המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
NY boy כתב:אני לא חושב שדאנקן יהיה כוכב אבל מדובר ב4 מאד טוב, מאד יעיל, מאד שקט ונוח למערכת וזה בדיוק מסוג השחקנים שכן מצליחים במכבי. הוא לדעתי מאין דווין סמית של עמדה 4. שימו אותו בחמישייה עם סופו\טיוס, סמית ב3, גארד זר ברמה גבוהה ב2 ורייס שיריץ את העסק והוא בדיוק סוג השחקן שמתאים לעשות נזק בשקט. הוא לא צריך כדור ביד ולא צריך שישחקו עליו, הוא לא יאבד ביטחון כמו מדלי, והוא יבוא לעשות את העבודה כמו שצריך כל יום. אז נכון שהוא קצת אדיש אבל כמה שחקנים עם היכולות שלו מסתובבים באירופה ברמת מחירים של 500 אלף דולר?
yzafrir כתב:מדובר בעמדה שחוץ מה כמה שמות שהוזכרו פה , יש עוד הרבה שמות טובים מעבר לאוקיינוס . פשוט צריך לצאת מהתפיסה הזאת שצריך 4 שקולע שלשות . בלו יש רק אחד ואין יותר !!
את רנדל אני רואה השחקן משלים לעמדה הזאת לצד 4 קלאסי יותר . דאנקן לדעתי אין את היכולת המנטאלית להצליח ברמות האלו כלומר ביצים . לעומת זאת רנדל היה מצויין נגד מכבי גם העונה וגם בעונה בגליל ...לגבי היכולת ההתקפית שלו , זה שהוא לא קולע שלשות (וגם לא זורק) לא הופך אותו לשחקן התקפה גרוע אלא שונה ממה שהתרגלנו (בלו) . הרי גם על טייס אמרו שהוא שחקן התקפה גרוע...
roy1000 כתב:NY boy כתב:אני לא חושב שדאנקן יהיה כוכב אבל מדובר ב4 מאד טוב, מאד יעיל, מאד שקט ונוח למערכת וזה בדיוק מסוג השחקנים שכן מצליחים במכבי. הוא לדעתי מאין דווין סמית של עמדה 4. שימו אותו בחמישייה עם סופו\טיוס, סמית ב3, גארד זר ברמה גבוהה ב2 ורייס שיריץ את העסק והוא בדיוק סוג השחקן שמתאים לעשות נזק בשקט. הוא לא צריך כדור ביד ולא צריך שישחקו עליו, הוא לא יאבד ביטחון כמו מדלי, והוא יבוא לעשות את העבודה כמו שצריך כל יום. אז נכון שהוא קצת אדיש אבל כמה שחקנים עם היכולות שלו מסתובבים באירופה ברמת מחירים של 500 אלף דולר?
הבעיה שהסיכויים שלך להביא את דאנקן ב- 500 אלף הם אפסיים וזה המקסימום שהפרדמנים יהיו מוכנים לשלם לשחקן ספסל. רנדל הוא אופציה ריאלית יותר, אבל אני לא בטוח שהוא מתאים למכבי כי הוא לא ממש יכול לשחק עם טיוס וסופו.
yzafrir כתב:מדובר בעמדה שחוץ מה כמה שמות שהוזכרו פה , יש עוד הרבה שמות טובים מעבר לאוקיינוס . פשוט צריך לצאת מהתפיסה הזאת שצריך 4 שקולע שלשות . בלו יש רק אחד ואין יותר !!
את רנדל אני רואה השחקן משלים לעמדה הזאת לצד 4 קלאסי יותר . דאנקן לדעתי אין את היכולת המנטאלית להצליח ברמות האלו כלומר ביצים . לעומת זאת רנדל היה מצויין נגד מכבי גם העונה וגם בעונה בגליל ...לגבי היכולת ההתקפית שלו , זה שהוא לא קולע שלשות (וגם לא זורק) לא הופך אותו לשחקן התקפה גרוע אלא שונה ממה שהתרגלנו (בלו) . הרי גם על טייס אמרו שהוא שחקן התקפה גרוע...
rc4991 כתב:שמיר חתם באילת
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:שמיר חתם באילת
הזוי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים