פאקינ איי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פאקינ איי

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 יוני 2012, 19:57

jol9 כתב:נו אז מה יהיה?? שבוע רודף שבוע, ובמקום שמצבת השחקנים במכבי תעלה היא רק יורדת...
תיכף נכנסים ליולי, הקבוצות הגדולות והעשירות מתחילות לזוז ולהתעורר מהנמנום שלהן, המאמן שלנו בחו"ל, שחקנים חתומים עושים מה שבא להם...

אין כמו החתמה טובה בשביל להחזיר את הסומק ללחיים, אבל החתמה טובה באמת.

מסכימה,
ושלא יבואו כל האופטימיסטים הנצחיים עם ה"אנחנו רק בסוף יוני".
יש לנו קבוצה שלמה לבנות, לא רק כמה שחקנים לחיזוק, אני רוצה תזוזה לכיוון חיובי סוף סוף!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 יוני 2012, 01:18

הסוכן של אוחיון ממשיך לחמם את האווירה

מתוך ''ישראל היום'' כשנשאל על העניין
"לך למכבי, הם יותר משמחים לדבר על העניין כל הזמן.''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 25 יוני 2012, 03:09

לפי התגובה של הסוכן עם השם משפחה המוזר הזה - סוכן מאוד , אבל מאוד עצבני ולא רגוע . לא רק שעמלות מעסקה של 1.7 מיליון דולר בסכנה הוא גם חסוף תביעות של שתי הקבוצות . עם חוזה כל כך ברור ויש סעיף שיחרור למה עדיין לא פנו לפיבא ?
אם אוחיון צודק מה הוא מסרב להגיב ? מה היתה בעיה לפנות באופן ישיר למעסיק שלך ? כמו שהלפרין עושה בזמנו ולא עוד לא היה סעיף שיחרור בכלל .
הכי מצחיק שאין לו מה לומר להגנתו - העובדה היא פשוטה רק כסף מעניין אותו . הרי דקות הוא קיבל מספיק , שיחק ברמה הכי גבוה וגם יורוליג זה לא ביולבקאפ . עם כל הכבוד הוא לא עובר לליגה ספרדית או לקבוצת יורוליג אחרת .
קובאן היא הקבוצה תורנית שהחליטה שיש לה הרבה כסף פנו (בגלל אוליפיאדת חורף ככל הנראה בסוצי) היו כבר קבוצות כאילו ברוסיה וכמו שהיו ככה כם אף אחד לא זוכר את שמם .
זה שעל שחקן בינוני הם מוכנים לשלם פי 3 או 4 ממחיר שלו לא עושה את השחקן הזה טוב יותר .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 יוני 2012, 03:30

טיקי חוזר כתב:לפי התגובה של הסוכן עם השם משפחה המוזר הזה - סוכן מאוד , אבל מאוד עצבני ולא רגוע . לא רק שעמלות מעסקה של 1.7 מיליון דולר בסכנה הוא גם חסוף תביעות של שתי הקבוצות . עם חוזה כל כך ברור ויש סעיף שיחרור למה עדיין לא פנו לפיבא ?
אם אוחיון צודק מה הוא מסרב להגיב ? מה היתה בעיה לפנות באופן ישיר למעסיק שלך ? כמו שהלפרין עושה בזמנו ולא עוד לא היה סעיף שיחרור בכלל .
הכי מצחיק שאין לו מה לומר להגנתו - העובדה היא פשוטה רק כסף מעניין אותו . הרי דקות הוא קיבל מספיק , שיחק ברמה הכי גבוה וגם יורוליג זה לא ביולבקאפ . עם כל הכבוד הוא לא עובר לליגה ספרדית או לקבוצת יורוליג אחרת .
קובאן היא הקבוצה תורנית שהחליטה שיש לה הרבה כסף פנו (בגלל אוליפיאדת חורף ככל הנראה בסוצי) היו כבר קבוצות כאילו ברוסיה וכמו שהיו ככה כם אף אחד לא זוכר את שמם .
זה שעל שחקן בינוני הם מוכנים לשלם פי 3 או 4 ממחיר שלו לא עושה את השחקן הזה טוב יותר .

מגיע לו
אני יודעת שהוא לא היה עושה את זה בלי אוחיון אבל כשקובאן אמרו שאוחיון בעצם הוצע להם ע''י הסוכן כשהוא תחת חוזה ולא שהם רדפו אחריו זה פשוט..סיים את הסיפור מבחינתי

אחרי כל מה שעשינו בשבילו וכל הדקות שהוא שיחק הסוכן שלו עוד הולך ומחפש לו קבוצות

פדרמן אמר ''מי הכיר אותו בכלל לפני שהוא שיחק במכבי?'' וכולם אהבו להידבק לזה וחשבו שמדובר פה בשיגעון גדלות..כשקובאן דיברו על אוחיון הם אמרו שהם לא הכירו אותו עד שהוא הוצע להם
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 25 יוני 2012, 05:12

אחרי הנסיעה החשאית לרוסיה, הסיכומים וחיפושי הדירה, ואחרי שפורסם ביורובאסקט שהסוכן חיפש לו קבוצה, מה שאומר שיוגב לא רוצה לשחק במכבי (מכבי כנראה לא מספיק טובה עבורו), מבחינתי זה אומר רק דבר אחד: יוגב לא ראוי להיות במכבי !
ילכו לבוררות, ואני מקווה שמכבי עוד תקבל משהו מהעניין הזה. מעבר לזה - שילך לאלף עזאזל !
מתAMסרת

הודעהעל ידי מתAMסרת » 25 יוני 2012, 05:22

טיקי חוזר כתב:לפי התגובה של הסוכן עם השם משפחה המוזר הזה - סוכן מאוד , אבל מאוד עצבני ולא רגוע . לא רק שעמלות מעסקה של 1.7 מיליון דולר בסכנה הוא גם חסוף תביעות של שתי הקבוצות . עם חוזה כל כך ברור ויש סעיף שיחרור למה עדיין לא פנו לפיבא ?

שמע, איך אמר בלאט ... "..במלחמה - אין מנצחים.." .
זה כבר ברור ששני הצדדים מרגישים פגועים, ואמון אין ממש .
גם אם יוגב נפגע ממכבי, לא הייתה לו שום זכות להתנהג כמו שבחר. הוא שרף את כל הגשרים, ואני עוד מאמינה שהוא יצטער על זה, וישלם.
הוא עוד ישלם ביוקר על המהלכים העקומים האלה - גם כלכלית ובעיקר מקצועית בהמשך הקריירה שלו.

אגב, באינטרנט פורסם כן שמכבי פנו במכתבים מעו"ד של מכבי ליוגב, לסוכן שלו, לקובאן ולפיבא.
מתAMסרת

הודעהעל ידי yzafrir » 25 יוני 2012, 05:22

בתור אחד שאף פעם לא היה ממעריציו של יוגי , וראיתי בו לא יותר מרכז מחליף ( שעד הסדרה נגד פאו חשבתי אפילו שהוא צריך להיות רכז שלישי...) , אני יהיה יותר ממרוצה אם הוא יעוף מפה והבועה שלו תתפוצץ בפרצוף....
הבעיה היחידה כרגע שהכדורסל הישראלי (יותר נכון השחקן הישראלי) נמצא בכזה שפל , ששחקנים כמו דגן יבזורי עולים כמעומדים עוד לפני שברור מי יהיו הגארדים הזרים שלנו .
עדיף כמו שאמרו פה , להתעסק קודם כל בעיקר שזה אומר בזרים , ורק בסוף לאסוף את הפרורים הישראלים . כל שחקן ישראלי שמשחק בארץ יגיע למכבי אם היא תרצה אותו , גם אם הוא חתום בקבוצה אחרת .
הרבה שחקנים ישראלים בכלל מכניסים בחוזה סעיף שחרור למכבי...
במידה מסויימת אני מצטער עכשיו שנעימי חתם ברוסיה (אלי אפשר לשחרר אותו משם ?) כי הוא יכל להיות מחליף מצויין לאוחיון מבחינת כשרון . עם האופי הייתי נותן לבלאט לעשות את העבודה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מתAMסרת » 25 יוני 2012, 05:51

yzafrir כתב:בתור אחד שאף פעם לא היה ממעריציו של יוגי , וראיתי בו לא יותר מרכז מחליף ( שעד הסדרה נגד פאו חשבתי אפילו שהוא צריך להיות רכז שלישי...) , אני יהיה יותר ממרוצה אם הוא יעוף מפה והבועה שלו תתפוצץ בפרצוף....
הבעיה היחידה כרגע שהכדורסל הישראלי (יותר נכון השחקן הישראלי) נמצא בכזה שפל , ששחקנים כמו דגן יבזורי עולים כמעומדים עוד לפני שברור מי יהיו הגארדים הזרים שלנו .
עדיף כמו שאמרו פה , להתעסק קודם כל בעיקר שזה אומר בזרים , ורק בסוף לאסוף את הפרורים הישראלים . כל שחקן ישראלי שמשחק בארץ יגיע למכבי אם היא תרצה אותו , גם אם הוא חתום בקבוצה אחרת .
הרבה שחקנים ישראלים בכלל מכניסים בחוזה סעיף שחרור למכבי...
במידה מסויימת אני מצטער עכשיו שנעימי חתם ברוסיה (אלי אפשר לשחרר אותו משם ?) כי הוא יכל להיות מחליף מצויין לאוחיון מבחינת כשרון . עם האופי הייתי נותן לבלאט לעשות את העבודה...

מסכימה שצריך קודם להתעסק בזרים ולא לבנות הפוך כמו שכבר אמרו כאן.
העניין הוא, בגארדים לפחות, שאם הלפרין כאן צריך גארד מסוג מסויים ואם הוא לא כאן צריך אולי גארד מסוג אחר.
נראה לי שלפחות בגארדים מחכים לראות מה יקרה עם הלפרין ולאנגפורד ואז בהתאם ימשיכו עם מה שצריך.
בדיעבד, גם היקמן נראה עכשיו לדעתי קצת פחות מתאים (אם יוגב בחוץ) ממה שנראה אולי קודם.
מתAMסרת

הודעהעל ידי yzafrir » 25 יוני 2012, 06:00

מסכים איתך . הלפרין נחשב החתמה של שחקן בכיר . אני התכוונתי להחתמה של ישראלים זוטרים יחסית כמו טיוס , יבזורי וכו' שלכולם מיועד תפקיד קטן בסגל .
לגבי היקמן , אחת התלונות העיקריות שלי ושל כמה נוספים פה הייתה התזמון וההתאמה של השחקן לסגל . כשאין עדיין סגל ברור לא צריך למהר בהחתמת שחקן שבעייתי לצוות סגל סביבו .
אם היו מחתמים מישהו עם תפקיד מוגדר אז היה יותר קל לחפש שחקנים אחרים כי ברור יותר מה מחפשים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מתAMסרת » 25 יוני 2012, 06:47

אני מניחה שהישראלים הזוטרים מוזכרים עכשיו רק בגלל העזיבה הרצינית של הישראלים שלנו, אבל זה משהו שסביר שנבדק רק במעגל השני או השלישי במקביל לדברים המרכזיים - שלשם מופנת מרבית האנרגיה. אני לא באמת חושבת שמכבי מתעסקת עכשיו בפול גז בטיוס או יבזורי.
חושבת שהבחירה בהיקמן הייתה דווקא בגלל שהוא יכול להתאים לשתי עמדות הגארד, עם נטיה ל-2 . ואולי פחדו שאם לא ימהרו איתו, הוא יחתום במקום אחר.
העובדה שהוא יהיה אולי תיתן למכבי יותר חופש ומרחב נשימה בחיפוש אחר השחקנים המרכזיים.
אבל אני מסכימה שברמה העקרונית נכון יותר להחתים את השחקנים המובילים ואז לצוות אליהם את המשלימים. (מכבי קבוצה מיוחדת גם בזה. היא לא ממש עובדת לפי הספר..) .
מתAMסרת

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 יוני 2012, 08:23

שרף ושמיר מדברים קצת על הסיטואציה :

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2544440
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 08:44

רואים ששניהם בגדול לא תומכים בצעד של יותם. מעבר לכך זו כתבה מעניינת.
er79

הודעהעל ידי מתAMסרת » 25 יוני 2012, 09:49

er79 כתב:רואים ששניהם בגדול לא תומכים בצעד של יותם. מעבר לכך זו כתבה מעניינת.

אתה מתכוון בצעד של יוגב :)
אנחנו כבר מבולבלים..אה ?!
מתAMסרת

הודעהעל ידי airi » 25 יוני 2012, 10:19

חברה אני כבר מבולבל..
זה אומר ככה וזה כותב ככה..
השורה התחתונה עבורי היא שאני לא רוצה את יוגב במכבי כפי שיוגב לא רוצה לשחק במכבי..
לא רוצה טובות ממנו..
מכבי צריכה לבוא ולומר לו בוא קנה את החוזה שלך. שלם 200K עבור העונה הזו. 200K עבור העונה הבאה ועוד 100K עבור עוגמת הנפש שעשית לקבוצה ולאוהדים.
סה"כ 500K ועדין נשאר לך מספיק ..לך תקפא בערבות רוסיה והנח לנו..
נסתדר טוב מאוד בלעדיך..
בכל אופן אם רגליו של יוגב ידרכו איפעם בנוקיה אם במדי מכבי (מה שאני מפלל שלא יקרה ) ואם במדי קבוצה אחרת הוא יקבל ממני לאורך כל המשחק שריקות בוז..
יוגב מעבר לכל לא כיבד את אוהדי מכבי שפירגנו לו לאורך כל העונה..
אז שלום יוגב ולא להתראות.
שלם כפי שכל גבר שמפר חוזה משלם ולך לך לערבות רוסיה.. שחרר אותנו מנוכחותך.. שלום ולא להתראות.
airi

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2012, 10:21

אתה מתכוון בצעד של יוגב
אנחנו כבר מבולבלים..אה ?!

חחח...אופס! :duh
er79

הודעהעל ידי tomerp » 25 יוני 2012, 15:54

airi כתב:חברה אני כבר מבולבל..
השורה התחתונה עבורי היא שאני לא רוצה את יוגב במכבי כפי שיוגב לא רוצה לשחק במכבי..
לא רוצה טובות ממנו..
מכבי צריכה לבוא ולומר לו בוא קנה את החוזה שלך. שלם 200K עבור העונה הזו. 200K עבור העונה הבאה ועוד 100K עבור עוגמת הנפש שעשית לקבוצה ולאוהדים.
נסתדר טוב מאוד בלעדיך..
בכל אופן אם רגליו של יוגב ידרכו איפעם בנוקיה אם במדי מכבי (מה שאני מפלל שלא יקרה ) ואם במדי קבוצה אחרת הוא יקבל ממני לאורך כל המשחק שריקות בוז..
שלם כפי שכל גבר שמפר חוזה משלם ולך לך לערבות רוסיה.. שחרר אותנו מנוכחותך.. שלום ולא להתראות.

צודק
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי Mta_atic » 25 יוני 2012, 20:55

קובאן פנתה לפיב"א לקבל הבהרות על מעמדו של יוגב
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 50&Lang=he
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 26 יוני 2012, 07:23

airi כתב:חברה אני כבר מבולבל..
לא רוצה טובות ממנו..
נסתדר טוב מאוד בלעדיך..

המשפט המודגש הוא דבר מעניין. אנחנו נוטים לחשוב שמכבי עושה דברים בואקום, בלי להסתכל על מה שקורה מסביב. אבל לדעתי אמירות,
שהאוהדים לא ייקבלו את אוחיון בחזרה, יכולות להכריע לכאן או לכאן. הרי מכבי היא זאת שיש לה את הכוח ביד עכשיו,
והיא יכולה להכריח את יוגב לשחק אצלה, או להשבית אותו מפעילות וללכת לבוררות, או כמובן למכור אותו לקובאן או קבוצה אחרת.

מעניין מאוד מה יקרה בגזרה שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 26 יוני 2012, 12:06

גוועלד ממשיך לחפור...
הזעטוט הסכסכן הזה קופץ כמו ילדה בת 7 למראה ג'סטין ביבר כל פעם שיש הזדמנות לנגח את מכבי.
על הדרך הוא גם כותב פסקאות שלמות על פרטים שכבר הוזכרו בכל כלי התקשורת 700 מיליארד פעם בשבוע האחרון.
בנוסף, הוא גם חובש את כובע העו"ד כדי לפרש עבורנו את החוזה של יוגב, כאשר באופן מפתיע לחלוטין החוו"ד המשפטי הממולח שלו קובע באופן אובייקטיבי שליוגב יש קייס יותר חזק.

somebody, make him stop...הוא חופר לי בורידים...
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 26 יוני 2012, 12:11

yiffy כתב:גוועלד ממשיך לחפור...
הזעטוט הסכסכן הזה קופץ כמו ילדה בת 7 למראה ג'סטין ביבר כל פעם שיש הזדמנות לנגח את מכבי.
על הדרך הוא גם כותב פסקאות שלמות על פרטים שכבר הוזכרו בכל כלי התקשורת 700 מיליארד פעם בשבוע האחרון.
בנוסף, הוא גם חובש את כובע העו"ד כדי לפרש עבורנו את החוזה של יוגב, כאשר באופן מפתיע לחלוטין החוו"ד המשפטי הממולח שלו קובע באופן אובייקטיבי שליוגב יש קייס יותר חזק.

somebody, make him stop...הוא חופר לי בורידים...

הנה הכתבה:
http://sports.walla.co.il/?w=//2544841

אני דווקא חייב לציין לשבח את גרינוולד, שהיה העיתונאי היחיד שהצליח לשים יד על הכתבה (הוא גם אחראי בלעדית לסקופ על נחיתתו של אוחיון ברוסיה). נראה כאילו הוא דיבר עם אוחיון או מישהו מאוד קרוב אליו וקיבל ממנו את כל האינפורמציה.
מה שכן, אם באמת ההסכם נראה כמו שמצויין שם אז הקייס של מכבי לא נראה מאוד חזק. יש לך מייל אחד שגם בהסכם נאמר שהוא לא רלוונטי וטעות סופר, כאשר בשני מקרים הטעויות הן לטובת אוחיון ובמקרה אחד לטובת מכבי. כך שזה לא נראה ממש clear cut. אני מניח שגם האמת קצת עוותה לגבי הפגישות בין הצדדים וההבטחות שניתנו אבל זה כבר water under the bridge.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־11 אורחים