' בגלל זה הוא גם לא התקדם לדעתי.
בסופו של דבר, הכל תלוי במה בלאט יוכל להפיק ממנו.
לא עקבתי אחרי פארגו בגליל, לכן לא ידעתי אז שהוא שחקן חכם.
מה הייתם אומרים על Tyrece Rice הרכז הסופר-מהיר של ריטאס וילנה?

הוא לא יביא אלמנטים אחרים. הוא יביא את מה שפארגו הביא פחות או יותר מבחינת אתלטיות וזריזות, אבל מבחינת חכמת משחק, יכולת ריכוז, וגם קליעה (למרות הידית שהוא תפס בהתחלה, שנה שעברה הוא היה שחקן שבקושי גירד 30%). גם החדירה שלו, שזה הדבר העיקרי שלו, זה דבר שמצריך גם שכל, כמו ביינום שחדר ראש בקיר בלי לחשוב, ופארגו, כמו פארמר, שחקנים מאוד חכמים בחדירות שלהם, ולא חודרים בלי מטרה. נראה לי בנקס זה שחקן שחודר ואז חושב. לליגה אולי זה מתאים, לא נראה לי שליורוליג זה יתאים. מניסיון עבר אני יודע שאסור לפסול אף שחקן שמגיע, גם לא מהליגה, לכן אני לא פוסל את זה שאולי הוא יבוא וגם יצליח, אבל אם אני צריך להמר, אני חושב שהוא יהיה יותר קרוב לסימונס ו-וויליאס מאשר לפארגו או פרקינס.
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 08 נובמבר 2011, 14:26

asafb96,

ד"א אני לא ממש שותף לדיעה שביינום היה חודר עם הראש בקיר.

הרושם הזה נשאר בעיקר אחרי הגמר נגד צסקא, בו השופטים נתנו הרבה כבוד לכוכבים של צסקא ונתנו להם לפוצץ את ביינום בכניסות שלו מבלי ששרקו עבירות ברורות... את אותו הדבר אפשר היה לומר במידה מסוימת גם על פארגו לאחר שעשה 6 איבודים בגמר מול פאו (קבוצה די בנונית האמת, הרבה יותר חלשה מצסקא הגדולה של אז).

אסור גם לשכוח, שביינום שיחק אצל צביקה שרף, שהוא מאמן טוב אבל לא הכי מתוחכם. לדעתי, אם ביינום היה ממשיך במכבי תחת מאמן כמו בלאט, אם הזמן הוא גם היה משתפר מצד אחד, ומצד שני היה גם מתחיל לקבל יותר כבוד מהשופטים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 08 נובמבר 2011, 14:31

felix_r כתב:asafb96,

הרושם הזה נשאר בעיקר אחרי הגמר נגד צסקא, בו השופטים נתנו הרבה כבוד לכוכבים של צסקא ונתנו להם לפוצץ את ביינום בכניסות שלו מבלי ששרקו עבירות ברורות... את אותו הדבר אפשר היה לומר במידה מסוימת גם על פארגו לאחר שעשה 6 איבודים בגמר מול פאו (קבוצה די בנונית האמת, הרבה יותר חלשה מצסקא הגדולה של אז).

אסור גם לשכוח, שביינום שיחק אצל צביקה שרף, שהוא מאמן טוב אבל לא הכי מתוחכם. לדעתי, אם ביינום היה ממשיך במכבי תחת מאמן כמו בלאט, אם הזמן הוא גם היה משתפר מצד אחד, ומצד שני היה גם מתחיל לקבל יותר כבוד מהשופטים.

יכול ליהיות שתחת בלאט הוא היה נראה יותר טוב, לא השקעתי בזה כל כך הרבה מחשבה. סך הכל זכור לי שהוא, כמו אנדרסון רוב הזמן, חדרו הרבה ראש בקיר, ולא היו שחקנים אינטיליגנטים. פארגו כמעט ולא חדר ואז "איבד את עצמו" שהוא הגיע לתוך היער של הגבוהים...
הכוונה היא, שפארגו שחקן חכם, שחדר שהוא יודע מה הוא הולך לעשות, ולא חדר בלי מטרה ובלי לדעת מה הוא הולך לעשות. בנקס נראה לי שחקן ראש בקיר כזה, שמול סנטרים 2 מטר עם האתלטיות שלו הוא יכול לקלוע, אבל מול מגדלי היורוליג, אני לא יודע כמה הוא יהיה הצלחה...
אגב, צסק"א של אז אולי קבוצה טובה יותר, אבל פנא לא קבוצה בינונית, לא צריך להגזים.. דיאמנטידיס, קלאטאס, ניקולאס, סאטו, פוטיסיס, באטיסט, מאריץ'... לא פראיירים החברה..
asafb96

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 08 נובמבר 2011, 14:41

ממש לא ביינום כל השנה נכנס ראש בקיר ומאבד כדורים אין שום קשר בינו לבין רכז כל אסיסט שלו היה מקרי או בטעות
פארגו לעומתו היה מסדר אסיסטים לדאנקים מוסר לאחרים ראו שהוא שולט במשחק... פאו קבוצה יותר מנוסה לא היה שום ספק שמכבי תפסיד במשחק הזה
אני רק חושב על ביינום ומקבל צמרמורת :dance1
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי asafb96 » 08 נובמבר 2011, 14:43

JasonWilliams12 כתב:

ממש לא ביינום כל השנה נכנס ראש בקיר ומאבד כדורים אין שום קשר בינו לבן רכז כל אסיסט שלו היה מקרי או בטעות
פארגו לעומתו היה מסדר אסיסטים לדאנקים מוסר לאחרים ראו שהוא שולט במשחק... פאו קבוצה יותר מנוסה לא היה שום ספק שמכבי תפסיד במשחק הזהאני רק חושב על ביינום ומקבל צמרמורת :dance1

כל משחק אתה צופה שמכבי תפסיד, זה לא חכמה...
asafb96

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 08 נובמבר 2011, 14:45

אתה טועה שנה שעברה בפיינל פור הרבה אמרו שמכבי תפסיד לריאל אני אמרתי שאנחנו נותנים להם בראש ושהם לא קבוצה
נערך לאחרונה על ידי JasonWilliams12 בתאריך 09 נובמבר 2011, 01:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי קובי » 08 נובמבר 2011, 15:11

ביינום נכנס בקיר הרבה לפני צסק"א. דווקא בשלהי העונה השנייה במכבי תחת שרביטו של צביקה הוא היה יותר טוב ופחות התאבד חרקירי ראש בקיר. בעונה הראשונה עם ספאחיה הוא היה מתעקש הרבה יותר.
פארגו, להבדיל, הוא שחקן עם יכולות התקפיות מגוונות יותר ולא נהג לבצע חדירות התאבדות לעיתים קרובות. אני חושב שיכולת הזריקה הטובה יותר שלו, סייעה לו להגיע לחדירות טובות יותר (שומרים צמודים יותר), כמו גם אוריינטציית המסירה וניהול המשחק שלו, הם טבעיים וטובים משל ביינום (שהעדיף, לרוב, להגיע לסל באופן סוליסטי), על אף שלוויל הייתה יכולת מסירה דיי טובה ואף מתוחכמת לעיתים.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 08 נובמבר 2011, 18:41

להגנתו של ביינום אפשר לומר שהוא הגיע למכבי ללא נסיון אירופאי, ולקח לו זמן להסתגל. יכולות יש לו - זה בטוח.

פארגו קצת יותר מלוטש ואולי גם יותר כשרוני מביינום, וניהול המשחק בא לו באופן טבעי יותר, אבל בסה"כ ההבדלים בינהם לא עצומים.
מנגד, ברור שלפארגו תמיד יזכרו את העונה המוצלחת, לעומת איבוד האליפות שהיה בין השאר באשמתו של ביינום, וזאת למרות עונה מצויינת
של מכבי ביורוליג באותה השנה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 08 נובמבר 2011, 20:07

כמה דברים מעניינים שדייויד בלאט אמר בראיון הערב ב-103FM:
1. ההשתלבות של לנגפורד היא בסדר גמור. השחקן הגיע לארץ בכושר גופני סביר אבל בלי כושר משחק ויקח לו חודש להיכנס לכושר ולהשתלב בקבוצה. אין קיצורי דרך בעניין הזה וצריך סבלנות עד שנוכל לראות את היכולות של לנגפורד. בשלב הזה הוא יכול לתת כמה דקות פה ועוד כמה שם, אבל זה ישתנה בשבועות הקרובים. לנגפורד ישחק במשחק האדריאטית בשבת 25-30 דקות.
2. במשחק באשדוד הוא העדיף את סמית על פני לנגפורד מכיוון שסמית שחקן מאוד מרכזי בקבוצה והיה לו חשוב שישאר בכושר משחק טוב לקראת פילזן.
3. כשפרמאר יעזוב הם יחכו שבוע-שבועיים עד שיהיו שחקנים טובים בשוק ואז יחתימו את השחקן הכי טוב שאפשר. כרגע שוק השחקנים מאוד בעייתי - השחקנים שמוכנים לבוא ולוותר על ה-NBA לא ברמה מספיק גבוהה ואילו השחקנים הטובים בלי קבוצה רוצים למצות את הסיכוי לחתום העונה ב-NBA.
4. פרקינס עבר לפני יומיים אורתוסקופיה בברך על מנת לנקות איזה סחוס, אולם זה לא משהו שיעכב את החלמתו. אם הכל ילך כשורה (ובלאט סייג שבפציעות כאלה יכולות להיות בעיות לא צפויות) פרקינס יוכל להתחיל להתאמן בעוד חודש ולחזור לשחק בצורה מדודה משהו כמו חודש לאחר מכן. במכבי עוקבים בצורה צמודה אחרי החלמתו ובעוד חודש או חודשיים יוכלו לדעת יותר. בכל מקרה, הם יחתימו קודם לכן מחליף לפרמאר מאחר שלא ניתן לחכות עד שפרקינס יחזור לשחק.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 08 נובמבר 2011, 20:26

זה מעניין.
בלאט אומר בעצם שבינואר פרקינס כבר יוכל לחזור לאימונים מלאים ואולי בפברואר לקבל כבר דקות רציניות. אבל צריך לקחת את זה בעירבון מוגבל,
כי באמת קשה לדעת איך שחקן חוזר מפציעה קשה.
אבל זה טוב שהוא עדיין נמצא במחשבה ובמעקב של מכבי.
זה גם טוב שלא יחכו לפרקינס אלא יביאו מחליף לפארמר תוך שבוע שבועיים, אני מניח שזה אומר שיש רשימה כלשהיא של מועמדים מועדפים.

תיאורטית יכול להיות מצב שלמכבי יהיה גם מחליף לפארמר וגם את פרקינס לקראת השלבים המכריעים של היורוליג. ( אבל לא הייתי בונה על זה הרים וגבעות בינתיים ).

בכל מקרה, כדאי מאוד שהשביתה תימשך עוד איזה חודש או משהוא כדי שאדון לאנגפורד לפחות יחזור לכושר טוב לפני שנאבד את פארמר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי rc4991 » 08 נובמבר 2011, 20:52

קודי כתב:כמה דברים מעניינים שדייויד בלאט אמר בראיון הערב ב-103FM:
1. ההשתלבות של לנגפורד היא בסדר גמור. השחקן הגיע לארץ בכושר גופני סביר אבל בלי כושר משחק ויקח לו חודש להיכנס לכושר ולהשתלב בקבוצה. אין קיצורי דרך בעניין הזה וצריך סבלנות עד שנוכל לראות את היכולות של לנגפורד. בשלב הזה הוא יכול לתת כמה דקות פה ועוד כמה שם, אבל זה ישתנה בשבועות הקרובים. לנגפורד ישחק במשחק האדריאטית בשבת 25-30 דקות.
2. במשחק באשדוד הוא העדיף את סמית על פני לנגפורד מכיוון שסמית שחקן מאוד מרכזי בקבוצה והיה לו חשוב שישאר בכושר משחק טוב לקראת פילזן.
3. כשפרמאר יעזוב הם יחכו שבוע-שבועיים עד שיהיו שחקנים טובים בשוק ואז יחתימו את השחקן הכי טוב שאפשר. כרגע שוק השחקנים מאוד בעייתי - השחקנים שמוכנים לבוא ולוותר על ה-NBA לא ברמה מספיק גבוהה ואילו השחקנים הטובים בלי קבוצה רוצים למצות את הסיכוי לחתום העונה ב-NBA.
4. פרקינס עבר לפני יומיים אורתוסקופיה בברך על מנת לנקות איזה סחוס, אולם זה לא משהו שיעכב את החלמתו. אם הכל ילך כשורה (ובלאט סייג שבפציעות כאלה יכולות להיות בעיות לא צפויות) פרקינס יוכל להתחיל להתאמן בעוד חודש ולחזור לשחק בצורה מדודה משהו כמו חודש לאחר מכן. במכבי עוקבים בצורה צמודה אחרי החלמתו ובעוד חודש או חודשיים יוכלו לדעת יותר. בכל מקרה, הם יחתימו קודם לכן מחליף לפרמאר מאחר שלא ניתן לחכות עד שפרקינס יחזור לשחק.

מעודד מאוד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 08 נובמבר 2011, 21:47

מאוד אהבתי את הראיון של בלאט וזה נראה שבמכבי הרבה יותר מודעים למה שקורה ויש תוכנית ברורה .
בלאט דיבר על פרקינס כאילו הוא חלק מהקבוצה וזה באמת נראה שהוא רואה בו חיזוק לשלבים המכריעים ולא מחליף לפארמר שזה עוד יותר מעודד...
הוא אמר שפרקינס אמור עוד חודש לחזור להתאמן במסגרת קבוצתית וחודש לאחר מכן כבר להיות כשיר לשחק אם הכל ילך כמו שהלך עד עכשיו...

בכלל זה נראה שמכבי מאוד מודעים לשוק השחקנים ואפילו שיש חלק מסומנים שכרגע לא רוצים להגיע בגלל השביתה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קובי » 08 נובמבר 2011, 22:26

קודי כתב:כמה דברים מעניינים שדייויד בלאט אמר בראיון הערב ב-103FM:

נשמע ראיון מעודד ביותר.
לגבי סעיף 3, החשוב ביותר לגבי העתיד הקרוב, נשמע מאוד מבטיח ואני מאוד מקווה שיש לזה אחיזה גם מבחינת הנהלת הקבוצה שמאמינה בבלאט.
אני מקווה שיש כאן גם מחשבה לעתיד - כפי שנאמר, להביא את הטוב ביותר ולהביא אותו לא רק לשאר העונה שנותרה, אלא לטווח הארוך יותר, למען בניית שלד איתן לשנים הבאות. לדוגמא - רכז זר בעמדה 1, לאנגפורד 2, ליאור 4, סופו 5 וכו'.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי עפר » 09 נובמבר 2011, 06:32

אם היו מארגנים לפרמר אזרחות היה אפשר להלביש את לנגפורד ואת סמית.
לא ברור למה לא מארגנים לפרמר אזרחות.
הוא שחק עבור סכום קטן יחסית והפרשי המס לא היו גדולים.
ככה היה אפשר לתת ליותר שחקנים להתלבש ולעשות רוטציה במגרש שזה דבר טוב בחוק 4 הזרים.
עפר

הודעהעל ידי yarinsaky » 09 נובמבר 2011, 07:33

פארמר רוצה בכלל אזרחות בינתיים ? אל תשכח שיש כאן פרצודורה מעצבנת עם כל הבירוקרטיה של נהלי מיסים שיכולים להשפיע גם לעתיד ( יום אחד אולי ישוב לארץ כשחקן מן המניין ), ענייני צבא אולי או נבחרת. הבן אדם לא יודע אם הוא מחר בארץ או לא, בינתיים אולי רוצים לחסוך את זה
ממנו וגם לחסוך קצת מקופת הקבוצה.
אני מניח שאם הוא נשאר כאן תקופה ( עד סוף העונה ) דברים ישקלו מחדש. אבל מכבי תסתדר גם כך.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קובי » 09 נובמבר 2011, 08:33

עפר כתב:אם היו מארגנים לפרמר אזרחות היה אפשר להלביש את לנגפורד ואת סמית.
לא ברור למה לא מארגנים לפרמר אזרחות.
הוא שחק עבור סכום קטן יחסית והפרשי המס לא היו גדולים.
ככה היה אפשר לתת ליותר שחקנים להתלבש ולעשות רוטציה במגרש שזה דבר טוב בחוק 4 הזרים.

לקבל אזרחות זה לא כמו לחדש רשיון נהיגה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: liran ו־9 אורחים