29 מרץ 2013, 10:10
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:משחק פסיכי!!
מה שכן, פלאניניץ׳ הוכיח לי סופית שאין לו כדורסל.
לפני המשחק ראיתי אוהדים טורקים ואמא שרה והבן חזר אחריה, הם שרו ״קוי מכבי״
מישהו יודע מה זה ״קוי״? בתחושה שלי זה משהו כמו fuck, אבל הילד היה איזה בן 4 אז.......טורקים.
מישהו יודע מה קרה לג׳יימס כשירד לחדר הלבשה? היה נראה מרחוק כאילו נפלו לו העדשות, אבל לא נראה לי יש לו בכלל.
שחקן בן 22 הוכיח לך סופית שאין לו כדורסל?
הציפיות שלכם משחקן גבוה שעבר מהאדריאטית לטופ 16 של היורוליג מדהימות אותי כל פעם מחדש.
יש לו נתונים פיזיים מדהימים, שכבר כמעט ולא קיימים באירופה, ויש לו יד רכה מהעונשין ומחצי מרחק( שלא באה לידי ביטוי העונה). יש לו בעיה טכנית? כן, אבל למה בדיוק ציפיתם? שיגיע לכאן מוצר מוצר מוגמר? שחקנים בגובה הזה עוד לא סיימו אפילו את ההתפתחות הקורדינטיבית שלהם, אז איך אפשר לשפוט אותו?
"הוכיח שאין לו כדורסל" עלק...
29 מרץ 2013, 10:40
29 מרץ 2013, 10:45
29 מרץ 2013, 10:49
or163 כתב:לאור התוצאה, אתם חושבים שזה שלא הייתה ליגה עזרה למכבי להתכונן טוב יותר למשחק?
29 מרץ 2013, 11:00
BJ#3 כתב:or163 כתב:לאור התוצאה, אתם חושבים שזה שלא הייתה ליגה עזרה למכבי להתכונן טוב יותר למשחק?
אין ספק בכלל.
29 מרץ 2013, 11:12
29 מרץ 2013, 12:07
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:משחק פסיכי!!
מה שכן, פלאניניץ׳ הוכיח לי סופית שאין לו כדורסל.
לפני המשחק ראיתי אוהדים טורקים ואמא שרה והבן חזר אחריה, הם שרו ״קוי מכבי״
מישהו יודע מה זה ״קוי״? בתחושה שלי זה משהו כמו fuck, אבל הילד היה איזה בן 4 אז.......טורקים.
מישהו יודע מה קרה לג׳יימס כשירד לחדר הלבשה? היה נראה מרחוק כאילו נפלו לו העדשות, אבל לא נראה לי יש לו בכלל.
שחקן בן 22 הוכיח לך סופית שאין לו כדורסל?
הציפיות שלכם משחקן גבוה שעבר מהאדריאטית לטופ 16 של היורוליג מדהימות אותי כל פעם מחדש.
יש לו נתונים פיזיים מדהימים, שכבר כמעט ולא קיימים באירופה, ויש לו יד רכה מהעונשין ומחצי מרחק( שלא באה לידי ביטוי העונה). יש לו בעיה טכנית? כן, אבל למה בדיוק ציפיתם? שיגיע לכאן מוצר מוצר מוגמר? שחקנים בגובה הזה עוד לא סיימו אפילו את ההתפתחות הקורדינטיבית שלהם, אז איך אפשר לשפוט אותו?
"הוכיח שאין לו כדורסל" עלק...
מצטער, אין לו את היד הרכה גם ברדיוס של מטר מהטבעת והוא שחקן שחי בצבע.
הוא לא מאצ׳באן שברור שיש לו כישרון, יש לו נתונים פיזיים מדהימים, אבל אין לו טכניקה בשיט, גם לשחקן בן 22, בטח לא מספיק טוב בשביל להשאר עונה הבאה ולתפוס מקום של זר.
לא יכול להיות שמכבי שיחקה עליו כל כך הרבה היום (ברמה של פי 2 מהשחקן הבא אחריו ששחקו עליו) והוא הראה יכולת כ״כ גרועה נגד הנגרים, גם עושה רושם שאין לו אנטליגנציית משחק גבוהה מספיק (את זה הגיל דווקא מצדיק)
המקסימום שאני עושה איתו זה להשאיל למקרה שבטעות יצא ממנו משהו, כמו שאמרו, מלבד נתונים פיזיים, הוא לא מראה ניצוצות.
אתה מוזמן( שוב, כמו עם מצ'באן), לראות משחקים שלו מחוץ למכבי, ולראות שיש לו גם יד מחצי מרחק. תעשה את זה, ואז תצטער.
עוד מצ'באן לא יגיע לפה, את זה אתה לא צריך להגיד לי.
טכניקה זה לא דבר מולד, זה דבר שעובדים עליו. עד עכשיו הוא יכל לבנות על היתרון הפיזי שיש לו על כל שחקן בליגה האדריאטית, אבל עכשיו הוא מתחיל להבין שזה לא יספיק גם ביורוליג. בשביל זה יש מאמנים.
כנראה שמההיכל לא ראו מה הוא עשה היום. 22 דקות, 14 נקודות( אחוזים טובים+ מהשדה ומצויינים מהעונשין), 4 ריבאונדים, 2 חטיפות ומדד 13. זה יכולת "כל כך גרועה נגד הנגרים"? זה "שחקן שלא מראה ניצוצות"? עכשיו תורי להצטער...
בשביל להכניס אתכם לפרופורציה- שאלה קטנה: מתי בפעם האחרונה, ראיתם סנטר בן 22 ,גובה 2.12, לא נחות פיזית מאף סנטר אחר באירופה, שגם יש לו טכניקה גבוהה? זה לא הולך ביחד. לא בגיל הזה.
29 מרץ 2013, 15:40
29 מרץ 2013, 15:52
29 מרץ 2013, 15:59
29 מרץ 2013, 16:07
30 מרץ 2013, 00:10
30 מרץ 2013, 00:11
or163 כתב:בשני המשחקים האחרונים ביורוליג (אולי' ובשיקטאש) מכבי לא הייתה בפיגור אפילו פעם אחת במהלך המשחק.
30 מרץ 2013, 00:12
LIAV10 כתב:or163 כתב:בשני המשחקים האחרונים ביורוליג (אולי' ובשיקטאש) מכבי לא הייתה בפיגור אפילו פעם אחת במהלך המשחק.
הטורקים הובילו 2-0
30 מרץ 2013, 14:23
בכלי התקשורת הטורקים טענו כי מכבי העניקה לבשיקטאש חדר הלבשה הדומה לחדר במתנ"ס אזורי וכי זה מבזה את המועדון הישראלי שנחשב לבין הגדולים ביבשת אירופה. כלי התקשורת והרשתות החברתיות בטורקיה עוסקות בימים האחרונים אך ורק בעניין זה, לא ברור האם בשל המתיחות שהגיעה לסיומה עם ישראל או שמא בגלל שאיבדו מזמן כל עניין במשחק עצמו.
30 מרץ 2013, 14:53
or163 כתב:http://www.one.co.il/Article/214932.html
הטורקים שוברים שיאי פתאטיות.בכלי התקשורת הטורקים טענו כי מכבי העניקה לבשיקטאש חדר הלבשה הדומה לחדר במתנ"ס אזורי וכי זה מבזה את המועדון הישראלי שנחשב לבין הגדולים ביבשת אירופה. כלי התקשורת והרשתות החברתיות בטורקיה עוסקות בימים האחרונים אך ורק בעניין זה, לא ברור האם בשל המתיחות שהגיעה לסיומה עם ישראל או שמא בגלל שאיבדו מזמן כל עניין במשחק עצמו.
30 מרץ 2013, 15:01
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:http://www.one.co.il/Article/214932.html
הטורקים שוברים שיאי פתאטיות.בכלי התקשורת הטורקים טענו כי מכבי העניקה לבשיקטאש חדר הלבשה הדומה לחדר במתנ"ס אזורי וכי זה מבזה את המועדון הישראלי שנחשב לבין הגדולים ביבשת אירופה. כלי התקשורת והרשתות החברתיות בטורקיה עוסקות בימים האחרונים אך ורק בעניין זה, לא ברור האם בשל המתיחות שהגיעה לסיומה עם ישראל או שמא בגלל שאיבדו מזמן כל עניין במשחק עצמו.
ראיתי תמונות מחדר ההלבשה הזה כשפאו ובארסה היו פה וזה בול אותו דבר
אף אחד לא דפק אותם כי הם טורקים
מה שכן, החדר הזה לפי דעתי לא ראוי(חדר ריק עם כיסאות פלסטיק לבנים)
30 מרץ 2013, 15:08
30 מרץ 2013, 16:33
Holiday_Armadillo כתב:ד''א, המשחק הזה סיפק הרבה רגעים כיפיים אבל לפי דעתי המהלך הכי יפה שלא דיברו עליו כמעט הוא מסירת ה-QB של רוט להיקמן
איזה דיוק
30 מרץ 2013, 16:49
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א, המשחק הזה סיפק הרבה רגעים כיפיים אבל לפי דעתי המהלך הכי יפה שלא דיברו עליו כמעט הוא מסירת ה-QB של רוט להיקמן
איזה דיוק
מסירה נהדרת!![]()
אישית הכי אהבתי דווקא את המהלך שלא נחשב![]()
זה היה ככה:
פלניניץ' ניסה לקלוע, אבל הורידו את הכדור שלו מהטבעת, ואז הגיע קנר-מדלי, קלט את הכדור החוזר ודפק דאנק רצחני! אבל מה... השופטים שרקו בול-טנדינג, והחשיבו את הסל של פלניניץ', ככה שהמהלך של מדלי כבר היה אחרי הסלזאת הייתה הפעם הראשונה שהצטערתי כשמכבי קולעת סל