טופ 16, מח' 9: קאחה לאבורל נגד מכבי - חמישי, 21:30, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טופ 16, מח' 9: קאחה לאבורל נגד מכבי - חמישי, 21:30, ערוץ

הודעהעל ידי er79 » 01 מרץ 2013, 14:57

jol9 כתב:
er79 כתב:כל החכמים ש"העיפו" מפה את סמית' קיבלו שטוזה לפנים. ביי פאר השחקן הכי טוב במכבי היום ולאורך מרבית העונה. מי שחושב שאין לו מקום בקבוצה או שהוא יכול להישאר רק כמחליף מהספסל, אין לו מושג על מה הוא מדבר. אדון פדרמן חייב עכשיו להחתים את הבחור, כי בקיץ הספרדיות/יווניות/רוסיות/טורקיות, ירכשו אותו בשקט בתג מחיר של מליון יורו.
אגב, רק אני חושש מהמשחק נגד פנר שבוע הבא? מוקש גדול מאוד לדעתי.

סמית' וג'יימס הם זרים מצויינים, ומכבי לא תמצא להם תחליף בקלות.
גם אם מכבי תוכל להביא בעונה הבאה את כספי, הייתי משאיר כאן את סמית', אם כי זה כמובן הופך להיות די מסובך.

האמת שהיכולת של לוגאן אחרי שהוא התחבר לקבוצה והבין פחות או יותר מהרוצים ממנו, היא טובה מאוד, וכרול פלייר שהוא קלעי ברמה גבוהה מאוד.
אני מאוד מאוד מרוצה ממנו.
הוא קלע שלשה אחת לפחות בכל המשחקים של מכבי העונה, פרט למשחק אחד, ויש לו אחוז עונתי מצויין 44% (מקום שלישי במספר השלשות ביורוליג, כשכל מי שבסביבה
שלו קולע באחוזים נמוכים יותר פרט למרקו פופוביץ', קנגור ונבארו).

סמית׳ וג׳יימס אכן חייבים להישאר לדעתי. לגבי כספי, אני כבר טענתי שבמועדון יהיו חייבים לעשות שינוי ולהגדיל את התקציב אם הם רוצים לחזור ולדבר באירופה, ולכן בחותמת שלי הצבתי 4 שחקני על לכאורה שאחד מהם הוא כספי. אבל, מאז הסגל שהצעתי חלו כמה שינויים: קודם כל, אדון פניני התעורר לתחייה. דבר שני, טענתי ועדיין אני טוען שאני לא חושב שסמית׳ נופל מכספי. לגבי ג׳יימס, פה אולי עוד ניתן להתווכח אם הוא יפתח בחמישייה שנה הבאה או יעלה מהספסל, אבל אני גם מסכים שהוא חייב להישאר. פלאניניץ, לעומת זאת, עושה רושם שחייב להשתפשף איפשהו. לכן אני מציע רעיון אחר שלא ישנה לדעתי את הערך הכספי מהסגל שהצעתי, אבל יבנה קבוצה טובה יותר: ג׳יימס וסמית׳ נשארים, עמדה 3 לא משתנה עם סמית׳ ופניני, ולנדסברג כגיבוי, ובעמדה 5 ישלים את ג׳יימס סטנקו באראץ: הכישרון נשאר והמחיר שלו כנראה יירד. לגבי לוגאן, הוא מאוד לא יציב ודי חד גוני. אני מודה לו על השלשה שניצחה לנו את המשחק, אבל יש אופציות טובות ממנו בשוק. אני הייתי מנסה להחזיר את לנגפורד, ואת הפן של הקליעה להשאיר לשחקנים בעמדות אחרות (לפי דעתי מכבי תעשה בשכל אם תביא פורוורד עם קליעה אבסולוטית כמו בלו או קאנגור).
er79

הודעהעל ידי jol9 » 01 מרץ 2013, 15:47

MTA2311 כתב:ממתי למכבי יש את הפריבילגיה להחתים רול פליירס ב500 אלף דולר? עדיף להשקיע בלנדסברג בתור הsg שעולה מהספסל.

מה זה אומר "להשקיע בלאנדסברג"?
האם לאנדסברג ולוגאן עומדים באותה השורה מבחינה מקצועית? האם הם ברי השוואה בכל פרמטר על המגרש?

מה שבאמת עדיף זה שמכבי תבנה קבוצה טובה. שחקן ספסל איכותי, זהו דבר הכרחי לקבוצה שחושבת גבוה, ולוגאן הוא בדיוק כזה (רק שבמקרה שלו, יש קבוצה
מחורבנת מסביבו).

אם מכבי תצליח לשים יד על שחקן איכותי בקו האחורי, אז לא היה איכפת לי בכלל לראות את יוגי, לוגאן ולאנדסברג/הלפרין משלימים את הקו האחורי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי kubachrick » 01 מרץ 2013, 15:58

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:ממתי למכבי יש את הפריבילגיה להחתים רול פליירס ב500 אלף דולר? עדיף להשקיע בלנדסברג בתור הsg שעולה מהספסל.

האם לאנדסברג ולוגאן עומדים באותה השורה מבחינה מקצועית? האם הם ברי השוואה בכל פרמטר על המגרש?

מה שבאמת עדיף זה שמכבי תבנה קבוצה טובה. שחקן ספסל איכותי, זהו דבר הכרחי לקבוצה שחושבת גבוה, ולוגאן הוא בדיוק כזה (רק שבמקרה שלו, יש קבוצה
מחורבנת מסביבו).

אם מכבי תצליח לשים יד על שחקן איכותי בקו האחורי, אז לא היה איכפת לי בכלל לראות את יוגי, לוגאן ולאנדסברג/הלפרין משלימים את הקו האחורי.

לוגאן הוא חור הגנתי מהמעלה הראשונה ואנטי קבוצתי בהתקפה ברמות מפחידות - הוא חושב רק על עצמו,אפילו יותר ממיודענו לאנגפורד.
העניין הוא שלאנגפורד קלע באחוזים הרבה יותר טובים מלוגאן.
kubachrick

הודעהעל ידי jol9 » 01 מרץ 2013, 16:01

er79 כתב:
jol9 כתב:
er79 כתב:כל החכמים ש"העיפו" מפה את סמית' קיבלו שטוזה לפנים. ביי פאר השחקן הכי טוב במכבי היום ולאורך מרבית העונה. מי שחושב שאין לו מקום בקבוצה או שהוא יכול להישאר רק כמחליף מהספסל, אין לו מושג על מה הוא מדבר. אדון פדרמן חייב עכשיו להחתים את הבחור, כי בקיץ הספרדיות/יווניות/רוסיות/טורקיות, ירכשו אותו בשקט בתג מחיר של מליון יורו.

גם אם מכבי תוכל להביא בעונה הבאה את כספי, הייתי משאיר כאן את סמית', אם כי זה כמובן הופך להיות די מסובך.

האמת שהיכולת של לוגאן אחרי שהוא התחבר לקבוצה והבין פחות או יותר מהרוצים ממנו, היא טובה מאוד, וכרול פלייר שהוא קלעי ברמה גבוהה מאוד.
הוא קלע שלשה אחת לפחות בכל המשחקים של מכבי העונה, פרט למשחק אחד, ויש לו אחוז עונתי מצויין 44% (מקום שלישי במספר השלשות ביורוליג, כשכל מי שבסביבה

סמית׳ וג׳יימס אכן חייבים להישאר לדעתי. לגבי כספי, אני כבר טענתי שבמועדון יהיו חייבים לעשות שינוי ולהגדיל את התקציב אם הם רוצים לחזור ולדבר באירופה, ולכן בחותמת שלי הצבתי 4 שחקני על לכאורה שאחד מהם הוא כספי. אבל, מאז הסגל שהצעתי חלו כמה שינויים: קודם כל, אדון פניני התעורר לתחייה. דבר שני, טענתי ועדיין אני טוען שאני לא חושב שסמית׳ נופל מכספי. לגבי ג׳יימס, פה אולי עוד ניתן להתווכח אם הוא יפתח בחמישייה שנה הבאה או יעלה מהספסל, אבל אני גם מסכים שהוא חייב להישאר. פלאניניץ, לעומת זאת, עושה רושם שחייב להשתפשף איפשהו. לכן אני מציע רעיון אחר שלא ישנה לדעתי את הערך הכספי מהסגל שהצעתי, אבל יבנה קבוצה טובה יותר: ג׳יימס וסמית׳ נשארים, עמדה 3 לא משתנה עם סמית׳ ופניני, ולנדסברג כגיבוי, ובעמדה 5 ישלים את ג׳יימס סטנקו באראץ: הכישרון נשאר והמחיר שלו כנראה יירד. לגבי לוגאן, הוא מאוד לא יציב ודי חד גוני. אני מודה לו על השלשה שניצחה לנו את המשחק, אבל יש אופציות טובות ממנו בשוק. אני הייתי מנסה להחזיר את לנגפורד, ואת הפן של הקליעה להשאיר לשחקנים בעמדות אחרות (לפי דעתי מכבי תעשה בשכל אם תביא פורוורד עם קליעה אבסולוטית כמו בלו או קאנגור).

אוקיי. אני מסכים עם חלק מהדברים ועם חלק לא.
אני יודע שאתה מאוד אוהב את בלו, אבל אלא אם באמת יקרה משהו מאוד לא צפוי, אני מציע לשכוח ממנו. הוא לא משחק כדורסל מקצועני, והראש שלו במקום אחר.
אני לא רואה שום סיכוי שהוא יחזור, ושיהיה טוב אם יחזור.
קאנגור זאת אופציה נהדרת. יכול להיות מושלם ליד אליהו. שחקן צנוע, קלעי אבסולוטי, עובד קשה - בהחלט שחקן שמכבי צריכה לחשוב בכיוונו.
הוא גם כנראה לא יהיה במחיר שמכבי לא תוכל לעמוד בו. כל זה בתנאי כמובן שאין לו חוזה מחייב בסיינה.

לגבי לוגאן - שמת בחתימה שלך את היקמן כזר שעולה מהספסל. היקמן אמנם זול מלוגאן, אבל כרול פלייר, לוגאן מתאים בהרבה. אני לא הייתי חושב כאן פעמיים.
ג'יימס לא יהיה שחקן ספסל בעונה הבאה. אפשר לשכוח מזה.
הוא נותן עונה נהדרת, ובעונה הבאה מכבי תעשה הכל בשביל להשאיר אותו.
דווקא באראץ' יכול להתאים ליד ג'יימס באופן מושלם, אבל כאן אני חושש שהמחיר שלו יהיה גבוה מדי.

בכל מקרה אפשר לסובב את זה בכל מיני צורות, אבל הסגל הבא הוא כנראה מעניין ואולי אפילו אפשרי (אבל כל זה יתנפץ לנו בשניה שנראה כאן את היקמן מעריך חוזה
ואת סמית' וג'יימס עוזבים לטורקיה או לרוסיה.

גארדים: גארד מוביל (1 או 2), אוחיון, לוגאן, לנדסברג/הלפרין
SF: סמית' ופניני (אם פניני יעזוב או יועזב אז לאנדסברג)
PF: ליאור וקאנגור (או טיוס)
C: ג'יימס וסנטר טוב כמו באראץ', וויוקאס, מאריץ' או מישהו בסגנון.

אפשר כמובן לשחק לכאן או לכאן, ולוותר על לוגאן בשביל להשקיע עוד כסף בעמדה 1 או 5, אבל זה הבסיס בערך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 מרץ 2013, 16:21

jol9 כתב:

מחורבנת מסביבו).

להשקיע בלנדסברג זה אומר לפתח אותו כשחקן. הוא עוד ילד וחסרים לו הרבה דברים במשחק, אבל הוא ישראלי( בדיוק כמו שאתה אוהב), זול והרבה יותר מוכשר מלוגאן. אז נכון, לבלאט אין מושג איך עובדים עם שחקנים צעירים, אבל הוא שווה את זה.

אין שום צורך בלזרוק חצי מיליון על גארד רביעי, ובטח כשהוא בינוני כמו לוגאן. הבנו כבר שאתה אוהב אותו, אבל ברוב המשחקים העונה, ההשפעה שלו הייתה אפסית. אי אפשר מצד אחד, להצהיר שאתה רוצה סגל קצר עם מעט זרים, ואז להגיד שאתה רוצה לזרוק על לוגאן חצי מיליון, בשביל שיישב על הספסל. זה לא עובד ככה.

אתה רוצה לבנות פה קבוצה טובה? בשביל צריך פה שני גארדים איכותיים, ולא רק אחד.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 01 מרץ 2013, 16:27, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 מרץ 2013, 16:26

נסחפתם בטירוף עם קאנגור. מדובר בשחקן מבוגר, חד גווני, נמוך, לא פיזי וריבאונדר רע. אז במקרה היו לו משחקים טובים מול מכבי, מישהו פה ראה אותו מול קבוצות אחרות?

גם המושג "קלעי אבסולוטי" חוזר פה יותר מדי פעמים, על שחקנים שהם לא כאלה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 01 מרץ 2013, 16:37

jol9 כתב:
er79 כתב:
jol9 כתב:

אוקיי. אני מסכים עם חלק מהדברים ועם חלק לא.
אני יודע שאתה מאוד אוהב את בלו, אבל אלא אם באמת יקרה משהו מאוד לא צפוי, אני מציע לשכוח ממנו. הוא לא משחק כדורסל מקצועני, והראש שלו במקום אחר.
אני לא רואה שום סיכוי שהוא יחזור, ושיהיה טוב אם יחזור.
קאנגור זאת אופציה נהדרת. יכול להיות מושלם ליד אליהו. שחקן צנוע, קלעי אבסולוטי, עובד קשה - בהחלט שחקן שמכבי צריכה לחשוב בכיוונו.
הוא גם כנראה לא יהיה במחיר שמכבי לא תוכל לעמוד בו. כל זה בתנאי כמובן שאין לו חוזה מחייב בסיינה.

לגבי לוגאן - שמת בחתימה שלך את היקמן כזר שעולה מהספסל. היקמן אמנם זול מלוגאן, אבל כרול פלייר, לוגאן מתאים בהרבה. אני לא הייתי חושב כאן פעמיים.
ג'יימס לא יהיה שחקן ספסל בעונה הבאה. אפשר לשכוח מזה.
הוא נותן עונה נהדרת, ובעונה הבאה מכבי תעשה הכל בשביל להשאיר אותו.
דווקא באראץ' יכול להתאים ליד ג'יימס באופן מושלם, אבל כאן אני חושש שהמחיר שלו יהיה גבוה מדי.

בכל מקרה אפשר לסובב את זה בכל מיני צורות, אבל הסגל הבא הוא כנראה מעניין ואולי אפילו אפשרי (אבל כל זה יתנפץ לנו בשניה שנראה כאן את היקמן מעריך חוזה
ואת סמית' וג'יימס עוזבים לטוקיה או לרוסיה.

גארדים: גארד מוביל (1 או 2), אוחיון, לוגאן, לנדסברג/הלפרין
SF: סמית' ופניני (אם פניני יעזוב או יועזב אז לאנדסברג)
PF: ליאור וקאנגור (או טיוס)
C: ג'יימס וסנטר טוב כמו באראץ', וויוקאס, מאריץ' או מישהו בסגנון.

אפשר כמובן לשחק לכאן או לכאן, ולוותר על לוגאן בשביל להשקיע עוד כסף בעמדה 1 או 5, אבל זה הבסיס בערך.

יוני, אני כבר די שיניתי את דעתי בעניין היקמן, בניתי סגל חדש בת׳רד של בניית הקבוצה לעונה הבאה. לגבי בלו, אני אכן משוחד ואני אכן מת עליו, אני מקווה שזה כן ייצא לפועל, אם לא, אני בהחלט גם אוהב את קאנגור, שהוא קלעי מצויין, אפשר גם לנסות לחשוב על קלאתיס כפרוספקט בכלל לא רע. שוב, לוגאן הוא יותר נזק מתועלת. מכבי חייבת לשאוף גבוה, ולשאוף גבוה זה לנסות להחזיר את לנגפורד. הטמטום הכי גדול שקברניטי מכבי עשו השנה זה לשחרר אותו. לוגאן+מדלי המיותר+תומאס המיותר+שרמדיני המיותר-שווים הרבה יותר מלנגפורד. במקום שרמדיני יכולת מראש להביא את פלאניניץ, למרות שהוא לא בשל עוד, במקום מדלי ותומאס יכולת להביא פורוורדים זולים ויעילים יותר, גם ככה הם לא עשו כלום. את הנזק כבר עשינו, עכשיו חייבים לנסות ולהחזיר את לנגפורד.
er79

הודעהעל ידי toja27 » 01 מרץ 2013, 17:12

kubachrick כתב:
jol9 כתב:

מחורבנת מסביבו).

לוגאן הוא חור הגנתי מהמעלה הראשונה ואנטי קבוצתי בהתקפה ברמות מפחידות - הוא חושב רק על עצמו,אפילו יותר ממיודענו לאנגפורד.

לא יודע על איזה חור הגנתי אתה מדבר, קרה יותר מפעם אחת שכשלוגאן נכנס למשחק הוא "העיר" את ההגנה של מכבי. סה"כ הוא אקטיבי בהגנה ורחוק מהחור שאתה מדבר עליו. וגם האנטי קבוצתי ברמות מפחידות זה פשוט הגזמה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי NY boy » 01 מרץ 2013, 17:12

ואת סמית' וג'יימס עוזבים לטורקיה או לרוסיה.

על פי הפרסומים ג'יימס חתום לשנה הבאה ככה שהוא לא יכול להתעופף לשום מקום. לכן דווקא כשיש לו חוזה לשנה הבאה זה הזמן להכנס איתו למו"מ איתו על הערכת חוזה לעוד שנתיים בנוסף לשנה הבאה או משהו סגנון. לנצל את העובדה שיש לו חוזה וקבוצות אחרות לא יכולות לקחת אותו, בשביל להעריך את החוזה עכשיו שלא יברח בשנה הבאה.

גם סמית לפחות יש דיווחים שיש כבר מעשים בעניין, כשאמרו שהסוכן שלו אמור להגיע בעוד חודש בארץ במטרה לסגור לשנים הבאות כשהוא מעוניין בזה. אז נקווה שזה באמת יקרה.
NY boy

הודעהעל ידי aribari24 » 01 מרץ 2013, 17:14

מצחיק לחשוב שהמהלך המכריע של המשחק הוכרע בעצם בשניה הראשונה שלו- הזכייה של מכבי בכדור הביניים הביאה את החץ אליה בהשתטחות האחרונה
aribari24

הודעהעל ידי jol9 » 01 מרץ 2013, 19:24

kubachrick כתב:
jol9 כתב:

מחורבנת מסביבו).

אני לא מסכים בכלל עם עניין ההגנה ועוד פחות מכך עם עניין האנטי קבוצתי.
ללוגאן היו כמה אפיזודות שלא היו מביישות גם את אלן אנדרסון, אבל בגדול הוא בכלל לא אנטי קבוצתי. הוא פשוט קלעי, אז זה מה שהוא עושה.
האם קארול מתבקש לבנות משחק ולהפעיל שחקנים אחרים? האם בלו התבקש לעשות את זה? האם ג'מצ'י אי פעם עשה משהו כזה?
לא.
אז גם לוגאן לא צריך.

בעניין ההגנה, זה פשוט לא נכון. הוא לא בדיוק פרקינס, אבל הוא שומר בסדר גמור, עובר דרך חסימות, מציק לשחקנים עליהם הוא שומר, וגם אם הוא לא השומר הכי
טוב במכבי, הוא בטח לא חור הגנתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 01 מרץ 2013, 19:29

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

מחורבנת מסביבו).

להשקיע בלנדסברג זה אומר לפתח אותו כשחקן. הוא עוד ילד וחסרים לו הרבה דברים במשחק, אבל הוא ישראלי( בדיוק כמו שאתה אוהב), זול והרבה יותר מוכשר מלוגאן. אז נכון, לבלאט אין מושג איך עובדים עם שחקנים צעירים, אבל הוא שווה את זה.

אין שום צורך בלזרוק חצי מיליון על גארד רביעי, ובטח כשהוא בינוני כמו לוגאן. הבנו כבר שאתה אוהב אותו, אבל ברוב המשחקים העונה, ההשפעה שלו הייתה אפסית. אי אפשר מצד אחד, להצהיר שאתה רוצה סגל קצר עם מעט זרים, ואז להגיד שאתה רוצה לזרוק על לוגאן חצי מיליון, בשביל שיישב על הספסל. זה לא עובד ככה.

אתה יכול גם להשקיע בי. זה עדיין לא אומר שממחר בבוקר אני יכול להיות שחקן חמישייה במכבי.
לאנדסברג אכן שחקן צעיר בעל פוטנציאל, ואני בטוח שהוא ימשיך וישתפר, אבל כרגע הוא לא עומד ליד לוגאן בשום פרמטר (יותר מוכשר מלוגאן?? לא נסחפת בכלל).

לבלאט כנראה יש מושג יותר ממני ואולי אפילו ממך איך עובדים עם שחקנים צעירים. תשאל את ניקולה ווייצ'יץ', אולי הוא יספר לך.

לגבי המשפט האחרון, יכול להיות שאתה צודק. אולי זה לא נכון ולא מסתדר עם סגל קצר, אבל אני די בטוח שלפחות אחד מאותם שני גארדים "תותחים" שיגיעו, יהיה פחות
טוב מלוגאן.
אולי אתה לא מכיר מספיק בחשיבות של שחקני הספסל. תעשה סיבוב בין הסגלים של הקבוצות השונות ביורוליג לאורך השנים, ותראה שלכל הקבוצות הגדולות, היו שחקני ספסל
משני משחקים. למכבי למשל היו כמה כאלה בשנים האחרונות כמו בלו, גרסיה וכמובן דרק שארפ.
שחקן שעושה את התפקיד הזה טוב, שווה חצי מליון בלי ספק בכלל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 מרץ 2013, 19:55

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

מחורבנת מסביבו).

אתה יכול גם להשקיע בי. זה עדיין לא אומר שממחר בבוקר אני יכול להיות שחקן חמישייה במכבי.
לאנדסברג אכן שחקן צעיר בעל פוטנציאל, ואני בטוח שהוא ימשיך וישתפר, אבל כרגע הוא לא עומד ליד לוגאן בשום פרמטר (יותר מוכשר מלוגאן?? לא נסחפת בכלל).

לבלאט כנראה יש מושג יותר ממני ואולי אפילו ממך איך עובדים עם שחקנים צעירים. תשאל את ניקולה ווייצ'יץ', אולי הוא יספר לך.

לגבי המשפט האחרון, יכול להיות שאתה צודק. אולי זה לא נכון ולא מסתדר עם סגל קצר, אבל אני די בטוח שלפחות אחד מאותם שני גארדים "תותחים" שיגיעו, יהיה פחות
טוב מלוגאן.
אולי אתה לא מכיר מספיק בחשיבות של שחקני הספסל. תעשה סיבוב בין הסגלים של הקבוצות השונות ביורוליג לאורך השנים, ותראה שלכל הקבוצות הגדולות, היו שחקני ספסל
משני משחקים. למכבי למשל היו כמה כאלה בשנים האחרונות כמו בלו, גרסיה וכמובן דרק שארפ.
שחקן שעושה את התפקיד הזה טוב, שווה חצי מליון בלי ספק בכלל.

כן, יותר מוכשר, לוגאן לא היה ככה בגיל 22, לוגאן לא העמיד כאלו ממוצעים במכללות, ללוגאן אין כל הנתונים הפיזיים של לאנדסברג.
איך תפתח את לאנדסברג אם לא לתת לו הרבה דקות? (אם יביאו זר טוב הוא ישחק בין 20 ל-30 דקות בערב, תלוי על איזה ערב נפל וככה לאנדסברג יקבל דקות יורוליג ששחקן ברמתו וברמת הפוטנציאל שלו ראוי לקבל מהספסל).
כן, יש לו קליעה מרחוק שלא תהיה בחיים ללאנדסברג, אבל אם זה אומר לחסוך 600 אלף דולר לגארדים זרים טובים יותר אני בעד..

זר, אוחיון
זר, לאנדסברג
סמית׳, פניני
זר, אליהו
זר, ג׳יימס

זה חייב להיות הבייסיק, אך ורק זרים טובים בנוסף לג׳יימס וסמית׳ ולא עוד שחקנים משלימים כאלו, ליורוליג אתה לא צריך יותר מ-10 שחקנים טובים (ואם כל אלו שכתבתי בסגל ״זר״ יהיו טובים אז כל אחד בסגל יהיה שחקן ברמת יורוליג).
לליגה מקסימום אפשר לצרף עוד ישראלי זול/ילד
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 מרץ 2013, 20:03

נו באמת. אצלך כל מה שלא רואים כרגע, לא קיים.
כרגע הוא לא עומד ליד לוגאן בשום פרמטר, ובדיוק בשביל זה יש מאמן בקבוצה. שחקן צעיר, לא הופך לבד לשחקן טוב, וכשהמאמן לא נותן לו ביטחון זה לא יקרה בחיים. כולם יודעים מה יש בלנדסברג. הוא גארד גבוה, יודע לשים את הכדור על הריצפה, אתלט טוב, הקליעה שלו השתפרה ואם הוא יקבל קצת יותר קרדיט מהמאמן שלו( שמשום מה אומר לו למסור את הכדור כל פעם שהוא אצלו יותר משתי שניות), הוא יהפוך לשחקן מצויין. וכן, הוא הרבה יותר מוכשר מלוגאן.

מה וויציץ' יספר לי? שהמאמן של וילרבאן הפך אותו לשחקן מצויין? בשביל זה אני לא צריך לדבר איתו אישית.

אני לא מכיר בחשיבות של שחקני ספסל כי אני לא מחזיק מלוגאן? אולי כי אני חושב שלנדסברג יכול בקלות לתת תפוקה הרבה יותר גבוהה משלו? כנראה שדווקא מי שלוחץ פה על סגל קצר, לא מכיר בחשיבות של שחקני הספסל.

אין שום צורך בגארד זר מהספסל. גם אם מתעלמים מהמשכורת של לוגאן. צריך שני גארדים איכותיים לחמישייה, את סמית', 4 זר, ושני סנטרים זרים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 מרץ 2013, 20:08

אור, אתה לא בעד השארת ג׳יימס?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 מרץ 2013, 20:11

LIAV10 כתב:אור, אתה לא בעד השארת ג׳יימס?

אה כן, בטח. לא כתבתי את השם שלו משום מה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2013, 20:55

kubachrick כתב:
jol9 כתב:

מחורבנת מסביבו).

קישטוש! קישקוש! קישקוש!
1) לוגאן משחק הגנה הכי טובה מכל הגארדים!
2) לוגאן בכלל לא אנטי קבוצתי (בניגוד להיקמן).
3) לאנגפורד קלע במכבי באחוזים נמוכים יותר מלוגאן גם לשתים, גם לשלוש וגם מהקו. אתה מוזמן לבדוק:
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2011
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2012
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2013, 22:04

חחחח... עכשיו ראיתי ב EUROLEAGUE.TV את הרבע האחרון של המשחק, ובפסק זמן האחרון באמצע ההסבר של בלאט כמה שחקנים התחילו לדבר ולהציע הצעות, אז שומעים את בלאט בבירור צועק להם: "shut the fuck up!" :taunt
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 01 מרץ 2013, 23:28

MTA2311 כתב:נו באמת. אצלך כל מה שלא רואים כרגע, לא קיים.
כרגע הוא לא עומד ליד לוגאן בשום פרמטר, ובדיוק בשביל זה יש מאמן בקבוצה. שחקן צעיר, לא הופך לבד לשחקן טוב, וכשהמאמן לא נותן לו ביטחון זה לא יקרה בחיים. כולם יודעים מה יש בלנדסברג. הוא גארד גבוה, יודע לשים את הכדור על הריצפה, אתלט טוב, הקליעה שלו השתפרה ואם הוא יקבל קצת יותר קרדיט מהמאמן שלו( שמשום מה אומר לו למסור את הכדור כל פעם שהוא אצלו יותר משתי שניות), הוא יהפוך לשחקן מצויין. וכן, הוא הרבה יותר מוכשר מלוגאן.

מה וויציץ' יספר לי? שהמאמן של וילרבאן הפך אותו לשחקן מצויין? בשביל זה אני לא צריך לדבר איתו אישית.

אני לא מכיר בחשיבות של שחקני ספסל כי אני לא מחזיק מלוגאן? אולי כי אני חושב שלנדסברג יכול בקלות לתת תפוקה הרבה יותר גבוהה משלו? כנראה שדווקא מי שלוחץ פה על סגל קצר, לא מכיר בחשיבות של שחקני הספסל.

אין שום צורך בגארד זר מהספסל. גם אם מתעלמים מהמשכורת של לוגאן. צריך שני גארדים איכותיים לחמישייה, את סמית', 4 זר, ושני סנטרים זרים.

אני לא יודע מה לאנסברג יכול או לא יכול להיות.
ברור שהוא יכול להפוך עוד לשחקן מצויין בשביל מכבי, בדיוק כמו שג'יימס הפך העונה, אחרי עונה שקטה מאוד כסנטר שלישי.

הנושא של לוגאן הוא בסה"כ הצעה או אופציה נוספת, שלדעתי כדאי לשקול אותה ולחשוב עליה.
המונחים "זר" ו"מקומי" קצת איבדו מהמשמעות הקלאסית שלהם, וזאת לא בושה להחזיק שחקן זר שמתפקד כרול פלייר שעולה מהספסל וממלא
תפקיד חשוב מאוד בקבוצה, בדיוק כמו שהיו בלו ושארפ.

אבל יש כאן עוד עניין. אתה משום מה בטוח שיגיעו לכאן שני גארדים איכותיים לחמישייה. אני אומר, שגם אם יגיעו שניים, אני די בספק אם הם יהיו איכותיים.
מכבי תעשה אחד מהשניים - תביא שחקן יקר ושחקן זול, או שני שחקנים במשכורת די דומה (בערך כמו זו של לוגאן ואולי טיפה יותר).
לדעתי, ניהול סיכונים נכון במצב הזה, הוא ללכת על שחקן יקר, ולהשאיר כאן כגארד שני את לוגאן, שיעלה מהספסל.
אולי זה לא הדבר הנכון, אבל כמו שאמרתי, זאת עוד אופציה שצריכה להיבדק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 02 מרץ 2013, 00:52

לוגאן מאוד מאוד סטריקי. אני לא חושב שהוא סתם עולה מהספסל. בחלק מהמשחקים הוא לא פוגע בכלל. להשאיר שחקן כזה על תקן שחקן ספסל זה פריבליגיה שיש לקבוצות עם התקציב של צסק''א, לא למכבי.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים