ליגת ווינר: מכבי נגד אילת - שני, 20:45, 5+ LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד אילת - שני, 20:45, 5+ LIVE

הודעהעל ידי felix_r » 26 נובמבר 2013, 20:22

חברים, יש לי שאלה אל מי שראה את המשחק אתמול.
לפי מה ששמעתי, היה זה שמעון מזרחי שאמר לבלאט להכניס את פניני, ואם לא שמעון, פניני לא היה משחק.
זה נכון?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 20:52

felix_r כתב:חברים, יש לי שאלה אל מי שראה את המשחק אתמול.
לפי מה ששמעתי, היה זה שמעון מזרחי שאמר לבלאט להכניס את פניני, ואם לא שמעון, פניני לא היה משחק.
זה נכון?

כן. הוא אמר את זה לגודס, לא לבלאט.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 20:56

jol9 כתב:רוי, אני לא מבין למה אתה לוקח את זה לצד הגזעני.
למישהו היתה בעיה לאהוב את שארפ, מקדונלד, באסטון, לאנגפורד, מרסר, מגי, מיצ'ל, אולסי, ארל וויליאמס,...?
מדובר כאן בכמה מהשחקנים האהובים בתולדות מכבי.
כידוע גם ג'מצ'י, דניאל וקטש לא בדיוק היו אשכנזים קלאסים...
אין קשר למבטא שלו או לצבע העור. הוא שחקן טוב עם המון איכויות. השאלה היא היציבות שלו והיכולת לעזור לקבוצה כשהשלשות לא נכנסות.
בשביל זה צריך עוד חודש חודשיים של עונה בשביל לקבוע.

אני לוקח את זה לצד הגזעני כי זה מה שזה. אם הבחור הזה היה בצבע עור שונה הוא היה זוכה לביקורת הרבה יותר נוקבת ביחס לתצוגות הנפל שהוא הציג ברוב המשחקים שבהם הוא שיחק. משום מה, הוא יוצא נקי לגמרי. יש יחס שונה לחלוטין בפורום הזה לשחקנים לבנים לעומת שחורים.
קח שני שחקנים באותה הרמה - אחד אוסטרלי לבן ואחד אמריקאי שחור והתגובות אליהם יהיו שונות מקצב אל קצה כפי שמקרה אינגלס מדגים.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2013, 20:57

roy1000 כתב:
felix_r כתב:חברים, יש לי שאלה אל מי שראה את המשחק אתמול.
זה נכון?

כן. הוא אמר את זה לגודס, לא לבלאט.

זה מה שדיווחו, אבל אף אחד לא באמת יודע אם זה נכון או לא. כלומר - שמעון אכן לחש משהו לגודס, וגודס אכן לחש משהו לדייויד, אבל אנחנו לא באמת יודעים אם זה
היה זה או לא.
סביר להניח שכן, אבל אי אפשר לדעת בוודאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2013, 21:05

roy1000 כתב:
jol9 כתב:רוי, אני לא מבין למה אתה לוקח את זה לצד הגזעני.
למישהו היתה בעיה לאהוב את שארפ, מקדונלד, באסטון, לאנגפורד, מרסר, מגי, מיצ'ל, אולסי, ארל וויליאמס,...?
מדובר כאן בכמה מהשחקנים האהובים בתולדות מכבי.
כידוע גם ג'מצ'י, דניאל וקטש לא בדיוק היו אשכנזים קלאסים...
אין קשר למבטא שלו או לצבע העור. הוא שחקן טוב עם המון איכויות. השאלה היא היציבות שלו והיכולת לעזור לקבוצה כשהשלשות לא נכנסות.
בשביל זה צריך עוד חודש חודשיים של עונה בשביל לקבוע.

אני לוקח את זה לצד הגזעני כי זה מה שזה. אם הבחור הזה היה בצבע עור שונה הוא היה זוכה לביקורת הרבה יותר נוקבת ביחס לתצוגות הנפל שהוא הציג ברוב המשחקים שבהם הוא שיחק. משום מה, הוא יוצא נקי לגמרי. יש יחס שונה לחלוטין בפורום הזה לשחקנים לבנים לעומת שחורים.
קח שני שחקנים באותה הרמה - אחד אוסטרלי לבן ואחד אמריקאי שחור והתגובות אליהם יהיו שונות מקצב אל קצה כפי שמקרה אינגלס מדגים.

זה מה שאתה חושב. זה לא אומר שזה נכון.
האם ווישנייבסקי קיבל כאן ביקורת קטנה יותר מאשר רייס או היקמן? ממש לא.
ומה לגבי מדלי (שזכה אולי לביקורות הכי קטלניות שהיו כאן בפורום, חלקן שלי), שרמדיני, יירטין ואפילו אידסון המצויין, זכה כאן ליחס צונן לא פעם.
אני כבר לא מדבר על הישראלים כולם, החל מכספי ועד הלפרין.

שחקן שהוא טוב מקבל יחס מתאים. על לאנגפורד כמעט לאף אחד כאן לא היתה ביקורת, להיפך, רק מילים טובות.

אצלי הביקורת על היקמן למשל היא מקצועית ולא על בסיס צבע העור. אני לא סובל את השחקן הזה ואת הסגנון שלו. אבל אותה הביקורת
היתה לי גם על מדלי - אולי אפילו קשה יותר.... באמת שאני לא רואה על מה אתה מסתמך כשאתה אומר את הדברים האלה.
אולי תיתן דוגמאות.

את כל הדוגמאות ההפוכות של השחקנים האהובים שהבאתי לא טרחת להפריך. למה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 22:02

jol9 כתב:זה מה שאתה חושב. זה לא אומר שזה נכון.
ומה לגבי מדלי (שזכה אולי לביקורות הכי קטלניות שהיו כאן בפורום, חלקן שלי), שרמדיני, יירטין ואפילו אידסון המצויין, זכה כאן ליחס צונן לא פעם.

שחקן שהוא טוב מקבל יחס מתאים. על לאנגפורד כמעט לאף אחד כאן לא היתה ביקורת, להיפך, רק מילים טובות.

אצלי הביקורת על היקמן למשל היא מקצועית ולא על בסיס צבע העור. אני לא סובל את השחקן הזה ואת הסגנון שלו. אבל אותה הביקורת
היתה לי גם על מדלי - אולי אפילו קשה יותר.... באמת שאני לא רואה על מה אתה מסתמך כשאתה אומר את הדברים האלה.
אולי תיתן דוגמאות.

אין מה להפריך את הדוגמאות שנתת כי צריך להשוות שני שחקנים דומים.

רוצה דוגמא - בבקשה. לך למספרים של לוגאן משנה שעברה ותשווה אותם לאלו של אינגלס מהשנה. פרט לאסיסטים וריבאונד, לוגאן עולה על אינגלס בכל פרמטר. הוא היה שחקן הרבה יותר יציב ותצוגות נפל (ואני נחמד כשאני מגדיר את מה שהוא עושה ברוב המשחקים כ"תצוגות נפל") כמו שעושה פה האוסטרלי בשניים מכל שלושה משחקים הוא בטח שלא עשה. אבל מה, לך תראה את הביקורת על לוגאן לעומת ההאדרה וההערצה המגוחכת לאינגלס. עכשיו תגיד לי שאינגלס היה זוכה לאותו היחס אם הוא היה בצבע קצת יותר כהה, בלי המבטא האוסטרלי ועם כמה קעקועים על הידיים. גם לאינגלס השחור היו סולחים על 19% מהשלוש? גם לאינגלס השחור היו סולחים על הגנה עלובה ועל שחקנים שבורחים לו בבק דור או שהיו אומרים עליו שהוא שחקן בינוני ומאכזב ומבקשים לשלוח אותו על המטוס הראשון לאוסטרליה?

בוא תן לי הסבר אלטרנטיבי כי אני לא מצליח לחשוב על אחד.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 נובמבר 2013, 22:07

לא, האמת שגם בנקודות , בחטיפות ובמדד הוא עולה עליו.
ולא, לא עושים חישוב פר 40 דקות.

אם אינגלז היה מציג "יכולת נפל" גם ביורוליג, אז כולם פה היו קוראים לשחרור שלו מהקבוצה. בדיוק כמו שכולם פה רצחו את מדלי למרות שהוא היה אפילו יותר לבן מאינגלז.

שוב, הזוי בעיני שבן אדם שעושה הפרדה גסה בין ישראלים לזרים, ובין ישראלים למתאזרחים מטיף פה למישהו על גזענות. כנראה שזאת אפילו חוצפה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 נובמבר 2013, 22:08

רוי, אני באמת שלא מבינה למה אתה לוקח את זה למקומות לא קשורים.
לטעמי האישית, אינגלס שחקן טוב. הוא חלש בשבועיים האחרונים אבל עד אז הוא הוכיח לי בעונה זו (ולא ראיתי אותו ממש לפני כן אז אני לא מתייחסת לעברו) שיש לו איכויות.
הוא לא כוכב ולא שחקן על, אבל הוא בהחלט יותר טוב מרוב מה שיש לנו העונה.

זו לפחות דעתי האישית ותאמין לי שהיא מסתמכת אך ורק ממה שראיתי ממנו על המגרש העונה וללא שום קשר למוצאו, מבטאו או צבע עורו.
זה שאתה חושב שאני מושפעת מצבע עורו רק מוכיח שאתה כנראה סתם מתנשא ויהיר ואז אין לי ממש על מה להתווכח איתך.

זכותך לחשוב שהוא לא שחקן טוב וזה עניין שלך, אבל תקבל שיש אנשים שחושבים אחרת ואל תזלזל בדעתם כאילו הם סתם מפגרים שמושפעים מכל מיני עניינים חיצוניים כמו צבע עור וכ'ו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 נובמבר 2013, 22:10

roy1000 כתב:אין מה להפריך את הדוגמאות שנתת כי צריך להשוות שני שחקנים דומים.

בגלל זה אתה השוות בין אליהו לאינגלס למרות שאחד משחק בעמדות 2-3 והשני בעמדה 4??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 22:14

חנו'ש כתב:

לא השוויתי בין היכולות שלהם. השוויתי בין התרומה של כל אחד מהם לקבוצה ואחרי שראיתי את שניהם בפער של שעתיים, אני חושב שדי ברור שמדובר בשחקנים ברמת כישרון ויכולת שונים לחלוטין.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 נובמבר 2013, 22:19

roy1000 כתב:
חנו'ש כתב:

לא השוויתי בין היכולות שלהם. השוויתי בין התרומה של כל אחד מהם לקבוצה ואחרי שראיתי את שניהם בפער של שעתיים, אני חושב שדי ברור שמדובר בשחקנים ברמת כישרון ויכולת שונים לחלוטין.

אתה משוה משחק אחד נתון?? באמת??
אני בטוחה שאם אני אתחיל לחפש אני אוכל למצוא משחק רע של פארקר בליגה בדיוק באותו זמן שאיזה זר ליגה מסכן בזמנו נתן משחק שיא, מה זה אומר?? (ואל תיקח את זה בשום מצב כאילו אני משווה בין אינגלס לפארקר ובין אליהו לאיזה זר ליגה עלוב)

כמו שאמרתי, זכותך לא להתחבר לאינגלס, אבל אל תזלזל כאן בדיעות של אחרים כאילו הם נובעים מדברים מפגרים ולא ממבט מקצועי, ורק אתה הכי חכם מכולם.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 22:20

חנו'ש כתב:רוי, אני באמת שלא מבינה למה אתה לוקח את זה למקומות לא קשורים.
לטעמי האישית, אינגלס שחקן טוב. הוא חלש בשבועיים האחרונים אבל עד אז הוא הוכיח לי בעונה זו (ולא ראיתי אותו ממש לפני כן אז אני לא מתייחסת לעברו) שיש לו איכויות.

זו לפחות דעתי האישית ותאמין לי שהיא מסתמכת אך ורק ממה שראיתי ממנו על המגרש העונה וללא שום קשר למוצאו, מבטאו או צבע עורו.
זה שאתה חושב שאני מושפעת מצבע עורו רק מוכיח שאתה כנראה סתם מתנשא ויהיר ואז אין לי ממש על מה להתווכח איתך.

זכותך לחשוב שהוא לא שחקן טוב וזה עניין שלך, אבל תקבל שיש אנשים שחושבים אחרת ואל תזלזל בדעתם כאילו הם סתם מפגרים שמושפעים מכל מיני עניינים חיצוניים כמו צבע עור וכ'ו.

אני יודע שאת ואחרים חושבים שוהא שחקן טוב. מה שאני לא מבין זה למה אתם חושבים שהוא טוב? מה כל כך טוב בו? הקליעה? ההגנה? הובלת הכדור? עשיית המשחק? יצירת מצבים? ריבאונד? למה את חושבת שאינגלס שחקן טוב? למה הוא שחקן טוב ולוגאן לא שחקן טוב? למה הוא שחקן טוב והיקמן לא שחקן טוב?

מכבי שיחקה 14 משחקים העונה. בלי לבדוק את יכולה להגיד לי שאינגלס היה טוב מהיקמן ברובם? האם את מאמינה בחלומות הכי פרועים שאינגלס יכול לתת משהו שאפילו מתקרב למספרים שנתן היקמן שנה שעברה ביורוליג?

אחרי שתעני על כל השאלות האלה תסבירי לי איך זה לא קשור למוצא ושהכל מקצועי.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 26 נובמבר 2013, 22:21, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2013, 22:21

roy1000 כתב:
jol9 כתב:זה מה שאתה חושב. זה לא אומר שזה נכון.

אולי תיתן דוגמאות.

אין מה להפריך את הדוגמאות שנתת כי צריך להשוות שני שחקנים דומים.

רוצה דוגמא - בבקשה. לך למספרים של לוגאן משנה שעברה ותשווה אותם לאלו של אינגלס מהשנה. פרט לאסיסטים וריבאונד, לוגאן עולה על אינגלס בכל פרמטר. הוא היה שחקן הרבה יותר יציב ותצוגות נפל (ואני נחמד כשאני מגדיר את מה שהוא עושה ברוב המשחקים כ"תצוגות נפל") כמו שעושה פה האוסטרלי בשניים מכל שלושה משחקים הוא בטח שלא עשה. אבל מה, לך תראה את הביקורת על לוגאן לעומת ההאדרה וההערצה המגוחכת לאינגלס. עכשיו תגיד לי שאינגלס היה זוכה לאותו היחס אם הוא היה בצבע קצת יותר כהה, בלי המבטא האוסטרלי ועם כמה קעקועים על הידיים. גם לאינגלס השחור היו סולחים על 19% מהשלוש? גם לאינגלס השחור היו סולחים על הגנה עלובה ועל שחקנים שבורחים לו בבק דור או שהיו אומרים עליו שהוא שחקן בינוני ומאכזב ומבקשים לשלוח אותו על המטוס הראשון לאוסטרליה?

בוא תן לי הסבר אלטרנטיבי כי אני לא מצליח לחשוב על אחד.

רוי (או שמישהו השתלט לך על הניק... :D ),
שני שחקנים דומים קרי דייויד לוגאן 32 (184 ס"מ) ואינגלס 26 (203 ס"מ)... אחד גארד ואחד פורוורד, נו מילא...

ונניח שמה שאתה אומר זה נכון. יכול להיות שדוגמא אחת לא בדיוק מייצגת את הלך הרוח של כל הפורום??

סתם לצורך הדוגמא, אני באופן אישי מאוד מחבב את לוגאן, ותמיד אמרתי שהקליעה שלו מבחוץ היה אחד הנכסים הכי גדולים של מכבי בעונה שעברה.
אני גם חשבתי ועדיין חושב שהוא שחקן טוב יותר מהיקמן, והיה מתאים יותר למכבי כשחקן שעולה מהספסל ונותן אינסטנט אופנס, מתוך השטף הקבוצתי.
אני חושב שהיו עוד שחשבו כמוני, למשל פליקס. אז הנה לך - לא כל הפורום הוא מקשה אחת, ואי אפשר לבוא בהאשמות כאלה כאילו כלום.

(ד"א 19% לשלוש איפה? ביורוליג יש לו 42%).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 22:29

jol9 כתב:רוי (או שמישהו השתלט לך על הניק... :D ),
שני שחקנים דומים קרי דייויד לוגאן 32 (184 ס"מ) ואינגלס 26 (203 ס"מ)... אחד גארד ואחד פורוורד, נו מילא...

ונניח שמה שאתה אומר זה נכון. יכול להיות שדוגמא אחת לא בדיוק מייצגת את הלך הרוח של כל הפורום??

סתם לצורך הדוגמא, אני באופן אישי מאוד מחבב את לוגאן, ותמיד אמרתי שהקליעה שלו מבחוץ היה אחד הנכסים הכי גדולים של מכבי בעונה שעברה.
אני גם חשבתי ועדיין חושב שהוא שחקן טוב יותר מהיקמן, והיה מתאים יותר למכבי כשחקן שעולה מהספסל ונותן אינסטנט אופנס, מתוך השטף הקבוצתי.
אני חושב שהיו עוד שחשבו כמוני, למשל פליקס. אז הנה לך - לא כל הפורום הוא מקשה אחת, ואי אפשר לבוא בהאשמות כאלה כאילו כלום.

בליגה יש לו 19% לשלוש. מתוך ה- 14 משחקים שהוא שיחק פה, הבחור ניגר ברמות ב- 10 משחקים, והיה אחד הגורמים המרכזיים לשלושת הפסדי הליגה ולהפסד הביתי לספרדים. ההגנה שלו היא בזיון שהרבה זמן לא היה במכבי.

אני מחפש הסבר הגיוני להערצה שהוא זוכה לה פה. אני לא זוכר שחקן ששיחק כל כך גרוע ב-10 מתוך 14 משחקים ושזכה לכזה גל הערצה כאילו מדובר בשחקן אחר לגמרי ממה שהוא מראה. אם זה לא הקטע האוסטרלי, אז מה זה? תן לי הסבר אחר לאיך שחקן של 11 נקודות ב- 36 דקות ביורוליג ו- 8 נקודות ב- 35 דקות בליגה הופך איזה אנתוני פארקר בתפיסה של אנשים?
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 נובמבר 2013, 22:35

roy1000 כתב:

אני יודע שאת ואחרים חושבים שוהא שחקן טוב. מה שאני לא מבין זה למה אתם חושבים שהוא טוב? מה כל כך טוב בו? הקליעה? ההגנה? הובלת הכדור? עשיית המשחק? יצירת מצבים? ריבאונד? למה את חושבת שאינגלס שחקן טוב? למה הוא שחקן טוב ולוגאן לא שחקן טוב? למה הוא שחקן טוב והיקמן לא שחקן טוב?

מכבי שיחקה 14 משחקים העונה. בלי לבדוק את יכולה להגיד לי שאינגלס היה טוב מהיקמן ברובם? האם את מאמינה בחלומות הכי פרועים שאינגלס יכול לתת משהו שאפילו מתקרב למספרים שנתן היקמן שנה שעברה ביורוליג?

בוא אני אתן לך משהו שאתה מבין בו - סטטיסטיקה.
הנתונים שלו מהיורוליג עד כה העונה:
11.5 נק' (ו-42% מהשלוש ו-54% מהשתיים), 4.8 ריב' , 4 אס' ו-17.8 נק' מדד בממוצע למשחק.
אני לא יודעת באיזה עולם מדובר על סטטיסטיקה של שחקן גרוע להגדרתך.

אז אתה יכול לשחק עם הסטט' כמה שבא לך, להוסיף את זה של הליגה שם הוא באמת קצת יותר חלש, להפוך את זה לפר 40 דקוץ או מה שבא לך.
זה הכל סתם נסיונות וקווצ'ים להוכיח את טענתך.

אני מסתכלת על הנתונים האלה ועל מה שראיתי ממנו עד כה העונה בעיקר ביורוליג ואני רואה שחקן טוב, לא כוכב על וכנראה שגם לא שחקן מאוד יציב, אבל ללא ספק שחקן טוב.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 נובמבר 2013, 22:37

roy1000 כתב:
jol9 כתב:רוי (או שמישהו השתלט לך על הניק... :D ),

בליגה יש לו 19% לשלוש. מתוך ה- 14 משחקים שהוא שיחק פה, הבחור ניגר ברמות ב- 10 משחקים, והיה אחד הגורמים המרכזיים לשלושת הפסדי הליגה ולהפסד הביתי לספרדים. ההגנה שלו היא בזיון שהרבה זמן לא היה במכבי.

אני מחפש הסבר הגיוני להערצה שהוא זוכה לה פה. אני לא זוכר שחקן ששיחק כל כך גרוע ב-10 מתוך 14 משחקים ושזכה לכזה גל הערצה כאילו מדובר בשחקן אחר לגמרי ממה שהוא מראה. אם זה לא הקטע האוסטרלי, אז מה זה? תן לי הסבר אחר לאיך שחקן של 11 נקודות ב- 36 דקות ביורוליג ו- 8 נקודות ב- 35 דקות בליגה הופך איזה אנתוני פארקר בתפיסה של אנשים?

ידעתי שתיתפס לזה שהזכרתי אותו לשנייה באחד הפוסטים שלי למרות שאמרתי בפירוש שאני לא משווה בינהם (אני בחיים לא אשווה אף אחד לפארקר - זה לא פייר כלפי אף שחקן)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2013, 22:41

roy1000 כתב:

שאלת חני, אבל אני מניח שזה מיועד לכולם אז:
א - מבחינתי הוא שיחק טוב יותר מהיקמן בכל משחק ומשחק (אולי למעט איזה אחד בודד). אני תמיד אעדיף את השחקן שעובד בשקט, מחפש את החברים,
קבוצתי וכו' ע"פ שחקן שלא רואה ממטר אף אחד חוץ מלוח הנקודות שלו בסוף המשחק. אבל זה באמת סובייקטיבי.
ב - אובייקטיבית, מדובר בשחקן עם קליעה מצויינת, מסירה מצויינת, ראיית משחק מצויינת - אלה החוזקות שלו. מעבר לכך, הוא חוטף לא רע בכלל, ולטעמי גם שומר קבוצתי
די טוב בקטע של ניידות וסגירת חורים פה ושם, אבל זה עדיין לא סגור אצלי.
ג - הוא לא פארקר, אבל הוא בהחלט אחד הסמולים הטובים שעברו במכבי בשני העשורים האחרונים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 22:47

חנו'ש כתב:בוא אני אתן לך משהו שאתה מבין בו - סטטיסטיקה.
הנתונים שלו מהיורוליג עד כה העונה:
11.5 נק' (ו-42% מהשלוש ו-54% מהשתיים), 4.8 ריב' , 4 אס' ו-17.8 נק' מדד בממוצע למשחק.
אני לא יודעת באיזה עולם מדובר על סטטיסטיקה של שחקן גרוע להגדרתך.

אז אתה יכול לשחק עם הסטט' כמה שבא לך, להוסיף את זה של הליגה שם הוא באמת קצת יותר חלש, להפוך את זה לפר 40 דקוץ או מה שבא לך.
זה הכל סתם נסיונות וקווצ'ים להוכיח את טענתך.

אני מסתכלת על הנתונים האלה ועל מה שראיתי ממנו עד כה העונה בעיקר ביורוליג ואני רואה שחקן טוב, לא כוכב על וכנראה שגם לא שחקן מאוד יציב, אבל ללא ספק שחקן טוב.

כל הסטטיסטיקה הזו מתסכמת ב-4 משחקים טובים בקושי. ב- 10 המשחקים האחרים הוא הסריח את הפארקט ברמות שאפילו נואל פליקס היה מתבייש בהן. אז כן, אם הוא יצליח לשמור על הסטטיסטיקה ביורוליג לעוד 20 משחקים זה יעשה אותו שחקן התקפה סביר, אבל לאור מה שהוא הראה בשאר המשחקים, אני בספק גדול אם הסטטיסטיקה שלו לא תתיישר לממוצעים ההסטוריים.

ומה עם האחריות שלו לבזיון בהדר יוסף? מה עם המשחק שלו אתמול? הכל נמחק כי הוא נתן 4 משחקים טובים?
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 נובמבר 2013, 22:52

אגב, אם מדברים על השוואות אז אני חושבת שהשחקן שהכי נכון להשוות אותו אליו הוא צ'אק איידסון - שחקנים די דומים לדעתי.
עד כה הסטט' של אינגלס ביורוליג מעט יותר טובות מאלה של צ'אקי בעונתו האחרונה במכבי - אבל אני לא יודעת כמה ניתן לקחת מזה.

בכל מקרה, גם את סגנון המשחק של איידסון אהבתי בזמנו למרות שהוא היה אוהב להיעלם לפעמים, ככה אני חושבת על סגנון המשחק של אינגלס.
מה לעשות שמעבר לסטט', כמו שיוני אמר, אני מעדיפה שחקנים קבוצתיים שחושבים על הקבוצה לפני הסטט' של עצמם (ולכן הסטט' של היקמן למשל לא מרשימות אותי בכלל)
ואינגלס בעיניי, בדיוק כמו איידסון בזמנו הוא מסוג השחקנים האלה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2013, 23:02

רוי, כשאתה מזכיר שמות כמו נואל פיליקס בהקשר לאינגלס, אתה בעצם מוציא את התוכן מכל הטיעונים שלך.

ד"א - אני מנחש מה יהיה בהמשך. גם אם אינגלס פתאום יחזור למספרים הטובים שלו ביורוליג וייתן עונת יורוליג מצויינת, אתה לא תפרגן לו, כי זה ירוקן את כל הטיעונים שלך
בשרשור הזה מתוכן. אז בעצם כמו שאני מבין את זה, השחקן הזה מחוק אצלך, רק בגלל כל המאמצים כאן להוכיח לכולם עד כמה הוא גרוע. חבל.

נ.ב - אפרופו פניני. אז סתם שתדע, ששיא הקריירה של פניני ביורוליג מבחינת מדד (וזה הרי מדד איכות ששווה משהו) הוא 22. אינגלס רק ב-6 המשחקים
ששיחק העונה במכבי הגיע ל30, 23, 21 ו-18. ארבעה משחקים שבהם נתן יותר, שווה או מעט פחות לשיא הקריירה של פניני ביורוליג (וזוהי עונתו החמישית במכבי).
אתה רואה שסטטיסטיקה יכולה לעבוד גם נגדך...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־15 אורחים