roy1000 כתב:asafb96 כתב:מה זה לאב יותר נמוך ממה שהוא רשום? מה אתה קובע את הגובה שלו?! באותה מידה אפשר לומר שביינום יותר נמוך ממה שרשום.
ביינום רשום 2.13, אז הוא 2.13, ולאב רשום 2.08, אז הוא 2.08, וברשותך אני אתייחס לגבוה כפי שרשום באתרים, אחרי שהם נמדדו, ולא איך שנראה לך
הוא לא משחק סנטר? או שלא ראית אותו משחק בחיים וממציא דברים, או שאני לא יודע מה. אני מציע לך לראות את המשחק שלהם מול אוקלהומה, שבדקות (הרבות) שהוא שיחק סנטר, לצד טוליבר, אלו היו הדקות הכי טובות של מינסוטה. כל זמן שמיליצ'יץ' היה על הספסל, הוא שיחק סנטר, והיה אדיר.
נגיד את זה ככה, אם אני בונה קבוצה, אני לוקח את לאב כסנטר המוביל שלי, למרות שהוא "פורוורד-סנטר", לפני ביינום, בלי למצמץ. חוץ מסייז והגנה, לאב עולה על ביינום בכל אספקט.
אתה לא מכיר אנשים שאומרים שהוא לא בין 5 הסנטרים הטובים בעולם? נעים מאוד. ואני בטוח שיש עוד הרבה.
אז במקום להמשיך ולהתווכח, ולטחון מים, בוא תגיד לי, מהרשימה הבאה, מי טוב מביינום, ומי לא:
האווארד, גאסול, בוגט, לאב, ברוק לופז, קאזינס, נואה, היברט, מארק גאסול, אל ג'פרסון, דאנקן, הורפורד, ברניאני, קיימן (וזה מבלי להזכיר שחקנים כמו ננה, ג'אבל מגי, פרקינס, צ'נדלר, שאם מתחשבים בקצב הפציעות של ביינום, אז גם הם לא ממש רחוקים ממנו..)
הסלטיקס במאזן 0-2 אחרי שפגשו את הניקס ומיאמי, 2 מהקבוצות היותר טובות בNBA, במשחקי חוץ, והיו קרובים מאוד לנצח בשניהם, וזה כש2 הSF הבכירים שלהם לא משחקים (ולא סתם 2 SF, פול פירס ופייטרוס יכלו ליהיות ההבדל בין הפסדים לניצחונות ב2 המשחקים האלה). להגיד שהם לא יעלו לפלייאוף זה אחד הדברים היותר מצחיקים ששמעתי בזמן האחרון
הווארד טוב מביינום כיום ללא ספק.
גאסול (פאו) הוא לא סנטר לטעמי, ובגילו הוא בערך שווה לביינום, למרות שאפשר לטעון שהוא טוב ממנו.
בוגוט זה שאלה טובה - בערך שווה לביינום לדעתי, למרות שאפשר לטעון שהוא טוב ממנו וליהפך.
לאב הוא לא סנטר ולא יכול להתמודד הגנתית עם רוב הסנטרים ב- NBA.
ברוק לופז זה סנטר שלוקח 4 ריבאונד למשחק וקולע ג'אמפ שוטים באחוזים נמוכים ללא הגנה. מסוג השחקנים שגורמים לך יותר נזק מתועלת.
קאזינס זה פרחח שאין בכלל מה לדבר עליו.
נואה זה שחקן שמעניין אותו לעשן גראס הרבה יותר מלשחק כדורסל.
דאנקן הוא צל של השחקן שהיה.
היברט זה שחקן איטי ובינוני מאוד.
מארק גאסול סנטר מצויין, אבל פחות טוב מביינום ובטח שפחות אפקטיבי בפוסט.
אל ג'פרסון זה שחקן שמשחק בצד אחד בלבד של המגרש וגם את זה הוא עושה בחוסר יעילות.
הורפורד הוא פורווד.
ברגניאני הוא פורוורד רך שזורק שלשות ולא יכול לשמור על שום דבר ואף אחד.
קיימן הוא סנטר טוב, לא יותר מזה היום.
די נו, אתה עושה ממני צחוק?? גאסול לא סנטר? הוא שווה לביינום? נו באמת... יש גבול כבר.. איפה הוא ואיפה הוא. גאסול הוא סנטר, והרבה יותר טוב מביינום
בוגט שווה לביינום? NO WAY. בוגט שחקן טוב בהרבה
לאב יכול סנטר באבו אבואה סנטר, ושיחק גם סנטר לא מעט, והראה שהוא הרבה יותר טוב מביינום, גם כסנטר. אם אתה אומר שהוא לא יכול ליהיות סנטר, או שלא ראית אותו משחק, או שאתה חסר אובייקטיביות לחלוטין. הוא די חזק פיזית, ומאוד מאוד אגרסיבי, ובהחלט יכול לשחק סנטר
לופז גורם יותר נזק? באיזה עולם בדיוק? הוא קלע 20 נקודות שנה שעברה, ממש לא לקח 4 ריבאונד (לקח 6, וזה בעונה הכי חלשה שלו, שבשנה לפני הוא לקח כמעט 9 ריבאונד), והוא קולע ב50% מהשדה, וגם הוא הרבה יותר טוב מביינום. רבאק, קולע פי 2 מביינום, שעשה שנה שעברה 10 נקודות בממוצע בלבד
קאזינס פרחח? SO? ומה היה איזיאה תומאס? ושאק גם היה ילד קטן וחמוד? עזוב פרחח מה פרחח, הוא שחקן אדיר, שכבר בעונת הרוקי שלו העמיד מספרים טובים משל ביינום, והוא היה רק בן 20. נתן הצגה אדירה מול הלייקרס, וגם הוא נראה שחקן טוב מביינום
נואה אוהב לעשן גראס? שוב אתה מתעסק בכל מה שמסביב ולא בעיקר. אני גם יכול להגיד שביינום כל החיים שלו פצוע. עזוב אותי מהשטויות האלה, דבר כדורסל. נואה התקפית אולי קצת פחות טוב מביינום, אבל מבחינת הגנה, ריבאונד, וכל מה שמסביב, הוא עולה עליו.
דאנק לא בשיאו, זה ברור, אבל גם בגילו עולה בהרבה על ביינום, בלי צל של ספק
היברט איטי? וביינום ממש אוסיין בולט. היברט סנטר תותח
גאסול שחקן יוצא מהכלל, ואם מתחשבים בפציעות של ביינום, הוא יותר אפקטיבי מביינום. סנטר יוצא מהכלל
ג'פרסון אכן לא שחקן הגנה מי יודע מה (למרות ששיפר את ההגנה בעונה שעברה), ובכל זאת התרומה ההתקפית שלו עולה בהרבה על של ביינום
הורפורד פורוורד? לא נמאס לך, בחייאת? מה אתה עושה ממני צחוק? הורפורד הוא סנטר, הסנטר הפותח של אטלנטה, ושחקן יוצא מהכלל. הפורוורד שלהם הוא סמית'
בראניני בחיים לא פורוורד, שוב, אל תמציא לי דברים שנראים לך. תנסה ליהיות טיפ טיפה אובייקטיבי, סבבה? הוא סנטר. כל סנטר שזורק שלשות ישר הופך לפורוורד.. הוא סנטר, וסנטר מצוין. פחות טוב בהגנה מביינום, אבל הרבה הרבה יותר טובה בהתקפה. משחק בפוסט הרבה יותר מאשר זורק שלשות
קיימן לא יותר מסנטר טוב? קיימן זה שחקן שלפני שנה או שנתיים (לא זוכר בדיוק) היה אולסטר. הוא שחקן נפלא.
ככה שלא משנה איך תסובב את זה, ביינום בחיים לא הסנטר השני בטיבו בNBA. גם לא בטופ 5, וכמו שאמרתי, לטעמי הוא גם לא בטופ 10