ניצחון יפה מאוד של הבולס 103-82, אחרי מחצית שנייה אדירה של 55-34. שיחקו הגנה מעולה - גם אישית וגם קבוצתית - טרפו ריבאונד התקפה (19-6), כפו איבודים (16-9) ולא נתנו לוייד (18 נק') ולברון (15 נק', 5-15 מהשדה) להיכנס למשחק. רוז - 28 נק', 6 אס'. דנג - 21 נק', 7 ריב', 4 חט' והגנה טובה על לברון. בוזר - 14 נק', 9 ריב'. נואה - 9 נק', 14 ריב'. אצל מיאמי רק בוש הגיע למשחק עם 30 נק' ו9 ריב'. 10-21 לבולס מהשלוש לעומד רק 3-8 של ההיט.
שיקגו עם מחצית שנייה פשוט מרהיבה! מזמן לא ראיתי קבוצת NBA שמשחקת כל כך כקבוצה. תסלחו לי אבל, אני לא מבין את הדרך של מיאמי. זה שיש שם את הטריו המופלא הזה לא אומר שלקבוצה לא צריכה להיות דרך או שיטת משחק מסודרת. זה נראה כאילו בפסקי הזמן ספולסטרה רק מעודד אותם וממשיך לבנות על האחד על אחד של לברון ווייד. הלילה כשהוא ביקש מהם להפסיק עם הבידוד של לברון כי זה לא עובד, הקבוצה פשוט לא ידעה מה לעשות.
Yellow Gute כתב:שיקגו עם מחצית שנייה פשוט מרהיבה! מזמן לא ראיתי קבוצת NBA שמשחקת כל כך כקבוצה. תסלחו לי אבל, אני לא מבין את הדרך של מיאמי. זה שיש שם את הטריו המופלא הזה לא אומר שלקבוצה לא צריכה להיות דרך או שיטת משחק מסודרת. זה נראה כאילו בפסקי הזמן ספולסטרה רק מעודד אותם וממשיך לבנות על האחד על אחד של לברון ווייד. הלילה כשהוא ביקש מהם להפסיק עם הבידוד של לברון כי זה לא עובד, הקבוצה פשוט לא ידעה מה לעשות.
זה נכון ולבולס יש את הכלים כדי להגביל את מיאמי: הם קבוצה אתלטית לא פחות מההיט עם שומרים מעולים עם רגליים זריזות (דנג למשל, מתאים כמו כפפה כדי להגביל את לברון), עליונות בצבע, מאצ'אפ מאוד גרוע נגד רוז וספסל יותר טוב. חוץ מזה, אני שמח בשביל טום טיבודו, שהיה עוזר המאמן של הסלטיקס בשנים האחרונות, ובינתיים מנצל בענק את הצ'אנס בשיקגו. לא סתם ייחסו לו חלק גדול בייצוב של ההגנה של הסלטיקס.
דירק ענק, הMVP של הפלייאוף עד עכשיו. 48 נק', 12-15 מהשדה, 24-24 מהקו (שיא הפלייאוף לעונשין בלי החטאה), 6 ריב', 4 אס' ו4 חס'. מאוד מקווה שזאת העונה שלו. הזדמנות מצוינת לפרוש עם טבעת ולהשכיח אכזבות מהעבר.
גם לדוראנט היה משחק טוב - 40 נק', 10-18 מהשדה, 8 ריב', 4 אס' אבל דירק קיבל יותר עזרה מטרי (24 נק') ובאראה (21 נק'). ווסטברוק אומנם קלע 20 אבל באחוזים לא טובים.
misha כתב:דירק ענק, הMVP של הפלייאוף עד עכשיו. 48 נק', 12-15 מהשדה, 24-24 מהקו (שיא הפלייאוף לעונשין בלי החטאה), 6 ריב', 4 אס' ו4 חס'. מאוד מקווה שזאת העונה שלו. הזדמנות מצוינת לפרוש עם טבעת ולהשכיח אכזבות מהעבר.
גם לדוראנט היה משחק טוב - 40 נק', 10-18 מהשדה, 8 ריב', 4 אס' אבל דירק קיבל יותר עזרה מטרי (24 נק') ובאראה (21 נק'). ווסטברוק אומנם קלע 20 אבל באחוזים לא טובים.
אל תמהר להפריש אותו. הוא כוכב על, וכוחו במותניו. יש לו לפחות עוד 2-3 עונות של כדורסל מצויין.
אני גם מאוד מקווה שייקח טבעת. מגיע לו. אחד השחקנים האהובים עליי.
misha כתב:דירק ענק, הMVP של הפלייאוף עד עכשיו. 48 נק', 12-15 מהשדה, 24-24 מהקו (שיא הפלייאוף לעונשין בלי החטאה), 6 ריב', 4 אס' ו4 חס'. מאוד מקווה שזאת העונה שלו. הזדמנות מצוינת לפרוש עם טבעת ולהשכיח אכזבות מהעבר.
אל תמהר להפריש אותו. הוא כוכב על, וכוחו במותניו. יש לו לפחות עוד 2-3 עונות של כדורסל מצויין.
אני גם מאוד מקווה שייקח טבעת. מגיע לו. אחד השחקנים האהובים עליי.
לא ממהר להפריש אותו, כמובן. הכוונה הייתה שזו יכולה להיות ההזדמנות הכי טובה שלו לקחת טבעת עד סוף הקריירה (מתי שזה לא יהיה) ומי כמו דירק למוד האכזבות יודע עד כמה קשה להגיע עד הסוף בNBA. הוא כבר בן 33 והעונה הזאת היא סוג של עונת מעבר בליגה שהוא חייב לנצל.
סגנון המשחק של נוביצקי יאפשר לו להיות עוד לא מעט שנים בטופ של השחקנים. המשחק מיאמי-שיקאגו יתחיל עוד שעה ולדעתי מי שתנצח את המשחק היום גם תעלה לגמר, מקווה שלא הירדם באמצע המשחק.