מלפפונים ברעל!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים ברעל!

הודעהעל ידי jol9 » 25 מאי 2012, 11:11

yarinsaky כתב:אף אחד לא מדבר על חזרה של מילאן, גם אם בלו עוזב. זו עובדה שאולי אין לה הסבר, אבל היא עובדה. כנראה באמת יש כאן פישול של מכבי בעמדה ובגודל החוזה המשודרג.

בסופו של דבר הקו הקדמי יהיה כנראה גרגמל - מאריץ' עם אליהו ובלו או מחליף לבלו שאולי יהיה פורוורד אחר. לא כדאי לצפות לדברים אחרים ובסך הכול זה קו קדמי גבוה, חזק, עם פוטנציאל , אבל גם עם הסיכונים הידועים ( הבוסריות של גרגמל והנטיה לפציעות של מאריץ ).
מושלם אף פעם לא נקבל בתצקיבים של מכבי, זה אולי מקובל בברצלונה או בצסק"א, אבל גם הן נפלו השנה . :)

אתה צודק. זה כנראה מה שיהיה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 מאי 2012, 11:13

jol9 כתב:העניים עם מאריץ' נשמע סגור. כל האתרים מדברים על זה.
לגבי לאנג, זה טוב שדייויד לוחץ בעניין שלו. אולי זה יעזור.

יוסי, בעניין מילאן יש כאן סוג של פשלה. לדעתי הוא הוחתם כסנטר בכלל.
אחרת קשה להסביר. אם בלו נשאר, מילאן בטוח לא יחזור

כן, ההרגשה היא שמכבי כבר ויתרה בעניינו. לא הגיוני שאין שום דיבור בעניין שלו אחרי עונה כזאת.
ובכן, זה הזמן למכור למרבה במחיר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 25 מאי 2012, 11:25

מסכים. אולי ככה יהיה מספיק כסף להשאיר את לאנגפורד ולהביא גם רכז ברמה.
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 מאי 2012, 11:41

yarinsaky כתב:אף אחד לא מדבר על חזרה של מילאן, גם אם בלו עוזב. זו עובדה שאולי אין לה הסבר, אבל היא עובדה. כנראה באמת יש כאן פישול של מכבי בעמדה ובגודל החוזה המשודרג.

בסופו של דבר הקו הקדמי יהיה כנראה גרגמל - מאריץ' עם אליהו ובלו או מחליף לבלו שאולי יהיה פורוורד אחר. לא כדאי לצפות לדברים אחרים ובסך הכול זה קו קדמי גבוה, חזק, עם פוטנציאל , אבל גם עם הסיכונים הידועים ( הבוסריות של גרגמל והנטיה לפציעות של מאריץ ).
מושלם אף פעם לא נקבל בתצקיבים של מכבי, זה אולי מקובל בברצלונה או בצסק"א, אבל גם הן נפלו השנה . :)

אני לא חושב שמצ'באן הוא כזאת פשלה.
להחתמץ שחקן צעיר לחוזה אורך טווח יש שתי מטרות - 1) לפתח אותו לשחקן מוביל ולהנות מהתוצרים בשלב יחסית מאוחר 2) למכור אותו במכיר גבוהו ולעשות ממנו כסף שיושקע בקבוצה (מה שפרטיזן עושה טוב).
אם מכבי תצליח למכור את מצ'באן במחיר טוב, אז זו בפירוש סוג של הצלחה. בכל מקרה, מצ'באן מפנה למכבי לא מעט כסף במידה ולא ישאר, כך שגם אם הוא לא ימכר עבור מחיר טוב יתפנה למכבי לא מעט כסף.

בנוגע לפיסקה השניה שלך, אני מסכים עם כל מילה. נקווה לטוב :D
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 מאי 2012, 11:48

חביב אורנג'ד כתב:

להחתמץ שחקן צעיר לחוזה אורך טווח יש שתי מטרות - 1) לפתח אותו לשחקן מוביל ולהנות מהתוצרים בשלב יחסית מאוחר 2) למכור אותו במכיר גבוהו ולעשות ממנו כסף שיושקע בקבוצה (מה שפרטיזן עושה טוב).
אם מכבי תצליח למכור את מצ'באן במחיר טוב, אז זו בפירוש סוג של הצלחה. בכל מקרה, מצ'באן מפנה למכבי לא מעט כסף במידה ולא ישאר, כך שגם אם הוא לא ימכר עבור מחיר טוב יתפנה למכבי לא מעט כסף.

האופציה השניה יכולה להיות רלוונטית רק במידה ומכבי תרוויח עליו יותר כסף ממה שהיא השקיע עליו.
מכיוון שמכבי השקיעה עליו סכומים לא נמוכים (הביי אאוט, השכר של חצי עונה בעונה שעברה, וחלק מהשכר של העונה), אני בספק אם היא תצליח להחזיר את כל סכום ההשקעה.
ומכיוון שמכבי עוד לא זכתה להינות ממנו על המגרש, אופציית המכירה לא נראית לי הכי חכמה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 מאי 2012, 12:01

חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

האופציה השניה יכולה להיות רלוונטית רק במידה ומכבי תרוויח עליו יותר כסף ממה שהיא השקיע עליו.
מכיוון שמכבי השקיעה עליו סכומים לא נמוכים (הביי אאוט, השכר של חצי עונה בעונה שעברה, וחלק מהשכר של העונה), אני בספק אם היא תצליח להחזיר את כל סכום ההשקעה.
ומכיוון שמכבי עוד לא זכתה להינות ממנו על המגרש, אופציית המכירה לא נראית לי הכי חכמה.

כרנאה שהכל תלוי במחיר בו מכבי תוכל למכור אותו.
אם צסקא וברצלונה רוצות בו, אז בהחלט אפשר לסגור את את בסכום יפה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 מאי 2012, 12:05

אם אפשר באמת למכור אותו בסכום שיעלה על ההשקעה שמכבי השקיע בו, אז זה פתרון סביר.
אם לא, ואנחנו סתם נצא בהפסדים מכל הסיפור, לא עדיף שלפחות נהנה מיכולותיו על המגרש?
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 מאי 2012, 12:08

אם ברצלונה וצסק"א ירצו אותו בסכומים כאלו של מיליון דולר, אז זה בסדר. בינתיים אני לא רואה את זה קורה למען האמת.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 מאי 2012, 12:12

אל תדאגו, תמיד יש את מלאגה... :laugh1
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 מאי 2012, 12:13

חנו'ש כתב:אם אפשר באמת למכור אותו בסכום שיעלה על ההשקעה שמכבי השקיע בו, אז זה פתרון סביר.
אם לא, ואנחנו סתם נצא בהפסדים מכל הסיפור, לא עדיף שלפחות נהנה מיכולותיו על המגרש?

אני לא חושב שצריכים להסתכל רק על מחיר ההשקעה. אם מכבי תוכל להגדיל את תקציבה בצורה משמעותית והכסף שיחסך יספיק עבור השארת/הבאת שחקנים שאותם המאמן רוצה, אז כבר הצלחנו. אני גם לא בטוח שמחיר ההשקעה במצ'באן היה כ"כ גבוה...

בנוגע ליכולותיו על המגרש, אין ספק שמדובר בשחקן טוב, אבל צריכים לשאול את השאלות האם הוא השחקן המתאים ביותר לתפקיד והאם הוא מה שמכבי צריכה.
אני מזכיר שכל מה שמכבי מחפשת זה שחקן שידע לעלות מן הספסל כמחליף של אליהו (במידה ובלו לא ישאר) וידע להשלים את הגבוהים החדשים שיגיעו לכאן (כנראה מאריץ' ושרמדיני). שחקן כזה לא צריך להיות סופרסטאר וגם לא "הכוכב הבא של אירופה", ואני מאמין שניתן למצוא כזה בסכום סביר וזול.
האם מצ'באן הוא השחקן המתאים ביותר לתפקיד הזה? אני לא בטוח. אני חושב שאם הוא יבוא זה כמובן יהיה טוב אבל גם אם לא, זה בהחלט יהיה לא רע.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 מאי 2012, 12:14

זו אמנם שחרור, אבל היא טוענת שבעיות המס של הלפרין יישארו זהות גם הקיץ ולכן זה תלוי בו האם יהיה מוכן לוותר על הכסף למס הכנסה.
אני לא מבינה יותר מידי במיסים, יש הגיון במה שהיא אומרת או שכרגיל היא מחרטטת שטויות??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 מאי 2012, 12:17

חנו'ש כתב:זו אמנם שחרור, אבל היא טוענת שבעיות המס של הלפרין יישארו זהות גם הקיץ ולכן זה תלוי בו האם יהיה מוכן לוותר על הכסף למס הכנסה.
אני לא מבינה יותר מידי במיסים, יש הגיון במה שהיא אומרת או שכרגיל היא מחרטטת שטויות??

לפי מה שאני הבנתי בקיץ האחרון, הלפרין היה יכול להיות פטור מאותו מס אם היה מצליח להוכיח שמרכז חייו הוא בחו"ל, שם שהה 3 שנים.
לפי מה שנכתב, לאחר 4 שנים אין צורך בלהוכיח דבר כזה, והפטור מאותו מס מתקבל אוטומתית.

בכל אופן, אני לא מבין בדברים האילו, צריכים כאן את טיקי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 מאי 2012, 12:26

חנו'ש כתב:זו אמנם שחרור, אבל היא טוענת שבעיות המס של הלפרין יישארו זהות גם הקיץ ולכן זה תלוי בו האם יהיה מוכן לוותר על הכסף למס הכנסה.

אני חושב שיש הגיון. אבל אני חושב שזה אמור להיות פחות בהרבה מבחינת תשלומים לעומת שנה שעברה, כי אם שנת 2012 עדיין נחשבת שנה קלנדרית לצורך חישובי מס יהיה לו רק כמה חודשים מספטמבר עד דצמבר ( אם הוא מתחיל לקבל כסף מהחודש הזה, אני לא יודע ).
אבל אני לא התעמקתי בנושא.

בכל אופן, אם גם הלפרין וגם בורשטיין לא יהיה במכבי אין ספק שלאנדסברג הולך להיות חזק בתמונה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 25 מאי 2012, 12:27

חביב, מכירתו של מצ'באן, אלא אם יימכר במחיר גבוה מאוד, לא יכול להיחשב כמוצלח.
זה כמו שתלך ותקנה פורשה עכשיו במליון ש"ח, תיכנס לחובות עד מעל הראש, ואחרי שנה וחצי תמכור אותו ב800K ותגיד, איזה יופי, אני אוכל לכסות חלק מההלוואות...

המהלך היה אמור לשים את מצ'באן כשחקן שמשחק הרבה דקות בקבוצה ותורם לה. תכלס אני בטוח שכשהביאו אותו, חשבו שהוא יהיה סוג של ניקולה.
זה שימכרו אותו ויורידו את השכר מהתקציב, זה לא אומר שמדובר במהלך טוב או חכם, אלא ככורח המציאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 25 מאי 2012, 12:30

אני עדיין חושב שאפשר להחתים את ג'קסון וגם להשאיר את לאנגפורד ולראיה שמכבי הציעה לג'קסון חוזה על מיליון דולר ועדיין מנהלת עם לאנגפורד משא ומתן אם סיכוי לא רע שיגמר בהצלחה כי גם הוא רוצה להישאר במכבי:"זו בהחלט האליפות הראשונה שלי, אבל אני לא יודע אם האחרונה, אני מניח שכבר היום או בימים הקרובים אנחנו נדבר על זה. מכבי מאוד מיוחדת עבורי, אני אדבר עם המאמן ואין ספק שזה תהליך קשה שגם יכול להיות ארוך עד שמסדרים את העניינים לגבי העונה הבאה, אבל אני מאוד רוצה שזה יצליח. אני רוצה להשאר במכבי אבל כרגע זה לא משהו שאפשר לדעת מה יהיה איתו. נהנתי מכל המסע שלי פה ואני מרוצה שזה מבחינתי הכי חשוב".
כמו שכבר אמרתי זה הסגל שאני רוצה:
1.ג'קסון,אוחיון
2.לאנגפורד,הלפרין
3.סמית',פניני
4.אליהו,מצ'באן,בלו
5.שרמאדיני,מאריץ'
ואני חושב שאם בלו עוזב/מצ'באן נמכר/בורשטיין עוזב(ויש סיכוי גדול שאפילו שניים מהם יקרו)אז בהחלט יהיה מספיק כסף בשביל הסגל הזה(כמובן שללא השחקן/השחקנים שיעזבו)
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 25 מאי 2012, 12:46, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 מאי 2012, 12:30

jol9 כתב:חביב, מכירתו של מצ'באן, אלא אם יימכר במחיר גבוה מאוד, לא יכול להיחשב כמוצלח.
זה כמו שתלך ותקנה פורשה עכשיו במליון ש"ח, תיכנס לחובות עד מעל הראש, ואחרי שנה וחצי תמכור אותו ב800K ותגיד, איזה יופי, אני אוכל לכסות חלק מההלוואות...

המהלך היה אמור לשים את מצ'באן כשחקן שמשחק הרבה דקות בקבוצה ותורם לה. תכלס אני בטוח שכשהביאו אותו, חשבו שהוא יהיה סוג של ניקולה.
זה שימכרו אותו ויורידו את השכר מהתקציב, זה לא אומר שמדובר במהלך טוב או חכם, אלא ככורח המציאות.

אני לא בטוח ואני גם די נוטה להאמין שהעבודה שמכבי החתימה אותו לחוזה ארוך טווח מעידה על כך שחשבו על האופציה השנייה.
חוץ מזה, מכבי קנתה את מצ'באן במשהו כמו 350 אלף דולר. אני די בטוח שהיא תוכל למכור אותו ביותר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 מאי 2012, 12:45

rc , מילא שהסגל שלך לא ריאלי מבחינה כספית ומבחינת היתכנות.
אבל מדוע לכל השדים אתה עדיין רוצה את בורשטיין כאן ? כאילו, אתה שם אותו בתור אחד שאתה רוצה ולא כהכרח. האמת שזה קצת משעשע.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי rc4991 » 25 מאי 2012, 12:46

yarinsaky כתב:rc , מילא שהסגל שלך לא ריאלי מבחינה כספית ומבחינת היתכנות.
אבל מדוע לכל השדים אתה עדיין רוצה את בורשטיין כאן ? כאילו, אתה שם אותו בתור אחד שאתה רוצה ולא כהכרח. האמת שזה קצת משעשע.

האמת שרשמתי אותו כי עוד יש לו חוזה אבל אתה צודק ואני בהחלט לא רוצה אותו בקבוצה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 מאי 2012, 12:48

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:חביב, מכירתו של מצ'באן, אלא אם יימכר במחיר גבוה מאוד, לא יכול להיחשב כמוצלח.

אני לא בטוח ואני גם די נוטה להאמין שהעבודה שמכבי החתימה אותו לחוזה ארוך טווח מעידה על כך שחשבו על האופציה השנייה.
חוץ מזה, מכבי קנתה את מצ'באן במשהו כמו 350 אלף דולר. אני די בטוח שהיא תוכל למכור אותו ביותר.

מכבי קנתה אותו ב-X כסף, שילמה לו Y על חצי העונה הקודמת, ו-Z על השלמת השכר עבור העונה הנוכחית.
אם היא לא מוכרת אותו בעבור יותר מX+Y+Z אז הרי שזאת לא עסקה טובה, כי היא לא קיבלה ממילאן תפוקה עד עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 25 מאי 2012, 12:52

אפרופו האופי של סופו. היום בצהריים, באירוע סיום העונה של מכבי, השחקן היחיד שנעדר היה סופו. אם אינני טועה, השחקן האחרון שנעדר מהאירוע הזה היה אלן אנדרסון... לא שאני חס וחלילה משווה בין שניהם אבל ברור שמעבר לפציעה כזו או אחרת, לעלות של סופו ולעובדה שהוא מוגבל מאוד בדקות המשחק, הטיפול האישי שהוא דורש ברמה הנפשית הוא בעייתי מאוד.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים