NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

הודעהעל ידי roy1000 » 28 דצמבר 2011, 14:25

asafb96 כתב:כן כן מה שתגיד. אני היחיד שמעדיף את אין הגנה ברניאני? אתה אומר שביינום "פצוע יותר מאשר בריא" הוא הסנטר ה2 בטיבו בNBA, וסלח לי, זה עלבון לאינטיליגנציה. בחייאת רבאק, ה2 בטיבו?
לאב הוא פורוורד-סנטר, שמשחק הרבה כסנטר, הריבאונדר המוביל בNBA, והוא 2.08, מאיפה הבאת את זה שהוא 2.03?! אני לוקח אותו כסנטר לפני ביינום בלי למצמץ
היברט, קיימן, ברניאני, דאנקן וג'פרסון, הם באותה סקלה של ביינום, מבחינת יכולות וסטטיסטיקה, רק שהם לא נפצעים כל שני וחמישי, ורובם עשו דבר או שתיים יותר מביינום בקריירה
על לופז אני בכלל לא מדבר. שחקן של 20 נקודות, והרבה הרבה יותר טוב מביינום. כן עצלן, לא עצלן, שחקן.
האוורד תמורת ביינום? :laugh3
באיזה עולם אתה חיי? המג'יק דורשים בנוסף לביינום את גאסול, רק כדי שתבין את הפערים בינהם. אם יהיה טרייד כזה, הוא יכנס להזויים ביותר בהיסטוריה.
ראיתי לא מעט משחקים של הלייקרס, וראיתי הרבה את ביינום, ואני יכול להגיד לך שהוא בחיים לא היה, לא הווה, ולא יהיה הסנטר השני בטיבו בNBA, הוא גם בכלל לא בטופ 5, ולטעמי, גם לא בטופ 10, וזה שוב, מבלי להתחשב בקצב הפציעות המטורף שלו. סנטר טוב, עם נוכחות בצבע, אבל לא איזה כישרון יוצא דופן בכלל, ובהתקפה מקבל המון כדורים מגאסול במשחק בין גבוהים הנפלא שלהם. לא איזה שחקן שלוקח כדור ומייצר לעצמו לבד 18-20 נקודות כל משחק, כמו האוורד, גאסול, לאב, לופז, וכו'
אגב, מה עם הסליטקס? אמרת שהם לא מגיעים לפלייאוף לא? בלי פירס, ובלי פייטרוס, לא היו רחוקים בכלל מלנצח את מיאמי במיאמי.
שארלוט, וושינגטון, פילי, וכל שאר הקבוצות המצחיקות האלה עדיין טובות מהסלטיקס לדעתך?

לאב יותר נמוך ממה שהוא רשום ואני לא ראיתי משחק סנטר בכלל. לא במינסוטה העמוסה הסנטרים ואפילו לא בנבחרת ארה"ב. לגבי ביינום - אני לא מכיר מישהו שטוען שהוא לא בין חמשת הסנטרים הטובים ב- NBA. קשה לי להתווכח עם זה.

לגבי הסלטיקס - כרגע הם 2-0, ככה שמצבם לא בדיור מזהיר למרות שריי אלן נראה מצויין עד עכשיו וזה בהחלט נקודות אור. הם שיחקו מאוד יפה בשני המשחקים האחרונים, אבל הרבה תלוי בכמה החברה האלו יכולים לסחוב ולהישאר בריאים בעונה כל כך עמוסה. ברנדון באס גם נראה מצויין עד עכשיוץ
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 28 דצמבר 2011, 14:51

ליאב, אין בעיה שנסכים שלא מסכימים, אבל אתה פשוט מסלף את העובדות ומתאים אותן לאיזשהי מציאות לא קשורה.

קובי איים על שארלוט?? הוא היה ילד בן 18, על מי בדיוק הוא יכול לאיים? אולי הוא התבטא באיזשהו מקום, אבל קבוצת NBA חשובה כמו שארלוט של אז
לא ממש אמורה להיות מאויימת מילד בן 18. אני גם מזכיר שהוא אמנם היה שם חם, אבל אף אחד לא חשב או תיאר לעצמו, שהוא יגיע לרמה אליה הגיע בסופו של דבר.

העובדה היא שהוא לא ברח מהלייקרס. לאיים לברוח, זה משהו אחד ולברוח זה משהו אחר. לכוכב על יש כמה דרכים להזיז עניינים. לברון הזיז את העניינים
בקליבלנד בדרכים שלו, וקובי בדרך שלו. הוא ראה בצדק שהקבוצה לא הולכת לשום מקום אחרי הטרייד של שאק, ורצה שמשהו ייעשה.
כל כוכב על בכל קבוצת NBA הוא מספיק חזק בשביל לדרוש דברים מהמועדון. לא לכולם יש אופי לזה (ראה ערך נוביצקי ונאש), אבל אף אחד לא יסתום להם את הפה. תאמין לי.

ודבר אחרון בדבר השוואת הקבוצות. אתה אולי לא זוכר, אבל אחרי העזיבה של שאק, היתה ללייקרס קבוצה די מסריחה שירדה מנכסיה.
טובה יותר מהקבוצה של קליבלנד היא בטח לא היתה.

אף אחד לא אומר שלברון הוא לא שחקן טוב. למעשה כולם מסכימים שהוא כנראה אובייקטיבית השחקן הכי טוב בליגה. אבל אי אפשר להתעלם מהדברים שהוא עשה.
זאת לא העזיבה, אלא הצורה שבה הוא עשה אותה היא הבעיה. גם ההיחנקויות במעמדים הגדולים לא גורמת לאנשים לאהוב אותו יותר.
סה"כ הזכיה של סופרסטאר שמהווה את האנטי תזה הכי ברורה ללברון, שימחה 90% מעולם הספורט ואי אפשר להתכחש לזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 דצמבר 2011, 15:01

jol9 כתב:ליאב, אין בעיה שנסכים שלא מסכימים, אבל אתה פשוט מסלף את העובדות ומתאים אותן לאיזשהי מציאות לא קשורה.

קובי איים על שארלוט?? הוא היה ילד בן 18, על מי בדיוק הוא יכול לאיים? אולי הוא התבטא באיזשהו מקום, אבל קבוצת NBA חשובה כמו שארלוט של אז
לא ממש אמורה להיות מאויימת מילד בן 18. אני גם מזכיר שהוא אמנם היה שם חם, אבל אף אחד לא חשב או תיאר לעצמו, שהוא יגיע לרמה אליה הגיע בסופו של דבר.

העובדה היא שהוא לא ברח מהלייקרס. לאיים לברוח, זה משהו אחד ולברוח זה משהו אחר. לכוכב על יש כמה דרכים להזיז עניינים. לברון הזיז את העניינים
בקליבלנד בדרכים שלו, וקובי בדרך שלו. הוא ראה בצדק שהקבוצה לא הולכת לשום מקום אחרי הטרייד של שאק, ורצה שמשהו ייעשה.
כל כוכב על בכל קבוצת NBA הוא מספיק חזק בשביל לדרוש דברים מהמועדון. לא לכולם יש אופי לזה (ראה ערך נוביצקי ונאש), אבל אף אחד לא יסתום להם את הפה. תאמין לי.

ודבר אחרון בדבר השוואת הקבוצות. אתה אולי לא זוכר, אבל אחרי העזיבה של שאק, היתה ללייקרס קבוצה די מסריחה שירדה מנכסיה.

אף אחד לא אומר שלברון הוא לא שחקן טוב. למעשה כולם מסכימים שהוא כנראה אובייקטיבית השחקן הכי טוב בליגה. אבל אי אפשר להתעלם מהדברים שהוא עשה.
זאת לא העזיבה, אלא הצורה שבה הוא עשה אותה היא הבעיה. גם ההיחנקויות במעמדים הגדולים לא גורמת לאנשים לאהוב אותו יותר.
סה"כ הזכיה של סופרסטאר שמהווה את האנטי תזה הכי ברורה ללברון, שימחה 90% מעולם הספורט ואי אפשר להתכחש לזה.

אין לי כוח להיכנס לזה..
אני רק אציין שהיו שם שחקנים בכלל לא רעים..
פישר, סמוש פארקר, אודם, ביינום, וייאצ'יץ, טוריאף, וולטון שאז היה לא רע, מוריס אוואנס, בריאן קוק הצלף, פארמר, מיהם, רדמנוביץ', קוואמי בראון..
לא סופרסטארים, אבל שחקנים לא רעים בכלל..
בכל השבע שנים של לברון אני יכול לציין את לארי יוז, ג'יימסון, מוריס וויליאמס ואולי אולי ביג Z ושאק..

די, חלאס, אל תגיבו לי חחחחח ;)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 28 דצמבר 2011, 15:02

roy1000 כתב:
asafb96 כתב:כן כן מה שתגיד. אני היחיד שמעדיף את אין הגנה ברניאני? אתה אומר שביינום "פצוע יותר מאשר בריא" הוא הסנטר ה2 בטיבו בNBA, וסלח לי, זה עלבון לאינטיליגנציה. בחייאת רבאק, ה2 בטיבו?
לאב הוא פורוורד-סנטר, שמשחק הרבה כסנטר, הריבאונדר המוביל בNBA, והוא 2.08, מאיפה הבאת את זה שהוא 2.03?! אני לוקח אותו כסנטר לפני ביינום בלי למצמץ
היברט, קיימן, ברניאני, דאנקן וג'פרסון, הם באותה סקלה של ביינום, מבחינת יכולות וסטטיסטיקה, רק שהם לא נפצעים כל שני וחמישי, ורובם עשו דבר או שתיים יותר מביינום בקריירה
על לופז אני בכלל לא מדבר. שחקן של 20 נקודות, והרבה הרבה יותר טוב מביינום. כן עצלן, לא עצלן, שחקן.
האוורד תמורת ביינום? :laugh3
באיזה עולם אתה חיי? המג'יק דורשים בנוסף לביינום את גאסול, רק כדי שתבין את הפערים בינהם. אם יהיה טרייד כזה, הוא יכנס להזויים ביותר בהיסטוריה.
ראיתי לא מעט משחקים של הלייקרס, וראיתי הרבה את ביינום, ואני יכול להגיד לך שהוא בחיים לא היה, לא הווה, ולא יהיה הסנטר השני בטיבו בNBA, הוא גם בכלל לא בטופ 5, ולטעמי, גם לא בטופ 10, וזה שוב, מבלי להתחשב בקצב הפציעות המטורף שלו. סנטר טוב, עם נוכחות בצבע, אבל לא איזה כישרון יוצא דופן בכלל, ובהתקפה מקבל המון כדורים מגאסול במשחק בין גבוהים הנפלא שלהם. לא איזה שחקן שלוקח כדור ומייצר לעצמו לבד 18-20 נקודות כל משחק, כמו האוורד, גאסול, לאב, לופז, וכו'
אגב, מה עם הסליטקס? אמרת שהם לא מגיעים לפלייאוף לא? בלי פירס, ובלי פייטרוס, לא היו רחוקים בכלל מלנצח את מיאמי במיאמי.
שארלוט, וושינגטון, פילי, וכל שאר הקבוצות המצחיקות האלה עדיין טובות מהסלטיקס לדעתך?

לאב יותר נמוך ממה שהוא רשום ואני לא ראיתי משחק סנטר בכלל. לא במינסוטה העמוסה הסנטרים ואפילו לא בנבחרת ארה"ב. לגבי ביינום - אני לא מכיר מישהו שטוען שהוא לא בין חמשת הסנטרים הטובים ב- NBA. קשה לי להתווכח עם זה.

לגבי הסלטיקס - כרגע הם 2-0, ככה שמצבם לא בדיור מזהיר למרות שריי אלן נראה מצויין עד עכשיו וזה בהחלט נקודות אור. הם שיחקו מאוד יפה בשני המשחקים האחרונים, אבל הרבה תלוי בכמה החברה האלו יכולים לסחוב ולהישאר בריאים בעונה כל כך עמוסה. ברנדון באס גם נראה מצויין עד עכשיוץ

מה זה לאב יותר נמוך ממה שהוא רשום? מה אתה קובע את הגובה שלו?! באותה מידה אפשר לומר שביינום יותר נמוך ממה שרשום.
ביינום רשום 2.13, אז הוא 2.13, ולאב רשום 2.08, אז הוא 2.08, וברשותך אני אתייחס לגבוה כפי שרשום באתרים, אחרי שהם נמדדו, ולא איך שנראה לך
הוא לא משחק סנטר? או שלא ראית אותו משחק בחיים וממציא דברים, או שאני לא יודע מה. אני מציע לך לראות את המשחק שלהם מול אוקלהומה, שבדקות (הרבות) שהוא שיחק סנטר, לצד טוליבר, אלו היו הדקות הכי טובות של מינסוטה. כל זמן שמיליצ'יץ' היה על הספסל, הוא שיחק סנטר, והיה אדיר.
נגיד את זה ככה, אם אני בונה קבוצה, אני לוקח את לאב כסנטר המוביל שלי, למרות שהוא "פורוורד-סנטר", לפני ביינום, בלי למצמץ. חוץ מסייז והגנה, לאב עולה על ביינום בכל אספקט.
אתה לא מכיר אנשים שאומרים שהוא לא בין 5 הסנטרים הטובים בעולם? נעים מאוד. ואני בטוח שיש עוד הרבה.
אז במקום להמשיך ולהתווכח, ולטחון מים, בוא תגיד לי, מהרשימה הבאה, מי טוב מביינום, ומי לא:
האווארד, גאסול, בוגט, לאב, ברוק לופז, קאזינס, נואה, היברט, מארק גאסול, אל ג'פרסון, דאנקן, הורפורד, ברניאני, קיימן (וזה מבלי להזכיר שחקנים כמו ננה, ג'אבל מגי, פרקינס, צ'נדלר, שאם מתחשבים בקצב הפציעות של ביינום, אז גם הם לא ממש רחוקים ממנו..)
הסלטיקס במאזן 0-2 אחרי שפגשו את הניקס ומיאמי, 2 מהקבוצות היותר טובות בNBA, במשחקי חוץ, והיו קרובים מאוד לנצח בשניהם, וזה כש2 הSF הבכירים שלהם לא משחקים (ולא סתם 2 SF, פול פירס ופייטרוס יכלו ליהיות ההבדל בין הפסדים לניצחונות ב2 המשחקים האלה). להגיד שהם לא יעלו לפלייאוף זה אחד הדברים היותר מצחיקים ששמעתי בזמן האחרון
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 28 דצמבר 2011, 15:10

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:ליאב, אין בעיה שנסכים שלא מסכימים, אבל אתה פשוט מסלף את העובדות ומתאים אותן לאיזשהי מציאות לא קשורה.

אין לי כוח להיכנס לזה..
פישר, סמוש פארקר, אודם, ביינום, וייאצ'יץ, טוריאף, וולטון שאז היה לא רע, מוריס אוואנס, בריאן קוק הצלף, פארמר, מיהם, רדמנוביץ', קוואמי בראון..
בכל השבע שנים של לברון אני יכול לציין את לארי יוז, ג'יימסון, מוריס וויליאמס ואולי אולי ביג Z ושאק..

לא נעזוב אותך עד שתודה שקובי גדול ולברון אפס!! ;)
האמת, הקבוצה של הלייקרס אז היו קבוצה חלש ביותר. אי אפשר להגיד שהם היו קבוצה נחמדה, זה פשוט עובדה, היה להם סגל מצחיק.
הסגל שהיה ללברון בשנה האחרונה שלו בקאבס, היה הרבה הרבה יותר חזק מהקבוצה הזאת (ועובדה שהם סיימו במקום הראשון בעונה הסדירה). מו וויליאמס, פארקר, שאק, ג'יימסון, וורז'או, דניאל גיבסון, דלונטה ווסט, ג'י ג'י היקסון. הם קבוצה חזקה בהרבה ממה שהיה לקובי.
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 דצמבר 2011, 15:13

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:

אין לי כוח להיכנס לזה..

האמת, הקבוצה של הלייקרס אז היו קבוצה חלש ביותר. אי אפשר להגיד שהם היו קבוצה נחמדה, זה פשוט עובדה, היה להם סגל מצחיק.
הסגל שהיה ללברון בשנה האחרונה שלו בקאבס, היה הרבה הרבה יותר חזק מהקבוצה הזאת (ועובדה שהם סיימו במקום הראשון בעונה הסדירה). מו וויליאמס, פארקר, שאק, ג'יימסון, וורז'או, דניאל גיבסון, דלונטה ווסט, ג'י ג'י היקסון. הם קבוצה חזקה בהרבה ממה שהיה לקובי.

אני מסכים איתך שהקבוצה של לברון בעונתו האחרונה הייתה טובה מש בראיינט אז, אבל לא עד כדי כך להבדלים של מאזן הכי טוב - אי עלייה לפלייאוף..

אני באמת חושב (ולא בגלל שאני אוהב יותר את לברון) שג'יימס יותר טוב מבראיינט..
נשבע!!
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 28 דצמבר 2011, 15:18

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:

אין לי כוח להיכנס לזה..

אני מסכים איתך שהקבוצה של לברון בעונתו האחרונה הייתה טובה מש בראיינט אז, אבל לא עד כדי כך להבדלים של מאזן הכי טוב - אי עלייה לפלייאוף..

אני באמת חושב (ולא בגלל שאני אוהב יותר את לברון) שג'יימס יותר טוב מבראיינט..
נשבע!!

הקבוצה שלו הייתה הרבה יותר חזקה, והוא ברח משם בסוף השנה בצורה מגעילה, וקובי עם קבוצה חלשה בהרבה, נשאר (עזוב איים מה איים), דרש חיזוק, ולקח את הקבוצה עד הסוף. זה עובדה, ואי אפשר להתווכח על זה
בקשר ליכולות, כנראה שהיום מבחינת כדורסל, לברון עדיף, אבל כל עוד הוא לא יוכיח שהוא כזה תותח גם במאני טיים, מבחינתי, הוא עדיין לא יהיה בליגה של הגדולים, וכבר היו לו הזדמנויות להוכיח את זה.
יש לו חבילה שלמה, והוא השחקן הכי שלם וכנראה גם הכי איכותי וטוב בעולם, אבל עדיין חסר לו הדבר הקטן הזה שישים אותו עם הגדולים (מבחינתי הוא בחיים לא יהיה שם, גם אם יזכה בטבעות עד סוף הקריירה, בגלל הקיץ האחרון). אני כולי תקווה שזה לא יקרה, ושקובי יביא עוד טבעת (למרות שעם הסגל הזה זה די בלתי אפשרי). אם לא, גם אליפות של אוקלהומה/שיקאגו תעשה אותי שמח. הכל חוץ מלברון ;)
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 דצמבר 2011, 15:27

אני מלא בציפיה שלברון יגיע לליגה של הגדולים..

דרך אגב, שאלה: למה לא שונאים את כרמלו אנתוני? גם הוא עשה פוזות על הנאגטס ועבר בטרייד..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 דצמבר 2011, 15:31

LIAV10 כתב:אני מלא בציפיה שלברון יגיע לליגה של הגדולים..

דרך אגב, שאלה: למה לא שונאים את כרמלו אנתוני? גם הוא עשה פוזות על הנאגטס ועבר בטרייד..

כרמלו ברמת הסופרסטאר של סטודמאייר או טוני פארקר..הוא לא פרנצ'ייז פלייר(מבחינת ההילה שלו)כמו קובי ולברון ואני לא חושבת שאי פעם צופה ממנו להיות המשיח ולשלוט בליגה עם ''לא אליפות אחת,לא שתים,לא שלוש,לא ארבע,לא חמש,לא שש,לא שבע''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 דצמבר 2011, 15:39

יש לי שאלה, אם לוקחים ממוצע עונתי של נקודות, אס', וריב' ומחברים אותם?
מי אמור להיות הכי גדול בכל הזמנים?

נגיד שחקן X עם ממוצע עונתי של 25 נק', 10 אס ו-8 ריב, אז יש לו 43 נק'..

בקיצור, מי השחקן אול אראונד מספר 1 בכל הזמנים?
מג'יק?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 28 דצמבר 2011, 15:42

LIAV10 כתב:יש לי שאלה, אם לוקחים ממוצע עונתי של נקודות, אס', וריב' ומחברים אותם?

מג'יק?

לא יודע אם יש רשימה כזאת, אבל אם כן, אני מניח שזה יהיה ווילט צ'מברליין. רק הנקודות והריבאונד שלו יחד זה מספר פסיכי
asafb96

הודעהעל ידי MaccabiTA » 28 דצמבר 2011, 17:22

איכשהו כל דיון על NBA בסוף מגיע לקובי-לברון.. :D
עזבו קובי ולברון בואו נרד כמה רמות, מה אתם חושבים שכספי יעשה הלילה? התאוששות או ימשיך עם היכולת הירודה מהמשחק נגד טורונטו?
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי roy1000 » 28 דצמבר 2011, 17:41

asafb96 כתב:מה זה לאב יותר נמוך ממה שהוא רשום? מה אתה קובע את הגובה שלו?! באותה מידה אפשר לומר שביינום יותר נמוך ממה שרשום.
ביינום רשום 2.13, אז הוא 2.13, ולאב רשום 2.08, אז הוא 2.08, וברשותך אני אתייחס לגבוה כפי שרשום באתרים, אחרי שהם נמדדו, ולא איך שנראה לך
הוא לא משחק סנטר? או שלא ראית אותו משחק בחיים וממציא דברים, או שאני לא יודע מה. אני מציע לך לראות את המשחק שלהם מול אוקלהומה, שבדקות (הרבות) שהוא שיחק סנטר, לצד טוליבר, אלו היו הדקות הכי טובות של מינסוטה. כל זמן שמיליצ'יץ' היה על הספסל, הוא שיחק סנטר, והיה אדיר.
נגיד את זה ככה, אם אני בונה קבוצה, אני לוקח את לאב כסנטר המוביל שלי, למרות שהוא "פורוורד-סנטר", לפני ביינום, בלי למצמץ. חוץ מסייז והגנה, לאב עולה על ביינום בכל אספקט.
אתה לא מכיר אנשים שאומרים שהוא לא בין 5 הסנטרים הטובים בעולם? נעים מאוד. ואני בטוח שיש עוד הרבה.
אז במקום להמשיך ולהתווכח, ולטחון מים, בוא תגיד לי, מהרשימה הבאה, מי טוב מביינום, ומי לא:
האווארד, גאסול, בוגט, לאב, ברוק לופז, קאזינס, נואה, היברט, מארק גאסול, אל ג'פרסון, דאנקן, הורפורד, ברניאני, קיימן (וזה מבלי להזכיר שחקנים כמו ננה, ג'אבל מגי, פרקינס, צ'נדלר, שאם מתחשבים בקצב הפציעות של ביינום, אז גם הם לא ממש רחוקים ממנו..)
הסלטיקס במאזן 0-2 אחרי שפגשו את הניקס ומיאמי, 2 מהקבוצות היותר טובות בNBA, במשחקי חוץ, והיו קרובים מאוד לנצח בשניהם, וזה כש2 הSF הבכירים שלהם לא משחקים (ולא סתם 2 SF, פול פירס ופייטרוס יכלו ליהיות ההבדל בין הפסדים לניצחונות ב2 המשחקים האלה). להגיד שהם לא יעלו לפלייאוף זה אחד הדברים היותר מצחיקים ששמעתי בזמן האחרון

הווארד טוב מביינום כיום ללא ספק.
גאסול (פאו) הוא לא סנטר לטעמי, ובגילו הוא בערך שווה לביינום, למרות שאפשר לטעון שהוא טוב ממנו.
בוגוט זה שאלה טובה - בערך שווה לביינום לדעתי, למרות שאפשר לטעון שהוא טוב ממנו וליהפך.
לאב הוא לא סנטר ולא יכול להתמודד הגנתית עם רוב הסנטרים ב- NBA.
ברוק לופז זה סנטר שלוקח 4 ריבאונד למשחק וקולע ג'אמפ שוטים באחוזים נמוכים ללא הגנה. מסוג השחקנים שגורמים לך יותר נזק מתועלת.
קאזינס זה פרחח שאין בכלל מה לדבר עליו.
נואה זה שחקן שמעניין אותו לעשן גראס הרבה יותר מלשחק כדורסל.
דאנקן הוא צל של השחקן שהיה.
היברט זה שחקן איטי ובינוני מאוד.
מארק גאסול סנטר מצויין, אבל פחות טוב מביינום ובטח שפחות אפקטיבי בפוסט.
אל ג'פרסון זה שחקן שמשחק בצד אחד בלבד של המגרש וגם את זה הוא עושה בחוסר יעילות.
הורפורד הוא פורווד.
ברגניאני הוא פורוורד רך שזורק שלשות ולא יכול לשמור על שום דבר ואף אחד.
קיימן הוא סנטר טוב, לא יותר מזה היום.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 28 דצמבר 2011, 17:42

Holiday_Armadillo כתב:

כרמלו ברמת הסופרסטאר של סטודמאייר או טוני פארקר..הוא לא פרנצ'ייז פלייר(מבחינת ההילה שלו)כמו קובי ולברון ואני לא חושבת שאי פעם צופה ממנו להיות המשיח ולשלוט בליגה עם ''לא אליפות אחת,לא שתים,לא שלוש,לא ארבע,לא חמש,לא שש,לא שבע''

כרמלו אולי לא ברמה של קובי בשיאו או לברון, אבל הוא מאוד קרוב לזה. כרמלו הוא הסקורר הכי טוב בליגה כיום. מי שראה את המשחק מול בוסטון יודע על מה אני מדבר.
roy1000

הודעהעל ידי saymo » 28 דצמבר 2011, 17:43

LIAV10 כתב:יש לי שאלה, אם לוקחים ממוצע עונתי של נקודות, אס', וריב' ומחברים אותם?

מג'יק?

היה את אוסקר רוברטסון ( ביג o ) עם טריפל דאבל ממוצע עונתי לעונה אחת, דבר שלא היה וכנראה לא יחזור. אבל זה היה בתחילת שנות ה 60 , לא ממש בר השוואה להיום , אפילו לא אותה ליגה .
( 30 נקודות, 11 אסיסטים ו 12 ריבאונד למשחק :) ).

כמובן שמג'יק ולארי הם גדולי האול ארואנדים בזמן החדש, זה די אובייס.
saymo

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 דצמבר 2011, 17:47

MaccabiTA כתב:איכשהו כל דיון על NBA בסוף מגיע לקובי-לברון.. :D
עזבו קובי ולברון בואו נרד כמה רמות, מה אתם חושבים שכספי יעשה הלילה? התאוששות או ימשיך עם היכולת הירודה מהמשחק נגד טורונטו?

יכולת זוועה גם היום..

roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כרמלו אולי לא ברמה של קובי בשיאו או לברון, אבל הוא מאוד קרוב לזה. כרמלו הוא הסקורר הכי טוב בליגה כיום. מי שראה את המשחק מול בוסטון יודע על מה אני מדבר.

אבל תסתכל שלא דיברתי על איכות המשחק שלו על המעמד שלו בעיניי האוהדים..
הוא מעולם לא היה אמור להיות מושיע כמו לברון או פרנצ'ייז פלייר של קבוצה אחת כמו קובי..בגלל זה אף אחד לא זעם מי יודע מה כשהוא עזב את דנבר..כמו שלא שרפו גופיות והפכו מכוניות כשדרון וויליאמס עזב את יוטה..
אני אישית זעמתי והפכתי מכוניות כשהוא עזב את יוטה לא בגלל שהוא עזב וכאב לי..אלא בגלל שהוא עזב אבל הספיק לפני לגרום להתפטרות\פיטורין של מאמן אדיר ואגדה..עשה את הנזק,לקח ממישהו את המשרה והלך..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 דצמבר 2011, 18:18

saymo כתב:

מג'יק?

היה את אוסקר רוברטסון ( ביג o ) עם טריפל דאבל ממוצע עונתי לעונה אחת, דבר שלא היה וכנראה לא יחזור. אבל זה היה בתחילת שנות ה 60 , לא ממש בר השוואה להיום , אפילו לא אותה ליגה .
( 30 נקודות, 11 אסיסטים ו 12 ריבאונד למשחק :) ).

כמובן שמג'יק ולארי הם גדולי האול ארואנדים בזמן החדש, זה די אובייס.

ברוכים השבים שייקה. טוב לראות שחזרת... :dance4
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 28 דצמבר 2011, 18:30

יוני, למען הסדר הטוב, קובי סירב לחתום על חוזה עם שארלוט (או כל קבוצה אחרת פרט ללייקרס) ואיים שהוא ילך לשחק באירופה אם לא יעבירו אותו בטרייד ללייקרס.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 28 דצמבר 2011, 18:52

roy1000 כתב:

יוני, למען הסדר הטוב, קובי סירב לחתום על חוזה עם שארלוט (או כל קבוצה אחרת פרט ללייקרס) ואיים שהוא ילך לשחק באירופה אם לא יעבירו אותו בטרייד ללייקרס.

כמו שעשה ריקי רוביו... לא איזה משהו בלתי סביר, וכשזה הרבה הרבה לפני שהוא נהיה מה שהוא נהיה.
קבוצה כמו שארלוט יכלה גם לא להתקפל מול ילד בן 18, כמו שמיניסוטה לא התקפלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 28 דצמבר 2011, 19:03

roy1000 כתב:
asafb96 כתב:מה זה לאב יותר נמוך ממה שהוא רשום? מה אתה קובע את הגובה שלו?! באותה מידה אפשר לומר שביינום יותר נמוך ממה שרשום.

הווארד טוב מביינום כיום ללא ספק.
גאסול (פאו) הוא לא סנטר לטעמי, ובגילו הוא בערך שווה לביינום, למרות שאפשר לטעון שהוא טוב ממנו.
בוגוט זה שאלה טובה - בערך שווה לביינום לדעתי, למרות שאפשר לטעון שהוא טוב ממנו וליהפך.
לאב הוא לא סנטר ולא יכול להתמודד הגנתית עם רוב הסנטרים ב- NBA.
ברוק לופז זה סנטר שלוקח 4 ריבאונד למשחק וקולע ג'אמפ שוטים באחוזים נמוכים ללא הגנה. מסוג השחקנים שגורמים לך יותר נזק מתועלת.
קאזינס זה פרחח שאין בכלל מה לדבר עליו.
נואה זה שחקן שמעניין אותו לעשן גראס הרבה יותר מלשחק כדורסל.
דאנקן הוא צל של השחקן שהיה.
היברט זה שחקן איטי ובינוני מאוד.
מארק גאסול סנטר מצויין, אבל פחות טוב מביינום ובטח שפחות אפקטיבי בפוסט.
אל ג'פרסון זה שחקן שמשחק בצד אחד בלבד של המגרש וגם את זה הוא עושה בחוסר יעילות.
הורפורד הוא פורווד.
ברגניאני הוא פורוורד רך שזורק שלשות ולא יכול לשמור על שום דבר ואף אחד.
קיימן הוא סנטר טוב, לא יותר מזה היום.

די נו, אתה עושה ממני צחוק?? גאסול לא סנטר? הוא שווה לביינום? נו באמת... יש גבול כבר.. איפה הוא ואיפה הוא. גאסול הוא סנטר, והרבה יותר טוב מביינום
בוגט שווה לביינום? NO WAY. בוגט שחקן טוב בהרבה
לאב יכול סנטר באבו אבואה סנטר, ושיחק גם סנטר לא מעט, והראה שהוא הרבה יותר טוב מביינום, גם כסנטר. אם אתה אומר שהוא לא יכול ליהיות סנטר, או שלא ראית אותו משחק, או שאתה חסר אובייקטיביות לחלוטין. הוא די חזק פיזית, ומאוד מאוד אגרסיבי, ובהחלט יכול לשחק סנטר
לופז גורם יותר נזק? באיזה עולם בדיוק? הוא קלע 20 נקודות שנה שעברה, ממש לא לקח 4 ריבאונד (לקח 6, וזה בעונה הכי חלשה שלו, שבשנה לפני הוא לקח כמעט 9 ריבאונד), והוא קולע ב50% מהשדה, וגם הוא הרבה יותר טוב מביינום. רבאק, קולע פי 2 מביינום, שעשה שנה שעברה 10 נקודות בממוצע בלבד
קאזינס פרחח? SO? ומה היה איזיאה תומאס? ושאק גם היה ילד קטן וחמוד? עזוב פרחח מה פרחח, הוא שחקן אדיר, שכבר בעונת הרוקי שלו העמיד מספרים טובים משל ביינום, והוא היה רק בן 20. נתן הצגה אדירה מול הלייקרס, וגם הוא נראה שחקן טוב מביינום
נואה אוהב לעשן גראס? שוב אתה מתעסק בכל מה שמסביב ולא בעיקר. אני גם יכול להגיד שביינום כל החיים שלו פצוע. עזוב אותי מהשטויות האלה, דבר כדורסל. נואה התקפית אולי קצת פחות טוב מביינום, אבל מבחינת הגנה, ריבאונד, וכל מה שמסביב, הוא עולה עליו.
דאנק לא בשיאו, זה ברור, אבל גם בגילו עולה בהרבה על ביינום, בלי צל של ספק
היברט איטי? וביינום ממש אוסיין בולט. היברט סנטר תותח
גאסול שחקן יוצא מהכלל, ואם מתחשבים בפציעות של ביינום, הוא יותר אפקטיבי מביינום. סנטר יוצא מהכלל
ג'פרסון אכן לא שחקן הגנה מי יודע מה (למרות ששיפר את ההגנה בעונה שעברה), ובכל זאת התרומה ההתקפית שלו עולה בהרבה על של ביינום
הורפורד פורוורד? לא נמאס לך, בחייאת? מה אתה עושה ממני צחוק? הורפורד הוא סנטר, הסנטר הפותח של אטלנטה, ושחקן יוצא מהכלל. הפורוורד שלהם הוא סמית'
בראניני בחיים לא פורוורד, שוב, אל תמציא לי דברים שנראים לך. תנסה ליהיות טיפ טיפה אובייקטיבי, סבבה? הוא סנטר. כל סנטר שזורק שלשות ישר הופך לפורוורד.. הוא סנטר, וסנטר מצוין. פחות טוב בהגנה מביינום, אבל הרבה הרבה יותר טובה בהתקפה. משחק בפוסט הרבה יותר מאשר זורק שלשות
קיימן לא יותר מסנטר טוב? קיימן זה שחקן שלפני שנה או שנתיים (לא זוכר בדיוק) היה אולסטר. הוא שחקן נפלא.
ככה שלא משנה איך תסובב את זה, ביינום בחיים לא הסנטר השני בטיבו בNBA. גם לא בטופ 5, וכמו שאמרתי, לטעמי הוא גם לא בטופ 10
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים