asafb96 כתב:gandya כתב:jay כתב:ופרקינס?? ליגה גרמנית נדמה לי, בלגית, ישראלית (וואו!) - הצטיין בכולן, אחלה סטטיסטיקות, אפילו MVP. פעם ראשונה באירופה עם מכבי בגיל 26-7...
זה לא הגיל, זה התרגיל (ואני לא בא ואומר שהתרגיל של היקמן מי יודע מה, את זה עוד נגלה)...
יש הבדל "קטן" פרקינס בא ברגע האחרון והתגלה כגנבה, היה את אידסון(שחק מוכח), והיה את וויז שייכפו, בתכלס פרקינס בא די במקרה. פארגו הגיעה בתור המחליף של הנער מקולג שהתמוטט, היה את פרקינס(שכבר הראה שיש על מי לבנות), וכמובן היה את צאק.
בניגוד לכך ריקי הגיעה לכאן בתור פוינט גארד פותח, כאשר נכון לרגע זה אין אף שחקן מוכח בקו האחורי, פרט ליוגב(שכנראה בסופו של דבר נשאר). קו אחורי שבנוי מיוגב, ריקי, ולפי השמועות גם מלוגן, זו בדיחה, קו אחורי של קבוצה שרוצה לעשות עונה סולידית ביורוקאפ, ממש לא קו אחורי של קבוצת יורוליג.
מספיק שהלפרין חותם פה (מאוד יכול להיות שזה יקרה), וגם לאנגפורד (גם זה יכול לקרות, לדעתי עם סבירות ממש לא קטנה), וכבר הוא מגובה מעל ומעבר, מכל הכיוונים.
פארגו לדוגמא, ממש לא היה מגובה. היה אותו, את פרקינס, ואת בורשטיין הגמור יחד עם שארפ הקשיש. מלכתחילה הוא בא כשחקן חמישיה, צ'אק היה הSF הפותח, פרקינס הגארד, והוא.
אם לאנפורד נשאר פה, או שנביאים רכז ברמה, ג'קסון לדוגמא (אני בעד לאנגפורד יותר), אני חושב שיהיה בסדר. בטח אם גם הלפרין יבוא
האמת שבכלל לא בטוח שיותם יהיה כאן עונה הבאה, וכלל לא בטוח(מפמפמים אותנו, ולאט לאט מרגלים) שכנראה לאנג יעזוב, מגקסון אתה יכול לשכוח, הוא בצסק"א כנראה, מדי פעם מטפטפים לנו כאן על דוויד לוגאן שעונת השיא אצלו הייתה 20 נק למחשק 0 אסיסטים ביורוקאפ. באופן כללי מדי שנה איכות הסגל יורדת, התקציב כנראה נשאר דומה אי שם מעונת השיא(עונת ארוי הכושלת), ומחירי השחקנים רק עולים מדי עונה.
אבל אם להגיד את האמת, אתה צודק שלפארגו לא היה גיבוי, יותר מזה בהרבה מזל פרקינס בכלל נשאר באותה העונה(היה סיכוי טוב שיעזוב), פארגו לגמרי במקרה התגלה כשחקן ענק, באותה המידה זו הייתה יכולה להיות עונה כושלת לחלוטין, בדיוק כמו שעונה שעברה הייתה כישלון של 100% ללא המזל שהיה לנו עם לאנג. המזל יכול לשחק תפקיד פעם, לפעמים פעמיים ברציפות, השנה יש לי הרגשה רעה מאוד.