כדורסל ישראלי - מתכוננים לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי - מתכוננים לעונה הבאה

הודעהעל ידי yzafrir » 22 יוני 2014, 22:32

מדובר בעמדה שחוץ מה כמה שמות שהוזכרו פה , יש עוד הרבה שמות טובים מעבר לאוקיינוס . פשוט צריך לצאת מהתפיסה הזאת שצריך 4 שקולע שלשות . בלו יש רק אחד ואין יותר !!
את רנדל אני רואה השחקן משלים לעמדה הזאת לצד 4 קלאסי יותר . דאנקן לדעתי אין את היכולת המנטאלית להצליח ברמות האלו כלומר ביצים . לעומת זאת רנדל היה מצויין נגד מכבי גם העונה וגם בעונה בגליל ...לגבי היכולת ההתקפית שלו , זה שהוא לא קולע שלשות (וגם לא זורק) לא הופך אותו לשחקן התקפה גרוע אלא שונה ממה שהתרגלנו (בלו) . הרי גם על טייס אמרו שהוא שחקן התקפה גרוע...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 22 יוני 2014, 22:35

NY boy כתב:אני לא חושב שדאנקן יהיה כוכב אבל מדובר ב4 מאד טוב, מאד יעיל, מאד שקט ונוח למערכת וזה בדיוק מסוג השחקנים שכן מצליחים במכבי. הוא לדעתי מאין דווין סמית של עמדה 4. שימו אותו בחמישייה עם סופו\טיוס, סמית ב3, גארד זר ברמה גבוהה ב2 ורייס שיריץ את העסק והוא בדיוק סוג השחקן שמתאים לעשות נזק בשקט. הוא לא צריך כדור ביד ולא צריך שישחקו עליו, הוא לא יאבד ביטחון כמו מדלי, והוא יבוא לעשות את העבודה כמו שצריך כל יום. אז נכון שהוא קצת אדיש אבל כמה שחקנים עם היכולות שלו מסתובבים באירופה ברמת מחירים של 500 אלף דולר?

הבעיה שהסיכויים שלך להביא את דאנקן ב- 500 אלף הם אפסיים וזה המקסימום שהפרדמנים יהיו מוכנים לשלם לשחקן ספסל. רנדל הוא אופציה ריאלית יותר, אבל אני לא בטוח שהוא מתאים למכבי כי הוא לא ממש יכול לשחק עם טיוס וסופו.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 22 יוני 2014, 22:45

עם סופו אין לו בעיה , עם טיוס זה קצת יותר בעיה אבל לא משהו אקוטי כי הוא שחקן מאוד נייד שיודע גם להוריד כדור לריצפה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי NY boy » 22 יוני 2014, 22:53

yzafrir כתב:מדובר בעמדה שחוץ מה כמה שמות שהוזכרו פה , יש עוד הרבה שמות טובים מעבר לאוקיינוס . פשוט צריך לצאת מהתפיסה הזאת שצריך 4 שקולע שלשות . בלו יש רק אחד ואין יותר !!
את רנדל אני רואה השחקן משלים לעמדה הזאת לצד 4 קלאסי יותר . דאנקן לדעתי אין את היכולת המנטאלית להצליח ברמות האלו כלומר ביצים . לעומת זאת רנדל היה מצויין נגד מכבי גם העונה וגם בעונה בגליל ...לגבי היכולת ההתקפית שלו , זה שהוא לא קולע שלשות (וגם לא זורק) לא הופך אותו לשחקן התקפה גרוע אלא שונה ממה שהתרגלנו (בלו) . הרי גם על טייס אמרו שהוא שחקן התקפה גרוע...

דאנקן נתן מספיק משחקים טובים נגד מכבי לא פחות מרנדל.

וביציים לדעתי זה הדבר האחרון שצריך לרמות האלה. מה שצריך זה אופי, רצון לעבוד קשה, לא להכנס ללחץ, לדעת את המקום שלך וכמובן יכולות מתאימות. בייצים זה צריך משחקן שאתה מצפה ממנו להיות הגו טו גיי של הקבוצה, השחקן הכי טוב והמוביל.

רנדל לא מתאים בשום צורה מהסיבה הפשוטה שהוא לא נותן שום דבר שצריך. כן, חובה קליעה מבחוץ אין מה לעשות. בקבוצה שהגבוהים שלה הם 2 שקולעים רק מתחת לסל וגם קלעי עונשין לא טובים חייבים שחקן שיכול לקלוע טוב מבחוץ בשביל לפתוח את המשחק. גם הרכזים לא קולעים טוב מאד מבחוץ אלא חודרים וזה מוסיף לחשיבות של זה. גם בעמדה 4 וגם בעמדה 2 צריך שחקנים עם קליעה טובה.

אליהו הוא שחקן התקפה הרבה יותר טוב מרנדל וגם הוא למשל לא היה מתאים לקבוצה היום. העניין זה לא הקליעה נטו וכמות הקליעות זה העובדה שחייבים מישהו שיפתח את הממשחק וירווח את ההתקפה אחרת קבוצות ישמרו בונקר פנים.

כבר השנה הקבוצה הייתה מאד מאד תלויה בקליעה שלה מבחוץ. כמעט על משחק שלא קלענו טוב הסתבכנו, כמעט הפסדנו או הפסדנו. וזה עם קלעי מצוין ב4. בלי שחקן עם קליעה טובה בעמדה הזאת יהיה פה מאד מאד קשה בשנה הבאה. אני בטוח שגם בהנהלה מבינים את זה ככה שבין אם דאנקן או מישהו אחר יגיע בוודאות שחקן בעמדה הזאת שיכול לקלוע מבחוץ.
NY boy

הודעהעל ידי NY boy » 22 יוני 2014, 22:55

roy1000 כתב:
NY boy כתב:אני לא חושב שדאנקן יהיה כוכב אבל מדובר ב4 מאד טוב, מאד יעיל, מאד שקט ונוח למערכת וזה בדיוק מסוג השחקנים שכן מצליחים במכבי. הוא לדעתי מאין דווין סמית של עמדה 4. שימו אותו בחמישייה עם סופו\טיוס, סמית ב3, גארד זר ברמה גבוהה ב2 ורייס שיריץ את העסק והוא בדיוק סוג השחקן שמתאים לעשות נזק בשקט. הוא לא צריך כדור ביד ולא צריך שישחקו עליו, הוא לא יאבד ביטחון כמו מדלי, והוא יבוא לעשות את העבודה כמו שצריך כל יום. אז נכון שהוא קצת אדיש אבל כמה שחקנים עם היכולות שלו מסתובבים באירופה ברמת מחירים של 500 אלף דולר?

הבעיה שהסיכויים שלך להביא את דאנקן ב- 500 אלף הם אפסיים וזה המקסימום שהפרדמנים יהיו מוכנים לשלם לשחקן ספסל. רנדל הוא אופציה ריאלית יותר, אבל אני לא בטוח שהוא מתאים למכבי כי הוא לא ממש יכול לשחק עם טיוס וסופו.

אם אי אפשר להביא אותו ב500 אלף דולר אז אין מה לדבר כמובן. ב700-800 זה כבר לא ראלי ויוריד מהכסף שצריך לתת לשחקנים, ובעמדה 2 בעיקר שם אנחנו חייבים עוד שחקן מוביל שיצטרף לרייס בקו האחורי.
NY boy

הודעהעל ידי yzafrir » 22 יוני 2014, 23:04

אם מה שמחפשים זה 4 שקולע טוב מבחוץ אז לא רנדל ולא דאנקן מתאימים . צריך ללכת על כיוון בכלל אחר של שחקן שהוא בכלל 3 אבל עם נתונים פיזיים לעמדה 4 כמו שעשו בעצם עם דווין סמית' שאם היה לו עוד כמה סנטימטרים היה הופך ל4 הטוב באירופה . בארה'ב לא חסר מספרי 3 כאלו רק ל א בטוח שההסבה תצליח .
אישית אני חושב שעדיף להשלים עם זה שבלו כבר לא פה ו פשוט לעשות את ההתאמות הדרושות . אפשר לקוות שפישר עם היכולת שלו מחצי מרחק יפתח הגנות ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי NY boy » 22 יוני 2014, 23:19

ממש לא. יש כבר 2 שחקנים כאלה, פניני וסמית. אין צורך בעוד אחד. דאנקן הוא גם שחקן עם סייז ופיזיות וגם עם קליעה (45% מהשלוש בשנתיים האחרונות בירושלים). הוא שחקן שחייבים לצאת אליו ואי אפשר להשאיר אותו לבד, יותר מהקליעה עצמה זה מה שצריך. וזה גם הסגנון שצריכים ב4, זה לא חייב להיות דאנקן עצמו (כמו שאמרו פה אם המחיר שלו הוא גבוה אז עדיף להמר על מישהו אחר) אבל בסגנון צריך 4 עם סייז שהוא 4 אמיתי אבל כזה שיש לו קליעה מבחוץ ויכול לפתוח את המשחק. זה פשוט חובה כל עוד הגבוהים שלך הם טיוס וסופו שחיים על הריווח הזה והגארדים שלך זה אוחיון ובעיקר רייס שצריכים את המקום הזה בשביל החדירות.

אתה שם בעמדה 2 קלעי טוב ובעמדה 4 קלעי טוב, ורייס וסופו ימשיכו לחגוג על אירופה כי הם בלתי עצירים ברגע שיש להם את המקום לפעול.
NY boy

הודעהעל ידי yzafrir » 22 יוני 2014, 23:33

אתה לא הבנת אותי כנראה . אני מדבר על עמדה 4 שמורכבת משני זרים (אחד במקום אינגלס ו אחד במקום בלו ) . השחקן עם ה"סייז " שאני הייתי רוצה הוא דבון ג'פרסון שניהיה מפלצת מאז מה שראינו ממנו בחיפה . ו השחקן השני הייתי רוצה לראות שחקן קצת יותר נייד וקפיצי ואהבתי הרבה יותר את מה שראיתי מרנדל העונה ובעונת האליפות בגליל מאשר את דאנקן שיש לו נטייה להעדר משחקים חשובים ....אגב ג'פרסון יודע גם לקלוע מבחוץ עוד מהתקופה בחיפה . עוד שחקן שיכול להתאים מבחינת קליע הוא קאלתס רק שאני מעדיף את היכולת ההגנתית של רנדל על יכולת הקליע של קלאתס...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 22 יוני 2014, 23:49

yzafrir כתב:מדובר בעמדה שחוץ מה כמה שמות שהוזכרו פה , יש עוד הרבה שמות טובים מעבר לאוקיינוס . פשוט צריך לצאת מהתפיסה הזאת שצריך 4 שקולע שלשות . בלו יש רק אחד ואין יותר !!

לא מבין מאיפה הלכלוכים האלה על דאנקן שהוא "רך" ו"אין לו ביצים" - הבחור לוקח המון זריקות קלאץ' והוא תפר את מכבי בנוקיה. יש לו ביצים והוא ממש לא רך והוא טוב בהרבה מרנדל. הייתרון הגדול של רנדל זה שהוא יכול לשמור על גארדים, אבל אני לא חושב שהוא יוכל לעשות שום דבר התקפי ביורוליג והבחור קולע ב- 50% מהקו. אפשר להביא ואתו כמחליף זול בעמדה 4, אבל זו תהיה התפשרות די גדולה.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 יוני 2014, 11:54

יוגב אוחיון שוחרר מנבחרת ישראל מסיבות רפואיות.
עוז בלייזר זומן במקומו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 23 יוני 2014, 15:58

ירושלים האריכה את חוזהו של דרווין קיצ'ן בשנתיים נוספות עם אופציה לעונה שלישית.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 יוני 2014, 16:06

שחקן טוב מאוד.
עכשיו יש להם את שני האול אראונדים הכי טובים בליגה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 יוני 2014, 16:25

אף פעם לא התלהבתי יותר מידי מדרווין קיצ'ן.
הוא שחקן טוב בסך הכל, יודע לעשות הרבה דברים. זה טוב להמשכיות שלהם אז בסופו של יום מדובר בהחתמה נבונה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 23 יוני 2014, 17:37

שמיר חתם באילת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 23 יוני 2014, 18:05

אני אתבאס מאוד אם קטש יחתום אצל החניון
Roni1

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 24 יוני 2014, 09:29

אורי אלון אלוף הפנינים ככל הנראה .מזרים מידע ולכתבי חצר שלו אחרי שלא מצליח לו ללכל הנראה לאריך את החוזים של רייט ושל דנקן הם לא מספיק טובים בשבילו אחרי שבסוף השנה רק סיפר שהם כמעט חתומים .
וגם כאן הוא שוב מכניס את עניין דונטה סמיט הזה - עשו ממנו לברון לפחות - הסיבה היחידה שהוא חתם שם שפרנקו יאפשר לו להמשיך לעשות על המגרש כל מה שעולה על רוחו ..........
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2758052&m=1
אם ריאל תשחרר את קרול , ואם מכבי תשחרר את לנסברג (סעיף שחרור שלו תוקף ל אירופה בלבד ) ואם לסבתא שלי היו גלגלים .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יוני 2014, 09:43

עכשיו הם באמת הצחיקו אותי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 24 יוני 2014, 10:27

אין ספק שהחלום שלו זה לשחק ביורוקאפ עד מרץ ואז להתמקד בליגה הישראלית עד סוף העונה ושאם הוא ישוחרר מריאל הוא לא יקבל הצעות מכל קבוצת יורוליג אפשרית.
אם הוא לא ממשיך בריאל אנחנו חייבים להביא אותו למרות המחיר.
נערך לאחרונה על ידי Roni1 בתאריך 24 יוני 2014, 10:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
Roni1

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 יוני 2014, 10:29

rc4991 כתב:שמיר חתם באילת

הזוי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יוני 2014, 11:30

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:שמיר חתם באילת

הזוי.

לא מבין איך ירושלים לא הלכה עליו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות