20 מרץ 2012, 21:44
אלמוג כתב:מה שכן, הקהל של פאו מדהים.
20 מרץ 2012, 21:45
20 מרץ 2012, 21:46
יוסי22 כתב:מי שחושב שבמהפכות נתקדם לאנשהו חי בסרט , נהיה כמו מכבי העלובה מהכדורגל שם עושים מהפכות כל יום .
מועדון גדול יודע לקחת אוויר ולהמשיך הלאה , לא להתפרע ולהפוך את הסל עם הביצים .
גם לא הייתי לוקח משהו מקצועי ממשחק שנגמר על 19-0 בין הרבע הראשון לשני חוץ מההכרה שמול אוברדוביץ' בלאט לא יכול להירדם אפילו לשניה .
כל הניתוחים המקצועיים לא כל כך רלוונטים כשהמשחק נגמר על 5 דקות שבהם מכבי היתה באאוט טוטאלי וחטפה מכל מה שזז , זה פשוט לא נכון להסתכל על תכונות של שחקנים במכבי כגורם לריצה הזו.
יוסי22 כתב:ותהיו רציניים ... סמית? כאילו ברצינות ?
ונראה לי שאוברדוביץ' נתן למכבי לקזז קצת את ההפרש כדי לא לחזור על תקדים אולימפיאקוס-סיינה , תבוסה בהפרש גדול מידי מסוכנת גם לקבוצה המביסה בסוג כזה של סדרה.
ושוב , משחק שנגמר ב-5 דקות לטעמי לא מורה על פערי כוחות אלא על התפרקות של כמה דקות שגמרה את המשחק , עוד יומיים תהיה למכבי הזדמנות לכפר על ההשפלה שהם עברו היום .
20 מרץ 2012, 21:47
20 מרץ 2012, 21:48
אלמוג כתב:jol9 כתב:אלמוג כתב:לא איבדנו את הנשמה. פשוט איבדנו את אירופה. אנחנו לא מצליחים להשתוות לטופ האירופאי מבחינת התקציב. ואין מה לעשות, פעם בכמה זמן זה יכול לפגוע, אפילו פרטיזן פגעו פעם אחת, אבל זה לא יכול להחזיק לאורך זמן.
הבועה שלנו, שאנחנו מאוזנים ויודעים מה אנחנו עושים, התפוצצה לנו היום בפנים.
זה לא שפאו של השנה היא קבוצה עם כזה תקציב גדול.
יותר גדול ממכבי, אבל לא באופן מוחץ כמו צסקא.
כמה כבר עולה שאראס? והיוונים של פאו? ולוגן? לא משהו שמכבי לא יכולה לעמוד בו.
מה יש לך? אוברדוביץ'+ באטיסט לבד, זו החמשייה של מכבי..
20 מרץ 2012, 21:48
20 מרץ 2012, 21:49
jol9 כתב:אלמוג כתב:jol9 כתב:אלמוג כתב:לא איבדנו את הנשמה. פשוט איבדנו את אירופה. אנחנו לא מצליחים להשתוות לטופ האירופאי מבחינת התקציב. ואין מה לעשות, פעם בכמה זמן זה יכול לפגוע, אפילו פרטיזן פגעו פעם אחת, אבל זה לא יכול להחזיק לאורך זמן.
עזוב את אוברדוביץ'. בטיסט וDD הם שחקני על, אבל חוץ מהם, נראה לי שמכבי יכולים לשלם לכל אחד מהשחקנים שיש אצלם,
לפחות לפי שווי השוק הנוכחי שלהם, ולא לפי החוזה שהם חתמו.
20 מרץ 2012, 21:50
20 מרץ 2012, 21:51
20 מרץ 2012, 21:52
MTA2311 כתב:גם אם תרצו וגם אם לא, תהיה פה מהפכה. את הרעים אנחנו נעיף, ואת הטובים יקחו לנו. אין מה לעשות, זאת מכבי תל אביב המודרנית.
20 מרץ 2012, 21:52
jol9 כתב:יוסי22 כתב:מי שחושב שבמהפכות נתקדם לאנשהו חי בסרט , נהיה כמו מכבי העלובה מהכדורגל שם עושים מהפכות כל יום .
גם לא הייתי לוקח משהו מקצועי ממשחק שנגמר על 19-0 בין הרבע הראשון לשני חוץ מההכרה שמול אוברדוביץ' בלאט לא יכול להירדם אפילו לשניה .
כל הניתוחים המקצועיים לא כל כך רלוונטים כשהמשחק נגמר על 5 דקות שבהם מכבי היתה באאוט טוטאלי וחטפה מכל מה שזז , זה פשוט לא נכון להסתכל על תכונות של שחקנים במכבי כגורם לריצה הזו.
אני באמת מתפעל מהיכולת שלך לשאוב אופטימיות ממה שהולך היום. אולי לא שמת לב, אבל גם בתחילת הרבע השלישי מכבי חטפה ריצה על הראש. היא יכלה לרדת למחצית בפיגור 16,
שהיה עוד משאיר את המשחק חי, אבל באדיבות הקליינט שלך ובאדיבותו הרבה של דייויד בלאט, ירדנו במינוס 21.
אני ממש לא מאשים את מה שראינו היום בחמש דקות ברבע הראשון. חמש הדקות האלה היו מגיעות בשלב אחר אולי. מכבי פשוט נכנעה היום ללא תנאי.
לגבי מהפכות - נכון או לא נכון, אבל זה יקרה, אם תצוגה כזאת תחזור על עצמה מחרתיים. אם הקבוצה לא מספיק טובה (והסדרה הזאת תראה לנו בדיוק איפה אנחנו
עומדים מול קבוצת צמרת ביורוליג) אז צריך לפרק אותה. אין שום טעם להמשיך כשהבסיס גרוע. אני אישית חושב שתצוגה דומה ואנחנו לא נראה כאן לא את לאנגפורד, לא את ריצ' ולא את סופו
בעונה הבאה.
20 מרץ 2012, 21:53
asafb96 כתב:jol9 כתב:אלמוג כתב:jol9 כתב:אלמוג כתב:לא איבדנו את הנשמה. פשוט איבדנו את אירופה. אנחנו לא מצליחים להשתוות לטופ האירופאי מבחינת התקציב. ואין מה לעשות, פעם בכמה זמן זה יכול לפגוע, אפילו פרטיזן פגעו פעם אחת, אבל זה לא יכול להחזיק לאורך זמן.
עזוב את אוברדוביץ'. בטיסט וDD הם שחקני על, אבל חוץ מהם, נראה לי שמכבי יכולים לשלם לכל אחד מהשחקנים שיש אצלם,
לפחות לפי שווי השוק הנוכחי שלהם, ולא לפי החוזה שהם חתמו.
לא לא... סאטו יושב שם על חוזה ענק, וגם קלאטאס, ומאריץ'... למרות הקיצוץ, אנחנו ממש לא ברמה שלהם מבחינה תקציבית
20 מרץ 2012, 21:54
20 מרץ 2012, 21:54
ankram כתב:אין לנו מצ' אפ איתם בשום עמדה.
20 מרץ 2012, 22:00
יוסי22 כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:מי שחושב שבמהפכות נתקדם לאנשהו חי בסרט , נהיה כמו מכבי העלובה מהכדורגל שם עושים מהפכות כל יום .
אני באמת מתפעל מהיכולת שלך לשאוב אופטימיות ממה שהולך היום. אולי לא שמת לב, אבל גם בתחילת הרבע השלישי מכבי חטפה ריצה על הראש. היא יכלה לרדת למחצית בפיגור 16,
שהיה עוד משאיר את המשחק חי, אבל באדיבות הקליינט שלך ובאדיבותו הרבה של דייויד בלאט, ירדנו במינוס 21.
אני ממש לא מאשים את מה שראינו היום בחמש דקות ברבע הראשון. חמש הדקות האלה היו מגיעות בשלב אחר אולי. מכבי פשוט נכנעה היום ללא תנאי.
לגבי מהפכות - נכון או לא נכון, אבל זה יקרה, אם תצוגה כזאת תחזור על עצמה מחרתיים. אם הקבוצה לא מספיק טובה (והסדרה הזאת תראה לנו בדיוק איפה אנחנו
עומדים מול קבוצת צמרת ביורוליג) אז צריך לפרק אותה. אין שום טעם להמשיך כשהבסיס גרוע. אני אישית חושב שתצוגה דומה ואנחנו לא נראה כאן לא את לאנגפורד, לא את ריצ' ולא את סופו
בעונה הבאה.
אני לא מסכים עקרונית עם הטיעון הזה .
אני יודע שלא אוהבים להתייחס למומנטומים וכל זה , (כמו שחביב טען שניסיון זה שטויות וחלומות של פנטזיונרים ) אחרי שבא המומנטום המטורף הזה מכבי יצאה לגמרי מהעניינים ומשם כבר כלום לא הלך .
אני פשוט מסרב להתרגש מקצועית מ-5 דקות שבהם נגמר המשחק ואני ממש לא חושב שהן היו באות בזמן אחר , עד לאותה נקודה מכבי התמודדה נהדר מול פאו .
המבחן יהיה באמת כבר עוד יומיים , אז נראה אם באמת אין לנו מה לחפש ברמות האלו או שזו נפילה מקומית , זה לא כל כך הרבה לחכות .
אגב - ראיתי כבר הפסדים לא פחות משפילים כמו של הלייקרס במשחק השישי לבוסטון לפני 3 שנים והפסד של פדרר לנדאל ברולאן גארוס בצורה משפילה , זה קורה לגדולים ביותר ולא צריך להיסחף .
מה תגידו על ההפסד של סקיפר 44 הפרש למכבי בגמר היורוליג ושל טאו למכבי בגמר של 05-06 כשיומיים אח"כ מכבי מפסידה לצסקא בגמר או בשנה שעברה על הסדרה סיינה - אולמפייאקוס , דברים קורים בספורט .
20 מרץ 2012, 22:05
20 מרץ 2012, 22:07
קובי כתב:ankram כתב:אין לנו מצ' אפ איתם בשום עמדה.
אתה בהחלט צודק בגדול, אבל אי אפשר לתרץ את זה במשחק הנפל הענק הזה. תצוגה כזו לא מתקבלת על הדעת. זה מכבי גד פאו ולא הפועל גבת יגור נגד הלייקרס.
יש התאמות, יש תוכנית משחק ויש שפנים טקטיים שאפשר לשלוף מהכובע. מכבי הייתה שבלונית, צפוייה ולא שינתה כלום ושום דבר למשחק הזה.