גביע ווינר: חיפה נגד מכבי - חמישי, 20:45, 5+ LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גביע ווינר: חיפה נגד מכבי: חמישי, 20:45, 5+ LIVE

הודעהעל ידי jol9 » 04 אוקטובר 2012, 20:46

שמואל1 כתב:מכבי בגמר אחרי משחק לא טוב. רבע אחד אחרון טוב, בזכות תצוגת תכלית של שלשות מאת דיוויד לוגאן, הביא את מכבי למפגש מול אשדוד בגמר.
המסקנות העיקריות שלי מהמשחק:

1. דיוויד לוגאן- אולי סוף סוף חזר הקלעי המדופלם שהיה בפרוקום. זה מה שמכבי צריכה מדיוויד לוגאן השנה. אם יש שחקן בסגל שיכול לעשות פעולות אישיות, ולקלוע באחוזים גבוהים ברמות הגבוהות- זה לוגאן.

2. היקמן- צריך לשים את הקלפים על השולחן. היקמן הוא פלופ, חתול בשק, או איך שתרצו לקרוא לזה. היום חירב את הסל עם 0/7 מחוץ לקשת. אין לו קליעה, אין לו ניהול משחק. פשוט שחקן חלש. דני פדרמן, עדיין לא מאוחר. אפשר להגיד טעיתי ולהחליף. העונה עוד לא התחילה ואפשר למצוא פליטי NBA טובים.

3. קיינר מדלי- הולך ומתגבש גם הוא כחתול בשק. הבטיחו לנו מחליף לדיוויד בלו. בפועל קיבלנו שחקן בלי קליעה יציבה, שמכריח פעולות בהתקפה, ולא מבצע שום דבר ברמה גבוהה. לגביו יש עוד איזושהי תקווה שאולי יצליח לשפר את האחוזים, אבל אני בספק אם נוכל לסמוך עליו.

למכבי יש עוד הרבה עבודה בכדי להיות קבוצת יורוליג סבירה.

לגבי לוגאן היתה לי תחושה טובה כשראיתי אותו במשחקים הראשונים במכבי. רואים שיש לו כדורסל.
לגבי היקמן היתה לי תחושה לא טובה בכלל. מדובר בשחקן שלא אמור לשחק ברמות האלה.
לגבי מדלי, עדיין קשה להחליט. מה גם שעכשיו מביאים את תומאס על הראש שלו.

בכל אופן, אני מסכים שכרגע היקמן ומדלי הם שני הזרים הכי בעייתיים שלנו, וגם שני שחקנים שבעמדות שלהם יש ישראלים מעולים.
סימני שאלה נוספים הם תומאס וסמית', שלא ברור איך יחזור מהפציעה ואיך יתמודד עם זה שיש שחקן בכושר טוב בעמדה שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 04 אוקטובר 2012, 20:49

Chen כתב:לוגאן שחקן טוב לרמות האלה, לתת משחקים כאלה ביורוליג זה כבר סיפור אחר.. למרות שפעם בכמה זמן גם זה יקרה.

ברצינות?
השחקן הזה מסתובב כבר כמה שנים ביורוליג ונותן תפוקה סולידית.
בפרוקום הוא היה שחקן של 15.3 נק', ו-3.4 אס' לערב והוביל את הקבוצה עד לפליאוף מול אולימפיאקוס.
בקאחה הוא שיחק פחות ונתן 10 נק' ו-2.4 אס' לערב. רק בפאו הוא היה שחקן יחסית זניח בגלל הרוטציה של אוברדוביץ.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי anthony » 04 אוקטובר 2012, 20:50

סמית' הוא מהשחקנים שמחברים קבוצה מעמדה 3
לו ולתומאס יש יכולות הגנתיות טובות ואפשר רק לקוות שהם יהיו ההבדל בין הגנה טובה למשחק התופסת שראינו היום
מה גם כשתומאס ייכנס לרוטציה נוכל לשחק יותר עם שני גבוהים אמיתיים בחמישייה, מה שייתן הרבה יותר בשר וחיפוי טוב בצבע.
ממהרים לשחוט פה את היקמן, אני חושב שהוא מתקשה מאוד למצוא את המקום שלו, אבל יש לו הרבה כישרון ואני מאמין שהוא יתרומם בקרוב.

בקשר לקיינר מדלי, מאוד מדאיג. אני לא רואה בו שום יכולת טובה.
הקליעה שלו מאוד לא יציבה וההגנה בינונית מאוד.
anthony

הודעהעל ידי זרובבל » 04 אוקטובר 2012, 20:50

למי שתהה לפשר היכולת החלשה של שון ג'יימס:

תמונה
זרובבל

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 אוקטובר 2012, 20:51

סמית' ותומאס אולי ישפרו במעט את משחק ההגנה של מכבי, אבל ההתקפה תישאר מאוד מוגבלת. אני חושב שזו הקבוצה הכי פחות מוכשרת של מכבי ב 15 השנים האחרונות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 אוקטובר 2012, 20:51

MTA2311 כתב:לוגאן בטורניר טוב, אבל כבר ללכת לבדוק מה אנשים כתבו אחרי שהוא חתם? שני משחקים מול קבוצות ישראליות הם הוכחה שהוא טוב מספיק? עדיין מדובר בשחקן לא יציב להחריד. כמו שאמרתי כבר כמה פעמים, לוגאן ייתן השנה משחקים מצויינים לצד משחקים מזעזעים. אין אצלו באמצע.

עוד משהו שהפריע לי: אנחנו משחקים בסך הכל בלי סמית ותומאס. הם ההבדל בין מה שראינו היום לבין קבוצה שלא תקבל בראש שבוע הבא בספרד? אינשאללה ::

אני מקווה מאוד שלא נצטרך לבנות על ליאור, יוגב, ופניני שיובילו אותנו השנה. לא מתאים לי לסגור את הבאסטה בטופ 16.

סמית' ותומאס לא יישחקו בשבוע הבא מול מלאגה, ואם כן, זה יהיה למעט מאוד דקות.

לגבי המשפט האחרון, ברור שלא שלושתם לבד. יש את לוגאן, יש את שרמדיני, יש את סמית' ואת ג'יימס. אולי גם תומאס יפתיע.
העניין הוא, שפרט ללוגאן, אין אף שחקן בסגל שלנו שכשרוני יותר מליאור ומיוגב, או שיש לו את הווינריות והביצים של פניני.

אתה לא באמת חושב שאם מדלי והיקמן יהיו השחקנים המובילים שלנו, אז מכבי תגיע הרבה מעבר לטופ 16, נכון?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי orelzor » 04 אוקטובר 2012, 20:52

הדאגה היחידה שלי זה היקמן, צריך להוציא אותו מהרוטציה ומהר - עדיף כבר את מורן!
קיינר מדלי שחקן טוב שהוכיח את עצמו כבר ברמות גבוהות, זה יחזור לא שוכחים כדורסל :tongue4
orelzor

הודעהעל ידי jol9 » 04 אוקטובר 2012, 20:54

שמואל1 כתב:סמית' ותומאס אולי ישפרו במעט את משחק ההגנה של מכבי, אבל ההתקפה תישאר מאוד מוגבלת. אני חושב שזו הקבוצה הכי פחות מוכשרת של מכבי ב 15 השנים האחרונות.

עם תומאס במקום אליהו בחמישייה, הההתקפה תהיה הרבה הרבה פחות טובה.
גם סמית' צריך עוד להוכיח שהוא יכול להמשיך מאותה נקודה בה הפסיק מול פאו. בוא לא נשכח את 3/4 העונה, בהן הסריח את הפרקט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 אוקטובר 2012, 20:54

orelzor כתב:הדאגה היחידה שלי זה היקמן, צריך להוציא אותו מהרוטציה ומהר - עדיף כבר את מורן!
קיינר מדלי שחקן טוב שהוכיח את עצמו כבר ברמות גבוהות, זה יחזור לא שוכחים כדורסל :tongue4

רודני וייט הגיע למכבי אחרי עונה של 18 נקודות למשחק בליגה הספרדית ועם עבר מרשים ב NBA, והוא אחד הפלופים הגדולים בהיסטוריה.
זה ששחקן היה טוב בליגה הספרדית בקבוצות קטנות, לא אומר שהוא בהכרח מתאים לרמות הגבוהות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי orelzor » 04 אוקטובר 2012, 21:00

מדלי לא יהיה בלו זה ברור, אבל הוא לא פלופ.
מה דיוויד מצא בריקי היקמן אוף אני לא מבין :crybaby
orelzor

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 אוקטובר 2012, 21:02

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:לוגאן בטורניר טוב, אבל כבר ללכת לבדוק מה אנשים כתבו אחרי שהוא חתם? שני משחקים מול קבוצות ישראליות הם הוכחה שהוא טוב מספיק? עדיין מדובר בשחקן לא יציב להחריד. כמו שאמרתי כבר כמה פעמים, לוגאן ייתן השנה משחקים מצויינים לצד משחקים מזעזעים. אין אצלו באמצע.

עוד משהו שהפריע לי: אנחנו משחקים בסך הכל בלי סמית ותומאס. הם ההבדל בין מה שראינו היום לבין קבוצה שלא תקבל בראש שבוע הבא בספרד? אינשאללה ::

אני מקווה מאוד שלא נצטרך לבנות על ליאור, יוגב, ופניני שיובילו אותנו השנה. לא מתאים לי לסגור את הבאסטה בטופ 16.

לגבי המשפט האחרון, ברור שלא שלושתם לבד. יש את לוגאן, יש את שרמדיני, יש את סמית' ואת ג'יימס. אולי גם תומאס יפתיע.
העניין הוא, שפרט ללוגאן, אין אף שחקן בסגל שלנו שכשרוני יותר מליאור ומיוגב, או שיש לו את הווינריות והביצים של פניני.

אתה לא באמת חושב שאם מדלי והיקמן יהיו השחקנים המובילים שלנו, אז מכבי תגיע הרבה מעבר לטופ 16, נכון?

יוני, אני די בטוח שתומאס ישחק שבוע הבא, אבל זה לא האישיו. אם לא הייתי יודע במי מדובר, הייתי חושב שאנחנו חסרים את מייקל ומאלון, ולא את סמית ותומאס. יש לאנשים נטייה להאדיר את החסר, ולא תמיד בצדק. צריך להיכנס קצת לפרופורציות.
ליאור הוא באמת אחד מהיותר מוכשרים בסגל, אבל אוחיון? בחייאת, מה הוא כבר עשה? מה הוא הוכיח? זה שהיקמן פח זה דבר אחד, אבל תסכים איתי שאם הגענו למצב של תלות כזאת ביוגב, אז אנחנו בבעיה רצינית.
פניני הוא שחקן משלים קלאסי. הוא צריך לעלות מספסל, ולשנות מומנטום. לא יותר
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 04 אוקטובר 2012, 21:04

orelzor כתב:
מקאדו 3 כתב:הכי בעייתי זה שרמאדיני , הוא לא יותר טוב מיניב גרין רק יותר גבוהה.

תגיד אתה רציני? הוא שיחק מעולה ברוב המשחקים ונתן מספרים מעולים, הוא לא מעורב מספיק כשיש חמישיות מסוימות ואין לו כימיה עם כולם אלא בעיקר עם אוחיון.

בסדר נו 'שיחק מעולה ' גם זו הגזמה מהמשחקים שאני ראיתי זה שחקן רך להחריד שאפילו שון ג'יימס נראה פיזי מאוד לידו , כן הוא יניב גרין משודרג בעניי וזה רק בגלל שהוא הרבה יותר גבוהה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי jol9 » 04 אוקטובר 2012, 21:11

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

יוני, אני די בטוח שתומאס ישחק שבוע הבא, אבל זה לא האישיו. אם לא הייתי יודע במי מדובר, הייתי חושב שאנחנו חסרים את מייקל ומאלון, ולא את סמית ותומאס. יש לאנשים נטייה להאדיר את החסר, ולא תמיד בצדק. צריך להיכנס קצת לפרופורציות.
ליאור הוא באמת אחד מהיותר מוכשרים בסגל, אבל אוחיון? בחייאת, מה הוא כבר עשה? מה הוא הוכיח? זה שהיקמן פח זה דבר אחד, אבל תסכים איתי שאם הגענו למצב של תלות כזאת ביוגב, אז אנחנו בבעיה רצינית.
פניני הוא שחקן משלים קלאסי. הוא צריך לעלות מספסל, ולשנות מומנטום. לא יותר

אוחיון שחקן כשרוני. יש לו דברים שאין להרבה גארדים באירופה, בטח לא לבנים (ובטח ובטח שלא יהודים לבנים... :bigsmile3 ).
פניני אכן מתאים לעלות מהספסל, אבל אם הוא יהיה השלוש הכי טוב בסגל, אז שיעלה בחמישייה. מה זה מפריע?

לגבי התלות ביוגב - אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה כאן אם יוגב לא היה חוזר. מחזה בלהות של היקמן משחק 35 דקות...

ד"א היה גולש מאוד ותיק ומכובד שהגדיר את היקמן כגארד הכי טוב בקבוצה. אני חושב שהיום אפשר להגדיר אותו כמתחרה הישיר את מורן רוט על התפקיד של הגארד הכי פחות
טוב בקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי orelzor » 04 אוקטובר 2012, 21:12

תגידו מה שתגידו על יוגב וכמה שנפגעתם ממנו, אני מצדיק אותו ברוב המעשים שלו ומבין אותו לגמרי ואני פשוט אוהב את השחקן הזה הוא שחקן מוכשר בטירוף שעוד יגיע לNBA בתור רכז מחליף אם ילך לכיוון הנכון.
orelzor

הודעהעל ידי aribari24 » 04 אוקטובר 2012, 21:19

מישהו מדמיין איך זה היה צריך להראות לפי התכנון המקורי- היקמן רכז ראשון ורוט מחליף?

אסון שנמנע
aribari24

הודעהעל ידי גל מקל » 04 אוקטובר 2012, 21:38

טוב יצא לי לראות בחי,
אולם נהדר אם כי למעלה מאחורי הסל גבוה מרגישים מבודדים מהמגרש, וצריך לחנות קילומטר מהמגרש.

דיוויד לוגאן כמו שאמרתי מזמן יחלוק עם אוחיון את תפקיד הרכז (וגם לצידו מדי פעם) משלימים אחד את השני מצויין וגם יודעים להפעיל גבוהים,
אכן בינתים רק אוחיון מפעיל את גיורגי טוב אבל זה יגיע גם. לוגאן ושרמדיני יתנו את שלהם.
הוויתר על סופו מצער יהיה אחד מהטעויות הגדולות של מכבי ,כמעט כמו הויתור על מייק מיצל ששנות ה-90 הייו נראות אחרות לגמרי איתו, במידה וסופו לא תיכנן
את החזרה ליוון עוד באמצע העונה בנסיעותיו התכופות הביתה.(ויש לי חשד בעניין הזה).
לגבי קיינר מדלי ,נתן משחק מחריד ,אבל דווקא לגביו אני מרוצה מהמלחמה דווקא ברמות הגבוהות מנצחים משחקים בגלל מתאבדים כאלו,מזכיר קצת את מוטי דניאל
אבל בלי הקליעה המדוייקת, הקליעה שלו מזכירה את צאק איידסון, כנראה זה סגנון שלומדים בדרום-ארה"ב הפרוע.
לי אישית אין בעיה עם בינוניותו כי אני רוצה עונה שליאור אליהו יקבל 28-30 דקות למשחק, אבל אני מבין למה אנשים מודאגים ממנו.
אני מקווה שבלאט נותן קרדיט כזה להיקמן רק בגלל שאלו משחקי מבחן, היקמן שחקן טוב, במכבי צריכים שחקנים מצויינים.
לחיפה תהיה קבוצה מצויינת,וזה שצוברביץ' על ה2.12 האתלטים והרגלים המעולות לא משחק בצבע של נבחרת ישראל זה אות טמטום לאריק שיבק .
לקלאתיס יש את השכל של אחיו בצירוף למימדים טובים.
גל מקל

הודעהעל ידי felix_r » 04 אוקטובר 2012, 21:48

המסקנות שלי:

היקמן - לא אפרט יותר מדי, כי עייפתי לחזור על עצמי. שיחזור ליורוצ'אלנג', שם משחקות קבוצות ברמתו.

לוגאן - קלע נהדר, תמיד היה. כשבלאט התעקש על היקמן במקום לוגאן, היריבה פשוט צופפה את הרחבה, כי לא היה איום מבחוץ, ואז גם בצבע נתקענו. עצה קטנה לדיוויד בלאט: אם אתה רוצה שלוגאן יחדור לסל במהלך של התקפה אחרונה, תן לו להתחיל מצד ימין ולא מצד שמאל כמו היום, כי משמאל קשה לו יותר , ואז הוא מרבה לאבד.

אוחיון - לא רע בכלל, אם כי מתרידה אותי העובדה, שמאז שחזר להרכב, שרמאדיני פתאום לא מקבל כדורים בצבע (תבדקו את הסטטיסטיקה של 3 המשחקים האחרונים). אולי זה לא קשור ליוגב, אלא בהוראות של בלאט, לא יודע, אבל זאת העובדה, וצריך לטפל בזה.

רוט - עלוב.

פניני - טוב מאוד. סופסוף מצא את היד וחזר לעצמו.

ליאור - מצוין בהתקפה, אבל בשלושת הרבעים הראשונים הוא שוב שכח מההגנה... ואם כבר הגנה, אז השלשות החופשיות שממטירים עלינו מתחילות לעצבן, וזה לא קשור באליהו.

קנר-מדלי - היה אגרסיבי והפגין המון רצון, אבל פשוט אין שום תרגיל בשבילו בהתקפה, ואז לאחר זמן מסוים הוא מתעצבן ומתחיל סתם לזרוק כל כדור שהוא מצליח ליירט, מה שלא יכול להיות טוב.

שרמאדיני - היום סופסוף יצא לי לראות את המשחק בטלויזיה, והיתי בהלם. למה לעזאזל שרמאדיני לא מקבל כדורים בצבע???

ג'יימס - חצי מהעבירות שלו הומצאו על ידי השופטים מה שגרם לו לאבד מהיעילות הרגילה שלו מול קבוצות ישראליות. (ובכלל השיפוט היה בבירור לטובת חיפה).

לסיכום:

המשחק הזה הראה בבירור שהקבוצה בכלל לא מוכנה ליורוליג. לא בהגנה ולא בהתקפה.
בהתקפה רק שני השחקנים הכי טובים שלנו באחד על אחד (אליהו ולוגאן) הצטיינו. למה? כי הם לא צריכים תרגילים. ותרגילים אין.
בהגנה... אולי מישהו הבין איזו הגנה שיחקנו ומתי, כי אני לא הבנתי כלום. אף אחד לא יודע על מי הוא צריך לשמור ומה הוא צריך לעשות.
יש המון עבודה לדיוויד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 אוקטובר 2012, 21:59

felix_r כתב:המסקנות שלי:

היקמן - לא אפרט יותר מדי, כי עייפתי לחזור על עצמי. שיחזור ליורוצ'אלנג', שם משחקות קבוצות ברמתו.

לוגאן - קלע נהדר, תמיד היה. כשבלאט התעקש על היקמן במקום לוגאן, היריבה פשוט צופפה את הרחבה, כי לא היה איום מבחוץ, ואז גם בצבע נתקענו. עצה קטנה לדיוויד בלאט: אם אתה רוצה שלוגאן יחדור לסל במהלך של התקפה אחרונה, תן לו להתחיל מצד ימין ולא מצד שמאל כמו היום, כי משמאל קשה לו יותר , ואז הוא מרבה לאבד.

אוחיון - לא רע בכלל, אם כי מתרידה אותי העובדה, שמאז שחזר להרכב, שרמאדיני פתאום לא מקבל כדורים בצבע (תבדקו את הסטטיסטיקה של 3 המשחקים האחרונים). אולי זה לא קשור ליוגב, אלא בהוראות של בלאט, לא יודע, אבל זאת העובדה, וצריך לטפל בזה.

רוט - עלוב.

פניני - טוב מאוד. סופסוף מצא את היד וחזר לעצמו.

ליאור - מצוין בהתקפה, אבל בשלושת הרבעים הראשונים הוא שוב שכח מההגנה... ואם כבר הגנה, אז השלשות החופשיות שממטירים עלינו מתחילות לעצבן, וזה לא קשור באליהו.

קנר-מדלי - היה אגרסיבי והפגין המון רצון, אבל פשוט אין שום תרגיל בשבילו בהתקפה, ואז לאחר זמן מסוים הוא מתעצבן ומתחיל סתם לזרוק כל כדור שהוא מצליח ליירט, מה שלא יכול להיות טוב.

שרמאדיני - היום סופסוף יצא לי לראות את המשחק בטלויזיה, והיתי בהלם. למה לעזאזל שרמאדיני לא מקבל כדורים בצבע???

ג'יימס - חצי מהעבירות שלו הומצאו על ידי השופטים מה שגרם לו לאבד מהיעילות הרגילה שלו מול קבוצות ישראליות. (ובכלל השיפוט היה בבירור לטובת חיפה).

לסיכום:

המשחק הזה הראה בבירור שהקבוצה בכלל לא מוכנה ליורוליג. לא בהגנה ולא בהתקפה.
בהתקפה רק שני השחקנים הכי טובים שלנו באחד על אחד (אליהו ולוגאן) הצטיינו. למה? כי הם לא צריכים תרגילים. ותרגילים אין.
בהגנה... אולי מישהו הבין איזו הגנה שיחקנו ומתי, כי אני לא הבנתי כלום. אף אחד לא יודע על מי הוא צריך לשמור ומה הוא צריך לעשות.
יש המון עבודה לדיוויד.

אני מופתעת
אני חושבת שהסכמתי איתך ב-99% מהדברים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 04 אוקטובר 2012, 22:10

קנר מדלי שחקן עם הרבה רצון אבל אינטילגנציית משחק לא גבוהה במיוחד וזה בא לידי ביטויי בבחירת זריקות לא טובות ובטעויות בהגנה . אני לא אומר שהוא שחקן לא טוב אבל כשיש את ליאור לפניו ויש את סמית' שגם יכול לשחק 4 אז הוא פשוט מיותר .
היקמן ? לוקח את פולן \ סטול \ כל אחד מהרכזים שהוזכרו כמעומדים בקיץ (טוב אולי קצת מגזים) לפניו...לא מנהל משחק , לא קלעי , לא חכם....בקיצור מסתמן כאחד הפלופים הגדולים העונה כמו שצפיתי...
לוגן ? נכון לא השחקן הכי יציב אבל כשרון עם המון כדורסל שהגיע למכבי בזמן הכי נכון מבחינתו ומבחינת מכבי שניראת פלטפורמה אדירה בשבילו לשחזר את היכולת מעונת סופוט . כבר אמרתי בכל הטרדים שהוא הזר שהכי פחות מדאיג אותי .
ג'יימס ? מתי כבר יתחילו להבין שג'יימס הוא הגירסא המאורכת (והפחות פיזית) של לאזמה . הבחור חוץ מחסימות אין לא כמעט כלום ברמה גבוהה . מידי פעם זריקה מחצי מרחק או נסיון לקחת סנטר גמד בלאו פוסט . אבל זהו בערך . סנטר שלישי מצויין אם היה לנו סנטר מאסיבי אחד לפחות אבל אין לנו...
שרמאנדיני ? חייב להתחזק פיזית כי רצון לשים גוף יש לו אבל הוא פשוט נזרק מכל נגיעה קטנה .

לגבי הישראלים אין יותר מידי מה לומר , אוחיון , פניני ואליהו מחזיקים את הקבוצה בנתיים
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 04 אוקטובר 2012, 22:40

נקודה חשובה שחייבים לציין , משחק שני שמכבי מנצחת רק בזכות העומק של הסגל ביחס ליריבה .
אם לחיפה היו מחליפים טובים לסטול ולסמית' היא יכלה לנצח . וגם נגד אילת ברחנו רק בסוף בגלל עומק הסגל העדיף....

עוד משהו , ראית את הגג שסטול הגמד דפק לליאור ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־15 אורחים