חנו'ש כתב:אגב, איזה מזל שצה"ל שחרר את מורן רוט.....
כן, היה שווה להילחם עליו...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:מכבי לא תתקרב העונה לרמה של הקבוצות המובילות ביבשת, אבל היא יכולה להתקרב לקבוצות הדרג השני וגם זה משהו. ההנהלה חייבת להראות שהיא מחוייבת להישגים אחרת האוהדים, הספונסרים והטלוויזיה יפסיקו להאמין בקבוצה. אני גם לא מבין את בלאט שמוכן לקבור את הקריירה שלו בגלל דני פדרמן.
הטופ 16 כבר מובטח והצלבה זה בונוס שהסיכויים עומדים כרגע על 50/50. אני לא בטוח שזה ביג דיל מבחינת הספונסרים והטלוויזיה, הבעיה היותר גדולה זה הבית החלש.
בלאט כבר לא יכול לקבור את הקריירה שלו. המעמד שלו באירופה מובטח וההישגים של מכבי לא ישנו הרבה.
עד שהפרדמנים לא יצאו מהקבוצה, דברים לא ישתנו ונצטרך להתרגל לקבוצה שמדשדשת בין 8-16.
תתפלא, אבל לאנשים יש זכרון קצר, במיוחד לגבי מאמנים שלא הגיעו להישגים גדולים בקבוצות. מזכיר לך את בלאט שאחרי שהיה עוזר מאמן מכבי חצי אירופה רדפה אחריו אבל אחרי שנכשל בפילזן וברוסיה היה מחוסר עבודה והסכים לאמן כמעט בחינם את סלוניקי. אותו הסיפור עם פיני גרשון שהיה מאוד מבוקש עד שנכשל במכבי ואף אחד לא רצה אותו. אותו הסיפור עם קזלאוסקס - מאמן נהדר לכל הדעות - שכל חטאו היה שהפסיד משחק אחד בגמר היורוליג ואין לו היום ביקוש גדול מדי. לא שלבלאט לא תהיה עבודה אחרי מכבי, אבל אם הוא מסיים כאן עם עונה חלשה אז הוא יקבל הצעות כמו כל מאמן אירופי נחמד ויחד עם זה יעלמו להם חלומות ה-NBA שלו. אין לאף מאמן - למעט אובראדוביץ ומסינה שזכו כל אחד בכמה וכמה גביעי אירופה - מעמד מובטח באירופה, אפילו לא לפיני גרשון שזכה בשלושה גביעים.
קודי כתב:תתפלא, אבל לאנשים יש זכרון קצר, במיוחד לגבי מאמנים שלא הגיעו להישגים גדולים בקבוצות. מזכיר לך את בלאט שאחרי שהיה עוזר מאמן מכבי חצי אירופה רדפה אחריו אבל אחרי שנכשל בפילזן וברוסיה היה מחוסר עבודה והסכים לאמן כמעט בחינם את סלוניקי. אותו הסיפור עם פיני גרשון שהיה מאוד מבוקש עד שנכשל במכבי ואף אחד לא רצה אותו. אותו הסיפור עם קזלאוסקס - מאמן נהדר לכל הדעות - שכל חטאו היה שהפסיד משחק אחד בגמר היורוליג ואין לו היום ביקוש גדול מדי. לא שלבלאט לא תהיה עבודה אחרי מכבי, אבל אם הוא מסיים כאן עם עונה חלשה אז הוא יקבל הצעות כמו כל מאמן אירופי נחמד ויחד עם זה יעלמו להם חלומות ה-NBA שלו. אין לאף מאמן - למעט אובראדוביץ ומסינה שזכו כל אחד בכמה וכמה גביעי אירופה - מעמד מובטח באירופה, אפילו לא לפיני גרשון שזכה בשלושה גביעים.
jol9 כתב:אני חושב שלפיני יש את אותו המעמד.
הוא פשוט לא ממש רצה כנראה לאמן אחרי מכבי.
אני חושב שבלאט לא צריך לדאוג כרגע, כי קשה להאשים אותו. כלומר, אפשר להאשים אותו בדבר ספציפי פה ושם, אבל בגדול, הוא עושה עבודה מצויינת
עם קבוצות מוגבלות ומאותגרות תקציב כבר שלוש שנים. יש לו חוזה במכבי, ובמידה והעונה יהיה כשלון מקצועי גדול, אני מאמין שהוא ידאג להיות יותר מעורב בבניית
הקבוצה בעונה הבאה.
קודי כתב:תשמעו את התגובה המטומטמת של שי רקנאטי ל"מעריב" אחרי המשחק נגד סיינה:
"המשחק התנהל לפי התוכניות אבל קשה מאוד לעצור קבוצה שקולעת באחוזים כאלה לשלוש, אי אפשר לצפות את זה. זה הפסד שלקחנו בחשבון שיכול לקרות. מפני שאנחנו מרוצים מהיכולת, אין כרגע דיונים לגבי שינויים בסגל, גם לא על החלפת ניק קיינר מדלי. יש ממנו ציפיות, וכרגע הוא לא עומד בהן, אבל אנחנו מקווים שבהמשך הוא יציג את יכולתו האמיתית."
המשחק התנהל לפי התוכניות? התוכניות היו לחטוף 89 נקודות? היו תוכניות רק בהתקפה?
אי אפשר לצפות לכך שסיינה, קבוצה של 44.4% לשלוש, שבשני המשחקים האחרונים קלעה ב-55%, תגיע בבית ל-48%? נו, באמת.
מרוצים מהיכולת? מה עם ההגנה? מה עם היכולת נגד מלאגה? הכל נקבע על פי המשחק האחרון?
בהמשך קיינר-מדלי יציג את יכולתו האמיתית? מתי בדיוק יהיה ההמשך הזה? בטופ 16 כשמכבי תחטוף על הראש?
אני מסכים עם אלה שחושבים שלכל היותר ישחררו את קיינר-מדלי בשביל לחסוך כסף ולהראות כאילו מחפשים סנטר ובסוף יספרו לנו ש"אין שחקנים מתאימים בשוק" וכד'.
toja27 כתב:קודי כתב:תשמעו את התגובה המטומטמת של שי רקנאטי ל"מעריב" אחרי המשחק נגד סיינה:
"המשחק התנהל לפי התוכניות אבל קשה מאוד לעצור קבוצה שקולעת באחוזים כאלה לשלוש, אי אפשר לצפות את זה. זה הפסד שלקחנו בחשבון שיכול לקרות. מפני שאנחנו מרוצים מהיכולת, אין כרגע דיונים לגבי שינויים בסגל, גם לא על החלפת ניק קיינר מדלי. יש ממנו ציפיות, וכרגע הוא לא עומד בהן, אבל אנחנו מקווים שבהמשך הוא יציג את יכולתו האמיתית."
המשחק התנהל לפי התוכניות? התוכניות היו לחטוף 89 נקודות? היו תוכניות רק בהתקפה?
אי אפשר לצפות לכך שסיינה, קבוצה של 44.4% לשלוש, שבשני המשחקים האחרונים קלעה ב-55%, תגיע בבית ל-48%? נו, באמת.
מרוצים מהיכולת? מה עם ההגנה? מה עם היכולת נגד מלאגה? הכל נקבע על פי המשחק האחרון?
בהמשך קיינר-מדלי יציג את יכולתו האמיתית? מתי בדיוק יהיה ההמשך הזה? בטופ 16 כשמכבי תחטוף על הראש?
אני מסכים עם אלה שחושבים שלכל היותר ישחררו את קיינר-מדלי בשביל לחסוך כסף ולהראות כאילו מחפשים סנטר ובסוף יספרו לנו ש"אין שחקנים מתאימים בשוק" וכד'.
במובן מסויים אפשר להבין אותו.זה לא מצב נעים שכל עם ישראל מצפה לשחרור של שחקן כשהתוכניות לגבי השחקן עדיין לא ברורות והוא עדיין משחק בקבוצה. הצוות של מכבי עדיין מאמין בו.בסופו של דבר לא יכול להיות שהם הסכימו לשלם עליו כל כך הרבה בלי שהם ראו שיש בו משהו.
קודי כתב:מכבי בכל מקרה לא תהיה פייבוריטית בטופ 16 ותצטרך לעבור קבוצות טובות יותר ומוכשרות יותר ממנה כדי לעלות לרבע הגמר. אם היא תזכה במקום הראשון אז די ברור שאת ברצלונה ואולימפיאקוס היא לא תעבור, כאשר גם חימקי, פאו ומילאנו קבוצות טובות ומוכשרות יותר ממנה. אם היא תסיים שניה בבית המוקדם אז די ברור שאת צסק"א, ריאל וז'אלגיריס היא לא תעבור ותנסה לעבור את אפס ופנר כדי לסיים רביעית. בכל מקרה זה לא נראה טוב, כאשר בכל בית צפויות להיות לפחות 5 קבוצות טובות יותר, אבל האופציה השניה נראית לי קרובה לבלתי אפשרית. מכבי תצטרך בטופ 16 לעבור לפחות שתי קבוצות טובות ממנה כדי לסיים במקום הרביעי (שדי מבטיח טבח ברבע הגמר), כך שהעתיד לא ממש נראה מבטיח. אני מזכיר לכם שבשנתיים האחרונות מכבי לא סתם עלתה מכוח האנרציה לרבע הגמר - למכבי היתה קבוצה הרבה יותר טובה מהנוכחית וגם ההגרלה בטופ 16 האירה לה פנים, עם קבוצות כמו קאנטו ולובליאנה שהתחרו איתה על העליה לרבע הגמר. הפעם הטיול הזה לא יחזור ומכבי קבוצה הרבה פחות טובה. באמת שקשה לי לראות סרט שנהיה ברבע הגמר.
toja27 כתב:קודי כתב:מכבי בכל מקרה לא תהיה פייבוריטית בטופ 16 ותצטרך לעבור קבוצות טובות יותר ומוכשרות יותר ממנה כדי לעלות לרבע הגמר. אם היא תזכה במקום הראשון אז די ברור שאת ברצלונה ואולימפיאקוס היא לא תעבור, כאשר גם חימקי, פאו ומילאנו קבוצות טובות ומוכשרות יותר ממנה. אם היא תסיים שניה בבית המוקדם אז די ברור שאת צסק"א, ריאל וז'אלגיריס היא לא תעבור ותנסה לעבור את אפס ופנר כדי לסיים רביעית. בכל מקרה זה לא נראה טוב, כאשר בכל בית צפויות להיות לפחות 5 קבוצות טובות יותר, אבל האופציה השניה נראית לי קרובה לבלתי אפשרית. מכבי תצטרך בטופ 16 לעבור לפחות שתי קבוצות טובות ממנה כדי לסיים במקום הרביעי (שדי מבטיח טבח ברבע הגמר), כך שהעתיד לא ממש נראה מבטיח. אני מזכיר לכם שבשנתיים האחרונות מכבי לא סתם עלתה מכוח האנרציה לרבע הגמר - למכבי היתה קבוצה הרבה יותר טובה מהנוכחית וגם ההגרלה בטופ 16 האירה לה פנים, עם קבוצות כמו קאנטו ולובליאנה שהתחרו איתה על העליה לרבע הגמר. הפעם הטיול הזה לא יחזור ומכבי קבוצה הרבה פחות טובה. באמת שקשה לי לראות סרט שנהיה ברבע הגמר.
שמע, אני רואה אנשים זורקים פה הצהרות (וכמובן לא רק אתה) ללא שום אחריות ויודעים בדיוק גמור מה יקרה, כשאין להם מושג ממשי. לצסק"א שנחשבת כאחת מאריות היבשת, היה קמפיין פחות מרשים מאשר למכבי עד עכשיו, כשהיא מקבלת תבוסה בבית שלה מברצלונה ועוד כמה משחקים שניצחה בקושי נגד קבוצות שנחשבות קלות.חימקי, פאו ומילאנו יותר טובות ממכבי ? על סמך מה אתה קובע את זה? על היכולת שלהן שהפגינו עד עכשיו? כי עד עכשיו זה לא היה מרשים. זורקים פה דברים לאוויר בלי שום קבלות מאחוריהם. כן מסכים איתך שמכבי צריכה להשתפר והם עושים את המאמצים שלהם.
קודי כתב:המשחק התנהל לפי התוכניות? התוכניות היו לחטוף 89 נקודות? היו תוכניות רק בהתקפה?
toja27 כתב:קודי כתב:מכבי בכל מקרה לא תהיה פייבוריטית בטופ 16 ותצטרך לעבור קבוצות טובות יותר ומוכשרות יותר ממנה כדי לעלות לרבע הגמר. אם היא תזכה במקום הראשון אז די ברור שאת ברצלונה ואולימפיאקוס היא לא תעבור, כאשר גם חימקי, פאו ומילאנו קבוצות טובות ומוכשרות יותר ממנה. אם היא תסיים שניה בבית המוקדם אז די ברור שאת צסק"א, ריאל וז'אלגיריס היא לא תעבור ותנסה לעבור את אפס ופנר כדי לסיים רביעית. בכל מקרה זה לא נראה טוב, כאשר בכל בית צפויות להיות לפחות 5 קבוצות טובות יותר, אבל האופציה השניה נראית לי קרובה לבלתי אפשרית. מכבי תצטרך בטופ 16 לעבור לפחות שתי קבוצות טובות ממנה כדי לסיים במקום הרביעי (שדי מבטיח טבח ברבע הגמר), כך שהעתיד לא ממש נראה מבטיח. אני מזכיר לכם שבשנתיים האחרונות מכבי לא סתם עלתה מכוח האנרציה לרבע הגמר - למכבי היתה קבוצה הרבה יותר טובה מהנוכחית וגם ההגרלה בטופ 16 האירה לה פנים, עם קבוצות כמו קאנטו ולובליאנה שהתחרו איתה על העליה לרבע הגמר. הפעם הטיול הזה לא יחזור ומכבי קבוצה הרבה פחות טובה. באמת שקשה לי לראות סרט שנהיה ברבע הגמר.
שמע, אני רואה אנשים זורקים פה הצהרות (וכמובן לא רק אתה) ללא שום אחריות ויודעים בדיוק גמור מה יקרה, כשאין להם מושג ממשי. לצסק"א שנחשבת כאחת מאריות היבשת, היה קמפיין פחות מרשים מאשר למכבי עד עכשיו, כשהיא מקבלת תבוסה בבית שלה מברצלונה ועוד כמה משחקים שניצחה בקושי נגד קבוצות שנחשבות קלות.חימקי, פאו ומילאנו יותר טובות ממכבי ? על סמך מה אתה קובע את זה? על היכולת שלהן שהפגינו עד עכשיו? כי עד עכשיו זה לא היה מרשים. זורקים פה דברים לאוויר בלי שום קבלות מאחוריהם. כן מסכים איתך שמכבי צריכה להשתפר והם עושים את המאמצים שלהם.
קודי כתב:toja27 כתב:קודי כתב:מכבי בכל מקרה לא תהיה פייבוריטית בטופ 16 ותצטרך לעבור קבוצות טובות יותר ומוכשרות יותר ממנה כדי לעלות לרבע הגמר. אם היא תזכה במקום הראשון אז די ברור שאת ברצלונה ואולימפיאקוס היא לא תעבור, כאשר גם חימקי, פאו ומילאנו קבוצות טובות ומוכשרות יותר ממנה. אם היא תסיים שניה בבית המוקדם אז די ברור שאת צסק"א, ריאל וז'אלגיריס היא לא תעבור ותנסה לעבור את אפס ופנר כדי לסיים רביעית. בכל מקרה זה לא נראה טוב, כאשר בכל בית צפויות להיות לפחות 5 קבוצות טובות יותר, אבל האופציה השניה נראית לי קרובה לבלתי אפשרית. מכבי תצטרך בטופ 16 לעבור לפחות שתי קבוצות טובות ממנה כדי לסיים במקום הרביעי (שדי מבטיח טבח ברבע הגמר), כך שהעתיד לא ממש נראה מבטיח. אני מזכיר לכם שבשנתיים האחרונות מכבי לא סתם עלתה מכוח האנרציה לרבע הגמר - למכבי היתה קבוצה הרבה יותר טובה מהנוכחית וגם ההגרלה בטופ 16 האירה לה פנים, עם קבוצות כמו קאנטו ולובליאנה שהתחרו איתה על העליה לרבע הגמר. הפעם הטיול הזה לא יחזור ומכבי קבוצה הרבה פחות טובה. באמת שקשה לי לראות סרט שנהיה ברבע הגמר.
לצסק"א היה קמפיין פחות מרשים מאשר מכבי? יש לה מאזן טוב יותר משל מכבי בבית יותר קשה. מעבר לכך, יש לה סגל הרבה יותר מוכשר ומאמן לא פחות טוב וכבר היום היא קבוצה טובה יותר ממכבי. אין שום סיבה שבטופ 16 היא לא תהיה טובה יותר ממכבי.
לגבי חימקי - כנראה לא ראית אותה משחקת העונה. בהכנה היא קרעה את מכבי בקלילות וגם ביורוליג היא משחקת נהדר עד עכשיו. בטח קבוצה יותר מוכשרת ממכבי אבל גם נכון להיום קבוצה טובה יותר.
פאו ומילאנו קבוצות עם הרבה יותר כשרון מלמכבי וגם כשהן לא ממצות את הפוטנציאל שלהן הן עדיין טובות ממכבי. מילאנו, גם בתקופה הכי רעה שלה, ניצחה די בקלות בסיינה.
קובי כתב:קודי כתב:המשחק התנהל לפי התוכניות? התוכניות היו לחטוף 89 נקודות? היו תוכניות רק בהתקפה?
אני חושב שבזה דווקא צריך להאשים את בלאט, שלא הכין את הקבוצה כראוי למשחק הזה.
ההתעקשות על הגנת החילופים לאורך כל המשחק, עלתה לנו ביוקר כמעט לכל אורכו, כאשר בשיא נספגו 30 נקודות ברבע האחרון.
חנו'ש כתב:קובי כתב:קודי כתב:המשחק התנהל לפי התוכניות? התוכניות היו לחטוף 89 נקודות? היו תוכניות רק בהתקפה?
ההתעקשות על הגנת החילופים לאורך כל המשחק, עלתה לנו ביוקר כמעט לכל אורכו, כאשר בשיא נספגו 30 נקודות ברבע האחרון.
אני חושבת שאולי צריך להחתים את כיפת ברזל, בטוח שהיא היתה מצליחה ליירט את כל השלשות של האיטלקים.
והיי, היא גם לא תתפוס עוד מקום של זר....
קודי כתב:מכבי בכל מקרה לא תהיה פייבוריטית בטופ 16 ותצטרך לעבור קבוצות טובות יותר ומוכשרות יותר ממנה כדי לעלות לרבע הגמר. אם היא תזכה במקום הראשון אז די ברור שאת ברצלונה ואולימפיאקוס היא לא תעבור, כאשר גם חימקי, פאו ומילאנו קבוצות טובות ומוכשרות יותר ממנה. אם היא תסיים שניה בבית המוקדם אז די ברור שאת צסק"א, ריאל וז'אלגיריס היא לא תעבור ותנסה לעבור את אפס ופנר כדי לסיים רביעית. בכל מקרה זה לא נראה טוב, כאשר בכל בית צפויות להיות לפחות 5 קבוצות טובות יותר, אבל האופציה השניה נראית לי קרובה לבלתי אפשרית. מכבי תצטרך בטופ 16 לעבור לפחות שתי קבוצות טובות ממנה כדי לסיים במקום הרביעי (שדי מבטיח טבח ברבע הגמר), כך שהעתיד לא ממש נראה מבטיח. אני מזכיר לכם שבשנתיים האחרונות מכבי לא סתם עלתה מכוח האנרציה לרבע הגמר - למכבי היתה קבוצה הרבה יותר טובה מהנוכחית וגם ההגרלה בטופ 16 האירה לה פנים, עם קבוצות כמו קאנטו ולובליאנה שהתחרו איתה על העליה לרבע הגמר. הפעם הטיול הזה לא יחזור ומכבי קבוצה הרבה פחות טובה. באמת שקשה לי לראות סרט שנהיה ברבע הגמר.
גל גל כתב:חנו'ש כתב:קובי כתב:קודי כתב:המשחק התנהל לפי התוכניות? התוכניות היו לחטוף 89 נקודות? היו תוכניות רק בהתקפה?
אני חושבת שאולי צריך להחתים את כיפת ברזל, בטוח שהיא היתה מצליחה ליירט את כל השלשות של האיטלקים.
והיי, היא גם לא תתפוס עוד מקום של זר....
הבעיה זה המס
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], JarJarBinx, WendelA, מרסר ו־15 אורחים