המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:מישהו יכול לסכם בבקשה את המשחק?
הבנתי שסופו נפצע על ההתחלה וזה בטח שינה את כל התמונה
חנו'ש כתב:לטיוס היה משחק טוב, אבל איך הוא לוקח רק 2 ריב'??
ואיך למרות זאת דווקא ניצחנו בריבאונד (כולל 9 ריב' התקפה)??
חנו'ש כתב:לטיוס היה משחק טוב, אבל איך הוא לוקח רק 2 ריב'??
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:לטיוס היה משחק טוב, אבל איך הוא לוקח רק 2 ריב'??
הגארדים של מכבי סוף סוף נזכרו שגם הם צריכים לקחת ריבאונד.
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:מישהו יכול לסכם בבקשה את המשחק?
מילאנו עלתה בטירוף למשחק ושלטה בכולו ללא כל בעיה.
כבר אחרי 2 דקות בערך התוצאה הייתה 9:2 והם עלו לדו ספרתי ברבע הראשון. מאז ועד סוף המשחק הם הובילו ב- 10+ (יתרון השיא היה 18).
פה ושם מכבי ניסתה לעשות קאמבק ללא הצלחה.
במכבי סופו נפצע בתחילת המשחק ומאז לא חזר. חוץ מטיוס, אף שחקן במכבי לא היה טוב. אחוזי קליעה מזעזעים- 5/22 מחוץ לקשת.
מילאנו נתנה משחק טוב מאוד ומאוזן, עם אחוזים קליעה נהדרים- 13/28 מחוץ לקשת.
ג'רלס היה השחקן המצויין אצלם, כאשר גם קריסטיאן קאנגור הפתיע מהספסל.
לנגפורד נתן משחק סולידי של 13 נקודות וגאני לוואל שוב סיפק מטרייה אווירית.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:מישהו יכול לסכם בבקשה את המשחק?
מילאנו עלתה בטירוף למשחק ושלטה בכולו ללא כל בעיה.
כבר אחרי 2 דקות בערך התוצאה הייתה 9:2 והם עלו לדו ספרתי ברבע הראשון. מאז ועד סוף המשחק הם הובילו ב- 10+ (יתרון השיא היה 18).
פה ושם מכבי ניסתה לעשות קאמבק ללא הצלחה.
במכבי סופו נפצע בתחילת המשחק ומאז לא חזר. חוץ מטיוס, אף שחקן במכבי לא היה טוב. אחוזי קליעה מזעזעים- 5/22 מחוץ לקשת.
מילאנו נתנה משחק טוב מאוד ומאוזן, עם אחוזים קליעה נהדרים- 13/28 מחוץ לקשת.
ג'רלס היה השחקן המצויין אצלם, כאשר גם קריסטיאן קאנגור הפתיע מהספסל.
לנגפורד נתן משחק סולידי של 13 נקודות וגאני לוואל שוב סיפק מטרייה אווירית.
תודה שמואל
די מדאיג שנתנו עוד משחק רע
toja27 כתב:כמעט אותו משחק כמו המשחק הראשון רק שהפעם לא היה שום נס.
הכי מתומצת שאני יכול.
מקובי כתב:וואוו אתם מגזימים.
זאת סדרה ואת הסיכומים נעשה בסופה. כרגע שיחקנו 2 משחקים בחוץ, בואו נראה אותם מתמודדים אצלנו.
בשורה התחתונה מכבי חזרה הביתה עם המטרה שלה- להביא את הביתיות.
שאלתם כאן לגבי זיזיץ'- סופו לא יכול לשחק, אי אפשר להתיש את טיוס (זו סדרה), הגיוני שהוא יקבל דקות. (למה הביאו אותו זאת כבר שאלה אחרת שלה אין לי תשובה... חשבתי שינצלו את היתרונות שלו יותר אבל...)
מה שכן שמתי לב שבאנקי ניסה לשחק עם סמול בול, וההרכב של בלו כ-5 דווקא עשה להם בעיות.
שמואל- אתה באמת אומר שההיכל הוא לא ביתי? מתי היית בהיכל לאחרונה? קיצור שב בלול. הולכת להיות אוירה מטורפת בשני (ורביעי)
כמו שחשבתי מיד בסיום המשחק הקודם- פתיחת המשחק תוביל לאיפה המשחק הזה ילך- אם היינו מתחילים טוב יותר אני מאמין שהמשחק היה מתנהל אחרת.
מכבי אגב כמעט כל השנה מהמרת על השלשות של היריבה (דיברו על זה גם באחת מתוכניות משחק מקדים), יהיה מעניין לראות אם בלאט ימשיך בהימור גם בהיכל (ההיגיון אומר שהאחוזים אמורים לרדת במשחק חוץ, מצד שני יום אחד גדול שלהם מבחוץ ואנחנו יכולים להיות בצרות...)
יש לציין שטיפלנו יפה מאוד בבעיית הריבאונד.
חוץ מזה באנקי עשה די בי"ס לבלאט אבל חשוב לציין ששובר השיוויון שלנו נפצע וכמעט לא שיחק. אני מאוד מקווה שהוא יוכל לשחק בשני (ורביעי) כי בלעדיו זה שונה לחלוטין.
לסיכום- אני מקווה שמכבי יבואו להיכל וישלטו במשחק כבר מההתחלה (בערך כמו שהם שלטו במשחק אתמול). צריך להסתכל על זה כמשחק משחק ולא כ-2 משחקים ביומיים.
שמואל1 כתב:מקובי כתב:וואוו אתם מגזימים.
זאת סדרה ואת הסיכומים נעשה בסופה. כרגע שיחקנו 2 משחקים בחוץ, בואו נראה אותם מתמודדים אצלנו.
שאלתם כאן לגבי זיזיץ'- סופו לא יכול לשחק, אי אפשר להתיש את טיוס (זו סדרה), הגיוני שהוא יקבל דקות. (למה הביאו אותו זאת כבר שאלה אחרת שלה אין לי תשובה... חשבתי שינצלו את היתרונות שלו יותר אבל...)
מה שכן שמתי לב שבאנקי ניסה לשחק עם סמול בול, וההרכב של בלו כ-5 דווקא עשה להם בעיות.
שמואל- אתה באמת אומר שההיכל הוא לא ביתי? מתי היית בהיכל לאחרונה? קיצור שב בלול. הולכת להיות אוירה מטורפת בשני (ורביעי)
כמו שחשבתי מיד בסיום המשחק הקודם- פתיחת המשחק תוביל לאיפה המשחק הזה ילך- אם היינו מתחילים טוב יותר אני מאמין שהמשחק היה מתנהל אחרת.
מכבי אגב כמעט כל השנה מהמרת על השלשות של היריבה (דיברו על זה גם באחת מתוכניות משחק מקדים), יהיה מעניין לראות אם בלאט ימשיך בהימור גם בהיכל (ההיגיון אומר שהאחוזים אמורים לרדת במשחק חוץ, מצד שני יום אחד גדול שלהם מבחוץ ואנחנו יכולים להיות בצרות...)
חוץ מזה באנקי עשה די בי"ס לבלאט אבל חשוב לציין ששובר השיוויון שלנו נפצע וכמעט לא שיחק. אני מאוד מקווה שהוא יוכל לשחק בשני (ורביעי) כי בלעדיו זה שונה לחלוטין.
לסיכום- אני מקווה שמכבי יבואו להיכל וישלטו במשחק כבר מההתחלה (בערך כמו שהם שלטו במשחק אתמול). צריך להסתכל על זה כמשחק משחק ולא כ-2 משחקים ביומיים.
ההיכל רחוק להיות מה שהיה בעבר.
מכבי כבר הפסידה 4 פעמים בהיכל העונה, כשאחד ההפסדים נחשב להשפלה הגדולה ביותר בהיסטוריה של המועדון.
אני לא זוכר כמות כזאת של הפסדים.
אם ההיכל היה נחשב מבצר כמו בעבר, זה לא היה קורה. פעם מכבי לא הייתה מפסידה עונות שלמות בהיכל.
האווירה בהיכל לא מפחידה שחקנים. יש אווירה טובה, אבל לא שוברת שיוויון כמו בבלגרד ארנה למשל או באואקה.
מקובי כתב:שמואל1 כתב:מקובי כתב:וואוו אתם מגזימים.
ההיכל רחוק להיות מה שהיה בעבר.
מכבי כבר הפסידה 4 פעמים בהיכל העונה, כשאחד ההפסדים נחשב להשפלה הגדולה ביותר בהיסטוריה של המועדון.
אני לא זוכר כמות כזאת של הפסדים.
אם ההיכל היה נחשב מבצר כמו בעבר, זה לא היה קורה. פעם מכבי לא הייתה מפסידה עונות שלמות בהיכל.
האווירה בהיכל לא מפחידה שחקנים. יש אווירה טובה, אבל לא שוברת שיוויון כמו בבלגרד ארנה למשל או באואקה.
סבבה.
ההיכל לא משמעותי בגלל שהיתה תבוסה למגדל לפני חודש, אין סיכוי לנצח פעמיים את מילאנו בהיכל, ההיכל הוא בית קברות ואין עידוד, אין אווירה, ההפסדים שלנו היו מול קבוצות חלשות (ולא מול 2 קבוצות שהם רמה מעלינו, אחת די נאחסית שלנו והאחרונה ביום שחור שאני לא רוצה לזכור ת'אמת). האווירה במלחה (ובארנה עוד יותר!!!! עוד לפני שנמכר מנוי אחד...) הרבה יותר מפחידה מההיכל.
מילאנו תנצח את הסדרה 3-1 כולל 2 ניצחונות בהיכל המצחיק שלנו.
והכי מצחיק שאתה מדבר כאילו אתה חי את ההיכל, אתה יודע מה הלך הרוח ומה האוירה. לדעתי האווירה שהיתה במשחק נגד ריאל השתוותה ללא מעט משחקי כדורגל (שם האקוסטיקה הרבה יותר טובה) ולדעתי היתה הכי טובה מאז הפיינל פור בת"א.
כמדומני הפעם האחרונה שלא הפסדנו עונה שלמה בהיכל הייתה איפשהו בשנות ה80 אגב...(עם רצף של 3 שנים...)
מאז שאני מנוי (10 שנים בערך) אני לא זוכר עונה נקייה מהפסדים בהיכל...
והכי מצחיק שמי שמעביר ביקורת על האוירה בהיכל ביקר שם במקרה הטוב לפני כמה שנים (משחק יורוליג, אל תשווה לי למשחק ליגה אם היית)
קודם כל, כל הפסקה הראשונה שלך היא קשקוש מוחלט שבדית מדמיונך. שום דבר מזה לא נאמר.
עוד פעם התחלת עם עניין הביקורת? חשבנו שיישבנו את הויכוח הזה.
זה שאוהד לא מנוי למשחקים , לא אומר שהוא חסר זכויות ולא יכול להעביר ביקורת.
עם מספרים אי אפשר להתווכח, מכבי מפסידה המון השנה בהיכל.
נוסף על כך, גם המשחקים שניצחנו היו לרוב בהפרשים דחוקים. מכבי לא מצליחה לגמור משחקים.
הבעיה עם הקהל של מכבי היא שרובו לא באמת מעודד. כשהקבוצה לא משחקת טוב, רק הגושים שיושבים למעלה מועדדים וכל השאר שותקים. כשיש מומנטום אז כולם מצטרפים אבל זה לא מספיק.
דוגמה טובה לכך הייתה ממש לא מזמן בבלגרד ארנה. המשחק היה נראה גמור, מכבי הובילה בבטחה ברבע האחרון אבל האוהדים של פרטיזן לא הפסיקו לעודד ובסופו של דבר חזרו למשחק וניצחו.
בהיכל זה לא היה קורה כי כנראה חלק מהאוהדים יהיו עסוקים בלנטוש את האולם לפני שיהיו פקקים ביציאה.
מקובי כתב:קודם כל, כל הפסקה הראשונה שלך היא קשקוש מוחלט שבדית מדמיונך. שום דבר מזה לא נאמר.
נוסף על כך, גם המשחקים שניצחנו היו לרוב בהפרשים דחוקים. מכבי לא מצליחה לגמור משחקים.
הבעיה עם הקהל של מכבי היא שרובו לא באמת מעודד. כשהקבוצה לא משחקת טוב, רק הגושים שיושבים למעלה מועדדים וכל השאר שותקים. כשיש מומנטום אז כולם מצטרפים אבל זה לא מספיק.
דוגמה טובה לכך הייתה ממש לא מזמן בבלגרד ארנה. המשחק היה נראה גמור, מכבי הובילה בבטחה ברבע האחרון אבל האוהדים של פרטיזן לא הפסיקו לעודד ובסופו של דבר חזרו למשחק וניצחו.
בהיכל זה לא היה קורה כי כנראה חלק מהאוהדים יהיו עסוקים בלנטוש את האולם לפני שיהיו פקקים ביציאה.
זה היה הקצנה. אבל זאת התחושה.
יש הרגשה שמזלזלים במה שמכבי עושה ויש לה וכשזה נוגע ליריבות זה מדהים, עצום וכד'.
מצטער, אני לא חושב שאתה יכול להביע את דעתך על דברים שקורים בתוך ההיכל מבחינת אוירה ועידוד.
אם ליאב או צפריר יבואו ויגידו שהאוירה בהיכל לא מה שהיתה פעם אני אכבד, אבל בתור אחד שרואה משחקים בטלוויזיה ולא באמת בתוך זה הוא לא יכול לשפוט את האווירה בהיכל. זה לא אוהד יותר או אוהד פחות- זה פשוט המציאות- אתה לא יודע מה קורה בהיכל (מבחינת אוירה ועידוד). נקודה.
מכבי שיחקה השנה 12 משחקי יורוליג בהיכל, והפסידה 3- 2 מול קבוצות טובות יותר (שאחת מהן ללא משמעות, בהפרש של עד 5 נק'...), ואחת מול קבוצה נאחסית (שאנחנו כמעט כל שנה איכשהו מפסידים לה בהיכל... וגם שם היה מאוד צמוד כמדומני)
אז קודם כל 75% הצלחה זה סביר, לא מעט יחסית למכבי אבל גם לא "המון".
לא הכל ורוד, יש הרבה בעיות עם הקהל של מכבי, אבל שצריך אותו הוא יהיה שם. ככה אני רואה את זה.
אני די בטוח ששריקות כמו ששרקו למילאנו אתמול לא יעברו בשקט.
שמואל1 כתב:מקובי כתב:קודם כל, כל הפסקה הראשונה שלך היא קשקוש מוחלט שבדית מדמיונך. שום דבר מזה לא נאמר.
מצטער, אני לא חושב שאתה יכול להביע את דעתך על דברים שקורים בתוך ההיכל מבחינת אוירה ועידוד.
אם ליאב או צפריר יבואו ויגידו שהאוירה בהיכל לא מה שהיתה פעם אני אכבד, אבל בתור אחד שרואה משחקים בטלוויזיה ולא באמת בתוך זה הוא לא יכול לשפוט את האווירה בהיכל. זה לא אוהד יותר או אוהד פחות- זה פשוט המציאות- אתה לא יודע מה קורה בהיכל (מבחינת אוירה ועידוד). נקודה.
מכבי שיחקה השנה 12 משחקי יורוליג בהיכל, והפסידה 3- 2 מול קבוצות טובות יותר (שאחת מהן ללא משמעות, בהפרש של עד 5 נק'...), ואחת מול קבוצה נאחסית (שאנחנו כמעט כל שנה איכשהו מפסידים לה בהיכל... וגם שם היה מאוד צמוד כמדומני)
לא הכל ורוד, יש הרבה בעיות עם הקהל של מכבי, אבל שצריך אותו הוא יהיה שם. ככה אני רואה את זה.
לא צריך להיות בהיכל בכדי לשמוע את הדממה כשהקבוצה לא משחקת טוב או לראות את נהירת הקהל בסוף המשחקים.
מקובי כתב:שמואל1 כתב:מקובי כתב:קודם כל, כל הפסקה הראשונה שלך היא קשקוש מוחלט שבדית מדמיונך. שום דבר מזה לא נאמר.
לא צריך להיות בהיכל בכדי לשמוע את הדממה כשהקבוצה לא משחקת טוב או לראות את נהירת הקהל בסוף המשחקים.
במקום לבלבל את השכל אתה מוזמן לבוא ולעשות שנה הבאה מנוי להיכל (1300 שקל, אתה מוזמן לשלוח את השם המלא שלך בפרטי) ולהראות לנו איך עושים את זה נכון.
לילה טוב שיהיה לך.
מחמם את הגרון לקראת השבוע המטורף הזה (שני- רביעי מילאנו. ובתקווה שאני אשיג כרטיס במוצ"ש הבא דרבי...)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים