יורוליג: סיינה נגד מכבי - שישי, 21:45, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג: סיינה נגד מכבי - שישי, 21:45, ערוץ 10

הודעהעל ידי קודי » 24 נובמבר 2012, 21:22

חנו'ש כתב:אגב, איזה מזל שצה"ל שחרר את מורן רוט..... :grin

כן, היה שווה להילחם עליו...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2012, 21:22

קודי כתב:
roy1000 כתב:
קודי כתב:מכבי לא תתקרב העונה לרמה של הקבוצות המובילות ביבשת, אבל היא יכולה להתקרב לקבוצות הדרג השני וגם זה משהו. ההנהלה חייבת להראות שהיא מחוייבת להישגים אחרת האוהדים, הספונסרים והטלוויזיה יפסיקו להאמין בקבוצה. אני גם לא מבין את בלאט שמוכן לקבור את הקריירה שלו בגלל דני פדרמן.

הטופ 16 כבר מובטח והצלבה זה בונוס שהסיכויים עומדים כרגע על 50/50. אני לא בטוח שזה ביג דיל מבחינת הספונסרים והטלוויזיה, הבעיה היותר גדולה זה הבית החלש.
בלאט כבר לא יכול לקבור את הקריירה שלו. המעמד שלו באירופה מובטח וההישגים של מכבי לא ישנו הרבה.

עד שהפרדמנים לא יצאו מהקבוצה, דברים לא ישתנו ונצטרך להתרגל לקבוצה שמדשדשת בין 8-16.

תתפלא, אבל לאנשים יש זכרון קצר, במיוחד לגבי מאמנים שלא הגיעו להישגים גדולים בקבוצות. מזכיר לך את בלאט שאחרי שהיה עוזר מאמן מכבי חצי אירופה רדפה אחריו אבל אחרי שנכשל בפילזן וברוסיה היה מחוסר עבודה והסכים לאמן כמעט בחינם את סלוניקי. אותו הסיפור עם פיני גרשון שהיה מאוד מבוקש עד שנכשל במכבי ואף אחד לא רצה אותו. אותו הסיפור עם קזלאוסקס - מאמן נהדר לכל הדעות - שכל חטאו היה שהפסיד משחק אחד בגמר היורוליג ואין לו היום ביקוש גדול מדי. לא שלבלאט לא תהיה עבודה אחרי מכבי, אבל אם הוא מסיים כאן עם עונה חלשה אז הוא יקבל הצעות כמו כל מאמן אירופי נחמד ויחד עם זה יעלמו להם חלומות ה-NBA שלו. אין לאף מאמן - למעט אובראדוביץ ומסינה שזכו כל אחד בכמה וכמה גביעי אירופה - מעמד מובטח באירופה, אפילו לא לפיני גרשון שזכה בשלושה גביעים.

אני חושב שלפיני יש את אותו המעמד.
הוא פשוט לא ממש רצה כנראה לאמן אחרי מכבי.

אני חושב שבלאט לא צריך לדאוג כרגע, כי קשה להאשים אותו. כלומר, אפשר להאשים אותו בדבר ספציפי פה ושם, אבל בגדול, הוא עושה עבודה מצויינת
עם קבוצות מוגבלות ומאותגרות תקציב כבר שלוש שנים. יש לו חוזה במכבי, ובמידה והעונה יהיה כשלון מקצועי גדול, אני מאמין שהוא ידאג להיות יותר מעורב בבניית
הקבוצה בעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 24 נובמבר 2012, 21:26

חנו'ש כתב:אגב, איזה מזל שצה"ל שחרר את מורן רוט..... :grin

תדעו לכם שרק בגלל שהוא שוחרר מהמילואים ביבי הורה על סיום המבצע
רק תבינו איזה יהלום יש לנו ביד :laugh2
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 24 נובמבר 2012, 23:24

קודי כתב:תתפלא, אבל לאנשים יש זכרון קצר, במיוחד לגבי מאמנים שלא הגיעו להישגים גדולים בקבוצות. מזכיר לך את בלאט שאחרי שהיה עוזר מאמן מכבי חצי אירופה רדפה אחריו אבל אחרי שנכשל בפילזן וברוסיה היה מחוסר עבודה והסכים לאמן כמעט בחינם את סלוניקי. אותו הסיפור עם פיני גרשון שהיה מאוד מבוקש עד שנכשל במכבי ואף אחד לא רצה אותו. אותו הסיפור עם קזלאוסקס - מאמן נהדר לכל הדעות - שכל חטאו היה שהפסיד משחק אחד בגמר היורוליג ואין לו היום ביקוש גדול מדי. לא שלבלאט לא תהיה עבודה אחרי מכבי, אבל אם הוא מסיים כאן עם עונה חלשה אז הוא יקבל הצעות כמו כל מאמן אירופי נחמד ויחד עם זה יעלמו להם חלומות ה-NBA שלו. אין לאף מאמן - למעט אובראדוביץ ומסינה שזכו כל אחד בכמה וכמה גביעי אירופה - מעמד מובטח באירופה, אפילו לא לפיני גרשון שזכה בשלושה גביעים.

כולם יודעים שלמכבי יש סגל חלש. אי הגעה להצלבה עם הסגל הזה לא יכול להחשב ככישלון, מה גם שבלאט עדיין רוכב על ההצלחה עם נבחרת רוסיה. לגבי ה- NBA - בלאט הבהיר שהוא לא רוצה להיות עוזר, ומאמן ראשי אף אחד לא ייתן לו בלי להיות עוזר קודם, אז הדלת די סגורה.

הסיפור עם פיני אחר לחלוטין - הוא שרף את עצמו עם הכישלון באוליפיאקוס וההתנהגות שלו במכבי.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 24 נובמבר 2012, 23:25

jol9 כתב:אני חושב שלפיני יש את אותו המעמד.
הוא פשוט לא ממש רצה כנראה לאמן אחרי מכבי.

אני חושב שבלאט לא צריך לדאוג כרגע, כי קשה להאשים אותו. כלומר, אפשר להאשים אותו בדבר ספציפי פה ושם, אבל בגדול, הוא עושה עבודה מצויינת
עם קבוצות מוגבלות ומאותגרות תקציב כבר שלוש שנים. יש לו חוזה במכבי, ובמידה והעונה יהיה כשלון מקצועי גדול, אני מאמין שהוא ידאג להיות יותר מעורב בבניית
הקבוצה בעונה הבאה.

בוא נגיד שלא משנה מה יקרה מעכשיו עד סוף העונה, אני לא חושב שאף אחד במכבי מספיק מטומטם לנסות להחליף את בלאט.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 25 נובמבר 2012, 05:12

תשמעו את התגובה המטומטמת של שי רקנאטי ל"מעריב" אחרי המשחק נגד סיינה:
"המשחק התנהל לפי התוכניות אבל קשה מאוד לעצור קבוצה שקולעת באחוזים כאלה לשלוש, אי אפשר לצפות את זה. זה הפסד שלקחנו בחשבון שיכול לקרות. מפני שאנחנו מרוצים מהיכולת, אין כרגע דיונים לגבי שינויים בסגל, גם לא על החלפת ניק קיינר מדלי. יש ממנו ציפיות, וכרגע הוא לא עומד בהן, אבל אנחנו מקווים שבהמשך הוא יציג את יכולתו האמיתית."

המשחק התנהל לפי התוכניות? התוכניות היו לחטוף 89 נקודות? היו תוכניות רק בהתקפה?
אי אפשר לצפות לכך שסיינה, קבוצה של 44.4% לשלוש, שבשני המשחקים האחרונים קלעה ב-55%, תגיע בבית ל-48%? נו, באמת.
מרוצים מהיכולת? מה עם ההגנה? מה עם היכולת נגד מלאגה? הכל נקבע על פי המשחק האחרון?
בהמשך קיינר-מדלי יציג את יכולתו האמיתית? מתי בדיוק יהיה ההמשך הזה? בטופ 16 כשמכבי תחטוף על הראש?

אני מסכים עם אלה שחושבים שלכל היותר ישחררו את קיינר-מדלי בשביל לחסוך כסף ולהראות כאילו מחפשים סנטר ובסוף יספרו לנו ש"אין שחקנים מתאימים בשוק" וכד'.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי toja27 » 25 נובמבר 2012, 06:37

קודי כתב:תשמעו את התגובה המטומטמת של שי רקנאטי ל"מעריב" אחרי המשחק נגד סיינה:
"המשחק התנהל לפי התוכניות אבל קשה מאוד לעצור קבוצה שקולעת באחוזים כאלה לשלוש, אי אפשר לצפות את זה. זה הפסד שלקחנו בחשבון שיכול לקרות. מפני שאנחנו מרוצים מהיכולת, אין כרגע דיונים לגבי שינויים בסגל, גם לא על החלפת ניק קיינר מדלי. יש ממנו ציפיות, וכרגע הוא לא עומד בהן, אבל אנחנו מקווים שבהמשך הוא יציג את יכולתו האמיתית."

אי אפשר לצפות לכך שסיינה, קבוצה של 44.4% לשלוש, שבשני המשחקים האחרונים קלעה ב-55%, תגיע בבית ל-48%? נו, באמת.
מרוצים מהיכולת? מה עם ההגנה? מה עם היכולת נגד מלאגה? הכל נקבע על פי המשחק האחרון?
בהמשך קיינר-מדלי יציג את יכולתו האמיתית? מתי בדיוק יהיה ההמשך הזה? בטופ 16 כשמכבי תחטוף על הראש?

אני מסכים עם אלה שחושבים שלכל היותר ישחררו את קיינר-מדלי בשביל לחסוך כסף ולהראות כאילו מחפשים סנטר ובסוף יספרו לנו ש"אין שחקנים מתאימים בשוק" וכד'.

במובן מסויים אפשר להבין אותו.זה לא מצב נעים שכל עם ישראל מצפה לשחרור של שחקן כשהתוכניות לגבי השחקן עדיין לא ברורות והוא עדיין משחק בקבוצה. הצוות של מכבי עדיין מאמין בו.בסופו של דבר לא יכול להיות שהם הסכימו לשלם עליו כל כך הרבה בלי שהם ראו שיש בו משהו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי קודי » 25 נובמבר 2012, 06:42

מכבי בכל מקרה לא תהיה פייבוריטית בטופ 16 ותצטרך לעבור קבוצות טובות יותר ומוכשרות יותר ממנה כדי לעלות לרבע הגמר. אם היא תזכה במקום הראשון אז די ברור שאת ברצלונה ואולימפיאקוס היא לא תעבור, כאשר גם חימקי, פאו ומילאנו קבוצות טובות ומוכשרות יותר ממנה. אם היא תסיים שניה בבית המוקדם אז די ברור שאת צסק"א, ריאל וז'אלגיריס היא לא תעבור ותנסה לעבור את אפס ופנר כדי לסיים רביעית. בכל מקרה זה לא נראה טוב, כאשר בכל בית צפויות להיות לפחות 5 קבוצות טובות יותר, אבל האופציה השניה נראית לי קרובה לבלתי אפשרית. מכבי תצטרך בטופ 16 לעבור לפחות שתי קבוצות טובות ממנה כדי לסיים במקום הרביעי (שדי מבטיח טבח ברבע הגמר), כך שהעתיד לא ממש נראה מבטיח. אני מזכיר לכם שבשנתיים האחרונות מכבי לא סתם עלתה מכוח האנרציה לרבע הגמר - למכבי היתה קבוצה הרבה יותר טובה מהנוכחית וגם ההגרלה בטופ 16 האירה לה פנים, עם קבוצות כמו קאנטו ולובליאנה שהתחרו איתה על העליה לרבע הגמר. הפעם הטיול הזה לא יחזור ומכבי קבוצה הרבה פחות טובה. באמת שקשה לי לראות סרט שנהיה ברבע הגמר.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 25 נובמבר 2012, 06:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 25 נובמבר 2012, 06:43

toja27 כתב:
קודי כתב:תשמעו את התגובה המטומטמת של שי רקנאטי ל"מעריב" אחרי המשחק נגד סיינה:

במובן מסויים אפשר להבין אותו.זה לא מצב נעים שכל עם ישראל מצפה לשחרור של שחקן כשהתוכניות לגבי השחקן עדיין לא ברורות והוא עדיין משחק בקבוצה. הצוות של מכבי עדיין מאמין בו.בסופו של דבר לא יכול להיות שהם הסכימו לשלם עליו כל כך הרבה בלי שהם ראו שיש בו משהו.

עוד חודש מתחיל הטופ 16, שצפוי להיות קשה ואכזרי יותר מתמיד. אין למכבי זמן לקשקושים ולהשהיות. היא צריכה לקבל החלטות ומהר. הבן אדם כבר נמצא יותר מחודשיים בקבוצה ולא נתן משחק אחד טוב.
קודי

הודעהעל ידי toja27 » 25 נובמבר 2012, 07:04

קודי כתב:מכבי בכל מקרה לא תהיה פייבוריטית בטופ 16 ותצטרך לעבור קבוצות טובות יותר ומוכשרות יותר ממנה כדי לעלות לרבע הגמר. אם היא תזכה במקום הראשון אז די ברור שאת ברצלונה ואולימפיאקוס היא לא תעבור, כאשר גם חימקי, פאו ומילאנו קבוצות טובות ומוכשרות יותר ממנה. אם היא תסיים שניה בבית המוקדם אז די ברור שאת צסק"א, ריאל וז'אלגיריס היא לא תעבור ותנסה לעבור את אפס ופנר כדי לסיים רביעית. בכל מקרה זה לא נראה טוב, כאשר בכל בית צפויות להיות לפחות 5 קבוצות טובות יותר, אבל האופציה השניה נראית לי קרובה לבלתי אפשרית. מכבי תצטרך בטופ 16 לעבור לפחות שתי קבוצות טובות ממנה כדי לסיים במקום הרביעי (שדי מבטיח טבח ברבע הגמר), כך שהעתיד לא ממש נראה מבטיח. אני מזכיר לכם שבשנתיים האחרונות מכבי לא סתם עלתה מכוח האנרציה לרבע הגמר - למכבי היתה קבוצה הרבה יותר טובה מהנוכחית וגם ההגרלה בטופ 16 האירה לה פנים, עם קבוצות כמו קאנטו ולובליאנה שהתחרו איתה על העליה לרבע הגמר. הפעם הטיול הזה לא יחזור ומכבי קבוצה הרבה פחות טובה. באמת שקשה לי לראות סרט שנהיה ברבע הגמר.

שמע, אני רואה אנשים זורקים פה הצהרות (וכמובן לא רק אתה) ללא שום אחריות ויודעים בדיוק גמור מה יקרה, כשאין להם מושג ממשי. לצסק"א שנחשבת כאחת מאריות היבשת, היה קמפיין פחות מרשים מאשר למכבי עד עכשיו, כשהיא מקבלת תבוסה בבית שלה מברצלונה ועוד כמה משחקים שניצחה בקושי נגד קבוצות שנחשבות קלות.חימקי, פאו ומילאנו יותר טובות ממכבי ? על סמך מה אתה קובע את זה? על היכולת שלהן שהפגינו עד עכשיו? כי עד עכשיו זה לא היה מרשים. זורקים פה דברים לאוויר בלי שום קבלות מאחוריהם. כן מסכים איתך שמכבי צריכה להשתפר והם עושים את המאמצים שלהם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי קודי » 25 נובמבר 2012, 08:42

toja27 כתב:
קודי כתב:מכבי בכל מקרה לא תהיה פייבוריטית בטופ 16 ותצטרך לעבור קבוצות טובות יותר ומוכשרות יותר ממנה כדי לעלות לרבע הגמר. אם היא תזכה במקום הראשון אז די ברור שאת ברצלונה ואולימפיאקוס היא לא תעבור, כאשר גם חימקי, פאו ומילאנו קבוצות טובות ומוכשרות יותר ממנה. אם היא תסיים שניה בבית המוקדם אז די ברור שאת צסק"א, ריאל וז'אלגיריס היא לא תעבור ותנסה לעבור את אפס ופנר כדי לסיים רביעית. בכל מקרה זה לא נראה טוב, כאשר בכל בית צפויות להיות לפחות 5 קבוצות טובות יותר, אבל האופציה השניה נראית לי קרובה לבלתי אפשרית. מכבי תצטרך בטופ 16 לעבור לפחות שתי קבוצות טובות ממנה כדי לסיים במקום הרביעי (שדי מבטיח טבח ברבע הגמר), כך שהעתיד לא ממש נראה מבטיח. אני מזכיר לכם שבשנתיים האחרונות מכבי לא סתם עלתה מכוח האנרציה לרבע הגמר - למכבי היתה קבוצה הרבה יותר טובה מהנוכחית וגם ההגרלה בטופ 16 האירה לה פנים, עם קבוצות כמו קאנטו ולובליאנה שהתחרו איתה על העליה לרבע הגמר. הפעם הטיול הזה לא יחזור ומכבי קבוצה הרבה פחות טובה. באמת שקשה לי לראות סרט שנהיה ברבע הגמר.

שמע, אני רואה אנשים זורקים פה הצהרות (וכמובן לא רק אתה) ללא שום אחריות ויודעים בדיוק גמור מה יקרה, כשאין להם מושג ממשי. לצסק"א שנחשבת כאחת מאריות היבשת, היה קמפיין פחות מרשים מאשר למכבי עד עכשיו, כשהיא מקבלת תבוסה בבית שלה מברצלונה ועוד כמה משחקים שניצחה בקושי נגד קבוצות שנחשבות קלות.חימקי, פאו ומילאנו יותר טובות ממכבי ? על סמך מה אתה קובע את זה? על היכולת שלהן שהפגינו עד עכשיו? כי עד עכשיו זה לא היה מרשים. זורקים פה דברים לאוויר בלי שום קבלות מאחוריהם. כן מסכים איתך שמכבי צריכה להשתפר והם עושים את המאמצים שלהם.

לצסק"א היה קמפיין פחות מרשים מאשר מכבי? יש לה מאזן טוב יותר משל מכבי בבית יותר קשה. מעבר לכך, יש לה סגל הרבה יותר מוכשר ומאמן לא פחות טוב וכבר היום היא קבוצה טובה יותר ממכבי. אין שום סיבה שבטופ 16 היא לא תהיה טובה יותר ממכבי.
לגבי חימקי - כנראה לא ראית אותה משחקת העונה. בהכנה היא קרעה את מכבי בקלילות וגם ביורוליג היא משחקת נהדר עד עכשיו. בטח קבוצה יותר מוכשרת ממכבי אבל גם נכון להיום קבוצה טובה יותר.
פאו ומילאנו קבוצות עם הרבה יותר כשרון מלמכבי וגם כשהן לא ממצות את הפוטנציאל שלהן הן עדיין טובות ממכבי. מילאנו, גם בתקופה הכי רעה שלה, ניצחה די בקלות בסיינה.
קודי

הודעהעל ידי קובי » 25 נובמבר 2012, 09:03

קודי כתב:המשחק התנהל לפי התוכניות? התוכניות היו לחטוף 89 נקודות? היו תוכניות רק בהתקפה?

אני חושב שבזה דווקא צריך להאשים את בלאט, שלא הכין את הקבוצה כראוי למשחק הזה.
ההתעקשות על הגנת החילופים לאורך כל המשחק, עלתה לנו ביוקר כמעט לכל אורכו, כאשר בשיא נספגו 30 נקודות ברבע האחרון.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 25 נובמבר 2012, 09:55

toja27 כתב:

הצהרות חסרות אחריות, זה חלק מהעניין כאן בפורום וכולם חוטאים בזה פה ושם... :bigsmile3

אני חושב שמכבי באמת נמצאת בבית חלש. מלאגה וסיינה פחות טובות בהרבה מהקבוצות החזקות ביבשת, וכמו שציינתי בפוסט אחר, מכבי טרם פגשה שחקן
אחד שנחשב לשחקן טופ יורוליג, שלא נדבר על קבוצה כזאת.

כמובן שדברים יכולים גם להתחבר בדרך פלא, אבל זה כבר ניחוש פרוע.
אם הולכים ע"פ מה שהיה, אז יובל די צודק.

מה שיעבוד לטובת מכבי כאן זה המסורת, ההיכל הביתי, הנסיון, המאמן והנטייה של היריבות מנגד לפשל פעם אחר פעם במעמדים המכריעים.
מספיק שקבוצה אחת מהמתחרות נגד מכבי תיכשל, ומכבי תוכל לתפוס את המקום שלה בהצלבה.
אבל בלי קשר ליריבות, מכבי חייבת להשתפר ובדחיפות, בצורת המשחק הכללית.
להפעיל יותר את שחקני הפנים, לשחק יותר קבוצתי, לקלוע טוב יותר, ולשמור ברמה טובה (שזה דווקא היא עושה רוב העונה)
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 25 נובמבר 2012, 10:05

קודי כתב:
toja27 כתב:

לצסק"א היה קמפיין פחות מרשים מאשר מכבי? יש לה מאזן טוב יותר משל מכבי בבית יותר קשה. מעבר לכך, יש לה סגל הרבה יותר מוכשר ומאמן לא פחות טוב וכבר היום היא קבוצה טובה יותר ממכבי. אין שום סיבה שבטופ 16 היא לא תהיה טובה יותר ממכבי.
לגבי חימקי - כנראה לא ראית אותה משחקת העונה. בהכנה היא קרעה את מכבי בקלילות וגם ביורוליג היא משחקת נהדר עד עכשיו. בטח קבוצה יותר מוכשרת ממכבי אבל גם נכון להיום קבוצה טובה יותר.
פאו ומילאנו קבוצות עם הרבה יותר כשרון מלמכבי וגם כשהן לא ממצות את הפוטנציאל שלהן הן עדיין טובות ממכבי. מילאנו, גם בתקופה הכי רעה שלה, ניצחה די בקלות בסיינה.

המאזן של צסק"א כמעט זהה לזה של מכבי ,וזה בכל אופן לא הדבר העקרוני.צסק"א הייתה זקוקה בכמה משחקים להתעליות של סוני ווימס בדקות האחרונות כדי לנצח קבוצות כמו ריטאס במוסקבה, באמברג ופארטיזן שממוצע הגילאים של הקבוצה הזו עומד על איזה 22 .היא קיבלה תבוסה ב20+ הפרש בבית שלה מברצלונה עם משחק חלש מאוד.אם דבר כזה היה קורה למכבי בבית שהוא זהה בקושי על הנייר לזה שמכבי משחקת בו, הייתה קמה פה מהומה, אבל משום מה זה עדיין לא מפריע לאנשים לצאת בהצהרות ולהציג את צסק"א כאיזה נפיל שאי אפשר לעבור אותו.על הנייר צסק"א קבוצה טובה יותר, אבל על הנייר קריסטיץ' הוא אחד הסנטרים המובילים באירופה אם לא המוביל שבהם ובפועל הוא מציג הגנה חלשה מאוד בהרבה מהמשחקים.ככה שיש הבדל בין על הנייר ובפועל. מילאנו היא קבוצה עם חמישייה מרשימה אבל אין להם שום דבר על ספסל.ראיתי את כל המשחקים של חימקי למעט המשחק האחרון, קודם כל המחשק ההכנה ההוא אין לו אינדקציה לכלום.באותו טורניר אולימפיאקוס ניצחה את הטורניר ואחרי זה המשיכה עם רצף הפסדים.אני לא מזלזל בחימקי סה"כ קבוצה טובה, אבל יש לה את הבעיות שלה,היא בטח לא פייבוריטית על מכבי.
מה שאני אומר הוא שכל אלו הן ספקולציות ואין צורך להציג את הדברים כעובדה מוגמרת.מה שכן אפשר לדעת בוודאות למשל הוא שמכבי צריכה לשפר את ההגנה שלה,את זה כולנו ראינו במשחק האחרון. זה לא ניחוש,זאת עובדה, ולזה אפשר להתייחס ברצינות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי קודי » 25 נובמבר 2012, 11:01

טוב, תחיה באשליות. ככה בטח נגיע רחוק. הקבוצה הנורמלית היחידה מולה התמודדה ותתמודד מכבי בסיבוב הראשון היא קבוצת מרכז טבלה מספרד וראינו איך נגמר המשחק הביתי מולם לפני עשרה ימים. אם מישהו חושב שבלאט הוא קוסם ושעצם לבישת החולצות הצהובות והיכל מלא עושים את העבודה אז שיזכר בצורה שבה מכבי חטפה על הראש בטופ 16 בעונת אפי (כשכבר גרשון היה על הקווים). גם אז היה למכבי קו קדמי רך וחלש וקו אחורי שהוא טוב יותר מזה שיש לה היום ועדיין היא חטפה על הראש בטופ 16 גם בבית וגם בחוץ.
תראה איך מלאגה, מובילת הבית של מכבי, מדשדשת בליגה הספרדית ותבין עד כמה הבית שלנו חלש ולא נותן שום אינדיקציה ביחס לטופ 16. אני לא מאמין שאפילו קבוצה אחת מהבית הזה תעלה לרבע הגמר.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 25 נובמבר 2012, 12:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
קודי

הודעהעל ידי yellowaura » 25 נובמבר 2012, 11:21

מה שקורה עכשיו שלמאלגה שיש לה סגל לא רע, יש תיקון למעלה, ואילו למכבי שיש לה סגל חלש יותר (אך מאמן טוב יותר ומסורת) יש תיקון קל למטה.

לדעתי למכבי חסר יותר גארד איכותי מגבוה. אני הייתי משחרר את מידלי ומביא גארד טוב.

אני די איבדתי את החשק לכתוב בפורום אחרי שראיתי את הסגל הבינוני שנבנה. במידה מסויימת הייתה סוג של השלמה עם המצב, עם הבינוניות, ולמרות שאמרנו שהשלב הראשון לא מדד נוצרה אשליה בתחילה שמכבי יכולה לעשות משהו (סיכוי לפיינל פור).

מכבי ת"א יכולה לסיים ראשונה בשלב מוקדם כמעט בכל בית כי הכוכבים של כל הקבוצות מתעוררים בשלבים הגבוהים לכן הבעיה האמיתית שלי היא לא ההפסד לסיינה אלא חוסר מנהיג, חוסר שחקן איכותי באמת, סגל זול ובינוני.

מכבי תבלם בגלל ההורדה בתקציב וזה אם כל הכבוד להשתפרות של ג'יימס, לא הוא זה שיוביל את הקבוצה מול קרסטיץ', מקאלב, פארמר, ספאנוליס, פרננדז ושאר הכוכבים האחרים.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 נובמבר 2012, 12:05

קובי כתב:
קודי כתב:המשחק התנהל לפי התוכניות? התוכניות היו לחטוף 89 נקודות? היו תוכניות רק בהתקפה?

ההתעקשות על הגנת החילופים לאורך כל המשחק, עלתה לנו ביוקר כמעט לכל אורכו, כאשר בשיא נספגו 30 נקודות ברבע האחרון.

אני חושבת שאולי צריך להחתים את כיפת ברזל, בטוח שהיא היתה מצליחה ליירט את כל השלשות של האיטלקים.
והיי, היא גם לא תתפוס עוד מקום של זר.... :grin
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי גל גל » 25 נובמבר 2012, 17:26

חנו'ש כתב:
קובי כתב:

אני חושבת שאולי צריך להחתים את כיפת ברזל, בטוח שהיא היתה מצליחה ליירט את כל השלשות של האיטלקים.

הבעיה זה המס
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי rc4991 » 25 נובמבר 2012, 17:30

המצב של מכבי בטופ 16 בהחלט לא יהיה מזהיר אבל אנחנו יכולים לסיים אותו במקום טוב כי לדעתי אין השנה אף קבוצה שהיא בלתי מנוצחת ורוב הקבוצות שטובות ממכבי,טובות מאיתנו בפער סביר שיכול להשתנות בכל ערב נתון.אני לא אומר שאנחנו הולכים לסיים במקום השני אבל אנחנו בהחלט יכולים להפתיע לא מעט קבוצות ולתפוס מקום טוב בהצלבה
אם נעשה איזשהו הערכה שלנו מול שאר הקבוצות הגדולות זה יראה ככה בערך(בלי להתיחס לבתים שאנחנו עשוים לקבל):
צסק"א-נראית רע מאוד השנה ומתקשה מול קבוצות חלשות,בסך הכל גם הבית שלה די חלש.נקווה שהם לא יתפוצצו באיזשהו שלב,אם לא אנחנו בהחלט יכולים לנצח
ברצלונה-אני עדין לא כל כך מתלהב ממנה וכמו שכבר אמרתי היא משחקת בבית חלש יחסית,אני חושב שנפסיד להם בגללהמיס מאצ'ים בעמדות הפנים
סיינה-קבוצה לא מרשימה שנסחבת בעיקר על ידי שחקן אחד ענק(בובי בראון),אנחנו אמורים לנצח אותם
ריאל-הקבוצה הכי טובה כנראה במפעל,אין לנו ממש סיכוי נגדה אבל היא כבר נפלה כמה פעמים
אולקר-קבוצה מאוד איכותית אבל עדין נשענת על התרומה של מקאלב שלא תמיד מספק/יספק את הסחורה,בנוסף היא חסרת ניסיון.יהיה קשה לנצח אותם
פאו'-לא מחזיק מהם ואני חושב שאנחנו פייבוריטים מולם אך בהפרש קטן
אול'-עוד קבוצה שאני לא מחזיק ממנה ואנחנו בהחלט יכולים לנצח
חימקי-קבוצה טובה ופייבוריטית נגדנו אך נוכל לנצח אותה במידה ונפריע לפלאניניץ' כי הוא מפעיל את כל הקבוצה
ז'לגיריס-הפתעת העונה,קשה לי להאמין שהם ימשיכו ככה אבל אין לדעת ולכן אני לא יודע מה יקרה במפגש אפשרי בינינו
אפס-קבוצה חזקה עם כמה שחקני על בעמדות חשובות,פייבוריטית ברורה מולנו
מילאנו-קבוצה מאוד לא יציבה ואם הכנה נכונה של בלאט אנחנו אמורים לנצח אותם
:heat :heat :heat :heat
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 נובמבר 2012, 17:40

גל גל כתב:
חנו'ש כתב:
קובי כתב:

הבעיה זה המס

צודק, שכחתי שאין שום סיכוי שפדרמן יהיה מסוגל להרשות לעצמו את העלות של כיפת ברזל....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], JarJarBinx, WendelA, מרסר ו־15 אורחים