jol9 כתב:er79 כתב:כל החכמים ש"העיפו" מפה את סמית' קיבלו שטוזה לפנים. ביי פאר השחקן הכי טוב במכבי היום ולאורך מרבית העונה. מי שחושב שאין לו מקום בקבוצה או שהוא יכול להישאר רק כמחליף מהספסל, אין לו מושג על מה הוא מדבר. אדון פדרמן חייב עכשיו להחתים את הבחור, כי בקיץ הספרדיות/יווניות/רוסיות/טורקיות, ירכשו אותו בשקט בתג מחיר של מליון יורו.
אגב, רק אני חושש מהמשחק נגד פנר שבוע הבא? מוקש גדול מאוד לדעתי.
סמית' וג'יימס הם זרים מצויינים, ומכבי לא תמצא להם תחליף בקלות.
גם אם מכבי תוכל להביא בעונה הבאה את כספי, הייתי משאיר כאן את סמית', אם כי זה כמובן הופך להיות די מסובך.
האמת שהיכולת של לוגאן אחרי שהוא התחבר לקבוצה והבין פחות או יותר מהרוצים ממנו, היא טובה מאוד, וכרול פלייר שהוא קלעי ברמה גבוהה מאוד.
אני מאוד מאוד מרוצה ממנו.
הוא קלע שלשה אחת לפחות בכל המשחקים של מכבי העונה, פרט למשחק אחד, ויש לו אחוז עונתי מצויין 44% (מקום שלישי במספר השלשות ביורוליג, כשכל מי שבסביבה
שלו קולע באחוזים נמוכים יותר פרט למרקו פופוביץ', קנגור ונבארו).
סמית׳ וג׳יימס אכן חייבים להישאר לדעתי. לגבי כספי, אני כבר טענתי שבמועדון יהיו חייבים לעשות שינוי ולהגדיל את התקציב אם הם רוצים לחזור ולדבר באירופה, ולכן בחותמת שלי הצבתי 4 שחקני על לכאורה שאחד מהם הוא כספי. אבל, מאז הסגל שהצעתי חלו כמה שינויים: קודם כל, אדון פניני התעורר לתחייה. דבר שני, טענתי ועדיין אני טוען שאני לא חושב שסמית׳ נופל מכספי. לגבי ג׳יימס, פה אולי עוד ניתן להתווכח אם הוא יפתח בחמישייה שנה הבאה או יעלה מהספסל, אבל אני גם מסכים שהוא חייב להישאר. פלאניניץ, לעומת זאת, עושה רושם שחייב להשתפשף איפשהו. לכן אני מציע רעיון אחר שלא ישנה לדעתי את הערך הכספי מהסגל שהצעתי, אבל יבנה קבוצה טובה יותר: ג׳יימס וסמית׳ נשארים, עמדה 3 לא משתנה עם סמית׳ ופניני, ולנדסברג כגיבוי, ובעמדה 5 ישלים את ג׳יימס סטנקו באראץ: הכישרון נשאר והמחיר שלו כנראה יירד. לגבי לוגאן, הוא מאוד לא יציב ודי חד גוני. אני מודה לו על השלשה שניצחה לנו את המשחק, אבל יש אופציות טובות ממנו בשוק. אני הייתי מנסה להחזיר את לנגפורד, ואת הפן של הקליעה להשאיר לשחקנים בעמדות אחרות (לפי דעתי מכבי תעשה בשכל אם תביא פורוורד עם קליעה אבסולוטית כמו בלו או קאנגור).