פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

30 אוקטובר 2012, 17:36

תצחקו תצחקו, אבל אני עדיין משוכנע שאי ביצוע הטרייד בין ג'יימס לסמית' היה טעות גדולה שעוד נצטער עליה. לגבי פולן - אני עדיין בדעה שהוא מוכשר יותר מהיקמן ועם הכוונה ומאמן כמו בלאט היה יכול לככב, אבל הוא בטח שלא היה משדרג את מכבי. סמית' פשוט לא מופעל כמו שצריך בירושלים ואין לידו אף רכז חוץ מטפירו הזקן וגם לא עושים בשבילו אף תרגיל, כך שהוא מקבל את הכדורים רחוק מהסל. מדובר בשחקן שהתמודד יפה - גם בהתקפה וגם בהגנה - עם שחקנים קצת יותר רציניים מאלה שיש כאן כך שאין סיבה שהוא לא יהיה אפקטיבי ביורוליג.

30 אוקטובר 2012, 20:45

ankram כתב:
asafb96 כתב:פולן? העילוי? 5 נקודות? להחתים לאלתר במקום היקמן!

משיחות עם כמה אוהדי הפועל (מה לעשות יש לי גם חברים כאלו :-)) , פולן הוא שחקן די טיפש שגם נמצא בתקופה מחורבנת , עם הראש באדמה , לא שומר , לוקח זריקות לא לעניין , ולא מסוגל לנהל משחק.
על סמית' , הם אומרים שהוא שחקן התקפי טוב , אבל בור הגנתי שלידו ליאור אליהו של תחילת הקרייריה נראה כמו דניס רודמן.

לא צריכים חברי אוהדי מגדל (לא עלינו) בשביל להבין את הדברים האילו...

30 אוקטובר 2012, 22:33

קודי כתב:תצחקו תצחקו, אבל אני עדיין משוכנע שאי ביצוע הטרייד בין ג'יימס לסמית' היה טעות גדולה שעוד נצטער עליה. לגבי פולן - אני עדיין בדעה שהוא מוכשר יותר מהיקמן ועם הכוונה ומאמן כמו בלאט היה יכול לככב, אבל הוא בטח שלא היה משדרג את מכבי. סמית' פשוט לא מופעל כמו שצריך בירושלים ואין לידו אף רכז חוץ מטפירו הזקן וגם לא עושים בשבילו אף תרגיל, כך שהוא מקבל את הכדורים רחוק מהסל. מדובר בשחקן שהתמודד יפה - גם בהתקפה וגם בהגנה - עם שחקנים קצת יותר רציניים מאלה שיש כאן כך שאין סיבה שהוא לא יהיה אפקטיבי ביורוליג.

אז אנחנו כנראה נצחק. תשאל את דרוקר, הוא היה מוכן לשלם בשביל הטרייד הזה חצי מהמשכורת שלו. לא סתם הוא הסכים לטרייד הזה מיד שהציעו אותו, הוא מכיר את סמית כבר חודשיים, רואה אותו יום יום באימון, כנראה מהר מאד הבינו שהוא לא כזה גדול כמו שאנשים ניסו לצייר ושמחו מאד להיפטר ממנו בתמורה לאחד הסנטרים הטובים בליגה בשנים האחרונות.

לא מפעילים, לא מקבל תרגילים, לא מנוצל זה סיפורי סבתא. סמית כרגע לא מראה שום יכולת ברמה גבוהה מאד, פשוט שום דבר, מלבד זה שהוא מראה שכל גבוה חוגג עליו כאילו אין מחר.

די כבר להסתכל על סטטיסטיקה של שחקנים בNBA וקריירה שם ולהחליט שמה שעבד שם מתאים לפה. אירופה זה סיפור אחר לגמריי, ולפעמים שחקן כמו יוטר מליגה שנייה הוא הרבה יותר טוב משחקן כמו סמית עם כל קריירת הNBA. ואין לי ספק שאם נמדוד את התרומה בסוף השנה אז התרומה של יוטר תהיה טובה יותר, גבוה יותר, והוא יהיה דומיננטי יותר מכל מה שסמית יעשה השנה. וגם בראשון אין שום "רכז" שמפעיל אותו, יש חבורה של נגרים מסביבו, אבל שחקן שהוא שחקן דומיננטי מוצא את עצמו ואת הדרכים לעשות מה שהוא יודע. סמית כרגע בעיקר מוצא דרכים לעזור ליריבה לעשות נקודות. זה בטח לא משהו שחסר פה.

31 אוקטובר 2012, 15:10

ankram כתב:
asafb96 כתב:פולן? העילוי? 5 נקודות? להחתים לאלתר במקום היקמן!

משיחות עם כמה אוהדי הפועל (מה לעשות יש לי גם חברים כאלו :-)) , פולן הוא שחקן די טיפש שגם נמצא בתקופה מחורבנת , עם הראש באדמה , לא שומר , לוקח זריקות לא לעניין , ולא מסוגל לנהל משחק.
על סמית' , הם אומרים שהוא שחקן התקפי טוב , אבל בור הגנתי שלידו ליאור אליהו של תחילת הקרייריה נראה כמו דניס רודמן.

פולן? טיפש? לא יכול להיות!

01 נובמבר 2012, 17:44

הטוטו יתגמל כספית קבוצות על שיתוף הישראלים :roll:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 31692.html

05 נובמבר 2012, 15:38

הצמד הבא של הכדורסל הישראלי
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2582753
האמת שחוץ מהשם שלו אני לא מכיר אותו,אולי מישהו מוכן לפרט ולהגיד אם באמת יש פה שחקן עם פוטנציאל יורוליג?

הנה הסט' שלו:
http://www.basket.co.il/PlayerPage.asp? ... cYear=2013
מחזיק כבר בגיל צעיר ביחס מרשים למדי של מעל לחמישה אסיטים על כל איבוד

05 נובמבר 2012, 18:02

rc4991 כתב:הצמד הבא של הכדורסל הישראלי
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2582753
האמת שחוץ מהשם שלו אני לא מכיר אותו,אולי מישהו מוכן לפרט ולהגיד אם באמת יש פה שחקן עם פוטנציאל יורוליג?

הנה הסט' שלו:
http://www.basket.co.il/PlayerPage.asp? ... cYear=2013
מחזיק כבר בגיל צעיר ביחס מרשים למדי של מעל לחמישה אסיטים על כל איבוד

מכיר אותו עוד מליגת התיכונים, ולטעמי הוא שחקן מצויין שרק הולך ומשתבח עם הזמן.
בקצב הזה אני מאמין שאנחנו עוד נראה אותו משחק ביורוליג במדי מכבי.

05 נובמבר 2012, 19:42

איזו תבוסה לעכברושים על ראשון...
אפקט מכבי?? :roll:

06 נובמבר 2012, 03:52

התבוסה היום של ראשון נבעה משתי סיבות עיקריות:
1) ירידת מתח ברורה וצפויה אצל אפי וחבורתו, לא כל יום אתה מביס את מכבי ועוד אצלה בבית..
2) הפועל רצתה יותר.

אגב, התבוסה הזאת גם מוכיחה שאם מכבי היתה מתכוננת לראשון באותה רמה כמו שהפועל התכוננה, המשחק ההוא היה נגמר לגמרי אחרת..

06 נובמבר 2012, 06:21

סינדרום מכבי - מחלה ידועה לכל קבוצה שמנצחת אותנו. ב-90 אחוז מהמקרים זה מסתיים במפח נפש כבר מחזור לאחר מכן.

06 נובמבר 2012, 14:17

כל מילה מיותרת , רק במדינת היהודים.
על כל צילום כזה הגועל צריכה לקבל קנס , שזה ייצא מהכיס של האוהדים שלה, אולי התמונות המחרידות האלו יעלמו. חבל שלא רואים לו את הפרצוף , הייתי שולח לאמא שלו את התמונה של הזבל הזה.

תמונה

06 נובמבר 2012, 19:15

הם שרים את זה וודברים גועליים דומים באופן קבוע וכמעט תמיד מחליקים להם (הרי הם קהל דוחף, תומך וכו'..) אז על טי שירט אתה רוצה שיעשו משהו?

בחדשות אחרות, מכה לאלה שאוהדים כדורסלנים שמנמנים. ארז כץ פורש :gonnacry

06 נובמבר 2012, 20:29

הם עוד מנסים לתרץ את זה בזה ש''לא מתכוונים לשואה, מתכוונים לחורבן''
הם יודעים בדיוק מה משמעות המילה הזאת במדינה שלנו והם בוחרים לא להגיד ''חורבן'' או משהו כזה אלא להשתמש במילה פרובוקטיבית
אבל מה אפשר לעשות כשרק לפני כמה שבועות בית המשפט קבע שאי אפשר להעניש אותם על זה בגלל ''חופש הביטוי''?

06 נובמבר 2012, 22:58

אין צורך להתיחס לדפוקים האלה

07 נובמבר 2012, 00:38

ankram כתב:כל מילה מיותרת , רק במדינת היהודים.
על כל צילום כזה הגועל צריכה לקבל קנס , שזה ייצא מהכיס של האוהדים שלה, אולי התמונות המחרידות האלו יעלמו. חבל שלא רואים לו את הפרצוף , הייתי שולח לאמא שלו את התמונה של הזבל הזה.

תמונה

אני לא מאמין שהבחור הזה (ודומיו) לא למד על השואה ולא יודע את ההשפעה שלה על העם היהודי ועל ההיסטוריה של מדינת ישראל, בין אם זה דרך בית הספר או בקרב משפחתו.. ועדיין, לכתוב את המילה הזאת בהקשר ספורטיבי ועוד להתגאות על כך דרך כיתוב על חולצה זה פשוט משהו שלעולם לא אצליח להבין.. או שאין להם בושה או מצפון, או שהם ממש מטומטמים שלא מבינים את ההשפעה של הדבר הזה..

07 נובמבר 2012, 04:15

rc4991 כתב:אין צורך להתיחס לדפוקים האלה

זהו שיש צורך
זה שאנחנו ויתרנו\התקשורת מעודדת לא אומר שאין צורך

07 נובמבר 2012, 09:43

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:אין צורך להתיחס לדפוקים האלה

זהו שיש צורך
זה שאנחנו ויתרנו\התקשורת מעודדת לא אומר שאין צורך

ברור שאני ישמח אם התקשורת תגנה אותם(כן בטח)אבל אני כבר לא לוקח אותם ברצינות ובאמת שלא אכפת לי כבר מה הם יכתבו או ישירו

07 נובמבר 2012, 17:30

אני רואה עכשיו את קרייג סמית' מול הילדים הליטאים, והוא פשוט בושה לאינטלגנציה.
מזל גדול מאוד שמכבי לא עשתה את הטרייד!
הבחור לא שומר בהגנה בכלל, ובהתקפה הולך עם הראש בקיר בצורה מביכה ...
לא היתי לוקח אותו אפילו בחינם.

נקודת זכות לדיוויד בלאט שטירפד את העיסקה

07 נובמבר 2012, 18:05

felix_r כתב:אני רואה עכשיו את קרייג סמית' מול הילדים הליטאים, והוא פשוט בושה לאינטלגנציה.
מזל גדול מאוד שמכבי לא עשתה את הטרייד!
הבחור לא שומר בהגנה בכלל, ובהתקפה הולך עם הראש בקיר בצורה מביכה ...
לא היתי לוקח אותו אפילו בחינם.

נקודת זכות לדיוויד בלאט שטירפד את העיסקה

איך אמר רן מלובני במהלך השידור - "ירושלים בינתיים מפגרת".

07 נובמבר 2012, 18:06

בכללי הליטאי עושים בצפר לירושלים..
נושא נעול