28 ינואר 2013, 17:22
28 ינואר 2013, 17:26
or163 כתב:התסריט היחיד שבו מכבי תביא את אובראדוביץ',
זה אם הפיינל פור שנה הבאה ייערך בתל אביב,
ואז פדרמן כבר יהיה חייב לפתוח את הכיס ולהעמיד קבוצה טובה, ולא של שקל תשעים.
28 ינואר 2013, 17:29
er79 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:גם את אוחיון ופניני הייתי זורק. היחידים שצריכים להישאר פה לדעתי הם ג׳יימס, פלאניניץ׳, סמית׳ לנדסברג והיקמן (2 האחרונים כמחליפים מהספסל).
סמית' והיקמן צריכים להישאר אולי באולם הפחים. במכבי אין מקום לזרים כאלה.
היקמן הוא שחקן מאוד בעייתי - אני מסכים. הוא אמנם נותן בסה"כ עונה אישית טובה ומעל המצופה, אבל הוא שחקן לא מחבר, לא מלהיב, לא ממש מעניין וגם לא חכם.
הוא אתלט, קשוח, שומר טוב ויודע לצבור נקודות, אבל לטעמי הוא לא מספיק טוב למכבי.
סמית' שחקן הרבה יותר סולידי מהיקמן ולטעמי הוא כן מתאים למכבי, גם כשחקן חמישייה.
סורי, לא שכנעתם אותי. כמחליף מהספסל היקמן הוא אופציה בהחלט ראויה. כמובן שצריך שחקן איכותי יותר בעמדה שלו שיפתח בחמישייה.
28 ינואר 2013, 17:30
קודי כתב:or163 כתב:התסריט היחיד שבו מכבי תביא את אובראדוביץ',
זה אם הפיינל פור שנה הבאה ייערך בתל אביב,
ואז פדרמן כבר יהיה חייב לפתוח את הכיס ולהעמיד קבוצה טובה, ולא של שקל תשעים.
הפיינל פור בעונה הבאה צפוי גם הוא להתקיים בלונדון. סיכוי מאוד לא סביר שבשנים הקרובות יערך פיינל פור בתל אביב מאחר שהיורוליג מעוניין לקיים את האירוע באולמות עם תכולה של לפחות 15,000 מקומות.
לגבי פדרמן - גם אם הוא ירצה, אני לא בטוח שיש לו כסף בשביל להשקיע במכבי (זה לא שהוא פושט רגל או עני מרוד אבל אם אין לך יותר מדי כסף אתה לא משקיע יותר מדי בספורט).
28 ינואר 2013, 17:40
roy1000 כתב:yzafrir כתב:בכל מקרה מה שפיני אומר לא רלוונטי כי מכבי לא תשקיע בחיים סכומים כאלו במאמן . אולי הוא מנסה להכין את הקרקע לחזרתו לקבוצה ולהכין את ההנהלה לזה שזה לא יעלה לה מעט .
מכבי בסך הכל צריכה להגדיל את תקציב השחקנים . אם לבלאט יהיו מיותר אפשרויות כלכליות הוא יבנה פה קבוצה הרבה יותר טובה ממה שפיני בנה לפני שלוש שנים...
לדעתי אם התקציב יגדל מעט אז הסגל שכתבתי מקודם הוא אפשרי ועם פוטנציאל להצליח .
עמדות 1-2 : ג'אקסון ( לא פרח בצסק"א וסביר שישוחרר במחיר נמוך יחסית ) , פארגו ( שוחרר מה-NBA ולא עשה מספיק באירופה בשביל שיוכל לדרוש יותר ממליון ) , אוחיון , הלפרין (רק בסכום הגיוני) , לאנדסברג
עמדה 3 : פניני , סמית' (הזר היחיד בסגל של היום שהייתי רוצה לראות ממשיך , יש לו ערך מוסף לקבוצה מעבר ליכולת המקצועית לדעתי ובגלל המצב של הקבוצה יש סיכוי שישאר בשביל שידרוג קטן בלבד...) . לאנדסברג מגב גם את העמדה הזאת .
עמדה 4 : ליאור (אני עדיין מאמין בו ) , פאט קאלאת'ס ( שחקן שעבר אצל אוברודביץ' לא יכול להיות רע כלכך בתור מחליף במכבי . ) עושה עונה יפה מאוד בחיפה וגם לא יקר....
עמדה 5 : סנטר בכיר (ויויוקאס , מאריץ' YOU NAME IT ) , פלאנניץ' , טיוס או ג'יימס (אם יסכים לחוזה של פחות מ-700K )
בסגל הזה יש שלושה שחקנים יקרים (אזור המליון + ) אחד (או שניים , תלוי בג'יימס ) בסכום של סביבות 700K (סמית' ) והשאר זולים יחסית (פלאנ' וקאלת' )
לגבי הישראלים , אין מה לעשות אבל חייבים אותם בסגל וזה המחירים שלהם היום בשוק . אם רוצים לחסוך אז אפשר להביא את טיוס במקום ג'יימס בכל מקרה
זה דווקא סגל די סביר, אבל זה בערך פי 2 ממה שפדרמן מוכן להוציא, ועוד אתה שוכח שהתקציב ירד בעונה הבאה. הסגל הזה הרבה יותר מדי עמוק, בייחוד בעמדת הסנטר, כשיש שם 3 שחקנים בכירים. דבר ראשון, תוריד את ג'יימס או את הסנטר הבכיר שאתה רוצה להביא.
דבר שני, הייתי שוקל לוותר על פניני (אם אפשר) ולהביא ישראלי זול יותר לעמדה 3.
28 ינואר 2013, 19:55
קודי כתב:er79 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:גם את אוחיון ופניני הייתי זורק. היחידים שצריכים להישאר פה לדעתי הם ג׳יימס, פלאניניץ׳, סמית׳ לנדסברג והיקמן (2 האחרונים כמחליפים מהספסל).
סמית' והיקמן צריכים להישאר אולי באולם הפחים. במכבי אין מקום לזרים כאלה.
היקמן הוא שחקן מאוד בעייתי - אני מסכים. הוא אמנם נותן בסה"כ עונה אישית טובה ומעל המצופה, אבל הוא שחקן לא מחבר, לא מלהיב, לא ממש מעניין וגם לא חכם.
הוא אתלט, קשוח, שומר טוב ויודע לצבור נקודות, אבל לטעמי הוא לא מספיק טוב למכבי.
סמית' שחקן הרבה יותר סולידי מהיקמן ולטעמי הוא כן מתאים למכבי, גם כשחקן חמישייה.
סורי, לא שכנעתם אותי. כמחליף מהספסל היקמן הוא אופציה בהחלט ראויה. כמובן שצריך שחקן איכותי יותר בעמדה שלו שיפתח בחמישייה.
כדי לעשות קפיצת מדרגה משמעותית מכבי חייבת לפחות שני שחקנים ברמה הגבוהה ביותר. אם אתה משאיר את היקמן, את סמית', ג'יימס ופלאניניץ ובהנחה שאתה לא מתכוון שוב לעשות את השטות ולהביא שחקן מאוד יקר על העמדה של אליהו, אז לכל היותר נשאר מקום לעוד גארד רציני. אני בדעה שלכל היותר אחד מבין סמית' והיקמן צריך להישאר, עם עדיפות לסמית' שהוא שחקן איכותי יותר. שניהם בסך הכל שחקנים משלימים בקבוצת צמרת אירופית ולא יותר מזה ואין סיבה שוב לבנות את הקבוצה לרוחב ולקשט אותה באינספור שחקנים משלימים.
28 ינואר 2013, 23:50
29 ינואר 2013, 00:54
yzafrir כתב:בכל מקרה מה שפיני אומר לא רלוונטי כי מכבי לא תשקיע בחיים סכומים כאלו במאמן . אולי הוא מנסה להכין את הקרקע לחזרתו לקבוצה ולהכין את ההנהלה לזה שזה לא יעלה לה מעט .
מכבי בסך הכל צריכה להגדיל את תקציב השחקנים . אם לבלאט יהיו מיותר אפשרויות כלכליות הוא יבנה פה קבוצה הרבה יותר טובה ממה שפיני בנה לפני שלוש שנים...
עמדות 1-2 : ג'אקסון ( לא פרח בצסק"א וסביר שישוחרר במחיר נמוך יחסית ) , פארגו ( שוחרר מה-NBA ולא עשה מספיק באירופה בשביל שיוכל לדרוש יותר ממליון ) , אוחיון , הלפרין (רק בסכום הגיוני) , לאנדסברג
עמדה 3 : פניני , סמית' (הזר היחיד בסגל של היום שהייתי רוצה לראות ממשיך , יש לו ערך מוסף לקבוצה מעבר ליכולת המקצועית לדעתי ובגלל המצב של הקבוצה יש סיכוי שישאר בשביל שידרוג קטן בלבד...) . לאנדסברג מגב גם את העמדה הזאת .
עמדה 4 : ליאור (אני עדיין מאמין בו ) , פאט קאלאת'ס ( שחקן שעבר אצל אוברודביץ' לא יכול להיות רע כלכך בתור מחליף במכבי . ) עושה עונה יפה מאוד בחיפה וגם לא יקר....
עמדה 5 : סנטר בכיר (ויויוקאס , מאריץ' YOU NAME IT ) , פלאנניץ' , טיוס או ג'יימס (אם יסכים לחוזה של פחות מ-700K )
בסגל הזה יש שלושה שחקנים יקרים (אזור המליון + ) אחד (או שניים , תלוי בג'יימס ) בסכום של סביבות 700K (סמית' ) והשאר זולים יחסית (פלאנ' וקאלת' )
לגבי הישראלים , אין מה לעשות אבל חייבים אותם בסגל וזה המחירים שלהם היום בשוק . אם רוצים לחסוך אז אפשר להביא את טיוס במקום ג'יימס בכל מקרה
29 ינואר 2013, 02:14
שחף כתב:אני לא מבין פה אנשים. להשאיר את היקמן, ג'יימס וסמית' יחד עם אליהו ואוחיון זה כבר חצי מהגועל נפש שאנחנו רואים העונה. בהנחה שקובי או לברון לא באים, למה שזה בדיוק ישתנה באופן מהותי?
אני לא מתלהב מג'יימס בתור סנטר מוביל(המספרים שלו לא מעניינים אותי. הוא עושה אותם בקבוצה מסריחה להחריד) אבל כנראה שעם זה נצטרך לחיות. למה חייבים לחיות עם היקמן וסמית' עוד עונה? שניהם זרי יורוקאפ.
כעיקרון פיני צודק. מכבי תצטרך להשקיע בשנה הבאה הרבה יותר כסף, כי אחרת הבור יהיה עמוק יותר. את המנויים עוד אפשר למכור איכשהו, אבל מי יקנה זכויות שידור של קבוצה שסמית' וג'יימס הכוכבים שלה וגודס מאמן אותה?
29 ינואר 2013, 07:35
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:בכל מקרה מה שפיני אומר לא רלוונטי כי מכבי לא תשקיע בחיים סכומים כאלו במאמן . אולי הוא מנסה להכין את הקרקע לחזרתו לקבוצה ולהכין את ההנהלה לזה שזה לא יעלה לה מעט .
צודק, לעולם לא שיחק אצלנו שחקן רע ששיחק אצל אוברדוביץ׳, ובטח שלא לבש חולצה עם מספר 4..
29 ינואר 2013, 10:36
29 ינואר 2013, 10:44
LIAV10 כתב:אני לא חושב שצריך 4 מחליף, אלא פותח, אליהו שווה ספסל..
29 ינואר 2013, 10:48
LIAV10 כתב:אני לא חושב שצריך 4 מחליף, אלא פותח, אליהו שווה ספסל..
29 ינואר 2013, 10:56
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:אני לא חושב שצריך 4 מחליף, אלא פותח, אליהו שווה ספסל..
אין טעם לחזור שוב לויכוח הזה כי לדעתי הוא צריך להיות 4 פותח .
29 ינואר 2013, 11:32
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:LIAV10 כתב:אני לא חושב שצריך 4 מחליף, אלא פותח, אליהו שווה ספסל..
אבל אתה גם רוצה לראות את בלאט ממשיך פה.. מה עוד אתם צריכים בשביל להבין שהשידוך הזה לא עובד, ולא יעבוד גם בעתיד?
29 ינואר 2013, 12:11
jol9 כתב:MTA2311 כתב:yzafrir כתב:LIAV10 כתב:אני לא חושב שצריך 4 מחליף, אלא פותח, אליהו שווה ספסל..
אבל אתה גם רוצה לראות את בלאט ממשיך פה.. מה עוד אתם צריכים בשביל להבין שהשידוך הזה לא עובד, ולא יעבוד גם בעתיד?
זה לא מדוייק. זה עבד יפה מאוד בעונה הראשונה של בלאט.
תראה אין לי בעיה להסכים לזה שבלאט לא הכי מחזיק מליאור, וגם ליאור מצידו לא עושה את מירב המאמצים בשביל לשנות את דעתו, אבל עדיין
הוא בסה"כ נותן עונות סולידיות במכבי בשלוש העונות האחרונות.
השנה הוא עומד על 10 נק', 3.5 רב' ו2.5 אס'. זה לא מרהיב ולא מדהים, אבל גם לא רע. לא בטוח שיש הרבה PFים באירופה שייתנו למכבי מספרים כאלה.
סתם בשביל ההמחשה, דייויד בלו האהוב ע"י כולם (וגם עליי) מעולם לא נתן עונה שמבחינה סטטיסטית היתה טובה יותר מהמספרים שליאור נותן השנה,
ונתן בעונה הראשונה יחד עם בלאט לפני שלוש שנים.
סה"כ בלו וליאור סגרו היטב את עמדה 4 עם בערך 20 נק' בממוצע ומשהו כמו 5 רב'.
29 ינואר 2013, 13:11
29 ינואר 2013, 13:33
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:אני לא חושב שצריך 4 מחליף, אלא פותח, אליהו שווה ספסל..
29 ינואר 2013, 14:27
MTA2311 כתב:בואו תהיו קצת יותר רציניים, ותביאו את המספרים שלו מהטופ 16 ומעלה, ונגד קבוצות גדולות, ב3 עונות האחרונות. לא משלמים לשחקן כל כך הרבה כסף בשביל שיהיה "סולידי". כשדייויד בלו ירוויח סכומים כאלה, יהיה אפשר להשוות בינהם.
ליאור תמיד פותח את העונה מצויין, אתם פותחים עליו ת'רדים מהללים, ואחרי חודשיים כולנו נזכרים שמדובר בדיוק באותו שחקן. גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. והשחקן הזה, לא צריך להיות פורוורד פותח במכבי.
29 ינואר 2013, 14:41
jol9 כתב:MTA2311 כתב:בואו תהיו קצת יותר רציניים, ותביאו את המספרים שלו מהטופ 16 ומעלה, ונגד קבוצות גדולות, ב3 עונות האחרונות. לא משלמים לשחקן כל כך הרבה כסף בשביל שיהיה "סולידי". כשדייויד בלו ירוויח סכומים כאלה, יהיה אפשר להשוות בינהם.
ליאור תמיד פותח את העונה מצויין, אתם פותחים עליו ת'רדים מהללים, ואחרי חודשיים כולנו נזכרים שמדובר בדיוק באותו שחקן. גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. והשחקן הזה, לא צריך להיות פורוורד פותח במכבי.
לא יודע מה זה "אפשר יהיה להשוות"... שני שחקנים, שמשחקים על אותה עמדה, פחות או יותר אותן דקות.
בטח שתשווה בינהם.
אין קשר לסכומים שהם מרוויחים.
אני שוב אומר אור, רוב הסיכויים שלא תמצא היום PF בשכר של ליאור, שיביא לך מספרים טובים יותר. אולי בקצת.
זה לא שקארל מלון נכנס למכונת זמן וחזר 15 שנה אחורה, והחליט שבא לו לשחק במכבי.
את הכסף צריך להשקיע בעמדות אחרות.