23 יוני 2013, 07:32
er79 כתב:אגב, סופו, שאראס, אפילו ניקולה כמאמן גבוהים-האם בלאט הופך לבובה על חוט שמופעלת על ידי דני שובבני, או שפשוט מנחיתים על אפו וחמתו דמויות שהוא לא מעוניין לראות בשביל לגרום לו להתפטר?
23 יוני 2013, 11:08
23 יוני 2013, 11:46
0ved1212 כתב:לפי פרסומים שונים ברוסיה סמית חתם בקובאן
אפשר לחפש מחליף
23 יוני 2013, 12:01
er79 כתב:יש בסופו הרבה דברים שמרתיעים אותי: השנה הראשונה שלו במכבי הייתה חריגה בפן החיובי לאורך כל הקריירה הדי מפוספסת שלו. תוסיף את זה שיש לו אויר ל-15 דקות משחק לכל היותר, הוא מועד לפציעות ועושה הרבה עבירות, ואני כבר לא יודע אם מדובר ברכש חכם. אפילו גיסט ולאזמה הועדפו על פניו בפאו השנה. מצד שני, הוא טוב לפדרמנים ולמינויים מבחינת מחיר ומבחינת אהבת הקהל. זה סוג של תוכנית שכנראה רוקמים בהנהלה שחושבת שאנחנו מטומטמים: להחזיר סמלים (שאראס, ניקולה) ושחקנים שהקהל התחבר אליו (סופו) ולקוות שהקהל מספיק מטומטם. אין לי בעיה עם סופו, אני רק מקווה שחושבים בהנהלה גם על שחקנים איכותיים, כי גימיקים כבר ראינו מספיק, אנחנו צריכים ווינרים בקבוצה, לא גימיקים.
23 יוני 2013, 12:16
חביב אורנג'ד כתב:er79 כתב:יש בסופו הרבה דברים שמרתיעים אותי: השנה הראשונה שלו במכבי הייתה חריגה בפן החיובי לאורך כל הקריירה הדי מפוספסת שלו. תוסיף את זה שיש לו אויר ל-15 דקות משחק לכל היותר, הוא מועד לפציעות ועושה הרבה עבירות, ואני כבר לא יודע אם מדובר ברכש חכם. אפילו גיסט ולאזמה הועדפו על פניו בפאו השנה. מצד שני, הוא טוב לפדרמנים ולמינויים מבחינת מחיר ומבחינת אהבת הקהל. זה סוג של תוכנית שכנראה רוקמים בהנהלה שחושבת שאנחנו מטומטמים: להחזיר סמלים (שאראס, ניקולה) ושחקנים שהקהל התחבר אליו (סופו) ולקוות שהקהל מספיק מטומטם. אין לי בעיה עם סופו, אני רק מקווה שחושבים בהנהלה גם על שחקנים איכותיים, כי גימיקים כבר ראינו מספיק, אנחנו צריכים ווינרים בקבוצה, לא גימיקים.
הכל נכון, רק אל תחשוב שאנחנו כ"כ חכמים או לא מטומטמים.
בד"כ כאשר ההנהלה מנחיתה שחקנים על ראשו של המאמן, האוהדים והקהל די מברכים על מהלכים כאלו, בדיוק בגלל הערך השיווקי של השמות שהזכרת.
תראה מה היה כאן עם פאפאלוקאס ומרכוס בראון; מישהו פה בכלל העיז להזכיר שהם היו במכבי רק בגלל שההנהלה/הפדרמנים/הג'וניורים רצתה בהם? מישהו טרח לציין שהמאמן לא רצה אותם?
אף אחד גם חלילה לא אמר שאותה הנהלה הופכת את הקוצה לצעצוע הפרטי שלה כאשר מדובר בשמות כאלו. כמובן שאותו דבר יקרה אם ההנהלה תנחית על ראשו של בלאט שחקנים כמו שאראס, סופו או את מקרה הסעד דורון פרקינס. אל תחושב שאנחנו כ"כ חכמים.
23 יוני 2013, 12:23
er79 כתב:חביב אורנג'ד כתב:er79 כתב:יש בסופו הרבה דברים שמרתיעים אותי: השנה הראשונה שלו במכבי הייתה חריגה בפן החיובי לאורך כל הקריירה הדי מפוספסת שלו. תוסיף את זה שיש לו אויר ל-15 דקות משחק לכל היותר, הוא מועד לפציעות ועושה הרבה עבירות, ואני כבר לא יודע אם מדובר ברכש חכם. אפילו גיסט ולאזמה הועדפו על פניו בפאו השנה. מצד שני, הוא טוב לפדרמנים ולמינויים מבחינת מחיר ומבחינת אהבת הקהל. זה סוג של תוכנית שכנראה רוקמים בהנהלה שחושבת שאנחנו מטומטמים: להחזיר סמלים (שאראס, ניקולה) ושחקנים שהקהל התחבר אליו (סופו) ולקוות שהקהל מספיק מטומטם. אין לי בעיה עם סופו, אני רק מקווה שחושבים בהנהלה גם על שחקנים איכותיים, כי גימיקים כבר ראינו מספיק, אנחנו צריכים ווינרים בקבוצה, לא גימיקים.
בד"כ כאשר ההנהלה מנחיתה שחקנים על ראשו של המאמן, האוהדים והקהל די מברכים על מהלכים כאלו, בדיוק בגלל הערך השיווקי של השמות שהזכרת.
תראה מה היה כאן עם פאפאלוקאס ומרכוס בראון; מישהו פה בכלל העיז להזכיר שהם היו במכבי רק בגלל שההנהלה/הפדרמנים/הג'וניורים רצתה בהם? מישהו טרח לציין שהמאמן לא רצה אותם?
אף אחד גם חלילה לא אמר שאותה הנהלה הופכת את הקוצה לצעצוע הפרטי שלה כאשר מדובר בשמות כאלו. כמובן שאותו דבר יקרה אם ההנהלה תנחית על ראשו של בלאט שחקנים כמו שאראס, סופו או את מקרה הסעד דורון פרקינס. אל תחושב שאנחנו כ"כ חכמים.
אחרי שנתיים שאכלנו מרורים מההנהלה הזו, גם האוהדים ה"פחות חכמים" צריכים להפנים שמאכילים אותם בלוקשים. שוב אני אומר, אין לי בעיה עם השמות האלה, אבל לשם שינוי הקבוצה צריכה כוכב או שניים, ווינר איכותי שיצעיד אותה קדימה. אם זה לא יהיה, אני מקווה שהמינויים לא ימשיכו לעמוד על אדישותם. צריך להכאיב להנהלה הזו במקום שהכי כואב לה - הכיס.
23 יוני 2013, 12:26
חביב אורנג'ד כתב:er79 כתב:חביב אורנג'ד כתב:er79 כתב:יש בסופו הרבה דברים שמרתיעים אותי: השנה הראשונה שלו במכבי הייתה חריגה בפן החיובי לאורך כל הקריירה הדי מפוספסת שלו. תוסיף את זה שיש לו אויר ל-15 דקות משחק לכל היותר, הוא מועד לפציעות ועושה הרבה עבירות, ואני כבר לא יודע אם מדובר ברכש חכם. אפילו גיסט ולאזמה הועדפו על פניו בפאו השנה. מצד שני, הוא טוב לפדרמנים ולמינויים מבחינת מחיר ומבחינת אהבת הקהל. זה סוג של תוכנית שכנראה רוקמים בהנהלה שחושבת שאנחנו מטומטמים: להחזיר סמלים (שאראס, ניקולה) ושחקנים שהקהל התחבר אליו (סופו) ולקוות שהקהל מספיק מטומטם. אין לי בעיה עם סופו, אני רק מקווה שחושבים בהנהלה גם על שחקנים איכותיים, כי גימיקים כבר ראינו מספיק, אנחנו צריכים ווינרים בקבוצה, לא גימיקים.
אחרי שנתיים שאכלנו מרורים מההנהלה הזו, גם האוהדים ה"פחות חכמים" צריכים להפנים שמאכילים אותם בלוקשים. שוב אני אומר, אין לי בעיה עם השמות האלה, אבל לשם שינוי הקבוצה צריכה כוכב או שניים, ווינר איכותי שיצעיד אותה קדימה. אם זה לא יהיה, אני מקווה שהמינויים לא ימשיכו לעמוד על אדישותם. צריך להכאיב להנהלה הזו במקום שהכי כואב לה - הכיס.
אני חושב שלא צריכים להביא שחקנים שהמאמן לא רוצה. בלי שום קשר לשמות.
23 יוני 2013, 16:07
23 יוני 2013, 16:24
cannon כתב:סופו לא יגיע. חתם בפאו לעוד 3 עונות.
23 יוני 2013, 16:28
cannon כתב:סופו לא יגיע. חתם בפאו לעוד 3 עונות.
23 יוני 2013, 16:29
23 יוני 2013, 17:03
נציגיו של אליהו לא אהבו את הקיצוץ ואיפשרו למכבי 48 שעות לשקול עסקה מחודשת מבלי להשתמש בסעיף היציאה בחוזה. אלא שהיום הוחלט במועדון התל אביבי כי גם עלות של חצי מיליון דולרים לעונה עבור אליהו, אינו מתקבל על הדעת
23 יוני 2013, 17:08
לאחר שטיוס סירב להצעה הראשונה של הצהובים בגובה 900 אלף דולרים, שיפרה הקבוצה את הצעתה ל-1.05 מיליון לשלוש שנים, כולל סעיפי יציאה, אך טיוס טרם השיב בחיוב לעסקה.
23 יוני 2013, 17:52
roy1000 כתב:0ved1212 כתב:לפי פרסומים שונים ברוסיה סמית חתם בקובאן
אפשר לחפש מחליף
לא יהיה קשה להחליף את סמית' בשחקן שווה ערך מהיורוקאפ שיבוא בלא יותר מחצי מליון דולר. שני שמח בשבילו שהוא סוגר את הקריירה עם עוד 3 מליון דולר בבנק, אבל אני ממש לא אתגעגע לשחקן הזה במכבי.
23 יוני 2013, 17:54
rc4991 כתב:לאחר שטיוס סירב להצעה הראשונה של הצהובים בגובה 900 אלף דולרים, שיפרה הקבוצה את הצעתה ל-1.05 מיליון לשלוש שנים, כולל סעיפי יציאה, אך טיוס טרם השיב בחיוב לעסקה.
הקטע אם תיוס נהיה יותר ויותר מעצבן
עכשיו הוא כבר צפוי להרוויח 350 אלף דולר + 50 אלף דולר ביי אאוט
23 יוני 2013, 19:20
Holiday_Armadillo כתב:WTF?
נציגיו של אליהו לא אהבו את הקיצוץ ואיפשרו למכבי 48 שעות לשקול עסקה מחודשת מבלי להשתמש בסעיף היציאה בחוזה. אלא שהיום הוחלט במועדון התל אביבי כי גם עלות של חצי מיליון דולרים לעונה עבור אליהו, אינו מתקבל על הדעת
אני מצטערת אבל מבחינתי זאת כתבה בולשיט
חצי מליון יותר מדי בשביל אליהו? אני לא מאמינה שמכבי יגידו משהו כזה
אני בטוחה שיש משהו מעבר ובכל מקרה אני מתייחסת רק לשורה התחתונה של הכתבה
http://www.one.co.il/Article/218978.html
23 יוני 2013, 19:34
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:WTF?
הם נמצאים במו"מ, אז ברור שהם יגידו דברים כאלה.
לא הבנתי מה פה כל כך מופרך.
23 יוני 2013, 19:42
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:WTF?
הם נמצאים במו"מ, אז ברור שהם יגידו דברים כאלה.
לא הבנתי מה פה כל כך מופרך.
23 יוני 2013, 19:42
felix_r כתב:rc4991 כתב:לאחר שטיוס סירב להצעה הראשונה של הצהובים בגובה 900 אלף דולרים, שיפרה הקבוצה את הצעתה ל-1.05 מיליון לשלוש שנים, כולל סעיפי יציאה, אך טיוס טרם השיב בחיוב לעסקה.
הקטע אם תיוס נהיה יותר ויותר מעצבן
עכשיו הוא כבר צפוי להרוויח 350 אלף דולר + 50 אלף דולר ביי אאוט
זה מה שכתבתי מזמן. על הביי-אאוט של 50 אלף היה ידוע.
הבעיה היא שההצעה הראשונית של מכבי לא הייתה טובה יותר מהחוזה שלו בקאנטו (לדעתי אפילו נמוכה יותר), וזאת הסיבה שעכשיו זה כבר 350 אלף ולא פחות מ 300 כפי שהיה בהתחלה
23 יוני 2013, 19:43